| | |
30.06.2017 19:37 -
Re: Bouchání od zadní nápravy
|
3079156
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Loziska ulozeni ramene ano, lozisko v kole s nabojem ne...
Loziska ulozeni ramene ano, lozisko v kole s nabojem ne...
|
|
01.07.2017 15:25 -
|
3079214
|
|
Sena
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Tak rameno vyndaný .
Pístnice vyndat na autě nela ... tak jsem to vyndal i s ní na kdy to nesu do svěráku tak sama vypadne ... to nepochopí ... sviňa jedna!
Objednal jsem soupravu loiska za cca 700 bez roubu (ten je OK.)
Při vyndání ramena jsem znejistěl, e evidentně není nic vidět na loiskách, při zapáčení jsem ani zádnou vůli nenael .
Po vybourání starých loisek z ramene jsem nějaké to pokození nael . Jedno loisko bylo jetě ve vazelíně ale druhý u evidentně suchý a orezlý. viz. foto
Jinak mám dotaz .. a tam budu zandávat tu pístničku do manety jestli tam jsou nějaké těsnění .. o krouky a pod?
Tak rameno vyndaný .
Pístnice vyndat na autě nela ... tak jsem to vyndal i s ní na kdy to nesu do svěráku tak sama vypadne ... to nepochopí ;-) ... sviňa jedna!
Objednal jsem soupravu loiska za cca 700 bez roubu (ten je OK.)
Při vyndání ramena jsem znejistěl, e evidentně není nic vidět na loiskách, při zapáčení jsem ani zádnou vůli nenael .
Po vybourání starých loisek z ramene jsem nějaké to pokození nael . Jedno loisko bylo jetě ve vazelíně ale druhý u evidentně suchý a orezlý. viz. foto
Jinak mám dotaz .. a tam budu zandávat tu pístničku do manety jestli tam jsou nějaké těsnění .. o krouky a pod?
Přílohy: 20170630_153233.jpg ( 641799b ) - rameno venku 20170630_153305.jpg ( 747870b ) - svińa jedna pistnice 20170630_172328.jpg ( 635514b ) - pokozený spodek lo? 20170630_174107.jpg ( 709215b ) - připraveno pro nový lo |
|
01.07.2017 16:49 -
|
3079235
|
|
Luki_C5
|
|
|
Jo tak to uz muselo bouchat radne. Jinak na manzeru nic,zadne okrouzky.Dej si tycku do manzety uz na stole (napred ji poradne obrousit jak je dokousana) a pak nasadit klidne az mas rameno usazene. Trochu si zanadavas nad original sponama manzet ale to uz tak je.
Jo tak to uz muselo bouchat radne. Jinak na manzeru nic,zadne okrouzky.Dej si tycku do manzety uz na stole (napred ji poradne obrousit jak je dokousana) a pak nasadit klidne az mas rameno usazene. Trochu si zanadavas nad original sponama manzet ale to uz tak je.
|
|
01.07.2017 17:58 -
|
3079262
|
|
Luki_C5
|
|
|
Jedna je prepadov vratka az do nadrze nad BHI a druhe je odvetrani do hlinikoveho mostu napravy
Jedna je prepadov vratka az do nadrze nad BHI a druhe je odvetrani do hlinikoveho mostu napravy
|
|
03.07.2017 20:49 -
|
3079751
|
|
Sena
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Tak dnes jsem nalisoval nové loiska a celý jsem to poskládal.
Zítra to chci natočit a zvednout.
Dotaz:
Kdy jsem to při demontái odtlakovával povolením odvzduńováku na zadní prostřední kouli. Vteklo cca 2dcl LSD. Stačí to teď zapojit baterku, nastartovat a třikrát projet nahoru a dolu ? Nebo musím někde něco odvzduňovat nedej boe seřizovat ?
Diky za info.
Tak dnes jsem nalisoval nové loiska a celý jsem to poskládal.
Dotaz:
Kdy jsem to při demontái odtlakovával povolením odvzduńováku na zadní prostřední kouli. Vteklo cca 2dcl LSD. Stačí to teď zapojit baterku, nastartovat a třikrát projet nahoru a dolu ? Nebo musím někde něco odvzduňovat nedej boe seřizovat ?
Diky za info. ;-)
Přílohy: 20170703_163054.jpg ( 720221b ) - rameno hotový |
|
04.07.2017 08:52 -
|
3079876
|
|
jruze
|
|
|
Sena napsal(a): Tak dnes jsem nalisoval nové loiska a celý jsem to poskládal.
Dotaz:
Diky za info.
Nemusí nic. Jen by mne zajímalo jak jsi na té zázračné sadě co jsi tam dal vymezil vůle ? A jak dlouho to vydrí.
Nemusí nic. Jen by mne zajímalo jak jsi na té zázračné sadě co jsi tam dal vymezil vůle ? A jak dlouho to vydrí.
|
|
04.07.2017 13:11 -
|
3079908
|
|
Luki_C5
|
|
|
Kdyz slozis jednu stranu tak pak musis zmerit vymezovaci vuli mezi loziskem a trubkou. Pak vysku na krouzku kde byva vule pres e na tu podlozku. Nekdy 0,3mm nekdy 0,5 nekdy 0,8m m.
Jako fungovat to bude a je to urcite lepsi nez tam bylo ale k dokonalosti by to chtelo vymezit ty vule 😜
Kdyz slozis jednu stranu tak pak musis zmerit vymezovaci vuli mezi loziskem a trubkou. Pak vysku na krouzku kde byva vule pres e na tu podlozku. Nekdy 0,3mm nekdy 0,5 nekdy 0,8m m.
Jako fungovat to bude a je to urcite lepsi nez tam bylo ale k dokonalosti by to chtelo vymezit ty vule 😜
|
|
28.08.2017 14:25 -
Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
|
3091921
|
|
Jimik
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 169 |
|
|
jumep napsal(a): trubky som myslel kvalitativne, na dlzku maju dobre fakt len v citroene, ja si ich kalibrujem na sustruhu, potom sedia aj vymedzovacky vzdy atd
neviem ako tie impergom, ale mal som tu sady kde boli gufera ktore sa nedali nasadit do ramena (teda dali, ked som sa nim asi pol hodinu hral aby som ho tam dostal)
Kdysi jsem koupil sadu CI-5501 a pasovala v pohodě. Buhuel u ji nemůu sehnat. Pak jsem měl sady co nepasují: 1. KRAFT AUTOMOTIVE 4245940 ; 2. SM-011 - nebrat
Kdysi jsem koupil sadu CI-5501 a pasovala v pohodě. Buhuel u ji nemůu sehnat. Pak jsem měl sady co nepasují: 1. KRAFT AUTOMOTIVE 4245940 ; 2. SM-011 - nebrat
|
|
22.09.2017 08:46 -
|
3096654
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
Je tu zima a mne sa opat oziva zadok, hmmm... Sice aj v lete bolo pocut klepkanie odzadu ale velmi slabucko. Vypnute radio a vacsia diera. Oziva sa len pri prejazde priecnych nerovnosti ako su napriklad znicene spoje na mostoch alebo ked je vyrezana/vyfrezovana diera v asfalte a podobne... Kedy koleso buchne a odzadu nieco zabucha, taka tupsia rana. Teraz v zime je to hlasnejsie. Tie nestastne ihlove lozisla som menil v jeseni 2015 a samozrejme pomohlo na 2dni... nemal som sice kolesa do A ani nevrzgalo ale jemne pobuchavalo, poklepavalo ako aj teraz... akosi som to v lete stale prestal riesit ale ked je takto chladnejsie mi to opat zacina liezt na nervy, zacinam sa pohravat s myslienkou ze kupim cele tie zadne ramena a je to, co to stoji? Mate niekto znalosti o cene? Alebo rozmyslam ci to nieje silentblok ale naprava je pevna, nehybe sa nic... hmmm. V kufri a pod nieje nic, bordel nenosim a prikladne si udrziavam poriadok v motorovych vozidlach az psychopaticky poriadok, zosorovane vyduchy topenia, nic prebytocne v skrinkach
:-d:-dJe tu zima a mne sa opat oziva zadok, hmmm... Sice aj v lete bolo pocut klepkanie odzadu ale velmi slabucko. Vypnute radio a vacsia diera. Oziva sa len pri prejazde priecnych nerovnosti ako su napriklad znicene spoje na mostoch alebo ked je vyrezana/vyfrezovana diera v asfalte a podobne... Kedy koleso buchne a odzadu nieco zabucha, taka tupsia rana. Teraz v zime je to hlasnejsie. Tie nestastne ihlove lozisla som menil v jeseni 2015 a samozrejme pomohlo na 2dni... nemal som sice kolesa do A ani nevrzgalo ale jemne pobuchavalo, poklepavalo ako aj teraz... akosi som to v lete stale prestal riesit ale ked je takto chladnejsie mi to opat zacina liezt na nervy, zacinam sa pohravat s myslienkou ze kupim cele tie zadne ramena a je to, co to stoji? Mate niekto znalosti o cene? Alebo rozmyslam ci to nieje silentblok ale naprava je pevna, nehybe sa nic... hmmm. V kufri a pod nieje nic, bordel nenosim a prikladne si udrziavam poriadok v motorovych vozidlach :-)) az psychopaticky poriadok, zosorovane vyduchy topenia, nic prebytocne v skrinkach :-d
|
|
28.10.2017 15:41 -
|
3105237
|
|
Sindy
|
Město: Nová Role, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 192 |
|
|
Dnes jsem měnil kola a zjistil jsem, e kdy chytnu za zadní kotouč nahoře a dole a zahýbu, je v něm lehká vůle, co to můe být?
Díky
Dnes jsem měnil kola a zjistil jsem, e kdy chytnu za zadní kotouč nahoře a dole a zahýbu, je v něm lehká vůle, co to můe být?
Díky
|
|
28.10.2017 17:19 -
|
3105256
|
|
JirkaŘ
|
|
|
A je kotouč přichycen k náboji roubovák na torx ? Pokud tam roub je tak můe být vůle na loisku kola. Pokud roubek pro přichycení kotouče chybí, můe "lítat", mít vůli, ale přitáhne jej k náboji kolo a rouby, kterými kolo dotáhne. Hučí ti to za jízdy ?
A je kotouč přichycen k náboji roubovák na torx ? Pokud tam roub je tak můe být vůle na loisku kola. Pokud roubek pro přichycení kotouče chybí, můe "lítat", mít vůli, ale přitáhne jej k náboji kolo a rouby, kterými kolo dotáhne. Hučí ti to za jízdy ?
|
|
28.10.2017 22:13 -
|
3105333
|
|
jumep
|
|
|
nechytaj kotuc, ale chytaj pritiajhnute koleso, to nesmie lietat
nechytaj kotuc, ale chytaj pritiajhnute koleso, to nesmie lietat
|
|
29.10.2017 07:03 -
|
3105352
|
|
Sindy
|
Město: Nová Role, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 192 |
|
|
To mi pak řekl i můj kamarád mechanik, e jsme měl zkusit celé kolo po dotaení. Tak musím znovu na hever a zkusit, ale dnes asi ne, čerti se tam ení. Nic nehučí, myslím, zítra poprosím spolujezdce vzadu u kola, aby si poslechl. Zatím děkuju za rady.
To mi pak řekl i můj kamarád mechanik, e jsme měl zkusit celé kolo po dotaení. Tak musím znovu na hever a zkusit, ale dnes asi ne, čerti se tam ení. Nic nehučí, myslím, zítra poprosím spolujezdce vzadu u kola, aby si poslechl. Zatím děkuju za rady.
|
|
18.11.2017 16:52 -
Vrzající Hydractive ??
|
3110698
|
|
mamutik
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Ahoj. Při regulaci výky vozu ... při stání a vystupování posádky se mění výka vozu v závislosti na změně zatíení. Ozývá se vrzání. Poradíte zda se to dá někde promazat a vrzání odstranit? Děkuji.
Ahoj. Při regulaci výky vozu ... při stání a vystupování posádky se mění výka vozu v závislosti na změně zatíení. Ozývá se vrzání. Poradíte zda se to dá někde promazat a vrzání odstranit? Děkuji.
|
|
| |
|
|