| | |
08.04.2012 21:53 -
Re: Ráfky z C-Crosseru na C5III
|
2467507
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
ty fotky se fakt povedly, smekám klobouk
EDIT: prozradí jak jsi to dělal?
ty fotky se fakt povedly, smekám klobouk :-)
EDIT: prozradí jak jsi to dělal?
|
|
09.04.2012 07:37 -
Re: Ráfky z C-Crosseru na C5III
|
2467647
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
Jasan. Je to HDR. Jeste trozku upraveny, ale o to si HDR rika. Nemel jsem s sebou stativ, takze jsem to musel resit jen na tri snimky exp. bracketingem v rozpalu -+ 2Ev, i tak to byla prace to sesadit, pac udrzet to z ruky na dlouhy sklo je peklo, i kdyz fotak dava sekvence celkem rychle. Normalne by to melo byt nejmene na 5 snimku, ze stativu, jiny mraky, lepsi svetlo... tohle byko na rychlo. Dnes bude hezky, tak az serezu par bab, vystrizlivim, mozna to pujdu zkusit znovu podle platnych pravidel pro HDR.
Jinac ty kola z C6 jsou v pravde dechberouci, ale ranec , za ktery se budou prodavat si neumim predstavit.
Jinak dekuju za reakce.
Jasan. Je to HDR. Jeste trozku upraveny, ale o to si HDR rika. Nemel jsem s sebou stativ, takze jsem to musel resit jen na tri snimky exp. bracketingem v rozpalu -+ 2Ev, i tak to byla prace to sesadit, pac udrzet to z ruky na dlouhy sklo je peklo, i kdyz fotak dava sekvence celkem rychle. Normalne by to melo byt nejmene na 5 snimku, ze stativu, jiny mraky, lepsi svetlo... tohle byko na rychlo. Dnes bude hezky, tak az serezu par bab, vystrizlivim, mozna to pujdu zkusit znovu podle platnych pravidel pro HDR. ;-)
Jinac ty kola z C6 jsou v pravde dechberouci, ale ranec , za ktery se budou prodavat si neumim predstavit.
Jinak dekuju za reakce.
|
|
09.04.2012 10:16 -
Re: Disky a pneu na C5 - obecně
|
2467770
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Ty kola z C6 - cena vysoká, ale ne zdrcující. Kolem 8000,- Kč za kus i s DPH. To jsem nedávno viděl v salonu v "AKCI" kola na X6 za 84000,- Kč za sadu po slevě.
Ty kola z C6 - cena vysoká, ale ne zdrcující. Kolem 8000,- Kč za kus i s DPH. To jsem nedávno viděl v salonu v "AKCI" kola na X6 za 84000,- Kč za sadu po slevě. :-d
|
|
09.04.2012 10:48 -
|
2467809
|
|
C5stepan
|
|
|
Mrkněte do inzerce! Luki_C5 tam má kola - mňam! Nemít u ty svoje ......
Mrkněte do inzerce! Luki_C5 tam má kola - mňam! :palec Nemít u ty svoje ......
|
|
09.04.2012 16:11 -
|
2467961
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
jsou to pouze 16" a mam pocit, e cena je relativně vysoká, ale pro někoho to můe být přijatelné.
jsou to pouze 16" a mam pocit, e cena je relativně vysoká, ale pro někoho to můe být přijatelné.
|
|
09.04.2012 21:03 -
|
2468231
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
Tak já zatím jezdím na origo 17" Baltique, ale chtěl bych je nechat po sezóně na stálo na zimu a na přítí léto koupit některé z těch dole. Blbý je, e v TP mám na 17" povolenou ířku disku 7 a tyhle jsou vechny 7,5. Take mne nejspí čeká byrokratický kolotoč STK+magistrát. Myslím, e reálné jsou asi jen ty Brocky, protoe Dotz má příli vysoké ET, a to 48. Brocky mají 32, a to mám taky povoleno v TP.
Tak já zatím jezdím na origo 17" Baltique, ale chtěl bych je nechat po sezóně na stálo na zimu a na přítí léto koupit některé z těch dole. Blbý je, e v TP mám na 17" povolenou ířku disku 7 a tyhle jsou vechny 7,5. Take mne nejspí čeká byrokratický kolotoč STK+magistrát. Myslím, e reálné jsou asi jen ty Brocky, protoe Dotz má příli vysoké ET, a to 48. Brocky mají 32, a to mám taky povoleno v TP.
Přílohy: brock_rc17_cs.jpg ( 60108b ) - brock_rc17_sgvp.jpg ( 58345b ) - dotz_hanzo.jpg ( 31708b ) - |
|
10.04.2012 07:27 -
|
2468417
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
Roozena napsal(a): Tak jsem prohodil seriove elektrony za rovně koncernová kola, ale z jiného modelu - C-Crosser. Mají mení ET ne origa, ale stále v normě - dle TP. Chtělo to jiný rouby, páč C Crosser má konusy, nikoli ploky, ale jinak problémy nejsou. Osobně se mi to líbí - (páč sem si to pochopitelně pořeil sám) , ale neni názor, jako názor... chtělo by to snad jen černý lak uvnitř kola, ale nechtěl jsem experimentovat s ráfky, kterétakto vyrobené jsou, ale celkový vjem by mohl dopadnout velijak. tak ty hrajou...
Tak jsem prohodil seriove elektrony za rovně koncernová kola, ale z jiného modelu - C-Crosser. Mají mení ET ne origa, ale stále v normě - dle TP. Chtělo to jiný rouby, páč C Crosser má konusy, nikoli ploky, ale jinak problémy nejsou. Osobně se mi to líbí - (páč sem si to pochopitelně pořeil sám) :-) , ale neni názor, jako názor... :-) chtělo by to snad jen černý lak uvnitř kola, ale nechtěl jsem experimentovat s ráfky, kterétakto vyrobené jsou, ale celkový vjem by mohl dopadnout velijak. tak ty hrajou...:palec:-))
|
|
10.04.2012 14:40 -
|
2468654
|
|
Roozena
|
|
|
Po pravdě - přesně o těch Dotzech (Hatori Hanoso model) jsem uvaoval - pro představu jsem si udělal montá - viz attachment (bohuel je to jen fotka pritntoutu, páč sem si to neuloil) , ale alespoň mě to přilo u příli tuningový na C5. Né, e by to mebylo hezký, ale C5 chce spí něco "usedlejího" Tyhle kola jsou domnívám se dost extravagantní a hoděj se spí na auta celkově výrazná a koncepčně jiná. Nakonec jsem to pořeil oněma C-Crosserama. je to usedlejí a na první pohled ne tak poutavý, ale i kola nemusej do okolí strhávat pozornost, kterou si můe regulérně vydobít auto jako celek. Nicméně, jaxem byl pravil - nehezké to rozhodně neni...
Po pravdě - přesně o těch Dotzech (Hatori Hanoso model) jsem uvaoval - pro představu jsem si udělal montá - viz attachment (bohuel je to jen fotka pritntoutu, páč sem si to neuloil) , ale alespoň mě to přilo u příli tuningový na C5. Né, e by to mebylo hezký, ale C5 chce spí něco "usedlejího" Tyhle kola jsou domnívám se dost extravagantní a hoděj se spí na auta celkově výrazná a koncepčně jiná. Nakonec jsem to pořeil oněma C-Crosserama. je to usedlejí a na první pohled ne tak poutavý, ale i kola nemusej do okolí strhávat pozornost, kterou si můe regulérně vydobít auto jako celek. Nicméně, jaxem byl pravil - nehezké to rozhodně neni...
Přílohy: 2012-04-10 14.29.48.jpg ( 2105940b ) - |
|
10.04.2012 18:12 -
|
2468803
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
to ET 48 je ale asi moc, na to ,aby se to dalo legálně zapsat. Teď ale jsem zjistil, e je dělaj jetě v rozměru 8x17 ET 35. Tak nevím, kdy mám v TP povoleno pouze 7x17 ET 32, jestli by to lo zapsat.
to ET 48 je ale asi moc, na to ,aby se to dalo legálně zapsat. Teď ale jsem zjistil, e je dělaj jetě v rozměru 8x17 ET 35. Tak nevím, kdy mám v TP povoleno pouze 7x17 ET 32, jestli by to lo zapsat.
|
|
10.04.2012 20:38 -
|
2468912
|
|
Darja
|
|
|
C5 sluí jako kadému velkému autu buď velké luxusní kanáldekly a nebo límce tak minimálně v 18"... ale kdy mám srovnání 16" a 17" na pětkách, tak si víc uiju tu modrou na 16" A u mě napadlo, e nechat ty origo kanáldekly vyletit by taky nebylo od věci
C5 sluí jako kadému velkému autu buď velké luxusní kanáldekly a nebo límce tak minimálně v 18"... ale kdy mám srovnání 16" a 17" na pětkách, tak si víc uiju tu modrou na 16" :D A u mě napadlo, e nechat ty origo kanáldekly vyletit by taky nebylo od věci :D
|
|
10.04.2012 21:24 -
|
2468929
|
|
.45acp
|
|
|
A čemu říká kanáldekly. To jen abych znal správnou terminologii
A čemu říká kanáldekly. To jen abych znal správnou terminologii:-)
|
|
10.04.2012 21:54 -
|
2468940
|
|
Darja
|
|
|
Kanáldekly se říká hodně plným kolům... jako má třeba c5 I v 16". Třeba Schmids TH, nebo nebo něco od lorinsenu, jako RSK3 a podobně... pěkně letěné.. ale to si ádá nízkej profil a to je sadomasochismus... take tak
Kanáldekly se říká hodně plným kolům... jako má třeba c5 I v 16". Třeba Schmids TH, nebo nebo něco od lorinsenu, jako RSK3 a podobně... pěkně letěné.. ale to si ádá nízkej profil a to je sadomasochismus... take tak :D
|
|
10.04.2012 21:58 -
|
2468942
|
|
.45acp
|
|
|
Tak to asi splňujou origo Monzy, jen větinou nejsou letěný. A ly by po odstranění laku vyletit?
Tak to asi splňujou origo Monzy, jen větinou nejsou letěný. A ly by po odstranění laku vyletit?
|
|
10.04.2012 22:14 -
|
2468956
|
|
Darja
|
|
|
Kadej hliník se dá vyletit Jen je problém, e středová poklička by nebyla lesklá, ja te z plastu ...
Kadej hliník se dá vyletit :-) Jen je problém, e středová poklička by nebyla lesklá, ja te z plastu ...
|
|
10.04.2012 23:41 -
|
2469003
|
|
zico
|
|
|
Konecne to tu dvaja clenovia nadhodili - pri vybere diskov je potrebne zvazit aj vypln rimu. Na kazde auto je vhodne nieco ine.
Napr.: Citroen=plny dizajn .. Seat=tenke luce .. atd.
niektore tie brocky, dotze a pod. co sa tu za posledne dni zjavili - ludia nekazte si oci
Konecne to tu dvaja clenovia nadhodili - pri vybere diskov je potrebne zvazit aj vypln rimu. Na kazde auto je vhodne nieco ine.
Napr.: Citroen=plny dizajn .. Seat=tenke luce .. atd.
niektore tie brocky, dotze a pod. co sa tu za posledne dni zjavili - ludia nekazte si oci :-p
|
|
| |
|
|