| | |
17.10.2011 19:31 -
Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
|
2419673
|
|
birkofnet
|
Město: Okr. chrudim, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 42 |
|
|
Tak si odpovim 9-9,5tis Kč
Tak si odpovim 9-9,5tis Kč
|
|
18.10.2011 07:51 -
|
2419729
|
|
tief
|
|
|
Mamlas: je rozdielna odpoved "kolik by stala vymena" nebo "kolik stoji najlevnejsi material kdyz si to udelam sam pred barakem" ...
Mamlas: je rozdielna odpoved "kolik by stala vymena" nebo "kolik stoji najlevnejsi material kdyz si to udelam sam pred barakem" ...
|
|
18.10.2011 09:11 -
|
2419738
|
|
jumep
|
|
|
kazdy ma na to stanovenu svoju cenu, aj ked teda robertova sa hodne blizi k cene autorizaku
verte mi ze tu o material moc nejde ... niektore auta idu raz dva a na druhych coho sa chytis to nejde ... ked na jednej naprave ulomis 3 TX50 a seres sa s tym 2 dni tak by si tomu cloveku povedal 20000 ... ked pride druhe auto kde to trva 4hodiny aj s obedom tak je to zasa o inom ...
ps. jruze myslim bude lacnejsi ...
ps2. ja za to berem 200 + zvlast material ak je potrebny na brzdy
ps3. vzdy robim aj zadne brzdice ktore byvaju ohnute a zoxidovane ... cize naprava dostava orem samotnych silentblokov celej napravy vsetko, vratane manziet ak treba
ps4. vzdy som bol zastancom - co si nespravis sam, stoji za h..., tuto vsak po tom co som tych naprav spravil uz XY, tvrdim, ze mozes sam, ale odporucam to dat niekomu kto to spravil uz X krat, bude to mat rychlejsie a skor si bude vedet poradit s cimkolvek ....
kazdy ma na to stanovenu svoju cenu, aj ked teda robertova sa hodne blizi k cene autorizaku
verte mi ze tu o material moc nejde ... niektore auta idu raz dva a na druhych coho sa chytis to nejde ... ked na jednej naprave ulomis 3 TX50 a seres sa s tym 2 dni tak by si tomu cloveku povedal 20000 ... ked pride druhe auto kde to trva 4hodiny aj s obedom tak je to zasa o inom ...
ps3. vzdy robim aj zadne brzdice ktore byvaju ohnute a zoxidovane ... cize naprava dostava orem samotnych silentblokov celej napravy vsetko, vratane manziet ak treba
ps4. vzdy som bol zastancom - co si nespravis sam, stoji za h..., tuto vsak po tom co som tych naprav spravil uz XY, tvrdim, ze mozes sam, ale odporucam to dat niekomu kto to spravil uz X krat, bude to mat rychlejsie a skor si bude vedet poradit s cimkolvek ....
|
|
18.10.2011 10:17 -
|
2419747
|
|
jruze
|
|
|
jumep napsal(a): kazdy ma na to stanovenu svoju cenu, aj ked teda robertova sa hodne blizi k cene autorizaku
Někdo prý vyndavá obě ramena najednou Měl jsem tu jen dvě které li doslova rukou.
Někdo prý vyndavá obě ramena najednou :-)))) Měl jsem tu jen dvě které li doslova rukou.
|
|
18.10.2011 12:17 -
|
2419755
|
|
jumep
|
|
|
to len v pripade nudze na kluce a predzrazovom strese
to len v pripade nudze na kluce a predzrazovom strese :-p
|
|
19.11.2011 01:02 -
|
2425963
|
|
brandonkey
|
Město: Modra, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 7 |
|
|
co hovorite na toto? .link.
co hovorite na toto? http://www.autodily-vackov.cz/opravna-sada-zadniho-ramene-citroen-c5.html
|
|
19.11.2011 12:59 -
|
2425983
|
|
jumep
|
|
|
loziska v tom su japonske, dlzka trubky je dorob si sam, inak to bolo vcelku ok
loziska v tom su japonske, dlzka trubky je dorob si sam, inak to bolo vcelku ok
|
|
22.11.2011 20:21 -
|
2426712
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
tak jsem dnes odevzdal autí na výměnu loisek ramen+4cestnou potvůrku co mi ere lds u zad.nápravy=jsem zvědavý jak to dopadne,a bude autí doma podám raport jak to dopadlo
tak jsem dnes odevzdal autí na výměnu loisek ramen+4cestnou potvůrku co mi ere lds u zad.nápravy=jsem zvědavý jak to dopadne,a bude autí doma podám raport jak to dopadlo:-(
|
|
22.11.2011 22:57 -
|
2426836
|
|
jumep
|
|
|
to je dost bezny ulovok snad, nie?
to je dost bezny ulovok snad, nie? :)
|
|
28.11.2011 07:24 -
|
2428283
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
take opraveno!!!cena 3,8tis.kčvýměna loisek,výměna 4-cestné rozvodky+mi jětě vyměnil nějaké těsnění na obou zadních pístech e prý trochu prosakovaly ale u vím jak se houpá autko i při brdění
take opraveno!!!cena 3,8tis.kčvýměna loisek,výměna 4-cestné rozvodky+mi jětě vyměnil nějaké těsnění na obou zadních pístech e prý trochu prosakovaly:nevim ale u vím jak se houpá autko i při brdění
|
|
08.12.2011 07:29 -
|
2431481
|
|
robsik
|
Město: Česká Lípa, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 28 |
|
|
Mám vyměněný loiska zadních ramen a při vystoupení lidí zezadu, kdy se začne zvedat tak to stejně pořád vre. Nevím jak za jízdy, to nic neslyim. Nevím co by tam vzadu mohlo jetě vrzat, kdy jsou ty loiska vyměněný.
Mám vyměněný loiska zadních ramen a při vystoupení lidí zezadu, kdy se začne zvedat tak to stejně pořád vre. Nevím jak za jízdy, to nic neslyim. Nevím co by tam vzadu mohlo jetě vrzat, kdy jsou ty loiska vyměněný.
|
|
08.12.2011 08:10 -
|
2431488
|
|
JirkaŘ
|
|
|
robsik - To samé dělá i u mého bráchy. Loiska zadních ramen vyměněny a vre stejně jako před tím. Napadá mě, nemůe to být třením pístnice o doraz ramene?
Viz foto zde: .link.
robsik - To samé dělá i u mého bráchy. Loiska zadních ramen vyměněny a vre stejně jako před tím. Napadá mě, nemůe to být třením pístnice o doraz ramene?
Viz foto zde: http://www.c5club.cz/download.php?fileid=2355632&z=yes
|
|
08.12.2011 09:55 -
|
2431506
|
|
jumep
|
|
|
to vrzat nemoze, do manzety sa ma naliat trocha LDS aby to bolo mazane a nemohla hrdzaviet aj piestnica
vrzat moze teoreticky este brzda, alebo teda zeby boli zle zlozene loziska v naprave alebo tazko povedat, nikto tu z vrzajucou napravou po oprave este nebol
to vrzat nemoze, do manzety sa ma naliat trocha LDS aby to bolo mazane a nemohla hrdzaviet aj piestnica
vrzat moze teoreticky este brzda, alebo teda zeby boli zle zlozene loziska v naprave alebo tazko povedat, nikto tu z vrzajucou napravou po oprave este nebol
|
|
| |
|
|