| | |
23.03.2010 21:08 -
Vrzání v zadní nápravě i po výměně loisek v zadních ramenech?
|
1807396
|
|
Jingo
|
Město: Mikulov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 19 |
|
|
Zdravím, prosím o radu nebo odkaz na můj problém s vrzáním v zadní nápravě(levá strana). Po přečtení několika diskusí zde jsem nechal vyměnit loiska v ramenech a vrzání stále přetrvává.Taky se mi zdá,e je zadek dost tvrdý při přejezdech nerovností. Díky za kadou radu.
Zdravím, prosím o radu nebo odkaz na můj problém s vrzáním v zadní nápravě(levá strana). Po přečtení několika diskusí zde jsem nechal vyměnit loiska v ramenech a vrzání stále přetrvává.Taky se mi zdá,e je zadek dost tvrdý při přejezdech nerovností. Díky za kadou radu.
|
|
23.03.2010 21:13 -
Re: Vrzání v zadní nápravě i po výměně loisek v zadních ramenech?
|
1807399
|
|
Jeffrey
|
|
|
Kdy a jak Ti to vre? Pokud je to při klesání, tak to jsou loiska v ramenech, která ale, jak říká, má new. Koule odchází naráz, ale na kouli není, co by vrzalo, jen se nedá ta strana zhoupnout, je to tvrdé. Popi přesněji, jak a co ti to dělá a určitě ti někdo poradí.
Kdy a jak Ti to vre? Pokud je to při klesání, tak to jsou loiska v ramenech, která ale, jak říká, má new. Koule odchází naráz, ale na kouli není, co by vrzalo, jen se nedá ta strana zhoupnout, je to tvrdé. Popi přesněji, jak a co ti to dělá a určitě ti někdo poradí. ;-)
|
|
23.03.2010 21:16 -
|
1807400
|
|
jumep
|
|
|
skor ci mu vymenili loziska v ramenach, vzadu nema moc co vrzat ine (ak neratam brzdy, ale tak to snad by bolo videt)
skor ci mu vymenili loziska v ramenach, vzadu nema moc co vrzat ine (ak neratam brzdy, ale tak to snad by bolo videt)
|
|
23.03.2010 21:18 -
|
1807401
|
|
tief
|
|
|
Zle nasadeny nebo uvolneny vyfuk taky vrze a vydava kovovy randal
Zle nasadeny nebo uvolneny vyfuk taky vrze a vydava kovovy randal
|
|
23.03.2010 21:20 -
|
1807402
|
|
Jingo
|
|
|
Zadek jako takový se houpe normálně,ale pokud jedu po polní cestě kde jsou výmoly tak to vy dává zvuky něco mezi vrzáním a cvakáním.
Zadek jako takový se houpe normálně,ale pokud jedu po polní cestě kde jsou výmoly tak to vy dává zvuky něco mezi vrzáním a cvakáním.
|
|
23.03.2010 21:29 -
|
1807404
|
|
Jingo
|
|
|
Nové loiska jsem měl v ruce a staré jsem dostal,tady by neměl být problém,pro jistotu jetě zkontroluji ten výfuk.
Nové loiska jsem měl v ruce a staré jsem dostal,tady by neměl být problém,pro jistotu jetě zkontroluji ten výfuk.
|
|
23.03.2010 21:32 -
|
1807405
|
|
Jeffrey
|
|
|
Jingo napsal(a): Nové loiska jsem měl v ruce a staré jsem dostal,tady by neměl být problém,pro jistotu jetě zkontroluji ten výfuk.
Jde o to, jestli Ti dělali loiska v rameni. Abychom nemluvili o náboji, pozor. Měl bys z toho starého vidět víc: loisko 2x, rozsekanou plastovou průchodku, roub, podloky, gufera....link.
Jde o to, jestli Ti dělali loiska v rameni. Abychom nemluvili o náboji, pozor. Měl bys z toho starého vidět víc: loisko 2x, rozsekanou plastovou průchodku, roub, podloky, gufera...http://c5.jumep.com/ramena/
|
|
23.03.2010 21:36 -
|
1807407
|
|
Jingo
|
|
|
No, pro jistotu se zitra zeptám,ale na 99 procent to byly ramena.
No, pro jistotu se zitra zeptám,ale na 99 procent to byly ramena.
|
|
23.03.2010 21:38 -
|
1807408
|
|
Jingo
|
|
|
Dvě loiska plus gufera pro kadou stranu,origo Citroen.
Dvě loiska plus gufera pro kadou stranu,origo Citroen.
|
|
23.03.2010 21:43 -
|
1807409
|
|
jumep
|
|
|
cize 4 loziska, takze berem s5, vymenili spravne, potom fakt hladat ze co, tam uz nejako nema moc co, jedine ak nieco zle zlozili
este sa tam hybe vyskovy korektor, ale ten by asi taky bordel nerobil a hlavne by blbla vyska
cize 4 loziska, takze berem s5, vymenili spravne, potom fakt hladat ze co, tam uz nejako nema moc co, jedine ak nieco zle zlozili
este sa tam hybe vyskovy korektor, ale ten by asi taky bordel nerobil a hlavne by blbla vyska
|
|
23.03.2010 21:50 -
|
1807410
|
|
Jeffrey
|
|
|
Kdy a jak Ti to vre? Stále nebo při klesání?
|
|
23.03.2010 21:50 -
|
1807411
|
|
Jingo
|
|
|
Občas se mi stane ,e po zamknutí auta klesá a stoupá předek,musím ho znovu nastartovat a pak to přestane,ale to u dělá delí dobu.
Občas se mi stane ,e po zamknutí auta klesá a stoupá předek,musím ho znovu nastartovat a pak to přestane,ale to u dělá delí dobu.
|
|
23.03.2010 21:56 -
|
1807414
|
|
Jingo
|
|
|
Jeffrey napsal(a): Kdy a jak Ti to vre? Stále nebo při klesání?
Vre to pokadé kdy najedu na nějakou nerovnost.
|
|
23.03.2010 21:59 -
|
1807416
|
|
jumep
|
|
|
inak, kladivo v kufry alebo nieco na rezerve nemas?
sklenenu flasu pod sedackou vodica alebo spolujazdca?
aj to vie robit randal
edit: proste hladaj co sa kde a ako ozyva
inak, kladivo v kufry alebo nieco na rezerve nemas?
sklenenu flasu pod sedackou vodica alebo spolujazdca?
aj to vie robit randal :)
edit: proste hladaj co sa kde a ako ozyva
|
|
23.03.2010 22:05 -
|
1807417
|
|
Jeffrey
|
|
|
Jingo napsal(a): Jeffrey napsal(a): Kdy a jak Ti to vre? Stále nebo při klesání?
U mě to začlo povrzáváním za jízdy, které bylo ale dost slyet. Dále u jsem to slyel ihned, kdy jsem zamkl auto a el mi zadek dolů. Nejlepí je vyhnat auto do horní výky a pak dávat dolů a jít si to poslechnout. Pozná pak na 100%, jestli jsou to loiska v ramenech.
U mě to začlo povrzáváním za jízdy, které bylo ale dost slyet. Dále u jsem to slyel ihned, kdy jsem zamkl auto a el mi zadek dolů. Nejlepí je vyhnat auto do horní výky a pak dávat dolů a jít si to poslechnout. Pozná pak na 100%, jestli jsou to loiska v ramenech.
|
|
23.03.2010 22:11 -
|
1807418
|
|
Jingo
|
|
|
Jeffrey napsal(a): U mě to začlo povrzáváním za jízdy, které bylo ale dost slyet. Dále u jsem to slyel ihned, kdy jsem zamkl auto a el mi zadek dolů. Nejlepí je vyhnat auto do horní výky a pak dávat dolů a jít si to poslechnout. Pozná pak na 100%, jestli jsou to loiska v ramenech.
Zkusím to,co to bude dělat.
Zkusím to,co to bude dělat.
|
|
23.03.2010 23:36 -
|
1807425
|
|
jruze
|
|
|
Jde o to kdo to dělal a jak. Co se týče co ti dali do ruky ? Já ti dám do ruky loisek z dvaceti aut a těch tvejch se ani nedotknu.Ale jestli to udělali OK tak potom by bordel mohlo dělat uloení nápravnice,přidřené pístnice(nepravděpodobné).Loiska by se mněli projevit kdy pomalu zmáčkne zadek dolů-co nejpomaleji a pomalu poutět.Kolik to má po výmněně, - jestli to nenamazali,nebo ty ramena byli vydřené a nechali to tak - natekla tam voda tak jsou KO.
Jde o to kdo to dělal a jak. Co se týče co ti dali do ruky ? Já ti dám do ruky loisek z dvaceti aut a těch tvejch se ani nedotknu.Ale jestli to udělali OK tak potom by bordel mohlo dělat uloení nápravnice,přidřené pístnice(nepravděpodobné).Loiska by se mněli projevit kdy pomalu zmáčkne zadek dolů-co nejpomaleji a pomalu poutět.Kolik to má po výmněně, - jestli to nenamazali,nebo ty ramena byli vydřené a nechali to tak - natekla tam voda tak jsou KO.
|
|
24.03.2010 01:27 -
|
1807427
|
|
felix81
|
Město: Praha, Auto: C8 2.2 HDi 94kw | Počet příspěvků: 292 |
|
|
Zdar. Mám sice jiný typ vozidla, ale princip zadní nápravy je totoný. Zail jsem dva druhy vrzání. První bylo přesně jak popisuje Jingo. ALE ramena byly ok. Vrzání dělali staré kotouče a sjeté destičky na jednom zadním kole. Po výměně za nové kotouče a detstičky byl klid na dva roky. Jene v důsledku vození těkých věcí a BXáckých měkkých koulí odeli loiska v ramenou. Co se projevovalo charakteristickým vrzotem a pískáním. Kdy zaprelo a vymetl jsem řádnou loui, byl na chvíli klid. A od pohledu bylo vidět na zadní nápravé krásné kolové "A" Jingo jestli má loiska po výměně mrkni jetě na ty kotouče s destičkama. Můe to tím být ale i nemusí. Mě se to stalo. Je i docela moné e rameno blbě usadili a vre dál i kdy je nové loisko. Byl jsem u toho kdy mi to dělali a jedno nepáslo jak mělo a vrzalo jak pendlovky, mecháňa ho musel vyndat, proklepat tu osu v rameni a naprat zpět. Pak u byl klídek. Zdar F
Zdar. Mám sice jiný typ vozidla, ale princip zadní nápravy je totoný. Zail jsem dva druhy vrzání. První bylo přesně jak popisuje Jingo. ALE ramena byly ok. Vrzání dělali staré kotouče a sjeté destičky na jednom zadním kole. Po výměně za nové kotouče a detstičky byl klid na dva roky. Jene v důsledku vození těkých věcí a BXáckých měkkých koulí odeli loiska v ramenou. Co se projevovalo charakteristickým vrzotem a pískáním. Kdy zaprelo a vymetl jsem řádnou loui, byl na chvíli klid. A od pohledu bylo vidět na zadní nápravé krásné kolové "A" :-) Jingo jestli má loiska po výměně mrkni jetě na ty kotouče s destičkama. Můe to tím být ale i nemusí. Mě se to stalo. Je i docela moné e rameno blbě usadili a vre dál i kdy je nové loisko. Byl jsem u toho kdy mi to dělali a jedno nepáslo jak mělo a vrzalo jak pendlovky, mecháňa ho musel vyndat, proklepat tu osu v rameni a naprat zpět. Pak u byl klídek. Zdar F
|
|
| |
|
|