| | |
13.02.2013 16:10 -
Re: Letní pneu na C5
|
2548009
|
|
Darja
|
|
|
DrMarvin napsal(a): myslim e větí jak ty pani:=)
koukám, ty jsi studnice moudrosti
já od něj gumy nekupuju:=)
čistě teoreticky by se s správně nafoukanou gumou nemělo nic stát ani při delím stání
a v tom bude dělat, pochopí, pane....
Studnice moudrosti nejsem já, jen prezentuji to, co nás učí, na co nás kolí a co nám předávájí lidi, kteří pneumatiky vyrábějí, kteří stojí přímo ve vývoji.
Add ekonomické títky pneu: velká vopičárna... třeba jetě pořád neexistujou pneumatiky s hodnocením A... Jediný,c o to zatím způsobilo, je byrokratický ztíení prodeje pneumatik, protoe musí být ekonomickej títek uvedený na dokladu a zákanzík poučený a blá blá...
A lidem je to jedno, nakupujou podle ceny, teda krom zákazníků prémiových značek, ti prostě kupují to nej. Ale u nich je prostě 20 nebo 30 tis za sadu stejný, jako kdy já si vybírám jogurt za 15Kč nebo za 20Kč
a v tom bude dělat, pochopí, pane....
Studnice moudrosti nejsem já, jen prezentuji to, co nás učí, na co nás kolí a co nám předávájí lidi, kteří pneumatiky vyrábějí, kteří stojí přímo ve vývoji.
Add ekonomické títky pneu: velká vopičárna... třeba jetě pořád neexistujou pneumatiky s hodnocením A... Jediný,c o to zatím způsobilo, je byrokratický ztíení prodeje pneumatik, protoe musí být ekonomickej títek uvedený na dokladu a zákanzík poučený a blá blá...
A lidem je to jedno, nakupujou podle ceny, teda krom zákazníků prémiových značek, ti prostě kupují to nej. Ale u nich je prostě 20 nebo 30 tis za sadu stejný, jako kdy já si vybírám jogurt za 15Kč nebo za 20Kč :-))))
|
|
13.02.2013 16:17 -
|
2548013
|
|
DrMarvin
|
|
|
Darja napsal(a): a v tom bude dělat, pochopí, pane....
A lidem je to jedno, nakupujou podle ceny, teda krom zákazníků prémiových značek, ti prostě kupují to nej. Ale u nich je prostě 20 nebo 30 tis za sadu stejný, jako kdy já si vybírám jogurt za 15Kč nebo za 20Kč
to jo no....jenze taky na takovy gumy musí být auto....a kdy u nikdo má na auto za 2 míče tak ho zase netrápí 30k za gumy.....holt my, co jsme se neuměli tak dobře narodit musíme kupovat podle ceny
to jo no....jenze taky na takovy gumy musí být auto....a kdy u nikdo má na auto za 2 míče tak ho zase netrápí 30k za gumy.....holt my, co jsme se neuměli tak dobře narodit musíme kupovat podle ceny:d
|
|
13.02.2013 18:22 -
|
2548047
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
tomikm napsal(a): doktore, i nai otcové (jsem r. 68 minulého století) dávali své igulíky, wartburky, kodovky a zastavy na zimu na palky, kdy přes zimu nejezdili, i kdy je měli patřičně nahutěné. proč asi...
evidentně má prdlajs najeděno i kdy tady hojně machruje, jak moooc jezdí do německa
Na palky se vozidla nedávala kvůli pneu (radiály měly trochu jiné vlastnosti,) ale kvůli únavě per, jsem r.v.1948
Na palky se vozidla nedávala kvůli pneu (radiály měly trochu jiné vlastnosti,) ale kvůli únavě per, jsem r.v.1948
|
|
13.02.2013 19:37 -
|
2548070
|
|
Darja
|
|
|
Jetě si roztrhejte občanky a vyhrajou ti, co maj občanku vytesanou do kamene marjá
.link. Jak vidí skladování pneuek Michelin
Jetě si roztrhejte občanky a vyhrajou ti, co maj občanku vytesanou do kamene :D:D marjá :D
http://www.michelin.cz/auto-pneu/informace-doporuceni/pruvodce-udrzbou-pneumatik/skladovani-pneumatik Jak vidí skladování pneuek Michelin :)
|
|
13.02.2013 19:43 -
|
2548074
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Hezkej návod. Nic proti němu. Jen by si profíci měli dát pozor na to, co a jak píou. Mám na mysli tohle:
Pokud pneumatiky nejsou po delí dobu uívány (po dobu jednoho měsíce a déle) a jsou postaveny venku, jejich povrch vyschne a objeví se trhliny způsobené vzduným ozonem. Proto by pneumatiky měly být skladované na chladném, suchém, čistém a uzavřeném místě.
Mám to chápat tak, e kdy na nich jezdím, tak nevysychají a neobjevují se na nich trhliny způsobené vzduným ozonem?
Hezkej návod. Nic proti němu. Jen by si profíci měli dát pozor na to, co a jak píou. Mám na mysli tohle:
Pokud pneumatiky nejsou po delí dobu uívány (po dobu jednoho měsíce a déle) a jsou postaveny venku, jejich povrch vyschne a objeví se trhliny způsobené vzduným ozonem. Proto by pneumatiky měly být skladované na chladném, suchém, čistém a uzavřeném místě.
Mám to chápat tak, e kdy na nich jezdím, tak nevysychají a neobjevují se na nich trhliny způsobené vzduným ozonem?
|
|
13.02.2013 19:45 -
|
2548076
|
|
jumep
|
|
|
ked na nich jazdis prebieha tzv. vulkanizacia zohriatim a opotrebenim a nacata vrstva sa obdiera
ked na nich jazdis prebieha tzv. vulkanizacia zohriatim a opotrebenim a nacata vrstva sa obdiera
|
|
14.02.2013 16:33 -
|
2548289
|
|
Darja
|
|
|
Mikra napsal(a): Hezkej návod. Nic proti němu. Jen by si profíci měli dát pozor na to, co a jak píou. Mám na mysli tohle:
achjo.... jde o to, e pokud pneumatiky neskladuje správně, zkracuje jim ivotnost... zbytečně, pneumatika jen leí, nikdo ji nepouívá.
To je asi tak, koupil by sis u zvětralý pívo, i kdy ti stejně zvětrává v půllitru, kdy ho bude pít pomalu?
achjo.... jde o to, e pokud pneumatiky neskladuje správně, zkracuje jim ivotnost... zbytečně, pneumatika jen leí, nikdo ji nepouívá.
To je asi tak, koupil by sis u zvětralý pívo, i kdy ti stejně zvětrává v půllitru, kdy ho bude pít pomalu? :-))
|
|
14.02.2013 16:44 -
|
2548291
|
|
DrMarvin
|
|
|
Darja napsal(a): To je asi tak, koupil by sis u zvětralý pívo, i kdy ti stejně zvětrává v půllitru, kdy ho bude pít pomalu?
zajímavý přirovnání, akorát nějak postrádá smysl
je jasný e čim starí gumy, tim nemaji takový vlastnosti..a na druhou stranu, nevim kdo by si třeba kupoval gumy 6-7let starý, ikdy jsou dobře skladovaný.
zajímavý přirovnání, akorát nějak postrádá smysl:D:nevim
je jasný e čim starí gumy, tim nemaji takový vlastnosti..a na druhou stranu, nevim kdo by si třeba kupoval gumy 6-7let starý, ikdy jsou dobře skladovaný.
|
|
14.02.2013 16:49 -
|
2548295
|
|
Darja
|
|
|
DrMarvin napsal(a): zajímavý přirovnání, akorát nějak postrádá smysl
Tak 2-4 roky starý gumy se normálě prodávají... Třeba letos prodávám zimní gumy od Nokianu z roku 2011, protoe se prostě udělala větí objednávka, ne byl očekávaný odběr v roce 2012.
Bohuel i já prodávám pneumatiky třeba i 8 let starý (silně pod cenou) a jak mi za ně lidi trhaj ruce, i kdy podepisou papír, e jsou seznámeni se stářím gum Ty prostě v tom fakt nedělá a neví, e lidem je to u zadku, jde jim o peníze
chápu, e bude psát u vech mejch příspěvků, e postrádaj smysl, ale kdy tě to baví
Tak 2-4 roky starý gumy se normálě prodávají... Třeba letos prodávám zimní gumy od Nokianu z roku 2011, protoe se prostě udělala větí objednávka, ne byl očekávaný odběr v roce 2012.
Bohuel i já prodávám pneumatiky třeba i 8 let starý (silně pod cenou) a jak mi za ně lidi trhaj ruce, i kdy podepisou papír, e jsou seznámeni se stářím gum :D Ty prostě v tom fakt nedělá a neví, e lidem je to u zadku, jde jim o peníze :palec
chápu, e bude psát u vech mejch příspěvků, e postrádaj smysl, ale kdy tě to baví :palec
|
|
14.02.2013 17:28 -
|
2548308
|
|
Darja
|
|
|
DrMarvin napsal(a): Ale vůbec ne......já jen e jsem tu větu musel párkrát přečíst ne jsem jí pochopil ví
tak 2 roky starý gumy neni moc.....i kdy se koukám na net na gumy....tak větina je stejně 1-2 roky starý...
Jo to věřim e lidi jsou jak pratěný......ale brát to zas tak e kdy nějakej strejda s feldou jezdí ročně 5k km tak je mu jedno e má gumy 8 let starý....hlavně e uetří....
Je to kadýho věc......ale myslim e soudný lidi by 8 let starou gumu na auto nedali
a ne neboj..nejsem na tebe zasedlej
To nejsou strejdové, to lidi rvou třeba na dodávky (konkrétně ty 8 let starý leáky).
Kolega si koupil gumy 10 let starý (od nás) a chrochtá si. Koupil si letňáky od Contíku na svoje kabrio a říkal, e i za detě ok.
Já bych si to netroufla, ale jak vidim, lidem je to fuk.
Před 3 měsícema jsem sháněla 4 Dunlopky... nikde nebyly skladem, a se vylouply někde v Německu... 2 roky starý. Zákazník na to neřekl ani prd, jen si chrochtal, e má svoje oblíbený Dunlopky..
Dokud TV Ňouma neuvedla reportá, tak 98% lidí netuilo, e nějaký DOT existuje, nikdo to neřeil. Teď se to řeilo tak 4 měsíce a u je to lidem zase fuk.
To nejsou strejdové, to lidi rvou třeba na dodávky (konkrétně ty 8 let starý leáky).
Kolega si koupil gumy 10 let starý (od nás) a chrochtá si. Koupil si letňáky od Contíku na svoje kabrio a říkal, e i za detě ok.
Já bych si to netroufla, ale jak vidim, lidem je to fuk.
Před 3 měsícema jsem sháněla 4 Dunlopky... nikde nebyly skladem, a se vylouply někde v Německu... 2 roky starý. Zákazník na to neřekl ani prd, jen si chrochtal, e má svoje oblíbený Dunlopky..
Dokud TV Ňouma neuvedla reportá, tak 98% lidí netuilo, e nějaký DOT existuje, nikdo to neřeil. Teď se to řeilo tak 4 měsíce a u je to lidem zase fuk.
|
|
14.02.2013 17:36 -
|
2548310
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
DrMarvin napsal(a): Ale vůbec ne......já jen e jsem tu větu musel párkrát přečíst ne jsem jí pochopil ví
tak 2 roky starý gumy neni moc.....i kdy se koukám na net na gumy....tak větina je stejně 1-2 roky starý...
Jo to věřim e lidi jsou jak pratěný......ale brát to zas tak e kdy nějakej strejda s feldou jezdí ročně 5k km tak je mu jedno e má gumy 8 let starý....hlavně e uetří....
Je to kadýho věc......ale myslim e soudný lidi by 8 let starou gumu na auto nedali
a ne neboj..nejsem na tebe zasedlej
naopak, strejda s feldou, co jezdí ročně 5000km, by si měl koupit co nejnovějí gumy, protoe ne je sjede, tak by se mu rozsypaly na prach, kdy si uvědomí, e mu 2sady gum (letní a zimní) vydrí nějakých 15let
naopak, strejda s feldou, co jezdí ročně 5000km, by si měl koupit co nejnovějí gumy, protoe ne je sjede, tak by se mu rozsypaly na prach, kdy si uvědomí, e mu 2sady gum (letní a zimní) vydrí nějakých 15let:-o
|
|
14.02.2013 19:02 -
|
2548341
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Jsem si myslel e by se tady člověk mohl dozvědět něco o zkuenostech s konkrétními pneu.
Jako které jsou nejlepí atd. A krom poznatku e Michelin má extra velkou ivotnost a pár ojedinělých poznatků se tady dohadujete jak v parlamentu. Otevřel jsem sekci zkuenosti s pneu a tam je to úplně stejné jako tady.
Kdyby se člověk rozmýlel jestli si má koupit například třeba Barum nebo raději Kleber tak se tady nic nedozví.(obě značky mě napadly jen tak -na to nereagujte)
Tady je to "o autech na palkách". Je jasné e kdy člověk koupí to nejdraí a nejlepí, tak je to jednoduché. (kdy nic ,tak to funguje jako placebo)
Ale mě baví hledat řeení poměr Cena/Výkon a to se tady člověk moc neinspiruje...
Pro vás chytráky (to není ve zlém - stejně mě vichni bavíte) mám otázku pro změnu z mého oboru:
Máte doma vodovodní baterije na umyvadle nebo kuchyňském dřezu připojené opletenýma hadičkama na roháček? A nebo jste si koupili ty nejdraí co místo hadiček mají mosazné trubky?Kontrolujete si ty hadičky kadý rok? Proč to sem tahám?
Protoe kadou chvíli někde řeím e hadička praskne a je vytopený byt,sousedi atd...Vím e v tomto případě nejde o ivot ale chtěl jsem to dát jako příklad.(sám mám taky hadičky, lépe se to montuje )
Koupil jsem si starí C5 tak nevím jestli musím mít gumy jako majitel BMW 7...
Na předelých autech jsem to nikdy neřeil. Na BX jsem dokonce dával gumy z bazaru, co se válely celou dobu venku na sluníčku, vyrovnané do komínů na sobě...
Moje C5 mě moc baví je to "vysněný miláček" ,proto pořád sedím na C5 klubu abych jí dopřál to nejlepí
Po zimě jí budu přezouvat tak jsem si myslel e bude inspirace co jí dát za botičky. Ale tady se to zachvíli popere
Zimní jsem vybíral sám a asi přebral. Neviml jsem si Darji citát e Semperit je stlačená tma
Gumy mi přijdou dobré,v testu byly asi na 4. místě např před Nokian. Mám na nich dokonce i -made in Germany-. Ale nevím jestli u jsem z vás tak vyblbnutý ale přijde mi e mizí před očima . Třeba to nebude tak horké a 2-3 zimy vydrí.Ale na Xantii mám na zadku Bridgestone Blizak které jsem kupoval před víc jak 6 lety... Jo vím jsem hazardér ale jezdím s tím jen po Praze na práci-
Tím jsem si asi sám odpověděl e na to léto vychází nejlépe ten Michelin. Ale stejně mi to nedá pekulovat o levnějím ale dobrém řeení
Jsem si myslel e by se tady člověk mohl dozvědět něco o zkuenostech s konkrétními pneu.
Jako které jsou nejlepí atd. A krom poznatku e Michelin má extra velkou ivotnost a pár ojedinělých poznatků se tady dohadujete jak v parlamentu. Otevřel jsem sekci zkuenosti s pneu a tam je to úplně stejné jako tady.
Kdyby se člověk rozmýlel jestli si má koupit například třeba Barum nebo raději Kleber tak se tady nic nedozví.(obě značky mě napadly jen tak -na to nereagujte;-))
Tady je to "o autech na palkách". Je jasné e kdy člověk koupí to nejdraí a nejlepí, tak je to jednoduché. (kdy nic ,tak to funguje jako placebo)
Ale mě baví hledat řeení poměr Cena/Výkon a to se tady člověk moc neinspiruje...
Pro vás chytráky (to není ve zlém - stejně mě vichni bavíte:-))))) mám otázku pro změnu z mého oboru:
Máte doma vodovodní baterije na umyvadle nebo kuchyňském dřezu připojené opletenýma hadičkama na roháček? A nebo jste si koupili ty nejdraí co místo hadiček mají mosazné trubky?Kontrolujete si ty hadičky kadý rok? Proč to sem tahám?
Protoe kadou chvíli někde řeím e hadička praskne a je vytopený byt,sousedi atd...Vím e v tomto případě nejde o ivot ale chtěl jsem to dát jako příklad.(sám mám taky hadičky, lépe se to montuje;-) )
Koupil jsem si starí C5 tak nevím jestli musím mít gumy jako majitel BMW 7...
Na předelých autech jsem to nikdy neřeil. Na BX jsem dokonce dával gumy z bazaru, co se válely celou dobu venku na sluníčku, vyrovnané do komínů na sobě...:-o
Moje C5 mě moc baví je to "vysněný miláček" ,proto pořád sedím na C5 klubu abych jí dopřál to nejlepí:-))))
Po zimě jí budu přezouvat tak jsem si myslel e bude inspirace co jí dát za botičky. Ale tady se to zachvíli popere:-)))):-)))):-))))
Zimní jsem vybíral sám a asi přebral. Neviml jsem si Darji citát e Semperit je stlačená tma:-))))
Gumy mi přijdou dobré,v testu byly asi na 4. místě např před Nokian. Mám na nich dokonce i -made in Germany-. Ale nevím jestli u jsem z vás tak vyblbnutý ale přijde mi e mizí před očima:-( . Třeba to nebude tak horké a 2-3 zimy vydrí.Ale na Xantii mám na zadku Bridgestone Blizak které jsem kupoval před víc jak 6 lety... Jo vím jsem hazardér ale jezdím s tím jen po Praze na práci-
Tím jsem si asi sám odpověděl e na to léto vychází nejlépe ten Michelin. Ale stejně mi to nedá pekulovat o levnějím ale dobrém řeení:-))
|
|
14.02.2013 19:32 -
|
2548344
|
|
Alien
|
Město: Praha, Auto: | Počet příspěvků: 48 |
|
|
Hellmute, e se vůbec rozčiluje.
Je to zbytečné.
Zkus se podívat na pneu značky Falken. Mám osobní zkuenost na activě, jsou extrémně tiché, výborně drí v zatáčkách bez písknutí, a kdo ví co to byla a je activa tak asi pochopí. Je ale nutné hodně často kontrolovat preventivně tlak, neb jak jsou podhutěné, tak se sjídí.
Jinak já jsem přesedlal na celoroky, a si říká kdo chce co chce, gumy paráda, léto zima není problém. A vzhledem k tomu, es z Phy, tak pro tuto oblast, tsss, naprostá ekonomická spokojenost.
A teď hurá, přeci jenom celorok, ani ryba, ani rak.
Hellmute, e se vůbec rozčiluje. :-)
Je to zbytečné.
Zkus se podívat na pneu značky Falken. Mám osobní zkuenost na activě, jsou extrémně tiché, výborně drí v zatáčkách bez písknutí, a kdo ví co to byla a je activa tak asi pochopí. Je ale nutné hodně často kontrolovat preventivně tlak, neb jak jsou podhutěné, tak se sjídí.
Jinak já jsem přesedlal na celoroky, a si říká kdo chce co chce, gumy paráda, léto zima není problém. A vzhledem k tomu, es z Phy, tak pro tuto oblast, tsss, naprostá ekonomická spokojenost.
A teď hurá, přeci jenom celorok, ani ryba, ani rak. :palec
|
|
14.02.2013 19:36 -
|
2548345
|
|
Darja
|
|
|
Kadej má to svoje... Nikdy nebude mít na "klubu" objektivní názory, vdy jen silně subjektivní. Auto jsem koupila na Miácích, byly fajn, pak jsem jezdila v létě na Barumkách Bravurisky a krom toho, e ta guma se nějak rychle vypařila, to bylo celkem sluný pojeděníčko za málo peněz. Přesedlala jsem na Contíky Premium Contact a přijde mi, e mizej taky, ale maličkato pomaleji a na mokru super. Přítí sezónu dokroutí a zas budu koukat po nějaké zajímavé sadičce, moná zas Miáci, a se kruh uzavře
(A jakou vodovodní baterii?? Dyzajnová, drahá, značku nevím, asi nějakej ital a jak je zapojená netuím, protoe jsem to nechala dělat profíka, jako celou kuchyň.
Holt baterii člověk kupuje očima a nemusí koukat na svojí bezpečnost a vytopení sousedů nikoho nezabije a zaplatí to pojiovna...)
Kadej má to svoje... Nikdy nebude mít na "klubu" objektivní názory, vdy jen silně subjektivní. Auto jsem koupila na Miácích, byly fajn, pak jsem jezdila v létě na Barumkách Bravurisky a krom toho, e ta guma se nějak rychle vypařila, to bylo celkem sluný pojeděníčko za málo peněz. Přesedlala jsem na Contíky Premium Contact a přijde mi, e mizej taky, ale maličkato pomaleji a na mokru super. Přítí sezónu dokroutí a zas budu koukat po nějaké zajímavé sadičce, moná zas Miáci, a se kruh uzavře :D
(A jakou vodovodní baterii?? Dyzajnová, drahá, značku nevím, asi nějakej ital a jak je zapojená netuím, protoe jsem to nechala dělat profíka, jako celou kuchyň.
Holt baterii člověk kupuje očima a nemusí koukat na svojí bezpečnost a vytopení sousedů nikoho nezabije a zaplatí to pojiovna...)
|
|
14.02.2013 19:43 -
|
2548347
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Alien napsal(a): Hellmute, e se vůbec rozčiluje.
Je to zbytečné.
A teď hurá, přeci jenom celorok, ani ryba, ani rak.
Falkeny měl kolega kdysi na Opel Vectra a říkal e se moc rychle ojely... jestli hlídal tlak nevím ...
Activu jsem bohuel nikdy neřídil xantii mám obyčejnou
Falkeny měl kolega kdysi na Opel Vectra a říkal e se moc rychle ojely... jestli hlídal tlak nevím ...
|
|
14.02.2013 19:47 -
|
2548355
|
|
Alien
|
|
|
HELLMUT napsal(a): Falkeny měl kolega kdysi na Opel Vectra a říkal e se moc rychle ojely... jestli hlídal tlak nevím ...
Ano, ano, ty první jsem oddělal za 25 tis. km, co u mě bylo tehdy tři roky. Ale to jsem byl lempl a nehlídal to. Ty druhé, ty jsem mírně, o jednu desetinku přehuoval a bylo to o mnoho lepí. Zkusím se jetě zeptat jednoho Co má C5 kdysi jsem mu je doporučil a kupoval je, tak uvidíme co poví. Ale ano, pravdou je, e se sjídí. Jen jakou má představu kolik by měla guma vydret buď let, nebo km.
Activa je jen víc extrémní v zatáčkách, víc tam dokáe gumy podrtit a ty Falkeny, kua ty byly přibité.
Ano, ano, ty první jsem oddělal za 25 tis. km, co u mě bylo tehdy tři roky. Ale to jsem byl lempl a nehlídal to. Ty druhé, ty jsem mírně, o jednu desetinku přehuoval a bylo to o mnoho lepí. Zkusím se jetě zeptat jednoho Co má C5 kdysi jsem mu je doporučil a kupoval je, tak uvidíme co poví. Ale ano, pravdou je, e se sjídí. Jen jakou má představu kolik by měla guma vydret buď let, nebo km.
Activa je jen víc extrémní v zatáčkách, víc tam dokáe gumy podrtit a ty Falkeny, kua ty byly přibité.
|
|
14.02.2013 19:49 -
|
2548357
|
|
9000petr
|
|
|
Sto ludí sto chutí,čé bý ste chceli dnenj dobe mat kvalitné hadam u len tak pneumatiki ked sedím v krčme zo známim čo robí v puchove v conti z čoho vobec ti A,B,či C-é titkové pneu mieaju tak by to nechcel ani zadarmo jedna seria taka druha zase onaka vak papier znese naa penaenka tie a čo po čase ponadavame a kupime nove ale berte na vedomie e vetci výrobcovia pneu nie su takí dobrí ako sa zdaju...
Sto ludí sto chutí,čé bý ste chceli dnenj dobe mat kvalitné hadam u len tak pneumatiki ked sedím v krčme zo známim čo robí v puchove v conti z čoho vobec ti A,B,či C-é titkové pneu mieaju tak by to nechcel ani zadarmo jedna seria taka druha zase onaka vak papier znese naa penaenka tie a čo po čase ponadavame a kupime nove ale berte na vedomie e vetci výrobcovia pneu nie su takí dobrí ako sa zdaju...
|
|
14.02.2013 20:04 -
|
2548359
|
|
HELLMUT
|
|
|
pro Alien
S Xantii jsem za 6 let najezdil cca 145 000 km nevím kolik v létě/zimě a myslím e 5. zim jsem dal na těch Bridgestonech ,teď mám jetě 2. vzadu a mají asi 3mm...
Letní nevím ty jsem si asi jetě nikdy nové nekoupil... Kdy kolega řeil ty Falkeny tak se ptal kluků co jezdí závody a ty mu řekl a se nediví ,e to jsou skoro závodní gumy e drí fantasticky ale rychle jdou do kopru...
No a to já jako milovník houpavé plavby po silnici neocením ...
pro Alien
S Xantii jsem za 6 let najezdil cca 145 000 km nevím kolik v létě/zimě a myslím e 5. zim jsem dal na těch Bridgestonech ,teď mám jetě 2. vzadu a mají asi 3mm...
Letní nevím ty jsem si asi jetě nikdy nové nekoupil... Kdy kolega řeil ty Falkeny tak se ptal kluků co jezdí závody a ty mu řekl a se nediví ,e to jsou skoro závodní gumy e drí fantasticky ale rychle jdou do kopru...
|
|
14.02.2013 20:14 -
|
2548361
|
|
Alien
|
|
|
HELLMUT napsal(a): pro Alien
No jasně, jiná priorita, jiné gumy. Chápu. Já s tou potvorou jezdil rychle, pravda a ty gumy byly cajk.
No jasně, jiná priorita, jiné gumy. Chápu. Já s tou potvorou jezdil rychle, pravda a ty gumy byly cajk.
|
|
| |
|
|