| | |
01.04.2018 21:00 -
Re: Disky a pneu na C5 - obecně
|
3144842
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Konec aut?
Konec aut?
|
|
01.04.2018 21:09 -
|
3144846
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
nene konec dotaci
nene konec dotaci
|
|
06.04.2018 15:20 -
|
3146000
|
|
sumi
|
Město: Přezletice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 81 |
|
|
Tak je tu zase sezóna letních gum a mě se podařilo (snad) levně sehnat Primacy 4. Předpokládám e s nima zatím nikdo zkuenosti nemá e...
Tak je tu zase sezóna letních gum a mě se podařilo (snad) levně sehnat Primacy 4. Předpokládám e s nima zatím nikdo zkuenosti nemá e...
|
|
25.04.2018 23:07 -
|
3153091
|
|
Myák
|
Město: Tinov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 174 |
|
|
Tak u mám na autě 19tky. První dojmy jsou super, lepí ne na 17tkách. I to přeposilovaný řízení bez zpětné vazby je díky irím gumám trochu tuí a nemám pocit, e by utpěl komfort. Jetě koupím nový pneumatiky, protoe ty co tam teď mám jsou trochu doskákaný a bude to perfektní.
Pánové, některé z vás podezdřívám, e jste princezny na hráku
Tak u mám na autě 19tky. První dojmy jsou super, lepí ne na 17tkách. I to přeposilovaný řízení bez zpětné vazby je díky irím gumám trochu tuí a nemám pocit, e by utpěl komfort. Jetě koupím nový pneumatiky, protoe ty co tam teď mám jsou trochu doskákaný a bude to perfektní.:palec
Pánové, některé z vás podezdřívám, e jste princezny na hráku :-))))
|
|
27.04.2018 10:01 -
|
3153421
|
|
spacekj
|
Město: Brno, Auto: Audi A4 2013 1,8TFSI 172kW | Počet příspěvků: 93 |
|
|
Ono asi taky docela dost zalezi na aute a jeho naprave. Na C5 II jsem vozil 16" kola a na pricnych nerovnostech to byl stejne proste jednoduse otres. Ted mam 19" (255x35xR19) na Audi A4 a pricny to zvlada mnohonasobne lip. Mozna je to tim petiprvkem. Ale nerekl bych ze je to mene pohodlne, je to proste jine. Celkove je to tvrdsi a to nekomu nevyhovuje, ale treba dojezd krizovatky s nahrnutym asfaltem nebo hrany u najezdu a sjezdu z mostu jsou odfiltrovany o moc lip jak u C5
Ono asi taky docela dost zalezi na aute a jeho naprave. Na C5 II jsem vozil 16" kola a na pricnych nerovnostech to byl stejne proste jednoduse otres. Ted mam 19" (255x35xR19) na Audi A4 a pricny to zvlada mnohonasobne lip. Mozna je to tim petiprvkem. Ale nerekl bych ze je to mene pohodlne, je to proste jine. Celkove je to tvrdsi a to nekomu nevyhovuje, ale treba dojezd krizovatky s nahrnutym asfaltem nebo hrany u najezdu a sjezdu z mostu jsou odfiltrovany o moc lip jak u C5 :nevim
|
|
27.04.2018 10:51 -
|
3153426
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Myák napsal(a): Tak u mám na autě 19tky. První dojmy jsou super, lepí ne na 17tkách. I to přeposilovaný řízení bez zpětné vazby je díky irím gumám trochu tuí a nemám pocit, e by utpěl komfort. Jetě koupím nový pneumatiky, protoe ty co tam teď mám jsou trochu doskákaný a bude to perfektní.
Pánové, některé z vás podezdřívám, e jste princezny na hráku
Chudaku Jsem princezna na hrasku, bral bych klidne 17" na to svoje, ale dle TP nejdou! Vypada to asi pekne, ale tim to konci. Ridil jsem 3litr na 17 plechach (nevim jak je mohl mit zapsane, jestli vubec) a byla to lahoda oproti mym 18". A to stravim v aute pouze cca hodinu denne, tak z pulky po docela spatnych cestach.
Chudaku :( Jsem princezna na hrasku, bral bych klidne 17" na to svoje, ale dle TP nejdou! Vypada to asi pekne, ale tim to konci. Ridil jsem 3litr na 17 plechach (nevim jak je mohl mit zapsane, jestli vubec) a byla to lahoda oproti mym 18". A to stravim v aute pouze cca hodinu denne, tak z pulky po docela spatnych cestach.
|
|
27.04.2018 23:04 -
|
3153501
|
|
Myák
|
Město: Tinov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 174 |
|
|
Proč chudáku? Já si je tam dal dobrovolně a rád. Mě ty kolečka z růdlu s pneumatikami z náklaďáku prostě nesedí. To patří na nesmysly typu SUV.
Proč chudáku? Já si je tam dal dobrovolně a rád.;-) Mě ty kolečka z růdlu s pneumatikami z náklaďáku prostě nesedí. To patří na nesmysly typu SUV.:-p
|
|
28.04.2018 09:58 -
|
3153509
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Abych to upresnil Jardo - to bylo jak jsme jeli pro mou C5 . Bracha tam mel 19" kola, a jak rikas s M packetem podvozkem, takze tvrdsi. A zpatky jsme jeli s X7 na 18". Ono po rozumnych cestach je to OK, to souhlasim, ale ty okrsky co jezdim u nas doma jsou mistama hodne spatne, zrovna od meho bydliste smerem na Ostravu, kde jezdim do prace je cca 8km usek rozbita cesta. Koupil jsem ted manzelce Picasso kratke II, a to auto se tam tam rozhoupe do stran jak je vysoke az hruza Jak rikam, me by ty 17 vubec nevadily, spis naopak, a guma je jeste levnejsi
Abych to upresnil Jardo - to bylo jak jsme jeli pro mou C5 :). Bracha tam mel 19" kola, a jak rikas s M packetem podvozkem, takze tvrdsi. A zpatky jsme jeli s X7 na 18". Ono po rozumnych cestach je to OK, to souhlasim, ale ty okrsky co jezdim u nas doma jsou mistama hodne spatne, zrovna od meho bydliste smerem na Ostravu, kde jezdim do prace je cca 8km usek rozbita cesta. Koupil jsem ted manzelce Picasso kratke II, a to auto se tam tam rozhoupe do stran jak je vysoke az hruza:-(((( Jak rikam, me by ty 17 vubec nevadily, spis naopak, a guma je jeste levnejsi :)
|
|
28.04.2018 10:35 -
|
3153511
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
No a mě by nevadily ani 15". Ale taky je nemám v TP, tak to neřeím. Jsem jako Hellmut - kombík a gauč mají absolutní přednost při hodnocení komfortu.
No a mě by nevadily ani 15". Ale taky je nemám v TP, tak to neřeím. Jsem jako Hellmut - kombík a gauč mají absolutní přednost při hodnocení komfortu. :-))
|
|
28.04.2018 17:13 -
|
3153581
|
|
karkulin77
|
|
|
Ahoj uvauji o koupi disků a pneumatik dle TP 245/45 R18 nebo 245/40R19. Jezdím denně do práce 90km a zpět převáně po dálnici. Zkuenosti, jízdní komfort a případně foto jak to na autě vypadá? Díky
Ahoj uvauji o koupi disků a pneumatik dle TP 245/45 R18 nebo 245/40R19. Jezdím denně do práce 90km a zpět převáně po dálnici. Zkuenosti, jízdní komfort a případně foto jak to na autě vypadá? Díky
|
|
29.04.2018 01:14 -
|
3153643
|
|
Myák
|
|
|
Pánové, já vás vidím na zadním sedadle Audi A8l nebo Mercedes Maybach. Přece jenom C5 je zbruba srovnatelná se Superbem a Passatem....v lepím případě Mondeem.
Pánové, já vás vidím na zadním sedadle Audi A8l nebo Mercedes Maybach. Přece jenom C5 je zbruba srovnatelná se Superbem a Passatem....v lepím případě Mondeem.:-o
|
|
29.04.2018 08:15 -
|
3153661
|
|
karkulin77
|
|
|
Já jim sér... na krásu , já chci gauč a pohoupat !
Koupím 19 gauč mám doma a houpačku na zahradě 😁🤣🤣
Já jim sér... na krásu , já chci gauč a pohoupat !
Koupím 19 gauč mám doma a houpačku na zahradě 😁🤣🤣
|
|
29.04.2018 10:26 -
|
3153691
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Take ty 19" mají být kompenzací za to pohodlí na gauči a na zahradě? Jakoe toho komfortu si víc nezaslouí, abys neel do pekla? Já si ho zaslouím, proto se nechám rozmazlovat i na silnici.
Take ty 19" mají být kompenzací za to pohodlí na gauči a na zahradě? Jakoe toho komfortu si víc nezaslouí, abys neel do pekla? Já si ho zaslouím, proto se nechám rozmazlovat i na silnici. :-d
|
|
29.04.2018 11:45 -
|
3153711
|
|
Myák
|
|
|
C5 I/II a C5 X7 mají odliné nápravy a díky tomu víceprvku u X7 neutrpí komfort ani na 19tkách. Můj názor a moje zkuenost. C5 I a X7 mi stojí před barákem.
C5 I/II a C5 X7 mají odliné nápravy a díky tomu víceprvku u X7 neutrpí komfort ani na 19tkách. Můj názor a moje zkuenost. C5 I a X7 mi stojí před barákem.
|
|
29.04.2018 12:53 -
|
3153740
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Moná je X7 na 19" stejně pohodlná jako II. na 16. nevím, nesoudím, neznám.
Ale selský rozum mi říká e víc gumy víc měka. Já cítím rozdil v normálních a zesílených gumách XL - ty mě tvou jak mají ty boky tvrdý.
Já nikomu neberu monost volby. Klidně a si lidi kupují RS,M packet Klidně a povolí jezdit formulím po dálnici. Ale proč my
gaučáci tu volbu ztrácíme ??? Proč pro lidi kteří nemají auto jako adrenalinovou záleitost neexistuje alternativa??? Klidně bych upgradoval BX - obyčejné čerpadlo na řemen ,5 koulí a hotovo 20. Posílit bezpečnost , osadit airbagy atd. Pro bábu a dědka na vesnici kdy jede k Mařce pro vajčka ideální vůz. Teda pokud nechce řezat zatáčky devaadesátkou... Na to aĄsi koupí to RS.
Moná je X7 na 19" stejně pohodlná jako II. na 16. :nevim nevím, nesoudím, neznám.
Ale selský rozum mi říká e víc gumy víc měka. Já cítím rozdil v normálních a zesílených gumách XL - ty mě tvou jak mají ty boky tvrdý.
Já nikomu neberu monost volby. Klidně a si lidi kupují RS,M packet Klidně a povolí jezdit formulím po dálnici. Ale proč my
gaučáci tu volbu ztrácíme ??? Proč pro lidi kteří nemají auto jako adrenalinovou záleitost neexistuje alternativa??? Klidně bych upgradoval BX - obyčejné čerpadlo na řemen ,5 koulí a hotovo 20. Posílit bezpečnost , osadit airbagy atd. Pro bábu a dědka na vesnici kdy jede k Mařce pro vajčka ideální vůz. Teda pokud nechce řezat zatáčky devaadesátkou... Na to aĄsi koupí to RS.
|
|
| |
|
|