| | |
13.10.2008 15:25 -
Re: Disky a pneu na C5 - obecně
|
166839
|
|
MATES
|
Město: Praha 10, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Ahoj Ahoj
Sice to nepatří přímo k zimním pneu ale o tuto zkuenost se s Vámi musím podělit.Zakoupil jsem nové letní pneu Barum Bravuris2,nevím co mne to popadlo,asi jsem chtěl být trochu patriot nebo co,ale pěně jsem si naletěl,pneu od 110 km/h začnou kmitat,vyvaoval jsem je,poootáčel na ráfku,na reklamaci v Barumu jsem byl ji 2X a zítra po montái zimáků je vezu do Barumu potřetí a pojedou do Otrokovic na reklamaci,take závěr,nekupujte na Citroeny Barumky stojí fakt za h.............
215/55/16 w,docela bych chtěl vidět co dělaj v 270.
MATES
Ahoj Ahoj
Sice to nepatří přímo k zimním pneu ale o tuto zkuenost se s Vámi musím podělit.Zakoupil jsem nové letní pneu Barum Bravuris2,nevím co mne to popadlo,asi jsem chtěl být trochu patriot nebo co,ale pěně jsem si naletěl,pneu od 110 km/h začnou kmitat,vyvaoval jsem je,poootáčel na ráfku,na reklamaci v Barumu jsem byl ji 2X a zítra po montái zimáků je vezu do Barumu potřetí a pojedou do Otrokovic na reklamaci,take závěr,nekupujte na Citroeny Barumky stojí fakt za h.............
215/55/16 w,docela bych chtěl vidět co dělaj v 270.
MATES
|
|
13.10.2008 15:44 -
|
166840
|
|
tief
|
|
|
ty same mame na C5 a bez problemov zatial ...
ty same mame na C5 a bez problemov zatial ...
|
|
13.10.2008 20:10 -
|
166841
|
|
Darja
|
|
|
Uz 15tisic brousim Barum Bravuris 251/55/15 93 W... No, tak to mas bud spatny pneu, nebo litaky (potazmo kotouce) krivy jak turecka savle.
Barumky drzej, nelitaj, nijak extremne nehuci a celkem me sokovalo, ze se ani extremne nesjizdi (cimz jsou proslavene!).
Nevim jak ty, ja mam maximalku cca 240, a problem s nima neni. Takze zaver, Barumky si klidne kupte, za ty prachy "neberto" )))))))
P.S. nektere c5 jezdi bez problemu, nektere se sypou.. a nemuzes to brat jako "nekupuj c5".. Reklamuj, reklamuj, reklamuj ))
Uz 15tisic brousim Barum Bravuris 251/55/15 93 W... No, tak to mas bud spatny pneu, nebo litaky (potazmo kotouce) krivy jak turecka savle.
Barumky drzej, nelitaj, nijak extremne nehuci a celkem me sokovalo, ze se ani extremne nesjizdi (cimz jsou proslavene!).
Nevim jak ty, ja mam maximalku cca 240, a problem s nima neni. Takze zaver, Barumky si klidne kupte, za ty prachy "neberto" :-)))))))))))
P.S. nektere c5 jezdi bez problemu, nektere se sypou.. a nemuzes to brat jako "nekupuj c5".. Reklamuj, reklamuj, reklamuj :-))))))
|
|
13.10.2008 22:32 -
|
166842
|
|
rum
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 20 |
|
|
ja pouívám na zimu pneu Debika frigo2 a po dvou zimach je mam stále jako nové a to jezdim na hory a nemusel jsem ani nasazovat řetězy.
na léto jsem koupil po delí době rozhodování Matador pneu a zatim jsem spokojený-jsem zvědav kolik najedu na nich
ps:kdy chytne patnou várku tak ma prostě pech
ja pouívám na zimu pneu Debika frigo2 a po dvou zimach je mam stále jako nové a to jezdim na hory a nemusel jsem ani nasazovat řetězy.
na léto jsem koupil po delí době rozhodování Matador pneu a zatim jsem spokojený-jsem zvědav kolik najedu na nich
ps:kdy chytne patnou várku tak ma prostě pech
|
|
14.10.2008 00:06 -
|
166843
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
osobni zkusenost s Barumkama zatim nemam, ale od verohodneho zdroje vim ze nic moc a osobne bych si je asi take nekoupil pokud nebudu muset .... ale mozna uz se zlepsili, kdo vi
osobni zkusenost s Barumkama zatim nemam, ale od verohodneho zdroje vim ze nic moc a osobne bych si je asi take nekoupil pokud nebudu muset :) .... ale mozna uz se zlepsili, kdo vi ;)
|
|
14.10.2008 06:17 -
|
166844
|
|
roman-jc
|
Město: Jičín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 58 |
|
|
Letní bych nikdy nekupoval Barumky,stojej opravdu za h.... Mam teď pirelli P7 a spokojenost,no co se týče zimních tak tam jedině Barumky polaris 2,jezdim je na sluebním u 4 roky a opravdu fungujou jak maj,bohuel,pokud je nestihnu na jaře včas přezout,tak vzorek mizí před očima,co je v pořádku,zimní pneu mají mít měkou směs,aby fungovala za nízkých teplot.Na své původní Xa jsem měl good year ultragrip 6,byly taky dobrý,ale drahý!!! Polariska co se týče cena - kvalita,je velmi sluná
Letní bych nikdy nekupoval Barumky,stojej opravdu za h.... Mam teď pirelli P7 a spokojenost,no co se týče zimních tak tam jedině Barumky polaris 2,jezdim je na sluebním u 4 roky a opravdu fungujou jak maj,bohuel,pokud je nestihnu na jaře včas přezout,tak vzorek mizí před očima,co je v pořádku,zimní pneu mají mít měkou směs,aby fungovala za nízkých teplot.Na své původní Xa jsem měl good year ultragrip 6,byly taky dobrý,ale drahý!!! Polariska co se týče cena - kvalita,je velmi sluná
|
|
14.10.2008 15:14 -
|
166845
|
|
Darja
|
|
|
No, kdyby me nekdo platil provozni naklady auta, jezdim na michelinkach . Jako letni se mi osvedcily goodyear eagle f1, ale ty zrovna nebyly k mani,kdyz se narychlo shanely letnaky.
A jake mam zimni, radsi nereknu, jeste by mi pres monitor pristalo rajce do xichtu )))))
No, kdyby me nekdo platil provozni naklady auta, jezdim na michelinkach . Jako letni se mi osvedcily goodyear eagle f1, ale ty zrovna nebyly k mani,kdyz se narychlo shanely letnaky.
A jake mam zimni, radsi nereknu, jeste by mi pres monitor pristalo rajce do xichtu :-)))))))))
|
|
14.10.2008 16:11 -
|
166846
|
|
zulu23
|
Město: Praha Háje, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Letní obutí - Michelin Energy - naprostá spokojenost!!! Na zimu mám objednáno Barum Polaris 2. Prostě mi vyly jako optimální řeení kvalita vs. cena. .link. Loni jsem se loudal na Nokiankách. Byly sice zadarmo, ale u bych je neobul ani za tu "cenu".
Letní obutí - Michelin Energy - naprostá spokojenost!!! Na zimu mám objednáno Barum Polaris 2. Prostě mi vyly jako optimální řeení kvalita vs. cena. http://automix.centrum.cz/pneu/clanek.phtml?id=8993 Loni jsem se loudal na Nokiankách. Byly sice zadarmo, ale u bych je neobul ani za tu "cenu".
|
|
14.10.2008 16:49 -
|
166847
|
|
zulu23
|
Město: Praha Háje, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Darja: Kadej dneska etří, kde se dá. Ohledně Tvých zimních kol ...nikdo by se Ti určitě nesmál, e jsi sundala mamce z Thalie Fuldy 165/65/R14 a teď na nich machruje po Edenských pláních... )
Darja: Kadej dneska etří, kde se dá. Ohledně Tvých zimních kol ...nikdo by se Ti určitě nesmál, e jsi sundala mamce z Thalie Fuldy 165/65/R14 a teď na nich machruje po Edenských pláních... :)))
|
|
14.10.2008 18:19 -
|
166848
|
|
Darja
|
|
|
No, to bych si nepomohla Kdyz bych to slohla i s plechama, musela bych si koupit podlozky pro zmenu roztece a musel abych nejak ohoblovat brzdy, aby se tam ty 14tky narvaly To uz radsi to, co mam
Ne fakt, radsi se nevyjadrovat ))))))
No, to bych si nepomohla :-D Kdyz bych to slohla i s plechama, musela bych si koupit podlozky pro zmenu roztece a musel abych nejak ohoblovat brzdy, aby se tam ty 14tky narvaly :-D To uz radsi to, co mam ;-)
Ne fakt, radsi se nevyjadrovat :-))))))))))
|
|
14.10.2008 20:47 -
|
166849
|
|
lemone
|
Město: Písečná, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 38 |
|
|
Zdar vem, tak na zimu jsem koupil Kleber Krisalp. Pěkný hluboký vzorek, take doufám, e bude u nás na sněhu dobře fungovat. Cena byla na můj vkus taky hodně sluná. Tak uvidíme.
Zdar vem, tak na zimu jsem koupil Kleber Krisalp. Pěkný hluboký vzorek, take doufám, e bude u nás na sněhu dobře fungovat. Cena byla na můj vkus taky hodně sluná. Tak uvidíme.
|
|
15.10.2008 09:30 -
|
166850
|
|
martin
|
|
|
Ahoj C5kaři.Já mám zimáky Sava Eskimo S3.Jsou krásně tiché a příjemné jízdní vlastnosti.Cena byla rozumná
Ahoj C5kaři.Já mám zimáky Sava Eskimo S3.Jsou krásně tiché a příjemné jízdní vlastnosti.Cena byla rozumná
|
|
15.10.2008 09:57 -
|
166851
|
|
máca
|
|
|
Ahojky,já koupila také kleberky a jezdila jsem na nich loni.Spokojenost.
Ahojky,já koupila také kleberky a jezdila jsem na nich loni.Spokojenost.
|
|
15.10.2008 09:57 -
|
166852
|
|
MATES
|
Město: Praha 10, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Tak Barumky odjeli do Otrokovic a budu čekat,konečně jezdim zas jak dřív bez klepání,zimáky Kleber Krisalp a super,pohoda.
Tak Barumky odjeli do Otrokovic a budu čekat,konečně jezdim zas jak dřív bez klepání,zimáky Kleber Krisalp a super,pohoda.
|
|
15.10.2008 10:17 -
|
166853
|
|
maóek
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 38 |
|
|
já v zimě jezdím na Nokianech WR, koupeny před loňskou zimou. Bez problémů, tiché. Uvidíme co letos, loni sněho moc nebylo :-/
já v zimě jezdím na Nokianech WR, koupeny před loňskou zimou. Bez problémů, tiché. Uvidíme co letos, loni sněho moc nebylo :-/
|
|
19.10.2008 09:20 -
|
166854
|
|
agnes
|
Město: Karviná, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Ahoj vem, budu kupovat zimní pneu a potřeboval bych "nakopnout", co koupit. Mám C5 Break 1.8(2002), v TP mám rozměry 205/65 R15 94H a variabilní 215/55 R16. Musím se striktně dret těchto rozměrů, nebo můu obout 195/65 R15? Co by bylo podle vás nejvhodnějí koupit a nejlépe kde? Díkes předem...
Ahoj vem, budu kupovat zimní pneu a potřeboval bych "nakopnout", co koupit. Mám C5 Break 1.8(2002), v TP mám rozměry 205/65 R15 94H a variabilní 215/55 R16. Musím se striktně dret těchto rozměrů, nebo můu obout 195/65 R15? Co by bylo podle vás nejvhodnějí koupit a nejlépe kde? Díkes předem... :)
|
|
19.10.2008 15:44 -
|
166855
|
|
tief
|
|
|
Musis mat obute to co mas v technicaku ... o nejvhodnejsi koupe se porad s internetem
Musis mat obute to co mas v technicaku ... o nejvhodnejsi koupe se porad s internetem :)
|
|
10.11.2008 11:55 -
|
166856
|
|
Jindra
|
|
|
S jakými pneumatikami máte dobré zkuenosti? (hlučnost, výdr, atd.) Pouíváte zimní 16" nebo 15" gumy? Mám na autě lité 16" kola a nevím jestli si mám na zimu koupit plechové disky a 15" gumy (205/65 R15) a nebo přezouvat na ty lité 16". Jaký na to máte názor ?
S jakými pneumatikami máte dobré zkuenosti? (hlučnost, výdr, atd.) Pouíváte zimní 16" nebo 15" gumy? Mám na autě lité 16" kola a nevím jestli si mám na zimu koupit plechové disky a 15" gumy (205/65 R15) a nebo přezouvat na ty lité 16". Jaký na to máte názor ?
|
|
10.11.2008 12:36 -
|
166860
|
|
radar
|
Město: Řicany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 69 |
|
|
Pouívám na zimu stejný rozměr jako na léto. Co se týká značky, jde vdy o peníze. Jako samozřejmost povauji nepouívat protektory. Zimní gumy 15" Michelin Alpin A3 za 1600,-, Kleber Krisalp Krisalp HP za 1100,-Kč. Na netu je dobrý výběr. Někdo pouívá na zimu uí pneu, lépe se "prořezává sněhem", ale vzhledem k naim podmínkám, nevím. Nejlepí jsou dvě sady gum, abys nemusel zouvat plátě. Určitě jim to nesvědčí. Al na zimu jsou sice hezký,ale sůl jim určitě kodí i kdy tvrdí, e dělaj al na zimu, nikdy neví co je pod sněhem nebo břečkou a plecháč tolik nestojí.
Pouívám na zimu stejný rozměr jako na léto. Co se týká značky, jde vdy o peníze. Jako samozřejmost povauji nepouívat protektory. Zimní gumy 15" Michelin Alpin A3 za 1600,-, Kleber Krisalp Krisalp HP za 1100,-Kč. Na netu je dobrý výběr. Někdo pouívá na zimu uí pneu, lépe se "prořezává sněhem", ale vzhledem k naim podmínkám, nevím. Nejlepí jsou dvě sady gum, abys nemusel zouvat plátě. Určitě jim to nesvědčí. Al na zimu jsou sice hezký,ale sůl jim určitě kodí i kdy tvrdí, e dělaj al na zimu, nikdy neví co je pod sněhem nebo břečkou a plecháč tolik nestojí.
|
|
10.11.2008 12:37 -
|
166859
|
|
Darja
|
|
|
Nejdriv projdi forum, nebo dej funkci hledat Uz tady mame podobne tema ZDE .link.
K rozmeru gum, dej ty, co mas v TP.
Nejdriv projdi forum, nebo dej funkci hledat :-) Uz tady mame podobne tema ZDE http://www.c5club.cz/page/kod-24/topic-83867500
K rozmeru gum, dej ty, co mas v TP.
|
|
| |
|
|