| | |
08.04.2018 07:54 -
Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
|
3146700
|
|
jruze
|
|
|
Rio11 napsal(a): Jardo, já se hlásím jako první, a mi kleknou znovu loiska v zadních ramenech, a e kleknou určitě to je mi jasné , protoe mají 100 tk, a dělal jsem si to tenkrát sám podle zdejího návodu.
No to je ale e to mám dělat já Ale já myslel e se někdo přihlásí a budu sedět na p..... a jen radit no a to se nikdo nepřihlásil - je to divné e si nikdo nechce ,,přivydělat" a přitom je to jen o ,,hrubé síle" pod dohledem (nechápu - dostanou k dispozici dílnu,vercajk,kávu,drobnosti které větinou nepřeijí demontá a rady nebo to načem záleí zdarma odemne) - taková ,,svazarmovská dílna" jako byvala dříve
Čekol jsem větí záiem od ,,krytiků",nebo alespoň od ,,pokozeného" moná by změnil názor (a to můe v tomto případě udělat cenu dle svého uváení) - bych byl rád aby to lo +- stejně jako na předmětném autě (podle toho jak popisuje stav objednané auto na kterém toto nabýzím by to mohlo být podobné)
Jen si připadám jako blbec = krytiků spousta ale vyzkouet si to nechce asi nikdo.
No to je ale e to mám dělat já Ale já myslel e se někdo přihlásí a budu sedět na p..... a jen radit :-d no a to se nikdo nepřihlásil - je to divné e si nikdo nechce ,,přivydělat" a přitom je to jen o ,,hrubé síle" pod dohledem :nevim (nechápu - dostanou k dispozici dílnu,vercajk,kávu,drobnosti které větinou nepřeijí demontá a rady nebo to načem záleí zdarma odemne) - taková ,,svazarmovská dílna" jako byvala dříve:-p
Čekol jsem větí záiem od ,,krytiků",nebo alespoň od ,,pokozeného" moná by změnil názor (a to můe v tomto případě udělat cenu dle svého uváení) - bych byl rád aby to lo +- stejně jako na předmětném autě (podle toho jak popisuje stav objednané auto na kterém toto nabýzím by to mohlo být podobné)
Jen si připadám jako blbec = krytiků spousta ale vyzkouet si to nechce asi nikdo.
|
|
08.04.2018 09:29 -
|
3146730
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Jojo. Od stolu to vsechno vypada v klidu. Kdo to nikdy nedelal nevi jak se na tom vetsinou natrapis.
Je to jak souboj s medvedem.
Jinak pronajem dilny s naradim stejne jako Auto Technic Unger a jeste s odbornym dozorem.
Nevahejte !!! 😉
Jojo. Od stolu to vsechno vypada v klidu. Kdo to nikdy nedelal nevi jak se na tom vetsinou natrapis.
Je to jak souboj s medvedem.
Jinak pronajem dilny s naradim stejne jako Auto Technic Unger a jeste s odbornym dozorem.
Nevahejte !!! 😉
|
|
08.04.2018 13:23 -
|
3146773
|
|
Světlono
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 179 |
|
|
Tak pokud pánové pořádáte rekvalifikační kurzy, tak by jste jetě k tomu měli vystavit výuční list.
Tak pokud pánové pořádáte rekvalifikační kurzy, tak by jste jetě k tomu měli vystavit výuční list. :-d
|
|
09.04.2018 00:03 -
|
3146971
|
|
Světlono
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 179 |
|
|
To je patně pochopeno. Myslel jsem, e dáte výučňák svým frekventantům. Samozřejmě pokud nebudou při práci úplná kopyta.
To je patně pochopeno. Myslel jsem, e dáte výučňák svým frekventantům. Samozřejmě pokud nebudou při práci úplná kopyta.
|
|
09.09.2018 20:29 -
|
3179386
|
|
Lombardo
|
Město: Krhanice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 47 |
|
|
Trochu jsem mimo
Trochu jsem mimo :-)
|
|
09.09.2018 22:31 -
|
3179473
|
|
krajcir
|
|
|
Pánové, zpátky od cen k technice. Kdy jsem el dělat ramena, povoloval jsem rouby na kole. Zaberu u prvního a poměrně bez námahy to luplo a el volně. Druhý a čtvrtý roub to samé. Zvedl jsem auto a chtěl jsem dovyroubovat rouby. A zjistil jsem, e jsou vechny čtyři přetrené. Shodil jsem kolo a kotouč a psychicky se připravoval na dolování zbytků roubů. Jaké bylo moje překvapení - vechny ly vyroubovat naprosto volně rukou. Setkal se s tím u někdo? Podotýkám, e rameno bylo ve stavu, e se cca čtrnáct dní před opravou začaly ozývat zezadu při jízdě dost děsivé zvuky. Před tím nic, jen občas při jízdě do zatáčky to ustřelilo. Po rozebrání jsem místo loisek vysypal hromádku rzi. Rameno natěstí nepokozené. Myslíte, e ty rouby se mohly trhnout tím, e se to rameno při jízdě zřejmě viklalo?
Pánové, zpátky od cen k technice. Kdy jsem el dělat ramena, povoloval jsem rouby na kole. Zaberu u prvního a poměrně bez námahy to luplo a el volně. Druhý a čtvrtý roub to samé. Zvedl jsem auto a chtěl jsem dovyroubovat rouby. A zjistil jsem, e jsou vechny čtyři přetrené. Shodil jsem kolo a kotouč a psychicky se připravoval na dolování zbytků roubů. Jaké bylo moje překvapení - vechny ly vyroubovat naprosto volně rukou. Setkal se s tím u někdo? Podotýkám, e rameno bylo ve stavu, e se cca čtrnáct dní před opravou začaly ozývat zezadu při jízdě dost děsivé zvuky. Před tím nic, jen občas při jízdě do zatáčky to ustřelilo. Po rozebrání jsem místo loisek vysypal hromádku rzi. Rameno natěstí nepokozené. Myslíte, e ty rouby se mohly trhnout tím, e se to rameno při jízdě zřejmě viklalo?
|
|
10.09.2018 02:18 -
|
3179502
|
|
jruze
|
|
|
krajcir napsal(a): Pánové, zpátky od cen k technice. Kdy jsem el dělat ramena, povoloval jsem rouby na kole. Zaberu u prvního a poměrně bez námahy to luplo a el volně. Druhý a čtvrtý roub to samé. Zvedl jsem auto a chtěl jsem dovyroubovat rouby. A zjistil jsem, e jsou vechny čtyři přetrené. Shodil jsem kolo a kotouč a psychicky se připravoval na dolování zbytků roubů. Jaké bylo moje překvapení - vechny ly vyroubovat naprosto volně rukou. Setkal se s tím u někdo? Podotýkám, e rameno bylo ve stavu, e se cca čtrnáct dní před opravou začaly ozývat zezadu při jízdě dost děsivé zvuky. Před tím nic, jen občas při jízdě do zatáčky to ustřelilo. Po rozebrání jsem místo loisek vysypal hromádku rzi. Rameno natěstí nepokozené. Myslíte, e ty rouby se mohly trhnout tím, e se to rameno při jízdě zřejmě viklalo?
To je spí tím e je bnekdo utáhl tak e je načal a potom u ádnou velkou sílu na utrení nepotřebuje(asi)
To je spí tím e je bnekdo utáhl tak e je načal a potom u ádnou velkou sílu na utrení nepotřebuje(asi);-)
|
|
29.04.2019 19:15 -
|
3219911
|
|
gtv8
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 73 |
|
|
Zdravim Vas panove, hledam nekoho zkuseneho na zadni ramena. Klasika loziska. Cenu respektuji. Brno +100 km
Zdravim Vas panove, hledam nekoho zkuseneho na zadni ramena. Klasika loziska. Cenu respektuji. Brno +100 km
|
|
01.05.2019 08:07 -
|
3220320
|
|
gtv8
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 73 |
|
|
Myslel jsem, ze dela jen hydrauliku, a mensi veci. Uz jsem s nim domluven na pulku kvetna.
Myslel jsem, ze dela jen hydrauliku, a mensi veci. Uz jsem s nim domluven na pulku kvetna.
|
|
09.12.2020 15:07 -
|
3293711
|
|
agos
|
|
|
Ahojte , chcel by som sa opýta ohžadom výmeny loísk v zadných ramenách , 1. V akej polohe ma byt hydraulický podvozok? Ak je pravda e úplne dole môem to spravit tak e auto zdvihneme úplne hore , pridvihnem zdvihakom a auto dám spusti dole takze by malo kolesa vtiahnu ? Je potreba povožova aj tlak v hydraoliclom systéme? 2. Pôjde vymeni tie loiska ,,na aute stym e rameno vyvesim a vylisujem skrutkou na lisovanie silentblokou a loísk? Bene to tak robievam na iných autach, čo sa týka prípravkov priamo na tieto loiska nie je problém sústruh je k dispozícii Dakujem
Ahojte , chcel by som sa opýta ohžadom výmeny loísk v zadných ramenách , 1. V akej polohe ma byt hydraulický podvozok? Ak je pravda e úplne dole môem to spravit tak e auto zdvihneme úplne hore , pridvihnem zdvihakom a auto dám spusti dole takze by malo kolesa vtiahnu ? Je potreba povožova aj tlak v hydraoliclom systéme? 2. Pôjde vymeni tie loiska ,,na aute stym e rameno vyvesim a vylisujem skrutkou na lisovanie silentblokou a loísk? Bene to tak robievam na iných autach, čo sa týka prípravkov priamo na tieto loiska nie je problém sústruh je k dispozícii :) Dakujem
|
|
17.12.2020 13:20 -
|
3294454
|
|
jruze
|
|
|
agos napsal(a): Ahojte , chcel by som sa opýta ohžadom výmeny loísk v zadných ramenách , 1. V akej polohe ma byt hydraulický podvozok? Ak je pravda e úplne dole môem to spravit tak e auto zdvihneme úplne hore , pridvihnem zdvihakom a auto dám spusti dole takze by malo kolesa vtiahnu ? Je potreba povožova aj tlak v hydraoliclom systéme? 2. Pôjde vymeni tie loiska ,,na aute stym e rameno vyvesim a vylisujem skrutkou na lisovanie silentblokou a loísk? Bene to tak robievam na iných autach, čo sa týka prípravkov priamo na tieto loiska nie je problém sústruh je k dispozícii Dakujem
Dělal jsem jich stovky ale tohle mne nenapadlo a ani bych o tom neuvaoval. (odtlakovat přes diag,rozebrat celé včetně brzdičů a kotoučů, - při montái správně vymezit vůle.
Dělal jsem jich stovky ale tohle mne nenapadlo :-o a ani bych o tom neuvaoval. (odtlakovat přes diag,rozebrat celé včetně brzdičů a kotoučů, - při montái správně vymezit vůle.;-)
|
|
| |
|
|