| | |
31.03.2008 21:19 -
Tycky prednej napravy
|
168148
|
|
tief
|
|
|
Zdar, neviete niekto kto je vyrobca originalnych tyciek prednej napravy ( kosti ) ? Chci vediet ci ma vyznam za to vyplacnut v citroene 3200 korun za jednu ...
Zdar, neviete niekto kto je vyrobca originalnych tyciek prednej napravy ( kosti :) ) ? Chci vediet ci ma vyznam za to vyplacnut v citroene 3200 korun za jednu ...
|
|
31.03.2008 22:55 -
Re: Tycky prednej napravy
|
168149
|
|
had
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 9 |
|
|
mam pocit, ze jsem daval kolem 1500 za jednu v citroenu. sezen si katalogovy cislo a kup to v peugeotu. budou urcite levnejsi.
mam pocit, ze jsem daval kolem 1500 za jednu v citroenu. sezen si katalogovy cislo a kup to v peugeotu. budou urcite levnejsi.
|
|
31.03.2008 23:02 -
|
168150
|
|
zdenek1214
|
|
|
TAky mě čekají. Děj prosím vědět, jestli je Péčka dělají a zda je to levnějí, případně katalogové číslo... Citroen v K. Varech sděloval taky cenu kolem 1500 za kus s DPH + práce. Jinak ale mám zkuenost, e je Citroen levnějí... Zdeněk
TAky mě čekají. Děj prosím vědět, jestli je Péčka dělají a zda je to levnějí, případně katalogové číslo... Citroen v K. Varech sděloval taky cenu kolem 1500 za kus s DPH + práce. Jinak ale mám zkuenost, e je Citroen levnějí... Zdeněk
|
|
31.03.2008 23:03 -
|
168151
|
|
had
|
|
|
zitra se mrknu na kat. cislo a hodim ho sem
zitra se mrknu na kat. cislo a hodim ho sem
|
|
31.03.2008 23:13 -
|
168152
|
|
Darja
|
|
|
zjistete znacku tech kosti, za tech 1500 bez DPH. Jestli to neni nejaky maslo, co se prodava v elitu za par kacek. S prazskejma cestama mi predni naprava trpi
Takze mam na seznamu brzdy, kosti... jaj, co dal?
zjistete znacku tech kosti, za tech 1500 bez DPH. Jestli to neni nejaky maslo, co se prodava v elitu za par kacek. S prazskejma cestama mi predni naprava trpi :-(
Takze mam na seznamu brzdy, kosti... jaj, co dal? :-D
|
|
31.03.2008 23:17 -
|
168153
|
|
had
|
|
|
ne, to urcite ne. tyhle dily jedine origo. na xm jsem jednou dal z autokelly a to je na dva mesice. mimochodem, mam pocit, ze jsou stejny.
ne, to urcite ne. tyhle dily jedine origo. na xm jsem jednou dal z autokelly a to je na dva mesice. mimochodem, mam pocit, ze jsou stejny.
|
|
31.03.2008 23:18 -
|
168154
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
neviem vyrobcu. Ja som ich menil pri 273 000 km a este stale boli celkom v pohode. Namontoval som tam DELPHI (TC915), 600 sk/ kus, maju uz nabehanych cca 17000 km a su OK.
neviem vyrobcu. Ja som ich menil pri 273 000 km a este stale boli celkom v pohode. Namontoval som tam DELPHI (TC915), 600 sk/ kus, maju uz nabehanych cca 17000 km a su OK.
|
|
01.04.2008 10:26 -
|
168155
|
|
tief
|
|
|
had: aj origo diel ma nejakeho vyrobcu ... bolo by dobre zistit akeho a kupit to priamo, rabat na dieloch ma citroen/peugeot trocha vysoky
had: aj origo diel ma nejakeho vyrobcu ... bolo by dobre zistit akeho a kupit to priamo, rabat na dieloch ma citroen/peugeot trocha vysoky :-)
|
|
05.04.2008 10:16 -
|
168156
|
|
Robert
|
Město: Horní Holetín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 52 |
|
|
Se Sasic nebo Lemforder by nemuseli a neměli být problémy. Paradoxně se kvalita mění i v rámci jedné značky, v poslední době dávám větinou levné DYS a kupodivu drí.
Se Sasic nebo Lemforder by nemuseli a neměli být problémy. Paradoxně se kvalita mění i v rámci jedné značky, v poslední době dávám větinou levné DYS a kupodivu drí.
|
|
05.04.2008 16:11 -
|
168157
|
|
Darja
|
|
|
Dneska, da-li pocasi vmontujeme ty lemfordery. Trosku me prekvapilo, ze se kloubem da celkem hejbat, u BX novou kosti clovek skoro nepohnul
Dneska, da-li pocasi vmontujeme ty lemfordery. Trosku me prekvapilo, ze se kloubem da celkem hejbat, u BX novou kosti clovek skoro nepohnul :-)
|
|
05.04.2008 20:01 -
|
168158
|
|
Darja
|
|
|
Taaaakze.... Ehm, zlaty BX
Sundat kolo bylo asi to nejjednodussi Na drahe stare kosti se kouky oba dva bezpecnostni srouby. Takze ten nahore, po trictvrte hodine premlouvani s vyzuzlanou dirou na imbus povolil a ten dole, ten jsem vzteky pilovala Suma sumarum, 2 hodiny a jedna kost
Jop a koukala jsem, ze kosti mely stejne oznaceni jako nove LMI... jen clovek nevi, co tam davaji z vyroby :-/
Taaaakze.... Ehm, zlaty BX :-D
Sundat kolo bylo asi to nejjednodussi :-) Na drahe stare kosti se kouky oba dva bezpecnostni srouby. Takze ten nahore, po trictvrte hodine premlouvani s vyzuzlanou dirou na imbus povolil a ten dole, ten jsem vzteky pilovala :-D Suma sumarum, 2 hodiny a jedna kost :)
Jop a koukala jsem, ze kosti mely stejne oznaceni jako nove LMI... jen clovek nevi, co tam davaji z vyroby :-/
|
|
13.05.2018 09:21 -
|
3156701
|
|
Milan.S
|
Město: Decin, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 33 |
|
|
Dobry den vcera jsem menil stabylizacni tycky predni napravy , vrchny sroub sel povolit dobre, spodny jsem urezal ,tycku vymenil nasadil kolo s tym ze druhou vymenim dneska ,ale kdyz jsem se rozjizdel tak zacalo kolo bouchat pravidelne do neceho , kdyz jsem malinko pridal plyn tak se bouchani zvysovalo , tak jsem zase dal auto na hever a zistil jsem ze se tezko da kolem otocit , tak nevim muzete mi nekdo poradit?
Dobry den vcera jsem menil stabylizacni tycky predni napravy , vrchny sroub sel povolit dobre, spodny jsem urezal ,tycku vymenil nasadil kolo s tym ze druhou vymenim dneska ,ale kdyz jsem se rozjizdel tak zacalo kolo bouchat pravidelne do neceho , kdyz jsem malinko pridal plyn tak se bouchani zvysovalo , tak jsem zase dal auto na hever a zistil jsem ze se tezko da kolem otocit , tak nevim muzete mi nekdo poradit?
|
|
13.05.2018 10:35 -
|
3156705
|
|
jumep
|
|
|
nieco si tam ohol ako si to menil
najcastejsie drziak lana rucnej
nechapem preco tu toto vobec pises, akoby niekto z nas videl co a ako si tam spravil
treba dat koleso dole a pozret co je odrete a nesie znaky suchania
nieco si tam ohol ako si to menil
najcastejsie drziak lana rucnej
nechapem preco tu toto vobec pises, akoby niekto z nas videl co a ako si tam spravil
treba dat koleso dole a pozret co je odrete a nesie znaky suchania
|
|
13.05.2018 10:48 -
|
3156706
|
|
Milan.S
|
|
|
no preco to tu pisem , aby som sa dozvedel kde som urobil chybu
no preco to tu pisem , aby som sa dozvedel kde som urobil chybu
|
|
13.05.2018 10:55 -
|
3156707
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
tak kdyz uz se s***s do neceho, co ocividne neumis, tak zvedni prdel od pocitace a podivejse co jsi udelal,nebo myslis ze nekdo ted oprasi koli a rekne ti ??? nebo ze nekdo sedne do auta a pojede pred pul republiky se podivat co jsi pokazil ?????
tohle uz je fakt mazec...
tak kdyz uz se s***s do neceho, co ocividne neumis, tak zvedni prdel od pocitace a podivejse co jsi udelal,nebo myslis ze nekdo ted oprasi koli a rekne ti ??? nebo ze nekdo sedne do auta a pojede pred pul republiky se podivat co jsi pokazil ?????
tohle uz je fakt mazec...
|
|
13.05.2018 10:55 -
|
3156708
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
To se tady nedozví. To musí zjistit, a to kolo zase sundá, nebo a si pod to vleze a podívá se, kde se to dotýká. Moc moností nemá. Pokud nenajde nic, tak je tu jedna teoretická monost, e se ti povytáhla poloosa v trianglu. Sice to asi ani není moný, kdy jsi neměl odpojený spodní kulák, ale nikdo z nás neví, jestli ta poloosa nebyla nějaká vadná nebo pokozená, nebo jestli v minulosti někdo s něčím nečaroval.
Musí pod auto.
To se tady nedozví. To musí zjistit, a to kolo zase sundá, nebo a si pod to vleze a podívá se, kde se to dotýká. Moc moností nemá. Pokud nenajde nic, tak je tu jedna teoretická monost, e se ti povytáhla poloosa v trianglu. Sice to asi ani není moný, kdy jsi neměl odpojený spodní kulák, ale nikdo z nás neví, jestli ta poloosa nebyla nějaká vadná nebo pokozená, nebo jestli v minulosti někdo s něčím nečaroval.
Musí pod auto.
|
|
13.05.2018 11:06 -
|
3156709
|
|
Milan.S
|
|
|
ja jsem nechtel po nekom aby se na to prisel podivat chtel jsem jenom vedet teoreticky co asi se mohlo stat pri vymene tycky , 2 dni jsem schanel mechanika co mi to vymeni , nikdo nema cas.
ja jsem nechtel po nekom aby se na to prisel podivat chtel jsem jenom vedet teoreticky co asi se mohlo stat pri vymene tycky , 2 dni jsem schanel mechanika co mi to vymeni , nikdo nema cas.
|
|
13.05.2018 11:11 -
|
3156710
|
|
jumep
|
|
|
tu skratka neexistuje rada, pri tomto nie je moc co pokazit (kym to nerezes ne rozrezes piestnicu alebo nejaku podobnu vec
a jedine co sa bezne stane je ze sa ohne ako som pisal ten drziak na lano rucnej - ako tam s klucmi okolo toho zapasis ho prihnes do kolesa a ono to sucha o koleso
ale to od pocitaca nezbadas, to je skratka o tom dat koleso dole a pozret ze co sa pohlo, ak si ovsem nedal nejaku sialenu nespravnu tycku stabilizatora
tu skratka neexistuje rada, pri tomto nie je moc co pokazit (kym to nerezes ne rozrezes piestnicu alebo nejaku podobnu vec
a jedine co sa bezne stane je ze sa ohne ako som pisal ten drziak na lano rucnej - ako tam s klucmi okolo toho zapasis ho prihnes do kolesa a ono to sucha o koleso
ale to od pocitaca nezbadas, to je skratka o tom dat koleso dole a pozret ze co sa pohlo, ak si ovsem nedal nejaku sialenu nespravnu tycku stabilizatora
|
|
13.05.2018 11:18 -
|
3156711
|
|
Milan.S
|
|
|
tycka je koupena podle technicaku ,ted se na to du podivat a dam vedet kde jsem udelal CHYBU
tycka je koupena podle technicaku ,ted se na to du podivat a dam vedet kde jsem udelal CHYBU
|
|
13.05.2018 11:23 -
|
3156712
|
|
jumep
|
|
|
este vzdy mozu mat v katalogoch bordel, idealne je ju porovnat s tym co tam mas
hlavne mam na mysli prasarnu typu ze oba capy na rovnaku stranu otocene a to tam narvate
este vzdy mozu mat v katalogoch bordel, idealne je ju porovnat s tym co tam mas
hlavne mam na mysli prasarnu typu ze oba capy na rovnaku stranu otocene a to tam narvate
|
|
| |
|
|