| | |
15.03.2018 08:05 -
Re: poloosa
|
3139598
|
|
cjeky
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 133 |
|
|
Můu mít moná blbý dotaz? Kdytak mne hned nekamenujte.
Chtěl jsem se zeptat jak je to s olejem v AM6 v případě vysunutí poloosy z diferenciálu. U manuálu nějaký olej vyteče, to vím, ale s automatem nemám zkuenosti na krátké poloose strana převodovky mám manetu od vazelíny, zatím tedy nevím jestli to je jen spona, nebo díra v manetě.
Můu mít moná blbý dotaz? Kdytak mne hned nekamenujte.
Chtěl jsem se zeptat jak je to s olejem v AM6 v případě vysunutí poloosy z diferenciálu. U manuálu nějaký olej vyteče, to vím, ale s automatem nemám zkuenosti :nevim na krátké poloose strana převodovky mám manetu od vazelíny, zatím tedy nevím jestli to je jen spona, nebo díra v manetě. :nevim
|
|
15.03.2018 09:28 -
|
3139613
|
|
cjeky
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 133 |
|
|
Děkuji Jardo za pozitivní informaci. To je snad zatím první dobrá zpráva.
Děkuji Jardo za pozitivní informaci. To je snad zatím první dobrá zpráva. :palec
|
|
23.04.2018 21:38 -
|
3152431
|
|
James01
|
Město: Tachov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Ahoj, nez neco zacnu delat, tak se zeptam. Jedna se o dotazeni matek na homokloubech, zjistil jsem ze je tam moment 325 +-15 N ... ale... utahuje se to na moment uz kdyz je auto ve vzduchu, nebo se jen pritahne a dotahne na zemi kdyz je uz auto zatizene ? Diky za rady... nerad bych znicil loziska
C5 X7 2.0hdi manual
Ahoj, nez neco zacnu delat, tak se zeptam. Jedna se o dotazeni matek na homokloubech, zjistil jsem ze je tam moment 325 +-15 N ... ale... utahuje se to na moment uz kdyz je auto ve vzduchu, nebo se jen pritahne a dotahne na zemi kdyz je uz auto zatizene ? Diky za rady... nerad bych znicil loziska
C5 X7 2.0hdi manual
|
|
23.04.2018 22:09 -
|
3152447
|
|
jumep
|
|
|
na toto nema vplyv ci je auto vo vzduchu alebo na zemi
oficialne mas mat pripravok na zaistenie naboja a tahat to vo vzduchu
na toto nema vplyv ci je auto vo vzduchu alebo na zemi
oficialne mas mat pripravok na zaistenie naboja a tahat to vo vzduchu
|
|
24.04.2018 11:29 -
|
3152503
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
ano, tie male co drzia kotuc mal na mysli. Su len take "symbolicke", drzia kotuc aby nevypadol z náboja a mohol by si ich ohnut/strihnut
ano, tie male co drzia kotuc mal na mysli. Su len take "symbolicke", drzia kotuc aby nevypadol z náboja a mohol by si ich ohnut/strihnut ;-)
|
|
24.04.2018 11:38 -
|
3152504
|
|
James01
|
Město: Tachov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Díky kucí za radu
Díky kucí za radu :palec
|
|
24.04.2018 17:07 -
|
3152571
|
|
jumep
|
|
|
tie symbolicke srobky udrzia neuveritelne vela
som sa raz tak zabudol, ze aha ako ti fuci intercooler - 2.2HDi, automat - zaslapol som brzdu, stupil na plyn
vydrzalo to do toho maximalneho krutaku, kym ich ustrihlo
tie symbolicke srobky udrzia neuveritelne vela
som sa raz tak zabudol, ze aha ako ti fuci intercooler - 2.2HDi, automat - zaslapol som brzdu, stupil na plyn
vydrzalo to do toho maximalneho krutaku, kym ich ustrihlo
|
|
25.04.2018 14:30 -
|
3152809
|
|
navisl
|
|
|
V srpnu lonského roku jsem u Tobolíka zakoupil manety homo kloubu a následně je nechal u souseada automechanika vyměnit na obou stranách za prasklé původní. Při výměně kol na letní sezónu, jsem zjistil, e obě dvě strany mohu dělat znovu, obě manety jsou prasklé, byl to typ VKJP1344 od SKF. Teď potřebuji manety opět vyměnit. Umíte mi někdo poradit jaké tam dát?
V srpnu lonského roku jsem u Tobolíka zakoupil manety homo kloubu a následně je nechal u souseada automechanika vyměnit na obou stranách za prasklé původní. Při výměně kol na letní sezónu, jsem zjistil, e obě dvě strany mohu dělat znovu, obě manety jsou prasklé, byl to typ VKJP1344 od SKF. Teď potřebuji manety opět vyměnit. Umíte mi někdo poradit jaké tam dát?
|
|
25.04.2018 20:16 -
|
3152951
|
|
jumep
|
|
|
kup v citreone original
kup v citreone original
|
|
25.04.2018 23:31 -
|
3153120
|
|
navisl
|
|
|
OK! Díky za rady, porady.
OK! Díky za rady, porady.
|
|
13.05.2018 13:47 -
|
3156740
|
|
kutnohorak
|
Město: Kutná Hora, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 88 |
|
|
Zdravim. Chci se zeptat pouzivate někdo přetahovací manety na poloosy a pokud ano tak které. Diky za zpravu.
Zdravim. Chci se zeptat pouzivate někdo přetahovací manety na poloosy a pokud ano tak které. Diky za zpravu.
|
|
13.05.2018 18:31 -
|
3156795
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Já dal novou poloosu s origo tvrdou manetou a ta po dvou letech praskla. V servise nedokázali stáhnout homokineák, tak dali přetahovací manetu. Jezdím s tím asi 2 roky a zatím drí, nejeví ádný známky opotřebení, ani stárnutí. Značku nevím, dělal to autorizovaný servis Citroen z jejich zásob.
Já dal novou poloosu s origo tvrdou manetou a ta po dvou letech praskla. V servise nedokázali stáhnout homokineák, tak dali přetahovací manetu. Jezdím s tím asi 2 roky a zatím drí, nejeví ádný známky opotřebení, ani stárnutí. Značku nevím, dělal to autorizovaný servis Citroen z jejich zásob.
|
|
13.05.2018 22:13 -
|
3156824
|
|
Dan 1
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 152 |
|
|
Pokud nemáte zrovna na originál, tak zkuste homokineák " GSP 810115" . Stojí podezřele málo, ale pasuje na mou C5. Loni jsem od této značky kupoval na druhou stranu celou poloosu a zatím OK
Pokud nemáte zrovna na originál, tak zkuste homokineák " GSP 810115" . Stojí podezřele málo, ale pasuje na mou C5. Loni jsem od této značky kupoval na druhou stranu celou poloosu a zatím OK
|
|
13.05.2018 22:38 -
|
3156836
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1300 |
|
|
GSP je čína, ale na nic si nehraje, prostě to funguje za pár peněz .... dával sem od nich u nějaký rok loiska na zadek do kol a chodí dodnes bez problémů ... .link.
GSP je čína, ale na nic si nehraje, prostě to funguje za pár peněz .... dával sem od nich u nějaký rok loiska na zadek do kol a chodí dodnes bez problémů ... https://motofocus.cz/distributori/5406,trost-nova-startovni-rada-lozisek-gsp
|
|
28.05.2018 21:47 -
|
3159937
|
|
Stanly
|
Město: Rudník, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 94 |
|
|
Ahoj vem. Vím, e se to tu ji řeilo, ale nenael jsem ádnou přesnou informaci. Můe mi někdo poradit s mazivem pro vnitřní kloub poloosy, ten u převodovky. Měnil jsem teď na nai C5 III venkovní manetu na L kole, a musel jsem vyndat celou poloosu. Mazivo na vnitřním kloubu je jiné, ne na homokinetickém kloubu, řidí a světlé, chtěl bych jej jen doplnit a nejsem si jistý, e mazivo s molybdenem FB 02582 je vhodné. Díky za informaci.
Ahoj vem. Vím, e se to tu ji řeilo, ale nenael jsem ádnou přesnou informaci. Můe mi někdo poradit s mazivem pro vnitřní kloub poloosy, ten u převodovky. Měnil jsem teď na nai C5 III venkovní manetu na L kole, a musel jsem vyndat celou poloosu. Mazivo na vnitřním kloubu je jiné, ne na homokinetickém kloubu, řidí a světlé, chtěl bych jej jen doplnit a nejsem si jistý, e mazivo s molybdenem FB 02582 je vhodné. Díky za informaci.
|
|
21.08.2018 18:11 -
|
3176508
|
|
Tadeasek
|
Město: Jirkov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Ahoj klucí. Unaeč poloosy je tzv. tisicihran? Tzn. druha strana poloosy, ta k prevodovce? Popisuju to spravne?
Pokud koupim poloosu na C5 Combi 2006 hdi... Je uz soucasti nebo je to polozka k prevodovce a tak koupit zvlast?
Na mem aute je nejspise zavada prave toho tisicihranu, pocvakava u praveho predniho kola... Tak se pripravuji i na tu horsi variantu.
Dekuji za odpoved
Bohuzel dil nejde koupit, pry pouze u dealera znacky. Takze asi pekne draha zalezitost, ze? :-/
Ahoj klucí. Unaeč poloosy je tzv. tisicihran? Tzn. druha strana poloosy, ta k prevodovce? Popisuju to spravne?
Pokud koupim poloosu na C5 Combi 2006 hdi... Je uz soucasti nebo je to polozka k prevodovce a tak koupit zvlast?
Na mem aute je nejspise zavada prave toho tisicihranu, pocvakava u praveho predniho kola... Tak se pripravuji i na tu horsi variantu.
Dekuji za odpoved
Bohuzel dil nejde koupit, pry pouze u dealera znacky. Takze asi pekne draha zalezitost, ze? :-/
|
|
| |
|
|