| | |
30.11.2012 21:21 -
Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
|
2526848
|
|
Noggin
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 39 |
|
|
No i matky jsou staré!!!!take mi nejspí pěkně ojeb....!!!???
No i matky jsou staré!!!!take mi nejspí pěkně ojeb....!!!???
|
|
30.11.2012 23:22 -
|
2526879
|
|
jumep
|
|
|
to tazko povedat, kazdopadne by malo byt vidno ci to bolo dole alebo nie, kedtak to nafot
to tazko povedat, kazdopadne by malo byt vidno ci to bolo dole alebo nie, kedtak to nafot
|
|
03.12.2012 11:19 -
|
2527490
|
|
Noggin
|
|
|
AHOJ, TAK JSEM SE TO SNAIL NĚJAK NAFOTIT. DÍKY FRANTA
AHOJ, TAK JSEM SE TO SNAIL NĚJAK NAFOTIT. DÍKY FRANTA :-(
Přílohy: PC030068.JPG ( 1961812b ) - PC030070.JPG ( 2062507b ) - PC030071.JPG ( 1987241b ) - PC030077.JPG ( 2322926b ) - PC030079.JPG ( 3303784b ) - |
|
03.12.2012 12:19 -
|
2527532
|
|
jumep
|
|
|
z tohoto tazko povedat ci sa ich vobec chytil, skor mi to pride ze ani nie ...
z tohoto tazko povedat ci sa ich vobec chytil, skor mi to pride ze ani nie ...
|
|
03.12.2012 15:15 -
|
2527607
|
|
Noggin
|
|
|
No, jak jsem koukal, tak si myslím, e jen namazal matku a kolem hlavy roubu a to je ve.
No, jak jsem koukal, tak si myslím, e jen namazal matku a kolem hlavy roubu a to je ve. :-(
|
|
03.12.2012 15:17 -
|
2527608
|
|
jruze
|
|
|
No nevím,ale dole to asi bylo - no na nové gufera to nevypadá - aby GO nespočívala v troe vazelíny.Jak je to dlouho po opravě? - nedá se jednoznačně z foto něco tvrdit a někomu křivdit nebo obviňovat.V kadém případě je to na nějaký rozhovor s ním.
No nevím,ale dole to asi bylo - no na nové gufera to nevypadá - aby GO nespočívala v troe vazelíny.Jak je to dlouho po opravě? - nedá se jednoznačně z foto něco tvrdit a někomu křivdit nebo obviňovat.V kadém případě je to na nějaký rozhovor s ním.:nevim
|
|
03.12.2012 15:19 -
|
2527609
|
|
Noggin
|
|
|
Nejraději by jsem to odvezl někomu aby to rozebral a koukl na to, jene té hydrauliky se kadý bojí!!
Nej:nevimraději by jsem to odvezl někomu aby to rozebral a koukl na to, jene té hydrauliky se kadý bojí!!
|
|
03.12.2012 15:26 -
|
2527610
|
|
Noggin
|
|
|
Jsou to tři neděle, víc to nebude!
Jsou to tři neděle, víc to nebude! :-(
|
|
03.12.2012 16:01 -
|
2527619
|
|
Noggin
|
|
|
Ten kdo to dělal, tak řekl, a zajedu, e se na to koukneme a to zvedneme. Dělal to jeden pán z Virtu u Strakonic. Vzal si 5000 tisíc, s tím , e vyměnil komplet loiska tak jak se to má dělat. Staré díly jsem neviděl , stejně kdyby mi ukázal jiné, tak poznám prd, pardon.
Ten kdo to dělal, tak řekl, a zajedu, e se na to koukneme a to zvedneme. Dělal to jeden pán z Virtu u Strakonic. Vzal si 5000 tisíc, s tím , e vyměnil komplet loiska tak jak se to má dělat. Staré díly jsem neviděl , stejně kdyby mi ukázal jiné, tak poznám prd, pardon. ;-)
|
|
03.12.2012 16:01 -
|
2527620
|
|
Noggin
|
|
|
Jo, jetě řekl, e to tak hrozné nebylo, domečky, e byly jetě v celku.
Jo, jetě řekl, e to tak hrozné nebylo, domečky, e byly jetě v celku.
|
|
03.12.2012 18:10 -
|
2527666
|
|
jumep
|
|
|
mno neviem, hlava srobu nedotknuta, cele rameno zasrate, keby len uchyt, ale aj rameno ...
na jednej strane to vypadalo ze mozno je nove gufero, ale fakt to tazko takto povedat ....
k obom to mas daleko, takze je na tebe ci k niekomu zbehnes na overenie ...
kazdopadne fotky hovoria ze to vypada zle ...
mno neviem, hlava srobu nedotknuta, cele rameno zasrate, keby len uchyt, ale aj rameno ...
na jednej strane to vypadalo ze mozno je nove gufero, ale fakt to tazko takto povedat ....
k obom to mas daleko, takze je na tebe ci k niekomu zbehnes na overenie ...
kazdopadne fotky hovoria ze to vypada zle ...
|
|
03.12.2012 18:51 -
|
2527707
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Já bych to viděl - odtlakovat, nadzvednout, dát pryč stabilizátor a zkontrolovat funkci - pokud půjdou loiska plynule a rameno v nich nebude mít vůli (nevím v jakém stavu to bylo předtím), tak nikomu nic neprokáe, i kdyby to jen promazal vazelínou.
Já bych to viděl - odtlakovat, nadzvednout, dát pryč stabilizátor a zkontrolovat funkci - pokud půjdou loiska plynule a rameno v nich nebude mít vůli (nevím v jakém stavu to bylo předtím), tak nikomu nic neprokáe, i kdyby to jen promazal vazelínou.
|
|
03.12.2012 19:13 -
|
2527730
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
a ja bych dodal, e spony na pístnici taky nebyly asi dlouho dolu, a ta pojistka - jak se opírá píst o rameno taky nepotkala lidskou ruku a o tom, e se tam nechaly staré manety, tak radi mlčím,
a ja bych dodal, e spony na pístnici taky nebyly asi dlouho dolu, a ta pojistka - jak se opírá píst o rameno taky nepotkala lidskou ruku a o tom, e se tam nechaly staré manety, tak radi mlčím, ;-)
|
|
03.12.2012 19:33 -
|
2527768
|
|
jumep
|
|
|
stare manzety, kym su ok, tak ok .... ale ....
nebudeme hanit .... ale mame z toho vsetci pocit ze to neotvaral
stare manzety, kym su ok, tak ok .... ale ....
nebudeme hanit .... ale mame z toho vsetci pocit ze to neotvaral
|
|
03.12.2012 21:15 -
|
2527882
|
|
zkrat
|
Město: Kutna hora, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 33 |
|
|
Z vlastni ne moc hezke zkusenosti si uz radeji necham stare dily nandat do krabice od noveho dilu a vezmu si je domu. I kdyz to pak klidne vyhodim. Kdyby to tak delal kazdy,tak by nemohli nekteri "mechanici-zlodeji" ukazovat dily co jsou z buch vi ceho a tvrdit,ze to je prave z naseho auta.
Jinak ty srouby nevypadaji,ze by je nekdo povoloval.
Z vlastni ne moc hezke zkusenosti si uz radeji necham stare dily nandat do krabice od noveho dilu a vezmu si je domu. I kdyz to pak klidne vyhodim. Kdyby to tak delal kazdy,tak by nemohli nekteri "mechanici-zlodeji" ukazovat dily co jsou z buch vi ceho a tvrdit,ze to je prave z naseho auta.
Jinak ty srouby nevypadaji,ze by je nekdo povoloval.
|
|
04.12.2012 18:43 -
|
2528171
|
|
DOUFAK
|
|
|
VDYCKY si brát staré věci pánové.To je zásada č.1.Mohl bych Vám dlouze vyprávět o zkuenostech mých,ale hlavně cizích lidí,event.klientů z taxi,co ve zaili,díky laskavosti velijakých servisů a rádoby umělců.Bez vrácení starých dílů se musíte větinou cítit,jako podvedení.Jedinou vyjímku,kde bych to udělal je u "jrůe" alias Jarda Růička z Radonic,neb kolega u něj u byl a velmi chválil.
VDYCKY si brát staré věci pánové.To je zásada č.1.Mohl bych Vám dlouze vyprávět o zkuenostech mých,ale hlavně cizích lidí,event.klientů z taxi,co ve zaili,díky laskavosti velijakých servisů a rádoby umělců.Bez vrácení starých dílů se musíte větinou cítit,jako podvedení.Jedinou vyjímku,kde bych to udělal je u "jrůe" alias Jarda Růička z Radonic,neb kolega u něj u byl a velmi chválil. :palec:palec:palec
|
|
04.12.2012 19:18 -
|
2528205
|
|
jruze
|
|
|
DOUFAK napsal(a):
No v případě zadních ramen - loiska jsou vdy(kdy ne rozpadlé tak vymačkané) u gufer? - stojí kus 50,- (za dvě stovky??? pokud manety - staré montovat(kdy je KO) jen kdy zrovna nemám nové a pokud starí musí být perfekt a stejně neučtuji(naučtovat novou a dát starí - je to poznat a kvůli 200,- ??) - tak načem bych měl koho odrbat se zárukou???? tak potom u zbývá jen GO vazelínou a to opravdu nefunguje - nehledě e se moc nepozná do rozebrání to je to nejhorí a ta vlastní výměna je legrace .
No v případě zadních ramen - loiska jsou vdy(kdy ne rozpadlé tak vymačkané) u gufer? - stojí kus 50,- (za dvě stovky??? pokud manety - staré montovat(kdy je KO) jen kdy zrovna nemám nové a pokud starí musí být perfekt a stejně neučtuji(naučtovat novou a dát starí - je to poznat a kvůli 200,- ??) - tak načem bych měl koho odrbat se zárukou???? tak potom u zbývá jen GO vazelínou a to opravdu nefunguje - nehledě e se moc nepozná do rozebrání to je to nejhorí a ta vlastní výměna je legrace .;-)
|
|
05.12.2012 14:39 -
|
2528434
|
|
Noggin
|
|
|
Tak jsem byl dnes u opraváře co dělal loiska. Ve mi vysvětlil, popsal postup jak se to dělá a ukázal mi nové sady a staré věci v bedně kam hází odpad. Na mé tvrzení, e to stále mlátí jsme se li svést autem a pak up na zvedák. Po prohlídce veho moného nakonec vypustil od zadních koulí olej, tyto povolil a zatřásl s mini. V koulích něco chrastilo, tak mi řekl, e to jsou utrené nějaké tlumiče a to je příčina ran od zadních kol. Ve prý funguje normálně ale kdy dojde k nějakému větímu nárazu na kolo tak to bouchne v kouli a přenese se to dál. Doporučil mi výměnu koulí, nebo si na rány zvyknout. ( cena 2500,- za kus ) .Prý to dělá větina C5 a byla na tento problém svolávací akce od výrobce. Tak nevím co je pravda.
Tak jsem byl dnes u opraváře co dělal loiska. Ve mi vysvětlil, popsal postup jak se to dělá a ukázal mi nové sady a staré věci v bedně kam hází odpad. Na mé tvrzení, e to stále mlátí jsme se li svést autem a pak up na zvedák. Po prohlídce veho moného nakonec vypustil od zadních koulí olej, tyto povolil a zatřásl s mini. V koulích něco chrastilo, tak mi řekl, e to jsou utrené nějaké tlumiče a to je příčina ran od zadních kol. Ve prý funguje normálně ale kdy dojde k nějakému větímu nárazu na kolo tak to bouchne v kouli a přenese se to dál. Doporučil mi výměnu koulí, nebo si na rány zvyknout. ( cena 2500,- za kus ) .Prý to dělá větina C5 a byla na tento problém svolávací akce od výrobce. Tak nevím co je pravda. :-(
|
|
05.12.2012 14:41 -
|
2528435
|
|
Noggin
|
|
|
Na vrzání mi řekl, e to je pístnice v místě kde je spojena závlačkou, e to tam občas zarezne. Tak to promazal a vrátil zpět.
Na vrzání mi řekl, e to je pístnice v místě kde je spojena závlačkou, e to tam občas zarezne. Tak to promazal a vrátil zpět.:nevim
|
|
| |
|
|