| | |
05.12.2012 15:12 -
Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
|
2528443
|
|
jruze
|
|
|
Noggin napsal(a): Na vrzání mi řekl, e to je pístnice v místě kde je spojena závlačkou, e to tam občas zarezne. Tak to promazal a vrátil zpět.
Asi k němu půjdu do učení (jak to rozebrat aby to na tom nebylo vidět) - kadá koule je slyet kdy s ní zakloktá - zůstane v ní LDS(někde na foru je průřez koulí) . origo koule stojí tuím 2300,- ,ISHF něco kolem 1500,-. Já osobně jsem přesvědčen e to nerozebral(nejsou tam nové loiska)- obětoval bych 600,- za nové gufera a loiska a nechal ho to přede mnou jednu stranu otevřít a vsadím se e tam budou stopy po opotřebení na vnějích kroucích loisek - po těch pár KM by byly jetě hladké. No a u je to jak chce je pán pěkný dobytek kdy to nechá takto zasrané,to co by měl namazat tak je suché(nebo respektivně není vidět e by na o áhl) a to co by mělo být suché - čisté tak je zasrané a mastné)
Asi k němu půjdu do učení (jak to rozebrat aby to na tom nebylo vidět) - kadá koule je slyet kdy s ní zakloktá - zůstane v ní LDS(někde na foru je průřez koulí) . origo koule stojí tuím 2300,- ,ISHF něco kolem 1500,-. Já osobně jsem přesvědčen e to nerozebral(nejsou tam nové loiska)- obětoval bych 600,- za nové gufera a loiska a nechal ho to přede mnou jednu stranu otevřít a vsadím se e tam budou stopy po opotřebení na vnějích kroucích loisek - po těch pár KM by byly jetě hladké. No a u je to jak chce je pán pěkný dobytek kdy to nechá takto zasrané,to co by měl namazat tak je suché(nebo respektivně není vidět e by na o áhl) a to co by mělo být suché - čisté tak je zasrané a mastné):nevim
|
|
05.12.2012 22:13 -
|
2528529
|
|
jumep
|
|
|
rad by som vysvetlit ako moze zavlacka vrzat?
mno ... tu uz neni co dodat, len to dat pozret niekomu inemu, byt pri tom a fotit
a potom ho pekne ohodnotit ako to skutocne bolo
rad by som vysvetlit ako moze zavlacka vrzat?
mno ... tu uz neni co dodat, len to dat pozret niekomu inemu, byt pri tom a fotit
a potom ho pekne ohodnotit ako to skutocne bolo
|
|
06.12.2012 23:17 -
|
2528872
|
|
jruze
|
|
|
Teď tu mám ramena ty bych na čas dělat nechtěl - 6. hodin na rozebrání,2x torx KO atd.. zítra nafotím jak to vypadá po sloení ( k porovnání ) - protoe je téměř nemoné aby po demontái- montái určitá místa zůstaly suché a jiná místa s nánosem bordelu.
Teď tu mám ramena :-((((:-((((:-(((( ty bych na čas dělat nechtěl - 6. hodin na rozebrání,2x torx KO atd.. zítra nafotím jak to vypadá po sloení ( k porovnání ) - protoe je téměř nemoné aby po demontái- montái určitá místa zůstaly suché a jiná místa s nánosem bordelu.:nevim
Přílohy: DSCN9124.JPG ( 1011435b ) - DSCN9130.JPG ( 910541b ) - DSCN9118.JPG ( 926910b ) - DSCN9121.JPG ( 919204b ) - DSCN9127.JPG ( 836304b ) - |
|
09.12.2012 12:31 -
|
2529360
|
|
jruze
|
|
|
Dalí foto.Ta tyčka je z jiného auta - příznaky jako KO loiska - po montái nových pořád a takto to dopadlo(zadřel se kloubek)- tyčka vyjela vedle a zablokovala pérování.Omlouvám se za kvalitu foto - nejsem fotograf
Dalí foto.Ta tyčka je z jiného auta - příznaky jako KO loiska - po montái nových pořád a takto to dopadlo(zadřel se kloubek)- tyčka vyjela vedle a zablokovala pérování.Omlouvám se za kvalitu foto - nejsem fotograf
Přílohy: DSCN9126.JPG ( 862650b ) - DSCN9131.JPG ( 879223b ) - DSCN9130.JPG ( 910541b ) - DSCN9122.JPG ( 992126b ) - DSCN9124.JPG ( 1011435b ) - |
|
22.12.2012 18:46 -
|
2532583
|
|
Noggin
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 39 |
|
|
Zdravím, mám vyřeeno! byly to zadní koule, vyměnil jsem je a mám klid, u ádné bouchání! Loiska jsem asi dělat nemusel, ale mám je ji hotové a bude klid!
Zdravím, mám vyřeeno! byly to zadní koule, vyměnil jsem je a mám klid, u ádné bouchání! Loiska jsem asi dělat nemusel, ale mám je ji hotové a bude klid!;-)
|
|
08.01.2013 21:16 -
|
2537627
|
|
ivanivan
|
|
|
Oprava se zdarila dle navodu, ale nejdou nam odvzdusnit brzdy. Odpojili jsme brzdice. Neni nejaka finta? Predem dekuji.
Tak se zadařilo. Přes válec i ABS. Dík za návod. Jen si to nedovedu představit svépomocí.
Oprava se zdarila dle navodu, ale nejdou nam odvzdusnit brzdy. Odpojili jsme brzdice. Neni nejaka finta? Predem dekuji.
Tak se zadařilo. Přes válec i ABS. Dík za návod. Jen si to nedovedu představit svépomocí.
|
|
09.01.2013 14:26 -
|
2537896
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
není v tom ádná finta jen snad povolit víčko na nádobce. Mě to lo normálně samospádem a potom klasickým nalapáváním. Přesněji tedy samospádem jsem zaplavil potrubí a potom jsem jej a připojil k brzdiči
není v tom ádná finta jen snad povolit víčko na nádobce. Mě to lo normálně samospádem a potom klasickým nalapáváním. Přesněji tedy samospádem jsem zaplavil potrubí a potom jsem jej a připojil k brzdiči
|
|
04.05.2013 21:27 -
|
2575223
|
|
Ivan.pr
|
Město: Jihlava, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 168 |
|
|
Pozdrav vem 5kařům. Potřebuji vyměnit loiska na ramenách. Nevíte o někom v blízkosti Jihlavy kdo to dělá ? (vechny rouby jsou kvůli uvolnění postříkané WD40 + závlačky uvolněny). Předem díky za případné typy
Pozdrav vem 5kařům. Potřebuji vyměnit loiska na ramenách. Nevíte o někom v blízkosti Jihlavy kdo to dělá ? (vechny rouby jsou kvůli uvolnění postříkané WD40 + závlačky uvolněny). Předem díky za případné typy
|
|
14.05.2013 19:38 -
|
2579662
|
|
DrMarvin
|
|
|
Tak jsem necelej rok po oprave ulozeni zadnich ramen....nedaval jsem zadny levnejsi dily,vse jen na doporuceni a hle dneska posloucham a jde zezadu vrzani nepomohlo by to narvat vazelinou nez se to vymlati?nebo je cesta jen pres novy loziska? neni to znova nejlevnejsi a delat to jednou do roka neni nic prijemnyho
Tak jsem necelej rok po oprave ulozeni zadnich ramen....nedaval jsem zadny levnejsi dily,vse jen na doporuceni a hle dneska posloucham a jde zezadu vrzani:-( nepomohlo by to narvat vazelinou nez se to vymlati?nebo je cesta jen pres novy loziska? neni to znova nejlevnejsi a delat to jednou do roka neni nic prijemnyho;-)
|
|
14.05.2013 20:47 -
|
2579679
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
no vazalína tomu moc nepomůe, ale mně by zajímalo: jakou sadu a jaké loiska si tam dával, není moné aby to vydrelo pouze rok, a nebo blbá montá.....
no vazalína tomu moc nepomůe, ale mně by zajímalo: jakou sadu a jaké loiska si tam dával, není moné aby to vydrelo pouze rok, a nebo blbá montá..... ;-)
|
|
14.05.2013 21:33 -
|
2579736
|
|
jruze
|
|
|
Kdo to dělal , co tam dal za sadu,kolik to najelo Km ?
Kdo to dělal , co tam dal za sadu,kolik to najelo Km ?
|
|
14.05.2013 21:55 -
|
2579771
|
|
DrMarvin
|
|
|
delal jsem to ja z kamikem...loziska SKF,ostatni origo citron.najel jsem s tim kolem 40 000km. dela to hodne slabe...nejvic kdyz se zastavi trochu z kopce tak si to povrzava...vsechno jsme delali podle navodu co je tady....nemlati to,neplave ani nic jineho.nemuze to bejt neco jinyho vzadu? do auta neni slyset nic a ani kdyz vystrcim hlavu z okna...kdyz zatlacim auto tak taky nic....ani kdyz ho zvednu nebo pustim dolu....fakt jen kdyz se auto pohybuje hodne pomalu...ale je to vcelku neprijemny kdyz zastavim a vsichni koukaji co to je
delal jsem to ja z kamikem...loziska SKF,ostatni origo citron.najel jsem s tim kolem 40 000km. dela to hodne slabe...nejvic kdyz se zastavi trochu z kopce tak si to povrzava...vsechno jsme delali podle navodu co je tady....nemlati to,neplave ani nic jineho.nemuze to bejt neco jinyho vzadu? do auta neni slyset nic a ani kdyz vystrcim hlavu z okna...kdyz zatlacim auto tak taky nic....ani kdyz ho zvednu nebo pustim dolu....fakt jen kdyz se auto pohybuje hodne pomalu...ale je to vcelku neprijemny kdyz zastavim a vsichni koukaji co to je;-)
|
|
14.05.2013 23:04 -
|
2579831
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
Loiska SKF není to nejlepí na ramena. Origo na ramena Citroen montuje TIMKENy . CX, BX, XA, XM, C5 ... , nyní TIMKENy vyráběné ve svojí fabrice v Číně, kvalita zůstala stejná ... mají více válečků ne ostatní výrobci, mají tím větí výdr - únosnost. Stejné loisko Timken ( TPS ) je v krabičce CITROEN i TIMKEN.
obrázky: .link.
Loiska SKF není to nejlepí na ramena. Origo na ramena Citroen montuje TIMKENy . CX, BX, XA, XM, C5 ... , nyní TIMKENy vyráběné ve svojí fabrice v Číně, kvalita zůstala stejná ... mají více válečků ne ostatní výrobci, mají tím větí výdr - únosnost. Stejné loisko Timken ( TPS ) je v krabičce CITROEN i TIMKEN.
obrázky: http://citroxa.rajce.idnes.cz/ramena_-_loziska/
|
|
14.05.2013 23:17 -
|
2579834
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
Dnes byla opravdová lahůdka. Video po odmontování torzky
.link.
foto pravého ramene
.link.
a foto toho ramene po opravě
.link.
Dnes byla opravdová lahůdka. Video po odmontování torzky :-))))
http://citroxa.rajce.idnes.cz/video_-_zadni_rameno_Xa_break/
foto pravého ramene
http://citroxa.rajce.idnes.cz/zadni_rameno_Xa_break/
a foto toho ramene po opravě
http://citroxa.rajce.idnes.cz/zadni_rameno_Xa_break_OPRAVA/
|
|
15.05.2013 07:40 -
|
2579857
|
|
DrMarvin
|
|
|
jj vule nebyla zadna a na vsechno jsem si daval pozor....ted mne taky napada.....zvuky jsem objevil ted...a asi pree dvema mesici jsem delal zadni trmeny ikdyz nevim co to muze byt..tak na to zkusim kouknout vic
jj vule nebyla zadna a na vsechno jsem si daval pozor....ted mne taky napada.....zvuky jsem objevil ted...a asi pree dvema mesici jsem delal zadni trmeny:-) ikdyz nevim co to muze byt..tak na to zkusim kouknout vic:-)
|
|
| |
|
|