| | |
25.04.2014 22:13 -
Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
|
2690328
|
|
Senninha78
|
|
|
U jsem maximálně spokojen. Konečně jsem sehnal servis, který mě neodmítl, zkuenosti s touto problematikou mají, take C5 i ani nevrzne a já si konečně uívám klidnou jízdu. Servis chtěl 2.250 a to jetě rozhýbávali přední brzdiče a přidělávali utrhlý "usplech", take i cenově to vylo super. Snad budu mít zase chvilku klid.
U jsem maximálně spokojen. Konečně jsem sehnal servis, který mě neodmítl, zkuenosti s touto problematikou mají, take C5 i ani nevrzne a já si konečně uívám klidnou jízdu. Servis chtěl 2.250 a to jetě rozhýbávali přední brzdiče a přidělávali utrhlý "usplech", take i cenově to vylo super. Snad budu mít zase chvilku klid.
|
|
26.04.2014 22:27 -
|
2690639
|
|
Senninha78
|
|
|
Jasné, bylo to samozřejmě jen za práci. Díly jsem měl koupené, bylo to od Impregonu nebo tak nějak.
Jasné, bylo to samozřejmě jen za práci. Díly jsem měl koupené, bylo to od Impregonu nebo tak nějak.
|
|
30.04.2014 18:35 -
|
2692168
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Zdravim, mal som auto v miestnom servise na výmenu loísk zadných ramien.. no auto sa mi vidí po 50km tvrdé, a z nápravy ide dutý buchot pri prejazde.. zmrvili to ? či len neodvzdusnili hydru alebo co?!
Zdravim, mal som auto v miestnom servise na výmenu loísk zadných ramien.. no auto sa mi vidí po 50km tvrdé, a z nápravy ide dutý buchot pri prejazde.. zmrvili to ? či len neodvzdusnili hydru alebo co?!
|
|
30.04.2014 19:21 -
|
2692183
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
skor sa mi zdá trochu vysoko, pozeral som na korektor je zapojeny ok ..zeby neak zavzdusnili okruh? ale korektor by to mal zrovnavat?!
skor sa mi zdá trochu vysoko, pozeral som na korektor je zapojeny ok ..zeby neak zavzdusnili okruh? ale korektor by to mal zrovnavat?!
|
|
01.05.2014 18:09 -
|
2692396
|
|
Delict
|
|
|
výka je ok..vidí sa mi e to je dole moc pritiahnuté..alebo zle vymedzené, podla slov tam hodili podloky co boli v povodnych loziskach, v repas sade nic take nebolo.. bohuzial nemam to cas riesit..a asi si zneskodnim napravu co si clovek neurobi sam..
výka je ok..vidí sa mi e to je dole moc pritiahnuté..alebo zle vymedzené, podla slov tam hodili podloky co boli v povodnych loziskach, v repas sade nic take nebolo.. bohuzial nemam to cas riesit..a asi si zneskodnim napravu :-( co si clovek neurobi sam..
|
|
01.05.2014 22:49 -
|
2692439
|
|
jumep
|
|
|
to ze tie podlozky neboli v tej sade je normalne - v ziadnej nie su
problem podla mna je skor ze to nenamerali a tym ani nevymedzili spravne
a hlavny problem je - ze so este nemal sadu kde by ta trubka mala spravny rozmer - VZDY ju upravujeme na sustruhu na pozadovanu hodnotu
- tympadom sa im to podla mna aj zle skladalo (vzdy to malo tak +0.5mm)
a dalsi problem je ten ze ta ostane vola v tom ramene a toto buchoce
to ze tie podlozky neboli v tej sade je normalne - v ziadnej nie su
problem podla mna je skor ze to nenamerali a tym ani nevymedzili spravne
a hlavny problem je - ze so este nemal sadu kde by ta trubka mala spravny rozmer - VZDY ju upravujeme na sustruhu na pozadovanu hodnotu
- tympadom sa im to podla mna aj zle skladalo (vzdy to malo tak +0.5mm)
a dalsi problem je ten ze ta ostane vola v tom ramene a toto buchoce
|
|
02.05.2014 09:19 -
|
2692478
|
|
Delict
|
|
|
No nieje to tak uplne servis, je to známy co má dielnu a takéto veci este nerobil, ja som vyaený tak som mu to prenechal nech to spraví a výsledok sa mi nepáči, je to pritvrdlé hlavne pravá strana,,,
Nebudú pasova tie loiská na pôvodnú trubku? Oni tam dali pôvodné podloky, 1x na kadú stranu, čo som pozeral tak rameno je na mieste a volu som nevidel medzi napravou a loziskom
No nieje to tak uplne servis, je to známy co má dielnu a takéto veci este nerobil, ja som vyaený tak som mu to prenechal nech to spraví a výsledok sa mi nepáči, je to pritvrdlé hlavne pravá strana,,,
Nebudú pasova tie loiská na pôvodnú trubku? Oni tam dali pôvodné podloky, 1x na kadú stranu, čo som pozeral tak rameno je na mieste a volu som nevidel medzi napravou a loziskom :nevim
|
|
02.05.2014 09:31 -
|
2692483
|
|
jumep
|
|
|
tu volu castokrat nenajdes
povodne trubky byvaju hrdzave a otlacene
a kazdopadne je to pomerne nerozoberatelne nerozbitne
ale z druhej strany - moze byt gula zla
tu volu castokrat nenajdes
povodne trubky byvaju hrdzave a otlacene
a kazdopadne je to pomerne nerozoberatelne nerozbitne
ale z druhej strany - moze byt gula zla
|
|
02.05.2014 09:49 -
|
2692487
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
jruze napsal(a): Origo trubky jsou kalibrované(stojí +- 400,- jedna a sada vymezovaček +- 500,-) - to je důvod proč dělám z origo dílů(nemám soustruh a čas se s tím babrat) a výsledek je také někde jinde.
No, origo plná cena trubky v Citroenu pro koncového je 280,- kč , vymezovačky kupuji různé tlouky od cca 60 halířů po závratných 3,- kč za kus
.link.
No, origo plná cena trubky v Citroenu pro koncového je 280,- kč , vymezovačky kupuji různé tlouky od cca 60 halířů po závratných 3,- kč za kus :-d;-)
http://www.material-spojovaci.cz/podlozka-22x30x01-bez-pu-distancni-vymezovaci-din-988-100-ks-p-91591.html
|
|
02.05.2014 17:56 -
|
2692633
|
|
Delict
|
|
|
tak co s tym mam robit? nechat a o rok zase vymena ?
tak co s tym mam robit? nechat a o rok zase vymena ?
|
|
02.05.2014 20:15 -
|
2692685
|
|
jruze
|
|
|
PATaMAT napsal(a): No, origo plná cena trubky v Citroenu pro koncového je 280,- kč , vymezovačky kupuji různé tlouky od cca 60 halířů po závratných 3,- kč za kus
.link.
Omluva - za trubku - mělo být za obě ,ale ty vymezovačky (sada asi deseti kusů různé kloutky) mne stála 450,-
Omluva - za trubku - mělo být za obě ,ale ty vymezovačky (sada asi deseti kusů různé kloutky) mne stála 450,-;-)
|
|
02.05.2014 20:25 -
|
2692687
|
|
jumep
|
|
|
ano, citroen ich predava - ale len okolo 24E ci kolko, kazdopadne aj tak mi to pride vela (daju sa kupit inde za lepsi peniaz, ale moc to neriesim, lebo zasa ta sada vydrzi dost dlho, kedze skoro vzdy su ok tie ktore su tam povodne)
ano, citroen ich predava - ale len okolo 24E ci kolko, kazdopadne aj tak mi to pride vela (daju sa kupit inde za lepsi peniaz, ale moc to neriesim, lebo zasa ta sada vydrzi dost dlho, kedze skoro vzdy su ok tie ktore su tam povodne)
|
|
08.05.2014 13:04 -
|
2694122
|
|
Valdauf63
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Zdravím vechny. Koupil jsem C5 první řady a vyměnil jsem litá kola za hliníkové ráfky. Jsou to originál přesně pro toto vozidlo. Po ujetí asi 200km jsem zjistil, e se mi sjídí vnějí strana obou zadních kol. Ale docela drasticky. ádné vrzání a ani bouchání nepozoruju. Budu rád za kodou radu. Předem děkuji.
Zdravím vechny. Koupil jsem C5 první řady a vyměnil jsem litá kola za hliníkové ráfky. Jsou to originál přesně pro toto vozidlo. Po ujetí asi 200km jsem zjistil, e se mi sjídí vnějí strana obou zadních kol. Ale docela drasticky. ádné vrzání a ani bouchání nepozoruju. Budu rád za kodou radu. Předem děkuji.
|
|
| |
|
|