| | |
06.09.2012 22:57 -
Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
|
2503705
|
|
jumep
|
|
|
uz som to tu raz pisal. loziska su japonske
uz som to tu raz pisal. loziska su japonske
|
|
07.09.2012 06:22 -
|
2503739
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
občas mi to klepne při větím zhoupnutí, a loiska vypadají v pohodě, mohly by to být dorazy??
občas mi to klepne při větím zhoupnutí, a loiska vypadají v pohodě, mohly by to být dorazy??
|
|
07.09.2012 07:40 -
|
2503743
|
|
jruze
|
|
|
Teoreticky ano.Tohle jsem řeil na jednom autě (loiska nedavno někde dělané) začali jsme vemi siletbloky (nepomohlo) a skončily předěláním loisek a byl klid-také loiska vypadaly dobře.(byla v tom také nějaká čína nebo co)
Teoreticky ano.Tohle jsem řeil na jednom autě (loiska nedavno někde dělané) začali jsme vemi siletbloky (nepomohlo) a skončily předěláním loisek a byl klid-také loiska vypadaly dobře.(byla v tom také nějaká čína nebo co)
|
|
07.09.2012 12:16 -
|
2503775
|
|
DrMarvin
|
|
|
vzdyt jsem to taky kontroloval,vse v poradku...
vzdyt jsem to taky kontroloval,vse v poradku...
|
|
11.09.2012 12:07 -
|
2504545
|
|
mican
|
|
|
mám prosbu na zkuenějí členy tohodle skvělého fóra - dálková předběná diagnóza dle fotografie - bude stačit opravná sada a nebo máte tuení e budou u ramena K.O. ?
Vím e se to takhle na dálku asi blbě pozná ale při výměně gum kolo na levé straně brutálně sjetej vzorek ve vnitřní části skoro a na plátno, na pravé straně troičku lepí stav. Objevuje se občasné vrzání při změně výky. Auto najeto nestočených necelých 200tisíc a mám tuéra e tam nikdo na nic nesáhl.
PS: jinak díky moc vem co píou do tohodle fora - bez informací co se tady píou bych byl asi dost ztracenej
mám prosbu na zkuenějí členy tohodle skvělého fóra - dálková předběná diagnóza dle fotografie - bude stačit opravná sada a nebo máte tuení e budou u ramena K.O. ?
Vím e se to takhle na dálku asi blbě pozná ale při výměně gum kolo na levé straně brutálně sjetej vzorek ve vnitřní části skoro a na plátno, na pravé straně troičku lepí stav. Objevuje se občasné vrzání při změně výky. Auto najeto nestočených necelých 200tisíc a mám tuéra e tam nikdo na nic nesáhl.
PS: jinak díky moc vem co píou do tohodle fora :palec - bez informací co se tady píou bych byl asi dost ztracenej
Přílohy: citroen_c5_kola_do_praku.JPG ( 98145b ) - citronus_kolesa_do_A.jpg ( 36254b ) - |
|
11.09.2012 13:18 -
|
2504566
|
|
jumep
|
|
|
zistis az po otvoreni ...
zistis az po otvoreni ...
|
|
11.09.2012 13:56 -
|
2504576
|
|
jruze
|
|
|
Na 90% rameno na výměnu.
Na 90% rameno na výměnu.
|
|
11.09.2012 17:04 -
|
2504674
|
|
jumep
|
|
|
uz som tu mal 2x take a kupodivu nebolo, kym to neotvoris, tak nic nezistis
uz som tu mal 2x take a kupodivu nebolo, kym to neotvoris, tak nic nezistis
|
|
11.09.2012 23:06 -
|
2504799
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
rozhodně IHNED řeit. čím dřív tím větí ance e to nebude tak zlý
rozhodně IHNED řeit. čím dřív tím větí ance e to nebude tak zlý
|
|
02.10.2012 22:01 -
|
2509672
|
|
DOUFAK
|
|
|
Bob má v nabídce dvě opravné sady na zadní nápravu - BERG nebo IMPERGOM. Tak kterou? Díky.
Bob má v nabídce dvě opravné sady na zadní nápravu - BERG nebo IMPERGOM. Tak kterou? Díky.:nevim
|
|
03.10.2012 21:54 -
|
2509945
|
|
DOUFAK
|
|
|
Tak tos mi napsal brzo.Dnes jsem zakoupil u Boba ve na spojku ad. a také dvě opravné sady IMPERGOM na zad.ramena. Vak ty se s tím jistě nějak popere ...
Tak tos mi napsal brzo.Dnes jsem zakoupil u Boba ve na spojku ad. a také dvě opravné sady IMPERGOM na zad.ramena. Vak ty se s tím jistě nějak popere :palec ...
|
|
08.10.2012 13:28 -
|
2511349
|
|
tibco80
|
|
|
Pozdravujem chlapci, ako väčina z nás som aj ja rieil ramená na zadnej náprave, pravá strana zrepasovaná, rameno stíchlo, dokonca aj so zaoxidovaným brzdičom som si poradil (prehodil som z žavej strany na pravú), ale žavé rameno by som potreboval vymeni.
Nemám jasno či to sedí z kombíka, lebo vidím pár inzerátov na kombi, prosím, vyjadrite sa mi kto do toho vidí - potrebujem rameno aj brzdiče, poprípade ponúknite.
Pozdravujem chlapci, ako väčina z nás som aj ja rieil ramená na zadnej náprave, pravá strana zrepasovaná, rameno stíchlo, dokonca aj so zaoxidovaným brzdičom som si poradil (prehodil som z žavej strany na pravú), ale žavé rameno by som potreboval vymeni.
Nemám jasno či to sedí z kombíka, lebo vidím pár inzerátov na kombi, prosím, vyjadrite sa mi kto do toho vidí - potrebujem rameno aj brzdiče, poprípade ponúknite.
|
|
08.10.2012 14:43 -
|
2511374
|
|
jumep
|
|
|
ramena su rovnake, len uchyty na nich su rozdielne podla rokov
ramena su rovnake, len uchyty na nich su rozdielne podla rokov
|
|
08.10.2012 14:57 -
|
2511377
|
|
tibco80
|
|
|
Myslí plastové úchyty? A teda aj brzdiče sú rovnaké?
Myslí plastové úchyty? A teda aj brzdiče sú rovnaké?
|
|
08.10.2012 15:05 -
|
2511379
|
|
jumep
|
|
|
ano, naprava je komplet zhodna, len od 2003 ci ako sa pouziva iny snimac abs a je tam su tam inak uchyty
ano, naprava je komplet zhodna, len od 2003 ci ako sa pouziva iny snimac abs a je tam su tam inak uchyty
|
|
08.10.2012 15:15 -
|
2511383
|
|
tibco80
|
|
|
ok ďakujem ti, hneď sa mi bud žahie hžada v inzerátoch.
Je fajn nakuknú, keď je kam, vežká vďaka vetkým, ktorí sa angaujú v tomto fore...
ok ďakujem ti, hneď sa mi bud žahie hžada v inzerátoch.
Je fajn nakuknú, keď je kam, vežká vďaka vetkým, ktorí sa angaujú v tomto fore...:-):-):-)
|
|
| |
|
|