| | |
04.03.2012 18:22 -
Re: Disky a pneu na C5 - obecně
|
2455999
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
No píou..
Pneumatika NS-II je navrená tak, aby uspokojila poadavky náročných zákazníků, majitelů rychlých vozů střední, vyí střední a luxusní třídy. Tento dezén je určen pro ty, kdo upřednostňují sportovní styl jízdy. Dvě centrální obvodové dráky účinně odvádí vodu a zajiují tak lepí přilnavost za mokra. Rozdvojená V dráka o proměnlivé ířce omezuje vznik valivého hluku a zajiuje tak komfortní jízdu.
No píou..
Pneumatika NS-II je navrená tak, aby uspokojila poadavky náročných zákazníků, majitelů rychlých vozů střední, vyí střední a luxusní třídy. Tento dezén je určen pro ty, kdo upřednostňují sportovní styl jízdy. Dvě centrální obvodové dráky účinně odvádí vodu a zajiují tak lepí přilnavost za mokra. Rozdvojená V dráka o proměnlivé ířce omezuje vznik valivého hluku a zajiuje tak komfortní jízdu.
Přílohy: nankang_ns-2.JPG ( 34616b ) - |
|
04.03.2012 19:33 -
|
2456069
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
dneska rozdíly v ceně pneu nejsou tak závratné, abych si kupoval lisovanou čínskou tmu. Nevim jak ty Nakang, ale posledně v testech byly čínský pneu a byla to tragédie. Stejně jako čínské brzdové destičky ....
Gumy jsou to jediný, co tě drí na silnici, tak neetřit. Na jaře budou zase akce a seene lepí gumu za obdobnou cenu. Obouvám Micheliny, Goodyeary, Continentaly a na zimu Goodyear nebo Nokian. Mam se moc rád na to, abych jezdil na odpadcích. Zail jsem brdění na 6let starejch barumech (by vyrobenejch snad ve Francii) a stačilo mi to.
Pokud jsou peníze problém, tak lze vybírat ze značek jako Fulda, Kleber atp.
.link.
dneska rozdíly v ceně pneu nejsou tak závratné, abych si kupoval lisovanou čínskou tmu. Nevim jak ty Nakang, ale posledně v testech byly čínský pneu a byla to tragédie. Stejně jako čínské brzdové destičky ....
Gumy jsou to jediný, co tě drí na silnici, tak neetřit. Na jaře budou zase akce a seene lepí gumu za obdobnou cenu. Obouvám Micheliny, Goodyeary, Continentaly a na zimu Goodyear nebo Nokian. Mam se moc rád na to, abych jezdil na odpadcích. Zail jsem brdění na 6let starejch barumech (by vyrobenejch snad ve Francii) a stačilo mi to.
Pokud jsou peníze problém, tak lze vybírat ze značek jako Fulda, Kleber atp.
http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?f=816&t=812597
|
|
04.03.2012 19:55 -
|
2456081
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Jen bych upřesnil, e na silnici tě drí vlastní rozum a soudnost.
Pokud se ti toho nedostává, neudrí tě ani sebedraí guma.
A pokud má dost rozumu, udrí tě tam i jakákoliv čínská guma - jen holt moná dojede do cíle o 10 minut později ne na Michelinech GTX.
Jezdím posledních 10 let na Barumech, Debicách a vybraných čínách a nemám s tím problém.
Lepí guma a rychlá reakce samozřejmě můe zachránit oralu, co ti večer cestou z hospody spadne před auto. Ale můe to být i záchrana od smrti, nahrazená invalidním vozíkem - to nikdo předem neví.
Jen bych upřesnil, e na silnici tě drí vlastní rozum a soudnost.
Pokud se ti toho nedostává, neudrí tě ani sebedraí guma.
A pokud má dost rozumu, udrí tě tam i jakákoliv čínská guma - jen holt moná dojede do cíle o 10 minut později ne na Michelinech GTX.
Jezdím posledních 10 let na Barumech, Debicách a vybraných čínách a nemám s tím problém.
Lepí guma a rychlá reakce samozřejmě můe zachránit oralu, co ti večer cestou z hospody spadne před auto. Ale můe to být i záchrana od smrti, nahrazená invalidním vozíkem - to nikdo předem neví.
|
|
04.03.2012 22:12 -
Re: Letní pneu na C5
|
2456153
|
|
mmagi
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
vzhladom k tomu e C5 neni moc portove auto tak som pred zimou riskol činske pneu. pred tým som mal neake micheliny? ale zjazdene na 4mm ten rozdiel bol nie o triedu ale galaxiu iny- na suchu na vode aj na snehu v prospech činy. preto radej nove činy ako stare zjazdene hocičo. a preto som ako letne vybral asi tieto .link.
vzhladom k tomu e C5 neni moc portove auto tak som pred zimou riskol činske pneu. pred tým som mal neake micheliny? ale zjazdene na 4mm ten rozdiel bol nie o triedu ale galaxiu iny- na suchu na vode aj na snehu v prospech činy. preto radej nove činy ako stare zjazdene hocičo. a preto som ako letne vybral asi tieto http://pneumatiky.heureka.sk/nankang-ns-ii-215-55-r16-97w/
|
|
05.03.2012 08:30 -
|
2456207
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Něco od uivatelů Nankang má třeba zde :
.link.
Já ne kupuji nějaké pneu , najdu si i co píí zde .
Něco od uivatelů Nankang má třeba zde :
http://www.pneunet.cz/hodnoceni-pneumatik/14277/nankang-sport-ns-2/
|
|
05.03.2012 11:13 -
|
2456220
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Vem co jezdí na Čínskej gumách , přeju aby nikdy nemuseli litovat toho e uetřili .
Vem co jezdí na Čínskej gumách , přeju aby nikdy nemuseli litovat toho e uetřili .
|
|
05.03.2012 13:13 -
|
2456227
|
|
flyteSVK
|
|
|
ja neviem, je 20E na gumu az taky rozdiel za neCinu? .link.
ja neviem, je 20E na gumu az taky rozdiel za neCinu? http://www.az-pneu.sk/letne-pneumatiky
|
|
05.03.2012 13:19 -
|
2456230
|
|
jumep
|
|
|
poviem to takto, mam nove zimaky kleber krissalp hp2 205x65x15, na leto nejaku cinu ze herkules 215x55x16 (tiez minuly rok nove)
tie zimaky mi pride ze sa spravaju na rovnakej ceste x krat lepsie (napr. pri prejazde zakrutou nepiskaju tam kde hentie na jesen piskali)
samozrejme su lepsie ako povodne dunlop ktore boli zjazdene
uvidim teraz po zime ked to prezujem ...
poviem to takto, mam nove zimaky kleber krissalp hp2 205x65x15, na leto nejaku cinu ze herkules 215x55x16 (tiez minuly rok nove)
tie zimaky mi pride ze sa spravaju na rovnakej ceste x krat lepsie (napr. pri prejazde zakrutou nepiskaju tam kde hentie na jesen piskali)
samozrejme su lepsie ako povodne dunlop ktore boli zjazdene
uvidim teraz po zime ked to prezujem ...
|
|
05.03.2012 15:12 -
|
2456243
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
No celkem je chválí je to teda taiwan,ale recenze není patná. Neříkám,e to mám kvůli sportovní jízdě to né,ale hlavně kvůli vodě. Přece jenom kdy jede po dálnici tak někde jsou koryta a v nich voda
Jetě se rozmyslím,ale nael jsem je u za 1500kč
No celkem je chválí je to teda taiwan,ale recenze není patná. Neříkám,e to mám kvůli sportovní jízdě to né,ale hlavně kvůli vodě. Přece jenom kdy jede po dálnici tak někde jsou koryta a v nich voda:-o
Jetě se rozmyslím,ale nael jsem je u za 1500kč:-p
|
|
05.03.2012 15:27 -
|
2456245
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
M.P napsal(a): Něco od uivatelů Nankang má třeba zde :
.link.
Mrkni radi na nezávislé testy ADAC nebo OAMTC.
Zkuenosti lidí na stránkách e-shopů jsou dost často zkreslené.
Mrkni radi na nezávislé testy ADAC nebo OAMTC.
Zkuenosti lidí na stránkách e-shopů jsou dost často zkreslené.
|
|
17.03.2012 18:50 -
|
2459401
|
|
jumep
|
|
|
.link.
rovnako plati aj pre tych co dojizdi zimne gumy v lete
http://auto.sme.sk/c/6301936/je-cas-prezut-otestovali-sme-to.html
rovnako plati aj pre tych co dojizdi zimne gumy v lete :)
|
|
17.03.2012 19:03 -
|
2459403
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Jen jsem z toho nepochopil jestli mám na letní přezouvat u po ránu, nebo a dopoledne (a večer zase zpátky na zimní - píou o nočních mrazech)
Jen jsem z toho nepochopil jestli mám na letní přezouvat u po ránu, nebo a dopoledne (a večer zase zpátky na zimní - píou o nočních mrazech)
|
|
17.03.2012 20:01 -
|
2459438
|
|
dwarf
|
Město: Zvolen, Auto: Jeep Commander | Počet příspěvků: 84 |
|
|
Tiez som to cital, pre mna znamena zacat sa hybat, lebo kym sa rozkyvem bude maj
Tiez som to cital, pre mna znamena zacat sa hybat, lebo kym sa rozkyvem bude maj :-))
|
|
17.03.2012 20:26 -
|
2459458
|
|
jumep
|
|
|
TomasT: ono to ma vypovednu hodnotu sme.sk
ale chceli tym povedat, ze uz v dnesnych dnoch / rano teplota nad +7 je bezpecnejsie obuvat letne, lebo drzia lepsie na ceste a tiez to co hovorim davno, dojazdit zimaky v lete je blbost ... lebo si predlzujes brzdnu drahu a celkove spravanie auta ...
ja z toho berem ze ak sa vyrazne cez tyzden neochladi, prezuvam buduci vikend
TomasT: ono to ma vypovednu hodnotu sme.sk
ale chceli tym povedat, ze uz v dnesnych dnoch / rano teplota nad +7 je bezpecnejsie obuvat letne, lebo drzia lepsie na ceste a tiez to co hovorim davno, dojazdit zimaky v lete je blbost ... lebo si predlzujes brzdnu drahu a celkove spravanie auta ...
|
|
17.03.2012 20:36 -
|
2459462
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
jumep napsal(a): TomasT: ono to ma vypovednu hodnotu sme.sk
to je sice pravda s tím dojíděním, a to jako máme vyhodit gumy, které mají 4-5 mm???????? na zimu do sněhu u nemakají a potřebuji na zimu nové , eby třetí disky
to je sice pravda s tím dojíděním, a to jako máme vyhodit gumy, které mají 4-5 mm???????? na zimu do sněhu u nemakají a potřebuji na zimu nové :nevim, eby třetí disky
|
|
17.03.2012 20:40 -
|
2459463
|
|
jumep
|
|
|
osobne ano, vyhadzujem take ...
osobne ano, vyhadzujem take ...
|
|
17.03.2012 21:02 -
|
2459475
|
|
jumep
|
|
|
co sa mi zabil kamarat kvoli gumam ... mam na to troska iny pohlad
tento rok som daval nove zimne len za to ze mali 4 roky
co sa mi zabil kamarat kvoli gumam ... mam na to troska iny pohlad
tento rok som daval nove zimne len za to ze mali 4 roky
|
|
17.03.2012 21:09 -
|
2459476
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
jo koupil jsem auto na starých zimních a kdy jsem s nima na mokru poprvé zabrzdil před přechodem .... sáňky samochodky ... Ony předstírají, e je ve OK ale jak naprí nebo je břečka, tak dřevěné obruče by snad byly lepí ...
Ty u pak můou snad dret jen za tepla a sucha
kadý svého těstí strůjce, bohuel občas i těch spolucestujících nebo těch protijedoucích ...
jo koupil jsem auto na starých zimních a kdy jsem s nima na mokru poprvé zabrzdil před přechodem .... sáňky samochodky ... Ony předstírají, e je ve OK ale jak naprí nebo je břečka, tak dřevěné obruče by snad byly lepí ...
Ty u pak můou snad dret jen za tepla a sucha :nevim
kadý svého těstí strůjce, bohuel občas i těch spolucestujících nebo těch protijedoucích ...
|
|
| |
|
|