| | |
22.11.2015 20:32 -
Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
|
2890312
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
To se ale asi prodraí, taková výměna ramena. A kdy má starý auto na pár desítek km, tak asi nechce drahý opravy.
To se ale asi prodraí, taková výměna ramena. A kdy má starý auto na pár desítek km, tak asi nechce drahý opravy. :nevim
|
|
24.11.2015 16:39 -
|
2890856
|
|
Citronek
|
Město: Havířov, Auto: Megane Grandtour 1.6 | Počet příspěvků: 384 |
|
|
No dale zjistil spatne naboje, takze dalsi prachy navic ....a loziska vypadaji takhle krasne viz priloha ...snad toto jeste pujde dat dokupy aby to nejakou chvili vydrzelo...
K tem zadnim nabojum video:
.link.
No dale zjistil spatne naboje, takze dalsi prachy navic ....a loziska vypadaji takhle krasne viz priloha ...snad toto jeste pujde dat dokupy aby to nejakou chvili vydrzelo...:nevim
K tem zadnim nabojum video:
https://youtu.be/wWMnVOHLf4w
Přílohy: c52.jpg ( 99943b ) - c51.jpg ( 148790b ) - |
|
24.11.2015 16:59 -
|
2890872
|
|
jumep
|
|
|
viacmenej uplna klasika, to este nemas spravene?
viacmenej uplna klasika, to este nemas spravene?
|
|
24.11.2015 17:23 -
|
2890889
|
|
Citronek
|
|
|
A dnes jsem mu dodal náboje, kotouče, desky... Zítra u by to mohlo být...
A dnes jsem mu dodal náboje, kotouče, desky... Zítra u by to mohlo být...
|
|
24.11.2015 23:14 -
|
2891106
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Jardo a co si pomuze? To bych radsi riskoval ze odejdou loziska na ramenech (ikdyz nemaji sanci odejit) nez za pul roky menit stejne naboje. Za 2000 rameno od tebe urcite nema nove naboje. Tak bych to videl ja. To ze koupil naboje nove a nechal puvodni ramena myslim ze udelal dobre !
Jardo a co si pomuze? To bych radsi riskoval ze odejdou loziska na ramenech (ikdyz nemaji sanci odejit) nez za pul roky menit stejne naboje. Za 2000 rameno od tebe urcite nema nove naboje. Tak bych to videl ja. To ze koupil naboje nove a nechal puvodni ramena myslim ze udelal dobre !
|
|
26.11.2015 09:08 -
|
2891438
|
|
Marsiano
|
Město: Sokolov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 90 |
|
|
Ahoj, potreboval bych taky opravit loziska v zadni naprave, zatim to sice neni tak hrozne, jen to obcas klepne a jdou lehke vybrace od zadni napravy. Jsem z Karlovarskeho kraje, najde se tu nekdo, kdo ma s touto opravou zkusenost, da tam kvalitni dily a rozumnou cenu za praci. Pripadne pokud bych musel dojet do jineho kraje, tak by tuto opravu udelat na pockani?
Ahoj, potreboval bych taky opravit loziska v zadni naprave, zatim to sice neni tak hrozne, jen to obcas klepne a jdou lehke vybrace od zadni napravy. Jsem z Karlovarskeho kraje, najde se tu nekdo, kdo ma s touto opravou zkusenost, da tam kvalitni dily a rozumnou cenu za praci. Pripadne pokud bych musel dojet do jineho kraje, tak by tuto opravu udelat na pockani?
|
|
26.11.2015 10:02 -
|
2891458
|
|
Citronek
|
|
|
Marsiano napsal(a): Ahoj, potreboval bych taky opravit loziska v zadni naprave, zatim to sice neni tak hrozne, jen to obcas klepne a jdou lehke vybrace od zadni napravy. Jsem z Karlovarskeho kraje, najde se tu nekdo, kdo ma s touto opravou zkusenost, da tam kvalitni dily a rozumnou cenu za praci. Pripadne pokud bych musel dojet do jineho kraje, tak by tuto opravu udelat na pockani?
urcite nebude dobre cekat az to bude horsi... Tak muj mechos to taky nikdy nedelal, pry na alfe je podobny system. poslal jsem mu navod od jumepa (je tady na clubu: clanky a navody) a dnes si to jdu vyzvednout tak snad dojedu aspon domu
S tou opravou na pockani by to byl risk, nikdy clovek nevi co se tam vysype ,nepovoli,urve..u me napr. jedno cidlo abs uz jsem temer objednaval nove...
urcite nebude dobre cekat az to bude horsi... Tak muj mechos to taky nikdy nedelal, pry na alfe je podobny system. poslal jsem mu navod od jumepa (je tady na clubu: clanky a navody) a dnes si to jdu vyzvednout tak snad dojedu aspon domu :-))))
S tou opravou na pockani by to byl risk, nikdy clovek nevi co se tam vysype ,nepovoli,urve..u me napr. jedno cidlo abs uz jsem temer objednaval nove...
|
|
26.11.2015 10:55 -
|
2891480
|
|
Marsiano
|
|
|
Proto píu, nechci čekat a se to víc pokazí. Jde mi hlavně o to, e pořádně nevím jakou sadu koupit, čtu tu pokadé něco jiného. Na netu jsem nael různé sady a cenové rozpětí od 560,- Kč a 3438,- Kč (auto kelly) mi přijde nějak moc. Taky na fóru jsem tu u někoho četl, příspěvek, e to opravuje s kvalitním materiálem a cena cca 6000,- Kč. Jinde si zas klidne řeknou cenu 10000,- Kč. Tak fakt uz nevim. Chci někoho, kdo tomu rozumí, ne aby jsem vyhodil peníze za práci a po pár kilometrech byl problém. Dnes sehnat dobreho a poctivého mechanika je docela problém.
Proto píu, nechci čekat a se to víc pokazí. Jde mi hlavně o to, e pořádně nevím jakou sadu koupit, čtu tu pokadé něco jiného. Na netu jsem nael různé sady a cenové rozpětí od 560,- Kč a 3438,- Kč (auto kelly) mi přijde nějak moc. Taky na fóru jsem tu u někoho četl, příspěvek, e to opravuje s kvalitním materiálem a cena cca 6000,- Kč. Jinde si zas klidne řeknou cenu 10000,- Kč. Tak fakt uz nevim. Chci někoho, kdo tomu rozumí, ne aby jsem vyhodil peníze za práci a po pár kilometrech byl problém. Dnes sehnat dobreho a poctivého mechanika je docela problém.
|
|
26.11.2015 11:20 -
|
2891488
|
|
DOUFAK
|
|
|
oupni to k Jardovi do Radonic (J.RŮE) a má to pořeené i s náhradními díly a za slunou cenu.Má vlastní zkuenost
oupni to k Jardovi do Radonic (J.RŮE) :palec a má to pořeené i s náhradními díly a za slunou cenu.Má vlastní zkuenost :palec
|
|
26.11.2015 11:25 -
|
2891490
|
|
Marsiano
|
|
|
Jo premyslel, jsem o nem. Jen to mam docela z ruky.
Jo premyslel, jsem o nem. Jen to mam docela z ruky.
|
|
26.11.2015 12:18 -
|
2891513
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Myslím e 150 km nemá zase tak hrozný lán cesty. Je fakt ze nekteří si udělají výlet i za Petrem 500km a víc. Já na rovinu říkám, jsem zasekaný take to ani nenabízím a nejsem na prákách jako Jarda. Né hoď to Jardovi a má to
Myslím e 150 km nemá zase tak hrozný lán cesty. Je fakt ze nekteří si udělají výlet i za Petrem 500km a víc. Já na rovinu říkám, jsem zasekaný take to ani nenabízím a nejsem na prákách jako Jarda. Né hoď to Jardovi a má to :palec
|
|
26.11.2015 12:25 -
|
2891516
|
|
Marsiano
|
|
|
Uz jsem mu napsal, tak uvidime.
Uz jsem mu napsal, tak uvidime. :-)
|
|
26.11.2015 16:28 -
|
2891568
|
|
Ph34k
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 75 |
|
|
najde sa v okoli TT BA, respektivne cele zapadne a stredne sk sikovny clovek, ktory mi vymeni loziska na zadnej naprave? Jumep ma cas az po novom roku a zacina to uz dost hucat...
najde sa v okoli TT BA, respektivne cele zapadne a stredne sk sikovny clovek, ktory mi vymeni loziska na zadnej naprave? Jumep ma cas az po novom roku a zacina to uz dost hucat...:-((((
|
|
| |
|
|