| | |
17.02.2010 21:47 -
Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
|
1804514
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
mno prijde nato jestli kdyz tu rez vypakujes ,jestli tam zbyde neco podobne napravnici ..a kdyz tak das lozisko jestli ti " neprotece" na druhou stranu ...
nezaplati ? to by jsi koukal...ja osobne bych se s takovym majitelem (pokud to neni novy stastlivec) vubec neparal..novou a basta..jinak je to bumerang
mno prijde nato jestli kdyz tu rez vypakujes ,jestli tam zbyde neco podobne napravnici ..a kdyz tak das lozisko jestli ti " neprotece" na druhou stranu ...
nezaplati ? to by jsi koukal...ja osobne bych se s takovym majitelem (pokud to neni novy stastlivec) vubec neparal..novou a basta..jinak je to bumerang
|
|
17.02.2010 22:56 -
|
1804531
|
|
Jeffrey
|
|
|
jruze napsal(a): Příjdu ti to někdy stopnout a narazí na zarezlé závlačky,tyčky z pístnice a rouby brzdiče. Je dobré hlásit za tři hodiny to je a potom dostat do práce auto na kterém na co áhne to nejde.Proto já si nechávám rezervu-odpoledne přiveze druhý den je hotové-nebo ráno a večer hotovo . A jak se vypořádá ve třech hodinách s tímto? viz přílohy
Sorry, ale nikde jsem nepsal, e jemu bych to stihnul za tři hoďky, ale pouze, jak dlouho to trvalo u mě a taky tam byla loiska rozhadrovaná. Neivím se tím, ale tohle je předpokládatelná věc, jak to bude vypadat uvnitř a co se týče brzdiče, apod...
A nemyslím si, e jsem to nějak odfláknul. Ve jsem pečlivě očistil a poskládal. Stopnout mi to klidně někdy můe, má to dokonce pár kroků od domu.
A samozřejmě souhlasím, e kdy se tím někdo iví a má se poprat s tím, co je na fotkách, tak ho to stojí akorát čas a peníze, co mu nikdo nezaplatí. V tom případě bych zákazníkovi nekompromisně měnil celé rameno, o tom ádná.
Sorry, ale nikde jsem nepsal, e jemu bych to stihnul za tři hoďky, ale pouze, jak dlouho to trvalo u mě a taky tam byla loiska rozhadrovaná. Neivím se tím, ale tohle je předpokládatelná věc, jak to bude vypadat uvnitř a co se týče brzdiče, apod...
A nemyslím si, e jsem to nějak odfláknul. Ve jsem pečlivě očistil a poskládal. Stopnout mi to klidně někdy můe, má to dokonce pár kroků od domu. :-)
A samozřejmě souhlasím, e kdy se tím někdo iví a má se poprat s tím, co je na fotkách, tak ho to stojí akorát čas a peníze, co mu nikdo nezaplatí. V tom případě bych zákazníkovi nekompromisně měnil celé rameno, o tom ádná.:palec
|
|
18.02.2010 05:38 -
|
1804541
|
|
tomc
|
|
|
tohle je zcela normální u zanedbaných BX a XA opravit není problem
tohle je zcela normální u zanedbaných BX a XA:-(((( opravit není problem :palec
|
|
18.02.2010 07:43 -
|
1804542
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
mno ono je taky opravit a OPRAVIT
mno ono je taky opravit a OPRAVIT ;-)
|
|
18.02.2010 16:34 -
|
1804580
|
|
tomc
|
|
|
no na trávě před barákem to opravit nejde
no na trávě před barákem to opravit nejde:-)))):-p
|
|
18.02.2010 23:04 -
|
1804616
|
|
jruze
|
|
|
Dělám v podstatě cokoli,ale protoe jsme před časem přili o dílnu(dělal jsem mechanika aut.závodníkovi P.Vojáčkovi) tak jsem postavil vlastní,ale zůstalo jen část vybavení.Jinak mechanické práce,klempířinu,i lakýrničinu.- ivnost od r.1992 ale v poslední době jen po předchozí dohodě ivím se něčím jiným.(CX znám velmi dobře,XM,BX dobře,no C5 je pro mne nová(elektronika?)tak se s pomoci boí a syna vyučeného v oboru snaím i o to(u mne přestalo bavit kdy ze mne dělali blbce -jak zn. servis tak ti diagnostici s kterými jsem přiel do kontaktu)TOĎ STUČNÝ IVOTOPIS
Dělám v podstatě cokoli,ale protoe jsme před časem přili o dílnu(dělal jsem mechanika aut.závodníkovi P.Vojáčkovi) tak jsem postavil vlastní,ale zůstalo jen část vybavení.Jinak mechanické práce,klempířinu,i lakýrničinu.- ivnost od r.1992 ale v poslední době jen po předchozí dohodě ivím se něčím jiným.(CX znám velmi dobře,XM,BX dobře,no C5 je pro mne nová(elektronika?)tak se s pomoci boí a syna vyučeného v oboru snaím i o to(u mne přestalo bavit kdy ze mne dělali blbce -jak zn. servis tak ti diagnostici s kterými jsem přiel do kontaktu)TOĎ STUČNÝ IVOTOPIS ;-)
|
|
19.02.2010 07:47 -
|
1804622
|
|
autodiag
|
|
|
o tohle mi ak nejak vubec neslo spis o to ze ne vse by se melo dela silou a ne vzdy se to vyplati....
o tohle mi ak nejak vubec neslo spis o to ze ne vse by se melo dela silou a ne vzdy se to vyplati....
|
|
19.02.2010 13:45 -
|
1804628
|
|
Barlow
|
|
|
jruze napsal(a): Dělám v podstatě cokoli,ale protoe jsme před časem přili o dílnu(dělal jsem mechanika aut.závodníkovi P.Vojáčkovi) tak jsem postavil vlastní,ale zůstalo jen část vybavení.Jinak mechanické práce,klempířinu,i lakýrničinu.- ivnost od r.1992 ale v poslední době jen po předchozí dohodě ivím se něčím jiným.(CX znám velmi dobře,XM,BX dobře,no C5 je pro mne nová(elektronika?)tak se s pomoci boí a syna vyučeného v oboru snaím i o to(u mne přestalo bavit kdy ze mne dělali blbce -jak zn. servis tak ti diagnostici s kterými jsem přiel do kontaktu)TOĎ STUČNÝ IVOTOPIS
To s tim Vojackem to bylo na masli... nevis jak je na tom tedka?
To s tim Vojackem to bylo na masli... nevis jak je na tom tedka?
|
|
19.02.2010 14:10 -
|
1804630
|
|
jruze
|
|
|
Teď se nestýkáme jen vím e přiel o Makovou a chalupu- odstěhoval se za Prahu,ale on je chytrej a má pořád dobré kontakty-take si myslím e dobře.Naposled co jsme se viděli tak říkal e má reklamní agentůru aa potom jsem viděl ve zprávách e mu schořela dílna i s autama,ale on zvládne i to ke svému prospěchu.Pro mne je to k němu zruky do hloubětína jsem to mněl kousek a teď nemám ani tolik času abych mohl být v sezoně výkendy po závodech.
Teď se nestýkáme jen vím e přiel o Makovou a chalupu- odstěhoval se za Prahu,ale on je chytrej a má pořád dobré kontakty-take si myslím e dobře.Naposled co jsme se viděli tak říkal e má reklamní agentůru aa potom jsem viděl ve zprávách e mu schořela dílna i s autama,ale on zvládne i to ke svému prospěchu:palec.Pro mne je to k němu zruky do hloubětína jsem to mněl kousek a teď nemám ani tolik času abych mohl být v sezoně výkendy po závodech.
|
|
22.02.2010 16:30 -
|
1804863
|
|
Pawell
|
Město: U Pelhřimova :), Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 97 |
|
|
Přátelé, při demontái ramene mi vytekl olej z prachovky. Je to normální a kdy tak jaký olej?
Přátelé, při demontái ramene mi vytekl olej z prachovky. Je to normální a kdy tak jaký olej? :-o
|
|
22.02.2010 21:50 -
|
1804946
|
|
jruze
|
|
|
Olej z prachovky? - kadá pístnice propoutí a proto tam jsou přepady.Nechápu proč jsi rozebíral prachovky(snad jen pro kontrolu stavu pístnice) Zpět na dotaz-LDS(hydraulická kapalina)
POKUD JSI JI POKODIL TAK JI ROVNOU VYMNĚŇ - UETŘÍ SI PROBLÉMI S HYDRAULIKOU A SE TI TAM DOSTANE BORDEL.
Olej z prachovky? - kadá pístnice propoutí a proto tam jsou přepady.Nechápu proč jsi rozebíral prachovky(snad jen pro kontrolu stavu pístnice) Zpět na dotaz-LDS(hydraulická kapalina):-o
POKUD JSI JI POKODIL TAK JI ROVNOU VYMNĚŇ - UETŘÍ SI PROBLÉMI S HYDRAULIKOU A SE TI TAM DOSTANE BORDEL.
|
|
01.03.2010 22:20 -
|
1805591
|
|
Pawell
|
Město: U Pelhřimova :), Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 97 |
|
|
Ahoj. Tak jsem stejný problém vyřeil za 7000Kč. Doporučuji na tom nejezdit dlouho, rameno to málem nepřeilo
Ahoj. Tak jsem stejný problém vyřeil za 7000Kč. Doporučuji na tom nejezdit dlouho, rameno to málem nepřeilo :-))
Přílohy: Obraz032 - Kopie.jpg ( 22428b ) - rameno Obraz034 - Kopie.jpg ( 27110b ) - sada loisek v háji |
|
19.04.2010 20:45 -
|
2342871
|
|
miskod
|
|
|
Tak uz aj ja sa radim medzi vrzgajucich. Jedna sa o kovove vrzganie zdialky pripominajuce polystyren a vychadzajuce zo zadnej napravy. Zatial len na jednej strane. Je to ono?
Potrebujem ale v piatok ist surne praha-BB a nazad (cca. 1000km). Mozem? Neposeriem to uplne?
Tak uz aj ja sa radim medzi vrzgajucich. Jedna sa o kovove vrzganie zdialky pripominajuce polystyren a vychadzajuce zo zadnej napravy. Zatial len na jednej strane. Je to ono?
Potrebujem ale v piatok ist surne praha-BB a nazad (cca. 1000km). Mozem? Neposeriem to uplne?
|
|
19.04.2010 20:47 -
|
2342872
|
|
jumep
|
|
|
vrzganie este nemusi znamenat (aj ked na 90% znamena) ze je to uplne v prdeli, ak sa ti nerobi Acko a nevidis na ramenach zeby chodili krivo, tak prejdes ...
vrzganie este nemusi znamenat (aj ked na 90% znamena) ze je to uplne v prdeli, ak sa ti nerobi Acko a nevidis na ramenach zeby chodili krivo, tak prejdes ...
|
|
19.04.2010 21:02 -
|
2342878
|
|
miskod
|
|
|
Nie, nie...kolesa su uplne rovno. Zacalo to len nedavno. Umyval som auto a wapkou som vystriekal aj spodok. Prave toto upodozrievam ako zaciatok. Ale co uz...
Nie, nie...kolesa su uplne rovno. Zacalo to len nedavno. Umyval som auto a wapkou som vystriekal aj spodok. Prave toto upodozrievam ako zaciatok. Ale co uz...
|
|
19.04.2010 21:07 -
|
2342882
|
|
jumep
|
|
|
jo, napustil si tam vodu, ale neodkladaj to, lebo sa ti to vypomsti, a teraz pojdes jak na kravach
jo, napustil si tam vodu, ale neodkladaj to, lebo sa ti to vypomsti, a teraz pojdes jak na kravach :)
|
|
21.04.2010 08:53 -
|
2343131
|
|
miskod
|
|
|
Tak som to dneska zaviezol do servisu. Sranda, ale ze ked som rano sadol do auta, tak ziadne vrzganie..kde nic, tu nic. Vcera som isiel do pneuservisu a az som sa za to hanbil. Vrzgalo to aj ked som sa odtial vracal. A dneska rano uz nic. V napravnici je asi nejake mazivo. Ze? Predpokladam, ze ak sa ho trosku dostalo k hrdzavemu lozisku, tak to trocha premazalo a je ticho. Ze?
Tak som to dneska zaviezol do servisu. Sranda, ale ze ked som rano sadol do auta, tak ziadne vrzganie..kde nic, tu nic. Vcera som isiel do pneuservisu a az som sa za to hanbil. Vrzgalo to aj ked som sa odtial vracal. A dneska rano uz nic. V napravnici je asi nejake mazivo. Ze? Predpokladam, ze ak sa ho trosku dostalo k hrdzavemu lozisku, tak to trocha premazalo a je ticho. Ze?
|
|
| |
|
|