| | |
17.12.2016 10:27 -
Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
|
3020789
|
|
jruze
|
|
|
Včera se mi dostalo do rukou auto čerstvě po výměně loisek v ramenou na přetěsnění pístnic - závlačky neli ven,tyčky také nebyly demontované a ani manety,brzdiče nebyly dole,stabilizátor ano, evidentně nějaká druhoka sada.A to celé za 6000,- . Asi se mám co učit.Tu opravu proč to přijelo ke mně prý nedělají jedině nové pístnice Servis nebudu uvádět to je kadého věc jak si nechá servisovat auto a co si nechá líbit(není to nikdo z clubu) - to musí dotyčný sám
Včera se mi dostalo do rukou auto čerstvě po výměně loisek v ramenou na přetěsnění pístnic - závlačky neli ven,tyčky také nebyly demontované a ani manety,brzdiče nebyly dole,stabilizátor ano, evidentně nějaká druhoka sada.A to celé za 6000,- . Asi se mám co učit:palec.Tu opravu proč to přijelo ke mně prý nedělají jedině nové pístnice :-o Servis nebudu uvádět to je kadého věc jak si nechá servisovat auto a co si nechá líbit(není to nikdo z clubu) - to musí dotyčný sám;-)
|
|
08.02.2017 18:05 -
|
3037463
|
|
kotelnik
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 45 |
|
|
Tak u mi to taky klepe kovově od zadní nápravy ..Ale sám si do toho netroufám a nemám ani kde a mám strach aby tam něco neodelo navíc...Poradí někdo sluného mechanika v Brně a nejlépe v Husovicích a okolí?..Jinak taky se dívám po sadě kdybych v nejhorím musel sám..
.link.
myslím e cena je nej jen někdo kdo to udělá a taky za kolik..Známý chce 10 tis za ve včetně práce a po přečtení diskuze zkouím radi víc moností ..grd zas nejsem nicméně uetřit třeba pulku to u je palba ..
Tak u mi to taky klepe kovově od zadní nápravy :-( ..Ale sám si do toho netroufám a nemám ani kde a mám strach aby tam něco neodelo navíc...Poradí někdo sluného mechanika v Brně a nejlépe v Husovicích a okolí?..Jinak taky se dívám po sadě kdybych v nejhorím musel sám..
http://autodilyhulin.cz/569-opravna-sada-zadniho-ramene-citroen-c5.html
myslím e cena je nej :-p jen někdo kdo to udělá :-d a taky za kolik..Známý chce 10 tis za ve včetně práce a po přečtení diskuze zkouím radi víc moností ;-)..grd zas nejsem nicméně uetřit třeba pulku to u je palba ;-)..
|
|
08.02.2017 18:12 -
|
3037466
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
.link.
http://www.c5club.cz/profiles/PATaMAT#.WJtRWfI8dsV ;-)
|
|
08.02.2017 19:00 -
|
3037514
|
|
kotelnik
|
|
|
Díky..Tak jsem kontaktoval uvidim odpověd .Třeba bude čas i na mého miláčka
Díky..Tak jsem kontaktoval uvidim odpověd ;-) .Třeba bude čas i na mého miláčka ;-)
|
|
09.02.2017 07:52 -
|
3037754
|
|
Juras555
|
Město: Bučovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi Tourer | Počet příspěvků: 166 |
|
|
Jo určitě se domluvíte, mě je měnil loni v prosinci a super odvedená práce i cena. Loiska si sám nekupuj, dá ti tam ověřenou značku co pouívá a za dobrou cenu.
Jo určitě se domluvíte, mě je měnil loni v prosinci a super odvedená práce i cena. Loiska si sám nekupuj, dá ti tam ověřenou značku co pouívá a za dobrou cenu.
|
|
13.02.2017 10:36 -
|
3039304
|
|
kotelnik
|
|
|
Díky za rady..Domluvení jsme jen nevím na kdy přesně e se ozve jeliko má chudák něco se zády..Tak snad jetě chvili ty loiska vydrí ..Jetě řeím pár věcí co udělat(spojka-nevím jak zjistit jakou mám jeliko nemám ani Fab filtr a ruční brzda lanovod ale to u patří do jiného vlákna) jeliko to auto mám rád a do nového se mi nechce..
Díky za rady..Domluvení jsme jen nevím na kdy přesně e se ozve jeliko má chudák něco se zády..Tak snad jetě chvili ty loiska vydrí :nevim ..Jetě řeím pár věcí co udělat(spojka-nevím jak zjistit jakou mám jeliko nemám ani Fab filtr a ruční brzda lanovod ale to u patří do jiného vlákna) jeliko to auto mám rád ;-) a do nového se mi nechce..
|
|
16.02.2017 22:04 -
|
3040464
|
|
dano1
|
Město: Topolčany, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 39 |
|
|
Zdravím.
V poslednej dobe sa my začalo v zadnej náprave na pravej strane ozýva také akoby občasne prasknutie väčinou vtedy ked auto hupe , skual som to na mieste neda sa to vysledova nerobi to pravidelne
hrby zvlada v pohode ako nahle hupne tak to praskne nieje poču ani iadne vrzganie ked som bol
pod autom.
Zdravím.
V poslednej dobe sa my začalo v zadnej náprave na pravej strane ozýva také akoby občasne prasknutie väčinou vtedy ked auto hupe , skual som to na mieste neda sa to vysledova nerobi to pravidelne
hrby zvlada v pohode ako nahle hupne tak to praskne nieje poču ani iadne vrzganie ked som bol
pod autom.
|
|
16.02.2017 22:19 -
|
3040465
|
|
jumep
|
|
|
klasicky ramena, tu nie je moc co riesit
klasicky ramena, tu nie je moc co riesit
|
|
16.02.2017 22:44 -
|
3040473
|
|
dano1
|
Město: Topolčany, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 39 |
|
|
v Huline som naiel tuto sadu.link. na opravu ramien je to ona?
alebo my poradte nejaku schopnu cenovo dostupnu opravnu sadu.
v Huline som naiel tuto saduhttp://autodilyhulin.cz/755-home_default/opravna-sada-zadniho-ramene-citroen-c5.jpg na opravu ramien je to ona?
|
|
17.02.2017 13:17 -
|
3040643
|
|
jruze
|
|
|
Kup jakoukoli sadu - dokup trubky,podloky a plastové trubky origo.
Kup jakoukoli sadu - dokup trubky,podloky a plastové trubky origo.;-)
|
|
17.02.2017 18:49 -
|
3040735
|
|
dano1
|
|
|
Tá sada by mala obsahova vetko.
Tá sada by mala obsahova vetko.
|
|
17.02.2017 19:23 -
|
3040746
|
|
dano1
|
|
|
Ďakujem za radu.
Ďakujem za radu.
|
|
28.02.2017 09:50 -
|
3044992
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
Zdravím,
neznáte někho kdo by vyměnil loiska v zadní nápravě začali vrzat, vrou i kdy zahoupu s autem.
není problém 100km od Olomouce.
Nevím jestli risknout originál citroen v Olomouci?
Děkuji Michal
Zdravím,
neznáte někho kdo by vyměnil loiska v zadní nápravě začali vrzat, vrou i kdy zahoupu s autem.
není problém 100km od Olomouce.
Nevím jestli risknout originál citroen v Olomouci?
Děkuji Michal
|
|
05.03.2017 19:07 -
|
3046752
|
|
kotelnik
|
|
|
Zdravím..Tak u mě to klepe dost a pan PAT a Mat bohuel asi nemá čas jeliko marodí tak jsem nael tenhle servis..Nemá někdo z Vás zkuenost?..
.link.
Zdravím..Tak u mě to klepe dost a pan PAT a Mat bohuel asi nemá čas jeliko marodí tak jsem nael tenhle servis..Nemá někdo z Vás zkuenost?..
http://www.rpauto.cz/nase-sluzby-pro-vas
|
|
05.03.2017 20:13 -
|
3046769
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
Ano, sem marod a jetě dlouho dělat asi nebudu, má SZ ..
Ano, sem marod a jetě dlouho dělat asi nebudu, má SZ ..
|
|
20.03.2017 18:01 -
|
3051936
|
|
crussader
|
Město: Galanta, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 229 |
|
|
cafte,
zo zadu pocujem zvuky za jazdy, najma take klepotanie, akoby klepanie kovu o kov. ak sa zapriem o kufor nic, normalne dotlaci kvapalinu a vyrovna sa, ak skusam z min. na max. tak isto bez zvuku... bol som pod autom a nic zaujimave som nevidel. akurat taka plastova plocha co drzi blatnik bola odlomena, tak som to "opravil" a v nadeji ze to bolo ono som sa siel previest, no klepe mi to nadalej
cafte,
zo zadu pocujem zvuky za jazdy, najma take klepotanie, akoby klepanie kovu o kov. ak sa zapriem o kufor nic, normalne dotlaci kvapalinu a vyrovna sa, ak skusam z min. na max. tak isto bez zvuku... bol som pod autom a nic zaujimave som nevidel. akurat taka plastova plocha co drzi blatnik bola odlomena, tak som to "opravil" a v nadeji ze to bolo ono som sa siel previest, no klepe mi to nadalej :(
Přílohy: DC09F35F-5848-4E56-82C4-74BA72E599F7.jpg ( 810868b ) - pred a po oprave |
|
20.03.2017 19:03 -
|
3051960
|
|
jruze
|
|
|
crussader napsal(a): cafte,
zo zadu pocujem zvuky za jazdy, najma take klepotanie, akoby klepanie kovu o kov. ak sa zapriem o kufor nic, normalne dotlaci kvapalinu a vyrovna sa, ak skusam z min. na max. tak isto bez zvuku... bol som pod autom a nic zaujimave som nevidel. akurat taka plastova plocha co drzi blatnik bola odlomena, tak som to "opravil" a v nadeji ze to bolo ono som sa siel previest, no klepe mi to nadalej
Moná kosti (kloubky stabilizátoru)
Moná kosti (kloubky stabilizátoru):nevim
|
|
21.03.2017 07:03 -
|
3052148
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
jj, to budú kosti - tyčky stabilizátoru. U som ich menil, celkom hlasno to klepalo a odvtedy kžud.
jj, to budú kosti - tyčky stabilizátoru. U som ich menil, celkom hlasno to klepalo a odvtedy kžud.
|
|
21.03.2017 09:03 -
|
3052162
|
|
crussader
|
Město: Galanta, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 229 |
|
|
to je ta kratka tycka co ma na kazdom konci gulove capy? 😀
to je ta kratka tycka co ma na kazdom konci gulove capy? 😀
|
|
| |
|
|