| | |
11.04.2012 09:29 -
Re: Disky a pneu na C5 - obecně
|
2469098
|
|
flyteSVK
|
|
|
Sorac, ale Monzy vyzeraju jak puklice. Tiez so mza nieco decentne, ale hento je fakt kanaldekel.
Mate niekto predstavu kolko mozu vazit v porovnani s inymi povedzme origo diskami? (napr. tymi co mam v profile a neviem ako sa volaju?)
Sorac, ale Monzy vyzeraju jak puklice. Tiez so mza nieco decentne, ale hento je fakt kanaldekel.
Mate niekto predstavu kolko mozu vazit v porovnani s inymi povedzme origo diskami? (napr. tymi co mam v profile a neviem ako sa volaju?) :-p
|
|
11.04.2012 12:50 -
|
2469145
|
|
jumep
|
|
|
podla mna ciste monzy tomu auto sedia
podla mna ciste monzy tomu auto sedia
|
|
11.04.2012 12:58 -
|
2469148
|
|
.45acp
|
|
|
To, e Monzy vypadají jako puklice mi nijak nevadí, ani neuráí. Prostě se mi to auto s tím líbí. Na rozdíl od skutečných puklic mají to výhodu, e je nepostrácí.
Co se týká letění, zatím se k tomu určitě nechystám. To by byl teprv ten nejlepí masochismus! A kdo by se k tomu odhodlal, určitě by i nějak vyřeil tu plastovou středovou krytku.
To, e Monzy vypadají jako puklice mi nijak nevadí, ani neuráí. Prostě se mi to auto s tím líbí. Na rozdíl od skutečných puklic mají to výhodu, e je nepostrácí:-d.
Co se týká letění, zatím se k tomu určitě nechystám. To by byl teprv ten nejlepí masochismus! A kdo by se k tomu odhodlal, určitě by i nějak vyřeil tu plastovou středovou krytku.
|
|
11.04.2012 14:54 -
|
2469194
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
Ladman napsal(a): Tak já zatím jezdím na origo 17" Baltique, ale chtěl bych je nechat po sezóně na stálo na zimu a na přítí léto koupit některé z těch dole. Blbý je, e v TP mám na 17" povolenou ířku disku 7 a tyhle jsou vechny 7,5. Take mne nejspí čeká byrokratický kolotoč STK+magistrát. Myslím, e reálné jsou asi jen ty Brocky, protoe Dotz má příli vysoké ET, a to 48. Brocky mají 32, a to mám taky povoleno v TP. jednoznačně bych volil hliník foto č.1
Tak já zatím jezdím na origo 17" Baltique, ale chtěl bych je nechat po sezóně na stálo na zimu a na přítí léto koupit některé z těch dole. Blbý je, e v TP mám na 17" povolenou ířku disku 7 a tyhle jsou vechny 7,5. Take mne nejspí čeká byrokratický kolotoč STK+magistrát. Myslím, e reálné jsou asi jen ty Brocky, protoe Dotz má příli vysoké ET, a to 48. Brocky mají 32, a to mám taky povoleno v TP. jednoznačně bych volil hliník foto č.1
|
|
11.04.2012 21:30 -
|
2469348
|
|
Darja
|
|
|
Monzy moná nepůsobí sportovně, ale sedí... Moná vypadají jako víko od kanálu, ale ty dyzajnéři vymysleli pěknej decent... je mi líto, e je nedělali v 17", protoe bych si je hrdě na auto dala. Líbí se mi ten dyzajn a k velkému autu to prostě sedí. A bejt vyletěný, pánové, masakr.
bohuel PSA s roztečí 4*108 je decentně ikanována malým výběrem. Take ne řeit čuňárny jako podloky pro změnu rozteče, zůstanu u origo.
třeba fajnové kolesa jsou i tyto na X7 .link. prostě se mi líběj, pasujou a bílá k bílé orgáč, vanostové
Monzy moná nepůsobí sportovně, ale sedí... Moná vypadají jako víko od kanálu, ale ty dyzajnéři vymysleli pěknej decent... je mi líto, e je nedělali v 17", protoe bych si je hrdě na auto dala. Líbí se mi ten dyzajn a k velkému autu to prostě sedí. A bejt vyletěný, pánové, masakr.
bohuel PSA s roztečí 4*108 je decentně ikanována malým výběrem. Take ne řeit čuňárny jako podloky pro změnu rozteče, zůstanu u origo.
třeba fajnové kolesa jsou i tyto na X7 http://www.musketier.com/?site=fotogalerie&sub=citroen&subs=citroen_c5_tour&seite=1 prostě se mi líběj, pasujou a bílá k bílé orgáč, vanostové :-o
|
|
14.04.2012 09:26 -
|
2469647
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
Darja napsal(a): Monzy moná nepůsobí sportovně, ale sedí... Moná vypadají jako víko od kanálu, ale ty dyzajnéři vymysleli pěknej decent... je mi líto, e je nedělali v 17", protoe bych si je hrdě na auto dala. Líbí se mi ten dyzajn a k velkému autu to prostě sedí. A bejt vyletěný, pánové, masakr. bohuel PSA s roztečí 4*108 je decentně ikanována malým výběrem. Take ne řeit čuňárny jako podloky pro změnu rozteče, zůstanu u origo. třeba fajnové kolesa jsou i tyto na X7 .link. prostě se mi líběj, pasujou a bílá k bílé orgáč, vanostové hezké Darjo,u mám jedno foto jako tapetu v tydlíku.je to krásný návrat do minulosti ladit káru s kolama do barvy(viz.Lanci hf-integrale)a já jsem vdy tvrdil bílá kára je ready.kousek ode mě parkuje klučina s oktávou bíly kufrák+bílé kola a jen decentně zvýrazněné paprsky černým proukem-a se mi zadaří ho vyfotit-dám to na lidé.cz:tunningman1
Monzy moná nepůsobí sportovně, ale sedí... Moná vypadají jako víko od kanálu, ale ty dyzajnéři vymysleli pěknej decent... je mi líto, e je nedělali v 17", protoe bych si je hrdě na auto dala. Líbí se mi ten dyzajn a k velkému autu to prostě sedí. A bejt vyletěný, pánové, masakr. bohuel PSA s roztečí 4*108 je decentně ikanována malým výběrem. Take ne řeit čuňárny jako podloky pro změnu rozteče, zůstanu u origo. třeba fajnové kolesa jsou i tyto na X7 http://www.musketier.com/?site=fotogalerie&sub=citroen&subs=citroen_c5_tour&seite=1 prostě se mi líběj, pasujou a bílá k bílé orgáč, vanostové :-o hezké Darjo,u mám jedno foto jako tapetu v tydlíku.je to krásný návrat do minulosti ladit káru s kolama do barvy(viz.Lanci hf-integrale)a já jsem vdy tvrdil bílá kára je ready.kousek ode mě parkuje klučina s oktávou bíly kufrák+bílé kola a jen decentně zvýrazněné paprsky černým proukem-a se mi zadaří ho vyfotit-dám to na lidé.cz:tunningman1 :palec
|
|
14.04.2012 13:13 -
|
2469665
|
|
karneval
|
|
|
Nemáte niekto obrázok alebo photoshop e ako sedia monzy na C5 II?
Nemáte niekto obrázok alebo photoshop e ako sedia monzy na C5 II?
|
|
14.04.2012 14:09 -
|
2469669
|
|
.45acp
|
|
|
Dvojce budou sluet stejně jako jedničce. Vdy jsou skoro stejné
Dvojce budou sluet stejně jako jedničce. Vdy jsou skoro stejné;-)
|
|
14.04.2012 20:39 -
|
2469765
|
|
jumep
|
|
|
videl som to na aute
bolo to take neprirodzene, ale inak v pohode
videl som to na aute
bolo to take neprirodzene, ale inak v pohode
|
|
27.04.2012 15:15 -
|
2472313
|
|
Pablik1
|
|
|
co říkáte na tento hliník v "15"?vybral jsem je kolegovi na Peugeot 406 1.8i 16valve(r.v.98)u jsou na káře-ty tmaví,zkontrolované na RTG+zátěový test na 220km/h,později dodám foto kol na káře
co říkáte na tento hliník v "15"?vybral jsem je kolegovi na Peugeot 406 1.8i 16valve(r.v.98)u jsou na káře-ty tmaví,zkontrolované na RTG+zátěový test na 220km/h,později dodám foto kol na káře
Přílohy: 050420121239.jpg ( 49083b ) - objednávkový list 050420121240.jpg ( 42797b ) - světlé nebo tmavé provedení 050420121241.jpg ( 41685b ) - tyhle jsme brali |
|
27.04.2012 15:23 -
|
2472327
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Vejdou se tam brzdy? - i s plechovými 15" je to hodně natěsno, moná i proto u C5 II 15" vůbec nejsou.
Vejdou se tam brzdy? - i s plechovými 15" je to hodně natěsno, moná i proto u C5 II 15" vůbec nejsou.
|
|
13.05.2012 20:12 -
|
2477779
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Potřebuji vai konzultaci. Mám černou metlu a chtěl bych k tomu hodit novou barvu na alu kola, Přemýlel jsem,e bych tam dal bílou. Co myslíte ? Stříbrná je dobrá,ale je to u okoukané. Jde o origo kola co jsem měl na autě Díky za postřehy.
Potřebuji vai konzultaci. Mám černou metlu a chtěl bych k tomu hodit novou barvu na alu kola, Přemýlel jsem,e bych tam dal bílou. Co myslíte ? Stříbrná je dobrá,ale je to u okoukané. Jde o origo kola co jsem měl na autě Díky za postřehy.
Přílohy: 2012-05-02 17.30.28.jpg ( 226564b ) - Jde o tyhle alu |
|
13.05.2012 21:00 -
|
2477796
|
|
.45acp
|
|
|
Bílá by mu určitě sluela. K černé těch moností asi moc není, stříbrná ti připadá okoukaná, tak mimo bílé snad jen černá. Ale to by snad u byl pohřebák.
Bílá by mu určitě sluela. K černé těch moností asi moc není, stříbrná ti připadá okoukaná, tak mimo bílé snad jen černá. Ale to by snad u byl pohřebák:-d.
|
|
14.05.2012 11:03 -
|
2477902
|
|
flyteSVK
|
|
|
antracit
antracit :palec
|
|
14.05.2012 14:22 -
|
2477948
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Kadá barva můe být buď hezká a nebo oklivá, to záleí na tom, co se komu líbí a jak se na auto dívá, jen okoukaná stříbrná nic nemůe pokazit.
Kadá barva můe být buď hezká a nebo oklivá, to záleí na tom, co se komu líbí a jak se na auto dívá, jen okoukaná stříbrná nic nemůe pokazit.
|
|
16.05.2012 16:45 -
|
2478935
|
|
jumep
|
|
|
.link.
http://natankuj.sme.sk/c/6377989/ak-neprezujete-ojazdene-zimne-pneumatiky-riskujete.html
|
|
| |
|
|