| | |
23.07.2016 20:20 -
Re: Zvuky,vrzání na přední nápravě
|
2974923
|
|
milda67
|
|
|
je pravda,e to loisko mně to na místě nedělalo, jen při jízdě.
je pravda,e to loisko mně to na místě nedělalo, jen při jízdě.:palec
|
|
23.07.2016 22:06 -
|
2974930
|
|
jumep
|
|
|
tak je to potom ten cap alebo kost, alebo ako uz som mal trubka silentu bola velka tocilo sa to v nej
s tym kludne dojde kam treba aj s5 a potom si to vymeni
tak je to potom ten cap alebo kost, alebo ako uz som mal trubka silentu bola velka tocilo sa to v nej
s tym kludne dojde kam treba aj s5 a potom si to vymeni
|
|
23.07.2016 23:07 -
|
2974936
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
To je jasný e dojedu. Byl jsem u Mistra Schütze v nučicích. Ukazoval jsem mu to,slyel to ale nedokázal rozpoznat odkud to je. Říkal e se mu to zdá odněkud z ramene. Ale přesně nevěděl neměl čas jen kouknul,poslechnul,objeli jsme náměstí a řekl a v klidu jedu. e kdybych měl Ford Transit tak by mi s tímto zvukem cestu rozhodně nedoporučil.Ale s tímto vozem se prý bát nemusím. A se vratim tak mu to mám dát a bude hledat.
Cesta v pohodě, na dálnici jsem o ničem nevěděl. Při pomalé jízdě si to vrzalo ale rádio to v pohodě zastínilo ani jsem ho nemusel davat na hlasitost jak jsem zvyklý kdy jezdím sám
No tak snad jsem nic nezakřikl a za 14 dní zase v pohodě přijedu.
Ps před cestou jsem jetě na zkouku vyměnil tyčku stabilizátoru. Ta to nebyla jedna věc u se dá vyloučit
To je jasný e dojedu. Byl jsem u Mistra Schütze v nučicích. Ukazoval jsem mu to,slyel to ale nedokázal rozpoznat odkud to je. Říkal e se mu to zdá odněkud z ramene. Ale přesně nevěděl neměl čas jen kouknul,poslechnul,objeli jsme náměstí a řekl a v klidu jedu. e kdybych měl Ford Transit tak by mi s tímto zvukem cestu rozhodně nedoporučil.Ale s tímto vozem se prý bát nemusím. A se vratim tak mu to mám dát a bude hledat.
Cesta v pohodě, na dálnici jsem o ničem nevěděl. Při pomalé jízdě si to vrzalo ale rádio to v pohodě zastínilo ani jsem ho nemusel davat na hlasitost jak jsem zvyklý kdy jezdím sám :-))))
No tak snad jsem nic nezakřikl a za 14 dní zase v pohodě přijedu. :-))
Ps před cestou jsem jetě na zkouku vyměnil tyčku stabilizátoru. Ta to nebyla :-d jedna věc u se dá vyloučit :-))))
|
|
23.07.2016 23:35 -
|
2974943
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Hlavně ten kulovej čep kadý den hlídej, aby nevypadl jako v tomto případě.
Hlavně ten kulovej čep kadý den hlídej, aby nevypadl jako v tomto případě. :-d
Přílohy: kulovy cep.jpg ( 44859b ) - |
|
24.07.2016 14:20 -
|
2975017
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
To jsem udělal jetě v Praze, sice mi Zdenda poradil brzdovku a já blb se toho chytil nebo jsem jí měl 1/2 láhve v autě jetě od problému s únikem.
Napíchal jsem tam 2 stříkačky, take mě výměna asi nemine
Ale nepomohlo to cestou to vrzalo dál ...
Ale začíná to a po zahřatí, prvních cca 30 km je vdy klid.
To jsem udělal jetě v Praze, sice mi Zdenda poradil brzdovku a já blb :-)) se toho chytil nebo jsem jí měl 1/2 láhve v autě jetě od problému s únikem.
Napíchal jsem tam 2 stříkačky, take mě výměna asi nemine :-(
Ale nepomohlo to cestou to vrzalo dál ...:nevim
Ale začíná to a po zahřatí, prvních cca 30 km je vdy klid.
|
|
24.07.2016 16:00 -
|
2975032
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Jestli se dobře pamatuji, říkal jsem olej, a kdy jsi řekl, e má jenom brzdovku, tak jsem svolil, lo pouze o potvrzení závady a hned výměnu čepu, ono kdy je tam nějaká kapalina, třeba i voda, přestane to vrzat, jinak jsem ti také nabídl, abys koupil čep, přijel, e ti ho vyměním, to e si s tím lítá po celém světě je věc dalí, byl si i v Praze v servisu, kde ti poradil výměnu tyčky, která to nedělala, přítě pi jak to bylo, ne něco upraveného.
Jestli se dobře pamatuji, říkal jsem olej, a kdy jsi řekl, e má jenom brzdovku, tak jsem svolil, lo pouze o potvrzení závady a hned výměnu čepu, ono kdy je tam nějaká kapalina, třeba i voda, přestane to vrzat, jinak jsem ti také nabídl, abys koupil čep, přijel, e ti ho vyměním, to e si s tím lítá po celém světě je věc dalí, byl si i v Praze v servisu, kde ti poradil výměnu tyčky, která to nedělala, přítě pi jak to bylo, ne něco upraveného. :-((((
|
|
24.07.2016 16:48 -
|
2975073
|
|
virus.spam
|
Město: Česká Lípa, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 117 |
|
|
autor="63zdenda">ten příspěvek ve 23,35 včera
autor="63zdenda">ten příspěvek ve 23,35 včera
:-)))):palec
|
|
24.07.2016 20:18 -
|
2975114
|
|
HELLMUT
|
|
|
63zdenda napsal(a): Jestli se dobře pamatuji, říkal jsem olej, a kdy jsi řekl, e má jenom brzdovku, tak jsem svolil, lo pouze o potvrzení závady a hned výměnu čepu, ono kdy je tam nějaká kapalina, třeba i voda, přestane to vrzat, jinak jsem ti také nabídl, abys koupil čep, přijel, e ti ho vyměním, to e si s tím lítá po celém světě je věc dalí, byl si i v Praze v servisu, kde ti poradil výměnu tyčky, která to nedělala, přítě pi jak to bylo, ne něco upraveného.
Já tuil e to nemám psát
Ne brouku, nerozčiluj se,nezlob se,já ti nic nevyčítám. Auto bude mit brzy 200 000 čepy si stejně zaslouí výměnu.
Ale řekl jsi vezmi stříkačku a stříkni tam olej nebo brzdovku. Přesně v tomto pořadí, první olej pak brzdovku. Vzhledem k tomu e jsem měl v autě nevyuitou pixlu s brzdovkou,tak jsem se toho chytil jako klítě . Je pravda e pak u jsi o brzdovce nemluvil a říkal pořád olej. Jene kdy jsem tu brzdovkou měl...
Pak jsem mluvil z Hanzem a ten mi řekl e brzdovka mi to zničí. Ale to u je fakt jedno. Opakuji nic nevyčítám, kadý svého těstí strůjcem. A taky jsi mi řekl e mám sundat tu prachovku a dát tam vazelínu. Ale do toho u jsem se nepouel nebo jsem měl na práci důleitějí věci jako třeba si udělat svačinu na cestu
A tyčku mi automechanik neradil, naopak řekl e je to nesmysl jí měnit kdy nevím. Ale to byla moje iniciativa nebo tyčka je levná a zrovna nedávno jsem jí měnil na druhém autě a lo to velice snadno. Tak jsem si řekl e za 350.- (Monroe v Kelly po slevě) to zkusím e mě to nezabije a třeba pomůe. No nepomohlo
Tak Zdeňoure klidek.
Jinak tady je to super,jsem fakt nadený, u dlouho jsem nebyl takhle spokojen, jen aby vydrelo počasí...
Ps: Omlouvám se za Off topic a klidně to smate a to Zdenda dočtete
Já tuil e to nemám psát :-d
Ne brouku, nerozčiluj se,nezlob se,já ti nic nevyčítám. Auto bude mit brzy 200 000 čepy si stejně zaslouí výměnu.
Ale řekl jsi vezmi stříkačku a stříkni tam olej nebo brzdovku. Přesně v tomto pořadí, první olej pak brzdovku. Vzhledem k tomu e jsem měl v autě nevyuitou pixlu s brzdovkou,tak jsem se toho chytil jako klítě :-d. Je pravda e pak u jsi o brzdovce nemluvil a říkal pořád olej. Jene kdy jsem tu brzdovkou měl... :-)
Pak jsem mluvil z Hanzem a ten mi řekl e brzdovka mi to zničí. Ale to u je fakt jedno. Opakuji nic nevyčítám, kadý svého těstí strůjcem. A taky jsi mi řekl e mám sundat tu prachovku a dát tam vazelínu. Ale do toho u jsem se nepouel nebo jsem měl na práci důleitějí věci jako třeba si udělat svačinu na cestu :-d
A tyčku mi automechanik neradil, naopak řekl e je to nesmysl jí měnit kdy nevím. Ale to byla moje iniciativa nebo tyčka je levná a zrovna nedávno jsem jí měnil na druhém autě a lo to velice snadno. Tak jsem si řekl e za 350.- (Monroe v Kelly po slevě) to zkusím e mě to nezabije a třeba pomůe. No nepomohlo :-((((
Tak Zdeňoure klidek.:palec
Jinak tady je to super,jsem fakt nadený, u dlouho jsem nebyl takhle spokojen, jen aby vydrelo počasí...
Ps: Omlouvám se za Off topic a klidně to smate a to Zdenda dočtete :-))))
|
|
24.07.2016 22:28 -
|
2975145
|
|
63zdenda
|
|
|
Tahá mne od grilovačky, já snad z tebe začnu chlastat.
Nejdřív si musí uvědomit, proč stříkačka, v ádném případě to není oprava, můe tam dát co chce, jenom oddálí výměnu, je to na zkouku, má stejné příznaky, jako jsem měl já, proto ta téměř jistota, kdy jsi pak řekl, e jede na cestu kolem světa , nabídl jsem ti výměnu, kdy jsi nechtěl, doporučil jsem vazelínu, aby tě to tolik po cestě neruilo, zatím vre, potom u začne bouchat, vazelína by to na tu chvíli promázla a vytěsnila, po návratu výměna samozřejmostí.
Jinak jetě za totáče, kdy začal kulák vrzat, vazelína se měnila, dokonce prodávali nové prachovky, ivotnost to o něco prodlouilo, ale novej čep to nenahradilo, tyto věci je potřeba si uvědomit, stříkačka neopravuje, jenom potvrzuje, vazelína pomůe v nouzi na chvíli.
Jestli se sejdeme na srazu, najdu si na tebe čas, abych ti ve vysvětlil.
A si to HELLMUT přečte, aby pochopil, klidně to smate.
Tahá mne od grilovačky, já snad z tebe začnu chlastat. :-d :-))))
Nejdřív si musí uvědomit, proč stříkačka, v ádném případě to není oprava, můe tam dát co chce, jenom oddálí výměnu, je to na zkouku, má stejné příznaky, jako jsem měl já, proto ta téměř jistota, kdy jsi pak řekl, e jede na cestu kolem světa :-d, nabídl jsem ti výměnu, kdy jsi nechtěl, doporučil jsem vazelínu, aby tě to tolik po cestě neruilo, zatím vre, potom u začne bouchat, vazelína by to na tu chvíli promázla a vytěsnila, po návratu výměna samozřejmostí.
Jinak jetě za totáče, kdy začal kulák vrzat, vazelína se měnila, dokonce prodávali nové prachovky, ivotnost to o něco prodlouilo, ale novej čep to nenahradilo, tyto věci je potřeba si uvědomit, stříkačka neopravuje, jenom potvrzuje, vazelína pomůe v nouzi na chvíli. ;-)
Jestli se sejdeme na srazu, najdu si na tebe čas, abych ti ve vysvětlil. :-d
A si to HELLMUT přečte, aby pochopil, klidně to smate. :-))))
|
|
24.07.2016 23:15 -
|
2975165
|
|
HELLMUT
|
|
|
Můete to smáznout,já to chápu od začátku.
Jde jen o to e auto vzalo stále tak jsem tu brzdovku sral pak vude v domění e a trefím to spravné místo a prestane to,tak bude záhada objevená.. V Dánsku e budu průběně zavlaovat a budu mit klid.Bohuel se to nepovedlo.
No a nabídka na pomoc s výměnou byla moc milá ale já měl čas tak akorát na tu přípravu svačiny a nakládku zavazadel. Veho nechat,jet na Hamr a do Dánska odjet o den později s vědomím e to není úplně na 100% e je to ten spodní čep, nebyl úplně nejlepí napad
Můete to smáznout,já to chápu od začátku.
Jde jen o to e auto vzalo stále tak jsem tu brzdovku sral pak vude v domění e a trefím to spravné místo a prestane to,tak bude záhada objevená.. V Dánsku e budu průběně zavlaovat a budu mit klid.Bohuel se to nepovedlo.
No a nabídka na pomoc s výměnou byla moc milá ale já měl čas tak akorát na tu přípravu svačiny a nakládku zavazadel. Veho nechat,jet na Hamr a do Dánska odjet o den později s vědomím e to není úplně na 100% e je to ten spodní čep, nebyl úplně nejlepí napad :-))
|
|
24.07.2016 23:55 -
|
2975171
|
|
63zdenda
|
|
|
Ono by se to stihlo úplně v pohodě, nic by jsi odkládat nemusel, je to práce na chvíli, ne na dva dny.
A teda odhalí závadu, nezapomeň dát vědět, bude to asi zajímat víc lidí.
Ono by se to stihlo úplně v pohodě, nic by jsi odkládat nemusel, je to práce na chvíli, ne na dva dny.
A teda odhalí závadu, nezapomeň dát vědět, bude to asi zajímat víc lidí.
|
|
25.07.2016 09:29 -
|
2975203
|
|
jumep
|
|
|
s tym capom si nikdy nebud taky isty
naposledy som rozbil svoj hutny pripravok na capy aby som ho dostal von
s tym capom si nikdy nebud taky isty
naposledy som rozbil svoj hutny pripravok na capy aby som ho dostal von
|
|
25.07.2016 10:13 -
|
2975218
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Kdy má autogen, nemá problém.
Kdy má autogen, nemá problém. :-d
|
|
25.07.2016 16:02 -
|
2975357
|
|
jruze
|
|
|
Taky jsem si ho zničil kdy ho někdo podmáznul asi lepidlem na okna nebo silikonem - to je skoro pomsta
Taky jsem si ho zničil kdy ho někdo podmáznul asi lepidlem na okna nebo silikonem - to je skoro pomsta;-)
|
|
25.07.2016 21:19 -
|
2975439
|
|
63zdenda
|
|
|
Jistota, kdo ji dneska má, nic jiného s tím vrzáním mne nenapadá a příznaky do posledního písmenka stejné jako jsem měl já. Silenty má měněné, loisko na kole jsem vynechal, protoe na stojícím autě při houpání by nemělo bít slyet.
Samozřejmě origo klíč nemam, ale mám jiné klíče, kdy nasadím a zaberu, otočím autem, kdy pouiju páku, otočím zeměkouli v protisměru , jinak jetě samozřejmě CO čko, autogen, lis a kovadlina.
Souhlasím, e to povolení někdy je porod, ale nářadí mám k ruce habakuk, ale myslím, e u bylo řečeno dost a není potřeba to dál řeit, já to dělat nebudu a HELLMUT nám pak dá vědět, co tam měl za vrzajícího cvrčka.
Jistota, kdo ji dneska má, nic jiného s tím vrzáním mne nenapadá a příznaky do posledního písmenka stejné jako jsem měl já. Silenty má měněné, loisko na kole jsem vynechal, protoe na stojícím autě při houpání by nemělo bít slyet. ;-)
Samozřejmě origo klíč nemam, ale mám jiné klíče, kdy nasadím a zaberu, otočím autem, kdy pouiju páku, otočím zeměkouli v protisměru :-d, jinak jetě samozřejmě CO čko, autogen, lis a kovadlina. :-))))
Souhlasím, e to povolení někdy je porod, ale nářadí mám k ruce habakuk, ale myslím, e u bylo řečeno dost a není potřeba to dál řeit, já to dělat nebudu a HELLMUT nám pak dá vědět, co tam měl za vrzajícího cvrčka. :-)
|
|
08.08.2016 07:15 -
|
2980096
|
|
HELLMUT
|
|
|
Úspěně jsem se vrátil domů. Vrzání pomalu přestalo a nahradilo to lehké klepání,nevím jestli to není tou brzdovkou v čepech nebo mám pocit e jsem to slyel i z druhé strany. Je to jen decentní jen při přejezdu nerovností.
Ale za celou cestu domů jsem vrzající gauč neslyel.
Teď mám depresi e u jsem doma,vůbec se mi sem nechtělo,to u jsem dlouho nezail být po návratu takto smutný Po 14 dnech strávených v Dánsku a u severního moře je pro mě nápis Chorvatsko sprosté slovo a vím e u mě tam nikdo nedostane...
Úspěně jsem se vrátil domů. Vrzání pomalu přestalo a nahradilo to lehké klepání,nevím jestli to není tou brzdovkou v čepech nebo mám pocit e jsem to slyel i z druhé strany. Je to jen decentní jen při přejezdu nerovností.
Ale za celou cestu domů jsem vrzající gauč neslyel.:-)
Teď mám depresi e u jsem doma,vůbec se mi sem nechtělo,to u jsem dlouho nezail být po návratu takto smutný :-(((( Po 14 dnech strávených v Dánsku a u severního moře je pro mě nápis Chorvatsko sprosté slovo a vím e u mě tam nikdo nedostane...:-d
|
|
08.08.2016 07:54 -
|
2980110
|
|
63zdenda
|
|
|
Ono ten čep se samozřejmě projevuje tak, e nejdřív začne vrzat a potom klepat, ostatně to u jsem tu psal, i kdybys tam dal novou vazelínu, po těch najetých km by bouchal stejně, u je unavenej jako já , kdy na toto mám odpovídat, jestli jsi tu brzdovku rozstříkal po celém autě, nevím proč, tak toho asi bude měnit víc.
Spí dej vědět, a ten čep nechá vyměnit, jestli u nic nevre a nebouchá.
Řeí brzdovku, ale čep, který jsi měl v háji u před dovčou ne.
Ono ten čep se samozřejmě projevuje tak, e nejdřív začne vrzat a potom klepat, ostatně to u jsem tu psal, i kdybys tam dal novou vazelínu, po těch najetých km by bouchal stejně, u je unavenej jako já :-d, kdy na toto mám odpovídat, jestli jsi tu brzdovku rozstříkal po celém autě, nevím proč, tak toho asi bude měnit víc. :-((((
Spí dej vědět, a ten čep nechá vyměnit, jestli u nic nevre a nebouchá. ;-)
Řeí brzdovku, ale čep, který jsi měl v háji u před dovčou ne.
|
|
08.08.2016 08:42 -
|
2980128
|
|
HELLMUT
|
|
|
Hele ty unavenej,já počítám e to vyměníme spolu!
Zatím to jetě nechám klepat abych to pak snadno objevil co vlastně klepe
Teď řeím hlavně depresi z návratu a pracovní povinnosti,brzdovku rozhodně ne
Hele ty unavenej,já počítám e to vyměníme spolu! :-p
Zatím to jetě nechám klepat abych to pak snadno objevil co vlastně klepe :-))))
Teď řeím hlavně depresi z návratu a pracovní povinnosti,brzdovku rozhodně ne :-))
|
|
26.12.2016 15:37 -
Lupání v přední nápravě
|
3023326
|
|
ret33
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 162 |
|
|
Zdravím,
při přejezdu nerovností se mi ozývá lupání od přední nápravy.
Řekl bych, e se to občas děje i kdy jedu po dobré silnici a volantem velmi mírně natočím doprava.
Lupání je slyet i u stojícího auta, pokud rozhoupu pravou přední nápravu.
Asi jediné, co by to nemělo být, jsou tyčky stabilizátoru, ty jsou měněné.
Prosím o radu, co by to mohlo být. Děkuji.
Zdravím,
při přejezdu nerovností se mi ozývá lupání od přední nápravy.
Řekl bych, e se to občas děje i kdy jedu po dobré silnici a volantem velmi mírně natočím doprava.
Lupání je slyet i u stojícího auta, pokud rozhoupu pravou přední nápravu.
Asi jediné, co by to nemělo být, jsou tyčky stabilizátoru, ty jsou měněné.
Prosím o radu, co by to mohlo být. Děkuji.
|
|
| |
|
|