| | |
27.04.2016 18:31 -
Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
|
2946516
|
|
Lucky76
|
Město: Nový Bor, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 65 |
|
|
Vzhledově... kdy koukám na jiný C5ky, mají kola rovně. I za jizdy je to vidět. Jela za mnou ena a kdy to viděla i ona
Vzhledově... kdy koukám na jiný C5ky, mají kola rovně. I za jizdy je to vidět. Jela za mnou ena a kdy to viděla i ona :nevim
|
|
27.04.2016 18:38 -
|
2946517
|
|
jumep
|
|
|
srob v tom ramene (5132 79) / ten silent bol ako na tom?
na ten odklon ma vplyv len tie silenty ramena / rameno a potom to spodne rameno
a tiez nastavenie geometrie
srob v tom ramene (5132 79) / ten silent bol ako na tom?
na ten odklon ma vplyv len tie silenty ramena / rameno a potom to spodne rameno
a tiez nastavenie geometrie
|
|
27.04.2016 18:48 -
|
2946520
|
|
Lucky76
|
Město: Nový Bor, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 65 |
|
|
Vrchní silenty byly v pořádku ( 1mm vymačkané k jedné straně ) spodní silenty u na tom byly hůř i utrené. rouby jsem neviděl. Měnil jsem rouby 5132c4. To číslo 513179 nevím co je zač Má cenu objednávat 5175cf? Jdu schválně změřit rozteče roubů na 5175cf na levý a pravý straně, poněvad pravou stranu mám víc odkloněnou, tak by měla být ta rozteč napravo větí, ne nalevo.
Vrchní silenty byly v pořádku ( 1mm vymačkané k jedné straně ) spodní silenty u na tom byly hůř i utrené. rouby jsem neviděl. Měnil jsem rouby 5132c4. To číslo 513179 nevím co je zač ;-) Má cenu objednávat 5175cf? Jdu schválně změřit rozteče roubů na 5175cf na levý a pravý straně, poněvad pravou stranu mám víc odkloněnou, tak by měla být ta rozteč napravo větí, ne nalevo.
|
|
27.04.2016 19:05 -
|
2946524
|
|
Lucky76
|
|
|
Tak rozteče na roubech v dolnich ramenech 5175cf jsou stejné, tam asi chyba nebude. Ikdy vypadají zmáčklé na jednu stranu.
Tak rozteče na roubech v dolnich ramenech 5175cf jsou stejné, tam asi chyba nebude. Ikdy vypadají zmáčklé na jednu stranu.
|
|
27.04.2016 19:13 -
|
2946530
|
|
jumep
|
|
|
sroby su napevno, v tych ramenach su silenty, srob isto nebude posunuty
sroby su napevno, v tych ramenach su silenty, srob isto nebude posunuty
|
|
27.04.2016 19:18 -
|
2946533
|
|
Lucky76
|
|
|
Kdy se vymáčkne silent do strany, tak ujede do strany sroub, který je upevněn z jedné strany v náboji a z druhe strany k podlaze ne? Rameno se dle mě nenatáhne, natáhnou se rozteče středů děr v silentech, tudí rozteče roubů. Snad se nemýlím Přidal jsem foto s popisem teorie, nutno zvětit.
Kdy se vymáčkne silent do strany, tak ujede do strany sroub, který je upevněn z jedné strany v náboji a z druhe strany k podlaze ne? Rameno se dle mě nenatáhne, natáhnou se rozteče středů děr v silentech, tudí rozteče roubů. Snad se nemýlím ;-) Přidal jsem foto s popisem teorie, nutno zvětit.
Přílohy: Rameno C5.jpg ( 1354767b ) - |
|
27.04.2016 19:29 -
|
2946537
|
|
Lucky76
|
|
|
To bylo první, co jsem udělal, ale ádná vůle nebyla Po předchozí debatě mi bylo řečeno, e se vymáčklé milimetry nasčítají a to uděla ten patný odklon. Zkusím jetě novou geo a uvidim. Musí být auto s Hydrou nastartovaný při geo?
To bylo první, co jsem udělal, ale ádná vůle nebyla :nevim Po předchozí debatě mi bylo řečeno, e se vymáčklé milimetry nasčítají a to uděla ten patný odklon. Zkusím jetě novou geo a uvidim. Musí být auto s Hydrou nastartovaný při geo?
|
|
27.04.2016 19:35 -
|
2946539
|
|
Lucky76
|
|
|
A nebo ho polu do Preova .link.
A nebo ho polu do Preova http://www.c5club.cz/inzerce/nakup-automobilu/3443-kupim-c5-turier-od-r-2009#.VyD4NDGjB60 :-d
|
|
27.04.2016 19:46 -
|
2946544
|
|
Lucky76
|
|
|
to jsem jetě neslyel!!! V Citroenu v České Lípě, mě nejdříve poučili, e to mají nejnovějí, nejlepí GEO v okolí, pak přijde mladík, který mi řekne, e určitě mám volant křivě, ale e to dá dopořádku. Při vypnutém motoru něco teluje, pak mi řekne, e odklony vzadu jsou patné, e s tím nic nejde dělat, ale, e teď budu mít volant rovně, jako ve stíhačce.......... Realita: Jedu domu natvaný, e mám !přeloenou Tatrovku a e se s tím musím smířit .... to, e po zásahu inenýra z Citroenu mám volant na rovině za 5 třičtvrtě na tři ani neřeim
:-o to jsem jetě neslyel!!! V Citroenu v České Lípě, mě nejdříve poučili, e to mají nejnovějí, nejlepí GEO v okolí, pak přijde mladík, který mi řekne, e určitě mám volant křivě, ale e to dá dopořádku. Při vypnutém motoru něco teluje, pak mi řekne, e odklony vzadu jsou patné, e s tím nic nejde dělat, ale, e teď budu mít volant rovně, jako ve stíhačce.......... Realita: Jedu domu natvaný, e mám !přeloenou Tatrovku a e se s tím musím smířit .... to, e po zásahu inenýra z Citroenu mám volant na rovině za 5 třičtvrtě na tři ani neřeim :-d
|
|
27.04.2016 19:50 -
|
2946545
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Podle mýho laickýho názoru to je zralý na odvoz k někomu typu jruze nebo jumep..
Nevim co kde teloval, ale jestli se nepletu, tak na X7 se volant musí nastavit s diagnostikou..
Podle mýho laickýho názoru to je zralý na odvoz k někomu typu jruze nebo jumep.. ;-)
Nevim co kde teloval, ale jestli se nepletu, tak na X7 se volant musí nastavit s diagnostikou..
|
|
27.04.2016 19:54 -
|
2946548
|
|
Lucky76
|
|
|
Kdyby tady měli vechny problémy reit kluci fyzicky, tak by se museli naklonovat Na druhou stranu by z nich byli miliardáři
Kdyby tady měli vechny problémy reit kluci fyzicky, tak by se museli naklonovat :-d Na druhou stranu by z nich byli miliardáři :-o
|
|
27.04.2016 19:57 -
|
2946551
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Spoustu by toho nemuseli řeit, kdyby to "odborníci" nerozkurvili jetě víc ne to bylo před "opravou" ..
Spoustu by toho nemuseli řeit, kdyby to "odborníci" nerozkurvili jetě víc ne to bylo před "opravou" .. ;-)
|
|
27.04.2016 19:58 -
|
2946552
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
Lucky76 napsal(a): to jsem jetě neslyel!!! V Citroenu v České Lípě, mě nejdříve poučili, e to mají nejnovějí, nejlepí GEO v okolí, pak přijde mladík, který mi řekne, e určitě mám volant křivě, ale e to dá dopořádku. Při vypnutém motoru něco teluje, pak mi řekne, e odklony vzadu jsou patné, e s tím nic nejde dělat, ale, e teď budu mít volant rovně, jako ve stíhačce.......... Realita: Jedu domu natvaný, e mám !přeloenou Tatrovku a e se s tím musím smířit .... to, e po zásahu inenýra z Citroenu mám volant na rovině za 5 třičtvrtě na tři ani neřeim
ak ta to utesi toto mi spravili na novom aute s 25tkm, nakonec to spravili v Kii [ale uz nie jak vo fabrike, haha, lebo rozpatie je od 0 az 10min na kolo tusim a ani srnky netusia co je fabricky target ]
este zo mna robili debila, a ked to ani na piaty krat neurobili tak ze si mam skocit inde.
ale to ze z fabriky to bolo jak v stihacke ich vobec nestvalo, viete aktivny podvozok, on sa stale dorovnava....
ale ked som sa toho chytraka spytal co ma dorovnavanie so zbiehavostou, tak sa urazil
tam sa ani nevracaj, resp. nech ti vratia peniaze. ked maju nanic geo, nespravia to
ak ta to utesi toto mi spravili na novom aute s 25tkm, nakonec to spravili v Kii [ale uz nie jak vo fabrike, haha, lebo rozpatie je od 0 az 10min na kolo tusim a ani srnky netusia co je fabricky target ]
este zo mna robili debila, a ked to ani na piaty krat neurobili tak ze si mam skocit inde.
ale to ze z fabriky to bolo jak v stihacke ich vobec nestvalo, viete aktivny podvozok, on sa stale dorovnava....
ale ked som sa toho chytraka spytal co ma dorovnavanie so zbiehavostou, tak sa urazil
tam sa ani nevracaj, resp. nech ti vratia peniaze. ked maju nanic geo, nespravia to
|
|
27.04.2016 20:01 -
|
2946558
|
|
Lucky76
|
|
|
To mě vůbec neutěí, ba naopak grrrr.... co to je za mejdy mejdský!!!
To mě vůbec neutěí, ba naopak grrrr.... co to je za mejdy mejdský!!! :-o
|
|
27.04.2016 20:07 -
|
2946561
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
Lucky76 napsal(a): To mě vůbec neutěí, ba naopak grrrr.... co to je za mejdy mejdský!!!
chod do nejakej skody/kie. kde to maju nove a dobre
netusim kde je toto, ale ak je to nove je to super , toto pouzivaju v koncerne vo vyrobe
.link.
ta je super v tom ze tie kamery su neni na stojane pred autom ale medzi kolesami, teda ta vzdialenost od tercov je mala v porovnani s tym totemom a zadnymi kolami. ale fakt neviem kto ju ma v nasich koncinach. mozno zavolam tomu predajcovi Homola kde to predali
chod do nejakej skody/kie. kde to maju nove a dobre
netusim kde je toto, ale ak je to nove je to super , toto pouzivaju v koncerne vo vyrobe
https://www.youtube.com/watch?v=J9E4sXdZupQ
ta je super v tom ze tie kamery su neni na stojane pred autom ale medzi kolesami, teda ta vzdialenost od tercov je mala v porovnani s tym totemom a zadnymi kolami. ale fakt neviem kto ju ma v nasich koncinach. mozno zavolam tomu predajcovi Homola kde to predali
|
|
27.04.2016 20:09 -
|
2946562
|
|
jumep
|
|
|
tu geometriu treba vedet ovladat, nech maju sebelepsiu, kym nevie co robi tak to vzdy bude zle
ked sa pozres na to uchytenie tej napravy, aj ta samotna zbiehavost spravi nieco s odlkonom
a vymen tu tycku a skontroluj aj tie silenty na tej stelovacej a potom to daj spravit, predok, zadok
tu geometriu treba vedet ovladat, nech maju sebelepsiu, kym nevie co robi tak to vzdy bude zle
ked sa pozres na to uchytenie tej napravy, aj ta samotna zbiehavost spravi nieco s odlkonom
a vymen tu tycku a skontroluj aj tie silenty na tej stelovacej a potom to daj spravit, predok, zadok
|
|
27.04.2016 20:12 -
|
2946566
|
|
vendac
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 143 |
|
|
Geo v citroenu v Český Lípě dělají v Hondě.. svojí geo nemaj.
Geo v citroenu v Český Lípě dělají v Hondě..:nevim svojí geo nemaj.
|
|
27.04.2016 20:17 -
|
2946569
|
|
Lucky76
|
|
|
Tyčkou myslí 5175cf? Děkuji
Tyčkou myslí 5175cf? Děkuji :-)
|
|
| |
|
|