| | |
01.10.2012 21:39 -
Re: Disky a pneu na C5 - obecně
|
2509472
|
|
bexxx
|
|
|
jj 2.0HDi,teď tam sou letní 195/65 R15 a normálka mi to přijde
Na léto asi budu uvaovat o těch 215/55 R16 + koupit i disky,na těch R15 je to takový zaprděně divné
jj 2.0HDi,teď tam sou letní 195/65 R15 a normálka mi to přijde
Na léto asi budu uvaovat o těch 215/55 R16 + koupit i disky,na těch R15 je to takový zaprděně divné :nevim:nevim
|
|
01.10.2012 21:40 -
|
2509473
|
|
jumep
|
|
|
priprav sa na to ze to moze mat potom vplyv na spotrebu
priprav sa na to ze to moze mat potom vplyv na spotrebu
|
|
01.10.2012 21:46 -
|
2509476
|
|
bexxx
|
|
|
půlitr sem,půlitr tam
sice větí valivý odpor,ale zase to bude lépe sedět
půlitr sem,půlitr tam :-)
sice větí valivý odpor,ale zase to bude lépe sedět
|
|
03.10.2012 13:09 -
|
2509806
|
|
bexxx
|
|
|
Takovej dotaz,kdy mám psaný rychlostní index v TP u pneu H a dal bych pneu s T u zimních pneu,je to velkej problem? Myslíte e by po tom někdo pátral v případě nehody?
To samé mám u letních,psáno W,co mi přijde hooodně přehnané,stačilo by přece H nebo V
Takovej dotaz,kdy mám psaný rychlostní index v TP u pneu H a dal bych pneu s T u zimních pneu,je to velkej problem? Myslíte e by po tom někdo pátral v případě nehody?
To samé mám u letních,psáno W,co mi přijde hooodně přehnané,stačilo by přece H nebo V
|
|
03.10.2012 13:13 -
|
2509807
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
U je to tady psaný mockrát....
zimní pneu můe dát nií index, ne má v TP, v případě ale, e T (190km/h) je nií ne maximální rychlost psaná v TP měl bys mít vylepenou cedulku, e nesmí jet rychlej ne těch 190 (na čelnim skle pokud se nepletu).
Na letňáky ádná vyjímka neplatí. Take obout W, i kdy je to uplná blbost no nebo se na to vykalat a doufat, e kdyby náhodou něco, tak to nikdo řeit nebude.
U je to tady psaný mockrát....
zimní pneu můe dát nií index, ne má v TP, v případě ale, e T (190km/h) je nií ne maximální rychlost psaná v TP měl bys mít vylepenou cedulku, e nesmí jet rychlej ne těch 190 (na čelnim skle pokud se nepletu).
Na letňáky ádná vyjímka neplatí. Take obout W, i kdy je to uplná blbost no :nevim nebo se na to vykalat a doufat, e kdyby náhodou něco, tak to nikdo řeit nebude.
|
|
03.10.2012 13:31 -
|
2509811
|
|
bexxx
|
|
|
Nevěděl by někdo jaký zákon o tom přímo pojednává? Musí to označení něco splňovat a kde ho vzít?
Viděl jsem to kdysi na několika autech vylepené na přístojovce,ale bylo to větinou na dovozech
Nevěděl by někdo jaký zákon o tom přímo pojednává? Musí to označení něco splňovat a kde ho vzít?
Viděl jsem to kdysi na několika autech vylepené na přístojovce,ale bylo to větinou na dovozech
|
|
03.10.2012 13:35 -
|
2509812
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
zkus pohledat pár stránek zpět... někdo tu z toho přímo citoval
zkus pohledat pár stránek zpět... někdo tu z toho přímo citoval
|
|
03.10.2012 15:09 -
|
2509857
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Zbyňa napsal(a): U je to tady psaný mockrát....
Kdekoliv v zorném poli řidiče - nálepka můe být samovýroba, stejně ádné originální předepsané neexistují.
Hlavní důvod bude pdle mě ten, e kdy do auta sedne někdo jiný ne ten kdo tam ty gumy dal, musí být jasně informovaný, e rychleji ne zvládnou gumy jet nemůe.
Kdekoliv v zorném poli řidiče - nálepka můe být samovýroba, stejně ádné originální předepsané neexistují.
Hlavní důvod bude pdle mě ten, e kdy do auta sedne někdo jiný ne ten kdo tam ty gumy dal, musí být jasně informovaný, e rychleji ne zvládnou gumy jet nemůe.
|
|
03.10.2012 15:27 -
|
2509861
|
|
bexxx
|
|
|
To je hnus e kvuli T-čkovejm zimakum budu muset tvořit samolepku. V TP mám psanou max. 191 km/h
To je hnus e kvuli T-čkovejm zimakum budu muset tvořit samolepku. V TP mám psanou max. 191 km/h :-d
|
|
03.10.2012 15:57 -
|
2509864
|
|
bexxx
|
|
|
Proč připlácet 200Kč na gumě,kdy to není potřeba
Proč připlácet 200Kč na gumě,kdy to není potřeba ;-)
|
|
03.10.2012 16:57 -
|
2509878
|
|
bexxx
|
|
|
Tak si taky vytvořím nějakou exclusive fičurinku s omezením rychlosti o 1km/h
Tak si taky vytvořím nějakou exclusive fičurinku s omezením rychlosti o 1km/h :-))))
|
|
03.10.2012 17:00 -
|
2509879
|
|
jumep
|
|
|
ja som si naposledy nastavil overspeed na 150 a do displaya a neriesim
ja som si naposledy nastavil overspeed na 150 a do displaya a neriesim :)
|
|
03.10.2012 17:19 -
|
2509884
|
|
jumep
|
|
|
doma na dialnici prekrocil rychlost, nastavil skusil a viac sa tam nevystveral...
doma na dialnici prekrocil rychlost, nastavil skusil a viac sa tam nevystveral...
|
|
17.10.2012 19:48 -
Re: Pneu na C5 - pouze zkuenosti
|
2513412
|
|
Darja
|
|
|
kdyby někdo touil po pneu na C5, tak a se ozve, klubákům za nákup (tj fakt na vás vydělávat nechci)..
ale ity jako ing ong a hulimupuli gumy nevedu... Od nokianů a po miáky.... I kdy michelin má teď s novejma pneukama problém, na skladech v ČR nemaj nic, něco málo ve Francii...
Mě osobně se osvědčily dunlopky 4D (215/55 R16), vyjela jsem i tam, kam s fuldama kristal supremo ne a drej...
kdyby někdo touil po pneu na C5, tak a se ozve, klubákům za nákup (tj fakt na vás vydělávat nechci)..
ale ity jako ing ong a hulimupuli gumy nevedu... Od nokianů a po miáky.... I kdy michelin má teď s novejma pneukama problém, na skladech v ČR nemaj nic, něco málo ve Francii...
Mě osobně se osvědčily dunlopky 4D (215/55 R16), vyjela jsem i tam, kam s fuldama kristal supremo ne a drej...
|
|
16.11.2012 19:28 -
|
2522798
|
|
Vaek66
|
Město: Nučice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 64 |
|
|
Ahoj Chlapci a Chlapi,
já dnes koupil Goodyear UG8 performance 215/55 R16 z netu. Do objednávky jsem napsal, e je chci jen za předpokladu, e byly vyrobené v Německu a letos. Volali ihned, e to nemůou zaručit, ale nabídli se, e je přivezou a uvidí se. Za 5 dní volali, e ve je OK! Tak jsem si pro ně dojel, mám to kousek.
Nechal jsem je obout v pneuservisu. Klasika. Prý na netu nekoupí nic kvalitního a proč jsem nekoupil u nich. Já koupil za á 3000,-Kč, oni je mají za á 3780,-Kč. Úspora 3120,-Kč. Pořád mlel, e proč to má dělat, obouvat cizí gumy, atd.... Kasika. Nasadil gumy a ejhle. Vechny gumy seděly, neházely, skoro ádné dovaování. Koukal na to a neměl slov.
Pokud objednáváte přes net, nebojte se specifikovat zami původu i rok výroby . ONI tu jsou pro nás .
Hodně těstí při nákupu!
Vaek
Ahoj Chlapci a Chlapi,
já dnes koupil Goodyear UG8 performance 215/55 R16 z netu. Do objednávky jsem napsal, e je chci jen za předpokladu, e byly vyrobené v Německu a letos. Volali ihned, e to nemůou zaručit, ale nabídli se, e je přivezou a uvidí se. Za 5 dní volali, e ve je OK! Tak jsem si pro ně dojel, mám to kousek.
Nechal jsem je obout v pneuservisu. Klasika. Prý na netu nekoupí nic kvalitního a proč jsem nekoupil u nich. Já koupil za á 3000,-Kč, oni je mají za á 3780,-Kč. Úspora 3120,-Kč. Pořád mlel, e proč to má dělat, obouvat cizí gumy, atd.... Kasika. Nasadil gumy a ejhle. Vechny gumy seděly, neházely, skoro ádné dovaování. Koukal na to a neměl slov.
Pokud objednáváte přes net, nebojte se specifikovat zami původu i rok výroby :). ONI tu jsou pro nás :):).
Hodně těstí při nákupu!
Vaek
|
|
21.11.2012 10:55 -
|
2523933
|
|
felix81
|
Město: Praha, Auto: C8 2.2 HDi 94kw | Počet příspěvků: 292 |
|
|
DrMarvin: S těma Turanzama můu jenom souhlasit. Nalítali dvě sezony a drí jak přibité. A kdy mají jetě hluboký vzorek tak v prudkých lijákách jsem na dálnici neřeil akvaplánink a valil furt 160kmh. Kdy u mají poloviční tak je třeba u opatrněji. Jinak bomba gumy.
Na zimu hái GoodYear Ultragrip 7+ a jetě se mi nestalo, e bych tahal lopatu nebo řetězy. Samozřejmě, e na ledě jsou k ničemu tak jako kadá zimní a letní guma.
DrMarvin: S těma Turanzama můu jenom souhlasit. Nalítali dvě sezony a drí jak přibité. A kdy mají jetě hluboký vzorek tak v prudkých lijákách jsem na dálnici neřeil akvaplánink a valil furt 160kmh. Kdy u mají poloviční tak je třeba u opatrněji. Jinak bomba gumy.
Na zimu hái GoodYear Ultragrip 7+ a jetě se mi nestalo, e bych tahal lopatu nebo řetězy. Samozřejmě, e na ledě jsou k ničemu tak jako kadá zimní a letní guma. ;-)
|
|
| |
|
|