| | |
16.01.2012 23:02 -
Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
|
2442001
|
|
jruze
|
|
|
Mám-jetě to musím trochu doladit a vezmu na sraz.
Mám-jetě to musím trochu doladit a vezmu na sraz.:-p
|
|
08.02.2012 12:03 -
|
2448953
|
|
BERY
|
|
|
Teď jsem slyel v rádiu reklamu na opravy zadních náprav na citroenech a peugeotech, tak koukám a sdílím: .link.
DO C.C.C.A vloeno - je tu někdo, kdo to tam zná?
Teď jsem slyel v rádiu reklamu na opravy zadních náprav na citroenech a peugeotech, tak koukám a sdílím: http://www.autochodura.cz/napravy.html
DO C.C.C.A vloeno - je tu někdo, kdo to tam zná?
|
|
08.02.2012 14:34 -
|
2449020
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Jo, brácha si to na svoji C5 nechal dělat u nich. (Měl svůj materiál od Boba ). I na jejich webovkách je vidět, e renovace zadních náprav je jedna z jejich "specializací". Více tady psát nebudu, patří to opravdu tam (do C.C.C.A. )
Jo, brácha si to na svoji C5 nechal dělat u nich. (Měl svůj materiál od Boba ). I na jejich webovkách je vidět, e renovace zadních náprav je jedna z jejich "specializací". Více tady psát nebudu, patří to opravdu tam (do C.C.C.A. )
|
|
10.03.2012 19:11 -
|
2457670
|
|
carlos8
|
Město: Liboovice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 33 |
|
|
zdar lidi koupil jsem c5 před měsícem a dnes jsem jsi udělal taky zadní loiska byly to hrozné rany a slo to docela v pohodě jen mení problem byl u zavlačky na pérování jinak ok jetě udělám rozvody a bude snad ve ok
zdar lidi koupil jsem c5 před měsícem a dnes jsem jsi udělal taky zadní loiska byly to hrozné rany a slo to docela v pohodě jen mení problem byl u zavlačky na pérování jinak ok jetě udělám rozvody a bude snad ve ok
|
|
10.03.2012 19:32 -
|
2457671
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
carlos8 . Super Bude mít na delí dobu pokoj.
carlos8 . Super :palec Bude mít na delí dobu pokoj.
|
|
11.03.2012 18:07 -
|
2457884
|
|
carlos8
|
Město: Liboovice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 33 |
|
|
je to hned poznat uplně jinak to jede teď u i pří zastevní klesa nebo při otevření dří zvedne předtím se ji nechtělo jen mám prasklou manetu na kouli jde koupit zvlá
je to hned poznat uplně jinak to jede teď u i pří zastevní klesa nebo při otevření dří zvedne předtím se ji nechtělo jen mám prasklou manetu na kouli jde koupit zvlá
|
|
26.03.2012 21:25 -
|
2462512
|
|
elma
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Ahoj, tak jsem si nechal udělat loiska v z. ramenech a tak vymletý ramena jsem neviděl. Začalo to vrzat v listopadu, ale vyměnit to chtělo daleko dřív. Nedělá někdo repasi z. ramene ?
Ahoj, tak jsem si nechal udělat loiska v z. ramenech a tak vymletý ramena jsem neviděl. Začalo to vrzat v listopadu, ale vyměnit to chtělo daleko dřív. Nedělá někdo repasi z. ramene ?
|
|
30.03.2012 18:29 -
|
2463678
|
|
bexxx
|
|
|
Tak sem uspěně tenhle týden taky dodělal výměnu loisek zadních ramen.
Zarezlé bylo ve co se muselo povolovat take ve rozhýbávat,nástřiky a ted u jen klídek a ádný hnusný zvuky ...
Jinak měl sem rozmlácenou jen levou stranu a to jako e doooost. Pravá uplně pěkná,ale sou teď obě nové,tak snad bude nějaký čas zas klid.
Jen musím sehnat jeden roub na stabilizator,dost utrpěl ten torx a přítě u bych ho asi nevytočil a jednu závlačku.
Tak sem uspěně tenhle týden taky dodělal výměnu loisek zadních ramen.
Zarezlé bylo ve co se muselo povolovat :) take ve rozhýbávat,nástřiky a ted u jen klídek a ádný hnusný zvuky ...
Jinak měl sem rozmlácenou jen levou stranu a to jako e doooost. Pravá uplně pěkná,ale sou teď obě nové,tak snad bude nějaký čas zas klid.
Jen musím sehnat jeden roub na stabilizator,dost utrpěl ten torx a přítě u bych ho asi nevytočil a jednu závlačku.
|
|
30.03.2012 20:23 -
|
2463729
|
|
DrMarvin
|
|
|
Ahoj....pri prejezdu nerovnosti mi cvakne v zadni naprave..ale cvakne docela dostale musi projet obe kola dirou zaroven....v serisu mi rekly ye to jsou loziska nebo jak se tomu nadava....rekli oprava jedny strany 2500Kč...tak nevim...ale urcie na to pujdu...chel jsem se jen optat jestli je to opradu ono,ci ne
dikes
Ahoj....pri prejezdu nerovnosti mi cvakne v zadni naprave..ale cvakne docela dost:-)ale musi projet obe kola dirou zaroven....v serisu mi rekly ye to jsou loziska nebo jak se tomu nadava....rekli oprava jedny strany 2500Kč...tak nevim...ale urcie na to pujdu...chel jsem se jen optat jestli je to opradu ono,ci ne:-)
:-)dikes
|
|
30.03.2012 20:36 -
|
2463736
|
|
DrMarvin
|
|
|
sorry jsem na mobilu a trva cca 3min nez se nacte jedna stranka
A slo mi hlavne taky o to jestli kdyz si rekli 2500 za jednu stranu ci je to hodne nebo normalni...neni to autor. servis...a asi 2500 bez prace si myslim ze to je
sorry jsem na mobilu a trva cca 3min nez se nacte jedna stranka:-D
A slo mi hlavne taky o to jestli kdyz si rekli 2500 za jednu stranu ci je to hodne nebo normalni...neni to autor. servis...a asi 2500 bez prace si myslim ze to je:-)
|
|
02.04.2012 18:56 -
|
2464634
|
|
bexxx
|
|
|
Ta trubka myslím vydrí,loiska neposoudí a ty krouky pro gufero to byla tragédie,ale to sem těko mohl vědět kdy sem to kupoval kolik to vydrí netuím,poreferuju a se zase někdy něco ozve a budu to pak řeit
Ta trubka myslím vydrí,loiska neposoudí a ty krouky pro gufero to byla tragédie,ale to sem těko mohl vědět kdy sem to kupoval :) kolik to vydrí netuím,poreferuju a se zase někdy něco ozve a budu to pak řeit :-))
|
|
05.05.2012 19:09 -
|
2475162
|
|
libor
|
|
|
Zdravím, nemáte někdo zkuenosti s opravnou sadou od firmy CX?
viz odkaz .link.
Zdravím, nemáte někdo zkuenosti s opravnou sadou od firmy CX?
viz odkaz http://www.autodily-vackov.cz/product.php?id_product=12
|
|
06.05.2012 20:39 -
|
2475428
|
|
jumep
|
|
|
loziska v tom su made in japan, ale ostatna cast mi nepride prilis kvalitna
resp. raz pride nieco co je super a sedi a druhy krat pride nieco co sa neda ani zlozit
loziska v tom su made in japan, ale ostatna cast mi nepride prilis kvalitna
resp. raz pride nieco co je super a sedi a druhy krat pride nieco co sa neda ani zlozit
|
|
06.05.2012 21:54 -
|
2475510
|
|
libor
|
|
|
Je nějaká osvědčená sada?
Je nějaká osvědčená sada?
|
|
06.05.2012 22:02 -
|
2475516
|
|
DrMarvin
|
|
|
libor napsal(a): Je nějaká osvědčená sada?
Dobrá otázka...taky se k ní přidávám..:=)
Jezdim 5t km za mesic tak bych potřeboval aby to něco vydrelo:=)
Dobrá otázka...taky se k ní přidávám..:=)
Jezdim 5t km za mesic tak bych potřeboval aby to něco vydrelo:=)
|
|
| |
|
|