| | |
01.03.2010 21:51 -
Muzu snizit podvozek?
|
1805579
|
|
bubakkaja
|
|
|
Myslite ze bych mohl snizit podvozek o centimetr a pul vpredu i vzadu nebo to bude mit vliv na perovani?Pripada mi to jak koza ma strasne vysoke mezery nahore od kola k blatniku oproti od kola ke dverim.
Myslite ze bych mohl snizit podvozek o centimetr a pul vpredu i vzadu nebo to bude mit vliv na perovani?Pripada mi to jak koza ma strasne vysoke mezery nahore od kola k blatniku oproti od kola ke dverim.
|
|
01.03.2010 21:53 -
Re: Muzu snizit podvozek?
|
1805580
|
|
jumep
|
|
|
vyska sa da nastavit a toto by som nerobil (len skontroloval) nakolko vyska sa meni v zavislosti na rychlosti a povrchu vozovky...
vyska sa da nastavit a toto by som nerobil (len skontroloval) nakolko vyska sa meni v zavislosti na rychlosti a povrchu vozovky...
|
|
01.03.2010 21:54 -
|
1805581
|
|
Darja
|
|
|
Kup si pruiňák, narvi tam D2 a nebo Koni.... sice ádný zuby v hubě, ale bude se to plazit...
Kup si pruiňák, narvi tam D2 a nebo Koni.... sice ádný zuby v hubě, ale bude se to plazit...
|
|
01.03.2010 21:55 -
|
1805582
|
|
bubakkaja
|
|
|
A je nekde rozmer kolik ma byt v neutralni poloze?Na xantii jsem nasel na foru rozmery.Mozna to ladil nekdo prede mnou.
A je nekde rozmer kolik ma byt v neutralni poloze?Na xantii jsem nasel na foru rozmery.Mozna to ladil nekdo prede mnou.
|
|
01.03.2010 22:06 -
|
1805587
|
|
bubakkaja
|
|
|
No mozna kvuli tomu aby pri propruzeni bylo dostatek mista v kouli a bylo to komfortni.Ja jen ze kdyz vidim jinou c5 prijde mi nizsi.
A mozna proto ze si to nad 110 samo pricupuje a pak uz by nemohlo.
Jumep diky moc hned zitra to promerim.
No mozna kvuli tomu aby pri propruzeni bylo dostatek mista v kouli a bylo to komfortni.Ja jen ze kdyz vidim jinou c5 prijde mi nizsi.
|
|
01.03.2010 22:11 -
|
1805588
|
|
Darja
|
|
|
pokud se někdo vrtal v nastavení SV tak ji můe mít vysoko, ale jak píe dumdep, to se dá nastavit na diag. Vechny hydraulické citroëny působí nakopnutě, oproti dnenímu trendu nízkých vozů (aneb krtáme vanama o kanály).
pokud se někdo vrtal v nastavení SV tak ji můe mít vysoko, ale jak píe dumdep, to se dá nastavit na diag. Vechny hydraulické citroëny působí nakopnutě, oproti dnenímu trendu nízkých vozů (aneb krtáme vanama o kanály).
|
|
01.03.2010 22:17 -
|
1805589
|
|
bubakkaja
|
|
|
Ok ja jen pro kontrolu.
Ok ja jen pro kontrolu.
|
|
01.03.2010 22:28 -
|
1805611
|
|
Rafmartin
|
Město: Zálesie, Auto: Citroen C3 HDi | Počet příspěvků: 209 |
|
|
dnes sa mi naskytol strasny pohlad. Isiel som po Bratislavskom obchvate a pri vyjazde na Komarno a Biskupice je autobazar AAA Auto. Bola tam jedna c5, predok mala v normalnej polohe a zadok uplne hore. to auto vyzeralo uplne hrozne. sorry za troska off topic
dnes sa mi naskytol strasny pohlad. Isiel som po Bratislavskom obchvate a pri vyjazde na Komarno a Biskupice je autobazar AAA Auto. Bola tam jedna c5, predok mala v normalnej polohe a zadok uplne hore. to auto vyzeralo uplne hrozne. sorry za troska off topic
|
|
02.03.2010 19:34 -
|
1805745
|
|
stano1
|
|
|
bubakkaja napsal(a): No mozna kvuli tomu aby pri propruzeni bylo dostatek mista v kouli a bylo to komfortni.Ja jen ze kdyz vidim jinou c5 prijde mi nizsi.
Tento istý pocit som mal aj ja (iné C5 sa mi zdali niie) ale nemal som to len tak ale po výmene loísk nápravy v citroene.
Výka sa dá upravi korektormi ale to nerob aby si si to nerozhádzal mne to dal dokopy a PataMat pri výmene lds.
Vprvom rade si zmeraj,aby si mal podvozok vpredu aj vzadu v rovnakej výke k vozovke,a potom by som to dalej rieil,ale v kadom prípade teraz mám výku tak ako inéC5.
Tento istý pocit som mal aj ja (iné C5 sa mi zdali niie) ale nemal som to len tak ale po výmene loísk nápravy v citroene.
Výka sa dá upravi korektormi ale to nerob aby si si to nerozhádzal mne to dal dokopy a PataMat pri výmene lds.
Vprvom rade si zmeraj,aby si mal podvozok vpredu aj vzadu v rovnakej výke k vozovke,a potom by som to dalej rieil,ale v kadom prípade teraz mám výku tak ako inéC5.
|
|
06.07.2010 18:32 -
|
2349768
|
|
mirasa
|
Město: Dýina, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 98 |
|
|
Mno, né e bych se chtěl taky plazit ,ale po výměně loisek na zadních ramenou jsem se zadkem dost vysoko, i světla jsem kvůli tomu musel nechat zvednout. Take jestli to dobře chápu, měla by být vepředu i vzadu stejná výka od země?? Budu to muset proměřit. A jetě jedna věc. Právě od té výměny, kdy chci auto poslat do nejvyí polohy, tak mi pořád vrčí čerpadlo, i po chcípnutí, po třech čtyřech minutách přestane na pár sekund a zase. V té nií poloze je klid.
Mno, né e bych se chtěl taky plazit :-d ,ale po výměně loisek na zadních ramenou jsem se zadkem dost vysoko, i světla jsem kvůli tomu musel nechat zvednout. Take jestli to dobře chápu, měla by být vepředu i vzadu stejná výka od země??;-) Budu to muset proměřit. A jetě jedna věc. Právě od té výměny, kdy chci auto poslat do nejvyí polohy, tak mi pořád vrčí čerpadlo, i po chcípnutí, po třech čtyřech minutách přestane na pár sekund a zase. V té nií poloze je klid.
|
|
| |
|
|