| | |
11.12.2011 21:04 -
Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
|
2432046
|
|
Sovaja
|
Město: Odolena Voda, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Tak tady budete mít moná prvního vola, kterej začal vrzat .....a vybodnul se na výměnu....a v úterý se dozví ortel. V létě mě začal vrzat zadek, tak jsem se stavil ve značkáči....buď 8000 výměna a nebo zkusit to jetě chvilku udret vazelínou, natlačili tam tubu vazelíny a e se uvidí. Přestalo to, jen přejezd děr nebo nerovností znamenal, e nadskočil celej zadek a jaksi odskočil do strany. Ale ignoroval jsem to. No a dnes poprvé bylo ráno namrzlo a já vyjel a ujel jsem asi 500 metrů a musel jsem se vrátit....neudrel jsem skoro auto na silnici, bylo to jako kdy se plíí had, auto nedokázalo jet kus rovně. Take v úterý to ráno háu panu Diviovi.....a uvidí se.....u teď se bojím Co značí měnit ramena?....pan Divi říkal, e cca 10 strana....
Tak tady budete mít moná prvního vola, kterej začal vrzat .....a vybodnul se na výměnu....a v úterý se dozví ortel. V létě mě začal vrzat zadek, tak jsem se stavil ve značkáči....buď 8000 výměna a nebo zkusit to jetě chvilku udret vazelínou, natlačili tam tubu vazelíny a e se uvidí. Přestalo to, jen přejezd děr nebo nerovností znamenal, e nadskočil celej zadek a jaksi odskočil do strany. Ale ignoroval jsem to. No a dnes poprvé bylo ráno namrzlo a já vyjel a ujel jsem asi 500 metrů a musel jsem se vrátit....neudrel jsem skoro auto na silnici, bylo to jako kdy se plíí had, auto nedokázalo jet kus rovně. Take v úterý to ráno háu panu Diviovi.....a uvidí se.....u teď se bojím:nevim Co značí měnit ramena?....pan Divi říkal, e cca 10 strana.... :-(
|
|
13.12.2011 17:38 -
|
2432329
|
|
Mamlas
|
|
|
O jednu stranku zpet je fotka ramene od Jruze a dalsi jsou urcite v tomhle vlakne. Loziska se rozpadnou a pri tom znici i ramena, do ktereho se vymackaji valecky. Takze kdyz se na to vykasles, tak ti pak nezbyde nez vymenit i ramena. Leda sehnat jina dobra na vrakaci a pak vymenit i s ulozenim.
O jednu stranku zpet je fotka ramene od Jruze a dalsi jsou urcite v tomhle vlakne. Loziska se rozpadnou a pri tom znici i ramena, do ktereho se vymackaji valecky. Takze kdyz se na to vykasles, tak ti pak nezbyde nez vymenit i ramena. Leda sehnat jina dobra na vrakaci a pak vymenit i s ulozenim.
|
|
17.12.2011 17:12 -
|
2433256
|
|
Hajkis
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 42 |
|
|
Dneska jsem vyměnil loiska na obou ramenech.Levá strana měla loiska v pohodě,akorát byla suchá.Pravá strana byla horí,bylo zrezlé vnitřní loisko a trochu vymačkané.Projevovalo se to kovovým tukáním při přejezdu nerovností,ale pouze při nezatíeném zadku.Při zvedání a klesání ádné pazvuky Jinak vechny rouby li v pohodě a kupodivu i závlačky.Celková doba výměny 4 hodinky i s kafíčkem.Sadu jsem koupil od Impergomu za 629 plus litr LDS za 196.Dával jsem je i na Xantii a dodneka v pohodě.Chce to hodně namazat dobrou vazelínou
Dneska jsem vyměnil loiska na obou ramenech.Levá strana měla loiska v pohodě,akorát byla suchá.Pravá strana byla horí,bylo zrezlé vnitřní loisko a trochu vymačkané.Projevovalo se to kovovým tukáním při přejezdu nerovností,ale pouze při nezatíeném zadku.Při zvedání a klesání ádné pazvuky Jinak vechny rouby li v pohodě a kupodivu i závlačky.Celková doba výměny 4 hodinky i s kafíčkem.Sadu jsem koupil od Impergomu za 629 plus litr LDS za 196.Dával jsem je i na Xantii a dodneka v pohodě.Chce to hodně namazat dobrou vazelínou
|
|
18.12.2011 10:47 -
|
2433353
|
|
milanko
|
Město: Mlada boleslav, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive | Počet příspěvků: 51 |
|
|
Cau ja som to menil dva tyzdne spet v mladej boleslave p.Ulman 1200kc material 2300kc prace obidve strany.
Cau ja som to menil dva tyzdne spet v mladej boleslave p.Ulman 1200kc material 2300kc prace obidve strany.:-))))
|
|
18.12.2011 15:01 -
|
2433382
|
|
jruze
|
|
|
milanko napsal(a): Cau ja som to menil dva tyzdne spet v mladej boleslave p.Ulman 1200kc material 2300kc prace obidve strany.
Kvalitní loiska(SKF) mne stojí 1300,- + značkové podoky 600,- + znakové gufera 400,- = 2300,- a to nepočítám kvalitní vazelínu (300,- : 2 - je na dvě auta) No(kvalitní čínské sady u popsané byly) jinak bez komentáře
Kvalitní loiska(SKF) mne stojí 1300,- + značkové podoky 600,- + znakové gufera 400,- = 2300,- a to nepočítám kvalitní vazelínu (300,- : 2 - je na dvě auta) No(kvalitní čínské sady u popsané byly) jinak bez komentáře
|
|
19.12.2011 10:04 -
|
2433681
|
|
milanko
|
Město: Mlada boleslav, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive | Počet příspěvků: 51 |
|
|
Sadu na opravu som mal z Hulina.Bol som pri tom ked to robili takze vazelina tiez.
Sadu na opravu som mal z Hulina.Bol som pri tom ked to robili takze vazelina tiez.
|
|
19.12.2011 17:38 -
|
2433785
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
Darja napsal(a): tak není to ani rok po výměně zadních loisek v ramenou a ze zadu jsou podobné rány, jako před tím.
Kdy auto stojí a zahoupe se s ním, tak tam něco vre. Neví někdo co to k sakru je?
Ahoj, by som chcel vediet ako si to poriesila, co to bolo, ze ti to vrzgalo po vymene lozisk. Ci tam nieje este daky iny zadrhel. Dik.
Ahoj, by som chcel vediet ako si to poriesila, co to bolo, ze ti to vrzgalo po vymene lozisk. Ci tam nieje este daky iny zadrhel. Dik.
|
|
20.12.2011 19:53 -
|
2434410
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
Tam som este problem ja osobne nemal. Snad darja napise........ Ak to boli loziska tak ok, lebo tie su to najcastejsie..
Tam som este problem ja osobne nemal. Snad darja napise........ Ak to boli loziska tak ok, lebo tie su to najcastejsie..
|
|
20.12.2011 22:21 -
|
2434516
|
|
jruze
|
|
|
Dnes C5 2.0L HDI r.v.2006 koupeno AAA stav tacho 48000Km nevěřil jsem a světe div se ověřeno kde se dalo a ono to sedělo a k tématu = zadní ramena KO a to tak e jedno na vyhození - ve ostatní jak nové ??? Take i prvovýroba dovede takto překvapit.
Dnes C5 2.0L HDI r.v.2006 koupeno AAA stav tacho 48000Km nevěřil jsem a světe div se ověřeno kde se dalo a ono to sedělo a k tématu = zadní ramena KO a to tak e jedno na vyhození - ve ostatní jak nové ??? Take i prvovýroba dovede takto překvapit.:-o
|
|
20.12.2011 22:22 -
|
2434519
|
|
jumep
|
|
|
prvovyroba je made in china a 90% toho co tu robim je prvovyroba
prvovyroba je made in china a 90% toho co tu robim je prvovyroba
|
|
20.12.2011 22:24 -
|
2434521
|
|
jumep
|
|
|
aj take som pocul
osobne sme riesili 110t limu, dostala ale ranu na rameno
aj take som pocul
|
|
14.01.2012 18:25 -
|
2440373
|
|
jawan.21
|
Město: , Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 33 |
|
|
jumep napsal(a): aj take som pocul
a jak dopadla oprava? bylo rameno na vyhozeni nebo jen patne uloení v něm, nevydrely to loiska či ohnutej roub? docela by mě to zajimalo.
a jak dopadla oprava? bylo rameno na vyhozeni nebo jen patne uloení v něm, nevydrely to loiska či ohnutej roub? docela by mě to zajimalo.
|
|
14.01.2012 18:30 -
|
2440378
|
|
jumep
|
|
|
ohnuty srob, rozpadnute loziska, vysypany naboj
naboj vymeneny, loziska spravene, srob vymeneny
ohnuty srob, rozpadnute loziska, vysypany naboj
naboj vymeneny, loziska spravene, srob vymeneny
|
|
14.01.2012 20:35 -
|
2440409
|
|
jawan.21
|
Město: , Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 33 |
|
|
ten roub jde potom vyndat kdy je ohnutej ?
ten roub jde potom vyndat kdy je ohnutej ?
|
|
14.01.2012 20:41 -
|
2440410
|
|
jumep
|
|
|
dobrovolne nasilu to islo
dobrovolne nasilu to islo :)
|
|
16.01.2012 17:25 -
|
2441635
|
|
jumep
|
|
|
jruze napsal(a): Aspoň si mohou vichni udělat obrázek co obnáí výměna loisek v zadních ramenech a to nemluvím o závlačkách. A e to je na kadém druhém autě.
zavlacky som sa naucil riesit tak, ze manzetu povolim, vytiahnem to aj s tyckou a vo zveraku ked tej zavlacke das priamu ranu, kolmo, tak ju pohnes, potom zaklepem s5 a obrusim hranu a vytiahnem a potom specialnym pripravkom vyrazim zahrdzavelu cast z ramena
a pri skladani si ponadavam pri zacvakavani spony na manzete, mas na to nieco?
zavlacky som sa naucil riesit tak, ze manzetu povolim, vytiahnem to aj s tyckou a vo zveraku ked tej zavlacke das priamu ranu, kolmo, tak ju pohnes, potom zaklepem s5 a obrusim hranu a vytiahnem a potom specialnym pripravkom vyrazim zahrdzavelu cast z ramena :)
a pri skladani si ponadavam pri zacvakavani spony na manzete, mas na to nieco? :))
|
|
| |
|
|