| | |
07.03.2015 21:59 -
Re: Klepání od předního kola
|
2795423
|
|
jumep
|
|
|
taka mala finta pre vsetkych, ked namazes ten srob po zasrobovani vazelinou (co trci a maticu), ked to budes nabuduce rozoberat tak ti velmi pomoze dratak a potom to pojde rozobrat (mazem vzdy po vymene a ked nieco robim a nezabudnem)
taka mala finta pre vsetkych, ked namazes ten srob po zasrobovani vazelinou (co trci a maticu), ked to budes nabuduce rozoberat tak ti velmi pomoze dratak a potom to pojde rozobrat (mazem vzdy po vymene a ked nieco robim a nezabudnem)
|
|
08.03.2015 08:34 -
|
2795486
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
jumep napsal(a): taka mala finta pre vsetkych, ked namazes ten srob po zasrobovani vazelinou (co trci a maticu), ked to budes nabuduce rozoberat tak ti velmi pomoze dratak a potom to pojde rozobrat (mazem vzdy po vymene a ked nieco robim a nezabudnem)
JJ, dělám to také, ale tentokrát na straně u řidiče nepomohlo, strana spolujezdce v pohodě. Předtím ne to rozebírám, tak to také beru hrnkovým dráákem na flexe, ale teď to bylo fakt ukrutně zarané.
JJ, dělám to také, ale tentokrát na straně u řidiče nepomohlo, strana spolujezdce v pohodě. Předtím ne to rozebírám, tak to také beru hrnkovým dráákem na flexe, ale teď to bylo fakt ukrutně zarané.
|
|
08.03.2015 10:03 -
|
2795516
|
|
jumep
|
|
|
skus inu vazelinu
skus inu vazelinu :)
|
|
08.03.2015 22:06 -
|
2795783
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Dnes výměna kostí, na spodním čepu se u starého (nevím co bylo za značku) nejdříve protočila dráka pro imbus, u byl dost povolenej, tak bylo dost místa pro hasák, jetě z matky koukal poslední závit a kouslo se to, drel jsem hasák oběma rukama a klíč povoloval nohou, nakonec jsem musel řezat, druhý čep jsem nejdříve potáhl jinou matkou a k původní a po povolení la krásně. Po výměně kostí jsem jetě objevil prasklou prachovku na čepu řízení, čep drí v pohodě, ale protoe je starí, tak mne výměna jetě čeká, jo kdybych si to pořádně prohlédl, mohl jsem to vzít jedním vrzem.
Dnes výměna kostí, na spodním čepu se u starého (nevím co bylo za značku) nejdříve protočila dráka pro imbus, u byl dost povolenej, tak bylo dost místa pro hasák, jetě z matky koukal poslední závit a kouslo se to, drel jsem hasák oběma rukama a klíč povoloval nohou, nakonec jsem musel řezat, druhý čep jsem nejdříve potáhl jinou matkou a k původní a po povolení la krásně. Po výměně kostí jsem jetě objevil prasklou prachovku na čepu řízení, čep drí v pohodě, ale protoe je starí, tak mne výměna jetě čeká, jo kdybych si to pořádně prohlédl, mohl jsem to vzít jedním vrzem. :-d
|
|
03.06.2015 20:54 -
|
2827781
|
|
xantik c5
|
Město: Větřní, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 35 |
|
|
Pánové mám dotaz k těm stabil.tyčkám meyle hd proč mají závit na M10 a druhej konec M 12 a ostatní výrobci maj jen12 12 proč??? Nebude to vadit při montái díky za reakce
Pánové mám dotaz k těm stabil.tyčkám meyle hd proč mají závit na M10 a druhej konec M 12 a ostatní výrobci maj jen12 12 proč??? Nebude to vadit při montái díky za reakce:nevim
|
|
03.06.2015 21:27 -
|
2827828
|
|
xantik c5
|
|
|
To znamena ze oba konce jsou stejné M12???A jetě jeden dotazek ty je pouívá?? A jeliko to budu montovat poprvé kost je jedno jak jí dá??
To znamena ze oba konce jsou stejné M12???A jetě jeden dotazek ty je pouívá?? A jeliko to budu montovat poprvé kost je jedno jak jí dá??
|
|
03.06.2015 21:41 -
|
2827836
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Ano, oba konce jsou stejné, kost je jedno jak jí dá, mám dojem, e u některé značky tady někdo psal, e na jednom kloubu měl delí závit, kdy bude demontovat starý, vimni si, e na pístnici je uchycení silnějí, pořádně si očisti před demontái starý závit, mne se osvědčilo ho protáhnout jinou matkou a pak teprve povolit starou, jinak na tom nic sloitého není.
Ano, oba konce jsou stejné, kost je jedno jak jí dá, mám dojem, e u některé značky tady někdo psal, e na jednom kloubu měl delí závit, kdy bude demontovat starý, vimni si, e na pístnici je uchycení silnějí, pořádně si očisti před demontái starý závit, mne se osvědčilo ho protáhnout jinou matkou a pak teprve povolit starou, jinak na tom nic sloitého není. ;-)
|
|
03.06.2015 22:05 -
|
2827844
|
|
xantik c5
|
|
|
Ok děkuji za snahu doufam e kdy to objednam u Boba v Hulíně tak to bude jak říkáte těch 12 na obou koncích děkuji i za rady díky a kolik máte najeto na meyle hd na netu o nich lidi velmi dobře píou
Ok děkuji za snahu doufam e kdy to objednam u Boba v Hulíně tak to bude jak říkáte:palec těch 12 na obou koncích děkuji i za rady díky a kolik máte najeto na meyle hd na netu o nich lidi velmi dobře píou
|
|
03.06.2015 23:14 -
|
2827904
|
|
jruze
|
|
|
je tam 18 nebo 19. (na stabilizátoru je víc materiálu - kouká meně závitu za matkou - zdendo opačně ) - očistit závit ano(stačí dráák)- prostříknout povolovákem. Já to dělám vzduchem a pokud se mi protočí tak sikovky a podrím si to (nebo inbus - některé nemají!!) - jinak mám i takovej roubovací speciál na rozseknutí matky - já dávám troku lepí tyčky lemforder
:-o je tam 18 nebo 19. (na stabilizátoru je víc materiálu - kouká meně závitu za matkou - zdendo opačně ;-) ) - očistit závit ano(stačí dráák)- prostříknout povolovákem. Já to dělám vzduchem a pokud se mi protočí tak sikovky a podrím si to (nebo inbus;-) - některé nemají!!) - jinak mám i takovej roubovací speciál na rozseknutí matky;-) - já dávám troku lepí tyčky lemforder:palec
|
|
09.09.2016 17:29 -
|
2992918
|
|
Kulda
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Servus mistři odborníci.
Mám dotaz ohledně pravého předního kola, konkrétně při jeho plnějím vytočení a za rychlejí jízdy jdou o něho slabí rány a jako by se sekalo, trhá to. Cca za týden jdu dělat čepy řízení a dalí potřebné věci a tak se chci zeptat jestli to můou být čepy?
Díky za radu.
Servus mistři odborníci.
Mám dotaz ohledně pravého předního kola, konkrétně při jeho plnějím vytočení a za rychlejí jízdy jdou o něho slabí rány a jako by se sekalo, trhá to. Cca za týden jdu dělat čepy řízení a dalí potřebné věci a tak se chci zeptat jestli to můou být čepy? :nevim
Díky za radu.
|
|
20.11.2017 16:07 -
|
3111638
|
|
ret33
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 162 |
|
|
Tak tyčky stabilizátoru TRW vydrely 10 000 km, výborná kvalita, dalí značka, kterou si krtám.
Co doporučujete zkusit teď, SASIC nebo Lemforder ?
Tak tyčky stabilizátoru TRW vydrely 10 000 km, výborná kvalita, dalí značka, kterou si krtám.
Co doporučujete zkusit teď, SASIC nebo Lemforder ?
|
|
20.11.2017 16:35 -
|
3111648
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Já po mizerných Lemforderech a TRW dal Meyle HD a drí u asi 30k km.
Já po mizerných Lemforderech a TRW dal Meyle HD a drí u asi 30k km.
|
|
20.11.2017 16:55 -
|
3111654
|
|
jumep
|
|
|
sasic moc neda
davam tie meyle HD (co je podstatne to HD oznacenie) - lebo maju vacsiu gulu/cap a mali by vydrzat kusok viac
sasic moc neda
davam tie meyle HD (co je podstatne to HD oznacenie) - lebo maju vacsiu gulu/cap a mali by vydrzat kusok viac
|
|
20.11.2017 18:44 -
|
3111691
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Také dávám Meyle HD, předchozí jsem měnil po 60tis (u mě 3 roky jedění)
Také dávám Meyle HD, předchozí jsem měnil po 60tis (u mě 3 roky jedění) ;-)
|
|
24.07.2018 06:09 -
|
3172417
|
|
Petras
|
Město: Praha 9, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 28 |
|
|
Tak se přídám, TRW rok a pravá tyčka přední, opět klepe. Hrabu se na internetu, ale na X7 Meyle HD přední nic, pouze zadní. Nael jsem jen MEYLE-ORIGINAL Quality za nějakých 444kč. Hledám patně, nebo na X7 HD nejsou? Lemforder se tu nedoporučuje, co dát?
Tak se přídám, TRW rok a pravá tyčka přední, opět klepe. Hrabu se na internetu, ale na X7 Meyle HD přední nic, pouze zadní. Nael jsem jen MEYLE-ORIGINAL Quality za nějakých 444kč. Hledám patně, nebo na X7 HD nejsou? Lemforder se tu nedoporučuje, co dát?
|
|
| |
|
|