| | |
16.09.2011 01:34 -
Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
|
2414194
|
|
Citronek
|
Město: Havířov, Auto: Megane Grandtour 1.6 | Počet příspěvků: 384 |
|
|
dorazy tam jsou...
takze na vymenu tech lozisek staci tato sada? .link.
dorazy tam jsou...
takze na vymenu tech lozisek staci tato sada? http://www.widaonline.co.uk/?name=store&op=Details&ProdID=4917&sku=29604
|
|
16.09.2011 06:28 -
|
2414207
|
|
Mamlas
|
|
|
Tahle sada na to staci. Akorat u Boba ji mas o dost levnejsi .link. nez tech 41 liber na tvym odkazu.
Tahle sada na to staci. Akorat u Boba ji mas o dost levnejsi http://autodilyhulin.cz/ulozeni-zadniho-ramene-opravna-sada,84.html nez tech 41 liber na tvym odkazu.
|
|
16.09.2011 09:30 -
|
2414225
|
|
jumep
|
|
|
Citronek napsal(a): dorazy tam jsou...
takze na vymenu tech lozisek staci tato sada? .link.
pozor, toto mas ZLU sadu ... C5tkova je riesena troska inac (kruzky a dlzka tycky)
pozor, toto mas ZLU sadu ... C5tkova je riesena troska inac (kruzky a dlzka tycky)
|
|
16.09.2011 10:02 -
|
2414226
|
|
Citronek
|
|
|
a prave,ze u te moji sady co jsem daval odkaz tam pisou C5 MK1,tak nevim jaky bordel v tom maji...
ok, naklikam si to u boba a zkusim mu napsat jestli by to poslal i sem....
a prave,ze u te moji sady co jsem daval odkaz tam pisou C5 MK1,tak nevim jaky bordel v tom maji...
ok, naklikam si to u boba a zkusim mu napsat jestli by to poslal i sem....
|
|
16.09.2011 12:16 -
|
2414250
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Na spoustě eshopů jsou obrázky jen ilustrační
Na spoustě eshopů jsou obrázky jen ilustrační :-)
|
|
16.09.2011 14:49 -
|
2414262
|
|
Citronek
|
|
|
V par servisech me odmitly, dokonce i muj mechanik, ze to je na dlouho, pokud to pujde dobre, a v servise na peugeot a citroen mi rekli obe strany jen prace 350 liber...
V par servisech me odmitly, dokonce i muj mechanik, ze to je na dlouho, pokud to pujde dobre, a v servise na peugeot a citroen mi rekli obe strany jen prace 350 liber...
|
|
16.09.2011 15:24 -
|
2414271
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
dej mechanikovi navod co ti dal jumep.. podle toho by to měl zvladnout!
dej mechanikovi navod co ti dal jumep.. podle toho by to měl zvladnout!
|
|
16.09.2011 16:02 -
|
2414280
|
|
jumep
|
|
|
Citronek napsal(a): V par servisech me odmitly, dokonce i muj mechanik, ze to je na dlouho, pokud to pujde dobre, a v servise na peugeot a citroen mi rekli obe strany jen prace 350 liber...
jeeeeee ... 350 libier .... kkz ...
presne ako u nas autorizaci ... tiez hovoria ake je to zlozite a nadlho ... pritom ak to nechodi po zasolenych cestach tak je to v pohode spravitelne a za par hodin ...
ako som ti uz povedal, os... tam tie servisi, do velkej noci to vydrzi
jeeeeee ... 350 libier .... kkz ...
presne ako u nas autorizaci ... tiez hovoria ake je to zlozite a nadlho ... pritom ak to nechodi po zasolenych cestach tak je to v pohode spravitelne a za par hodin ...
ako som ti uz povedal, os... tam tie servisi, do velkej noci to vydrzi :)
|
|
07.10.2011 15:32 -
|
2417826
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
nevím kde mám najít odpověd na můj dotaz.párkrát mě překvapila dost silná rána od zadní nápravy při projídění zatáčky kde napříč byly tramvajové koleje.dnes se mi to ozvalo při silnějí brzdění-e by uloení zad.nápravy?dík
nevím kde mám najít odpověd na můj dotaz.párkrát mě překvapila dost silná rána od zadní nápravy při projídění zatáčky kde napříč byly tramvajové koleje.dnes se mi to ozvalo při silnějí brzdění-e by uloení zad.nápravy?dík
|
|
07.10.2011 16:11 -
|
2417838
|
|
jumep
|
|
|
ak to znelo ako kladivom po nakove alebo tak, su to loziska v ramenach, riesit cimskor ...
ak to znelo ako kladivom po nakove alebo tak, su to loziska v ramenach, riesit cimskor ...
|
|
07.10.2011 18:27 -
|
2417873
|
|
JirkaŘ
|
|
|
A tady Peter (jumep) na to udělal perfektní postup opravy... .link.
A tady Peter (jumep) na to udělal perfektní postup opravy... http://c5.jumep.com/ramena/ :palec
|
|
08.10.2011 00:44 -
|
2417936
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Pablik1 napsal(a): vyloeně rána jak kdyby něco upadlo z auta
U je tam tak velká vůle, e to přeskočí z jedné polohy do druhé. To u můe hrozit pokozením ramene a ne jen loiska.
U je tam tak velká vůle, e to přeskočí z jedné polohy do druhé. To u můe hrozit pokozením ramene a ne jen loiska.
|
|
08.10.2011 00:51 -
|
2417939
|
|
jumep
|
|
|
ono to z volou nema uplne nic, problem je v tom ze tie valceky sa pohybuju tak po 1mm drahe maximalne a vytlacia sa jamky do oboch casti loziska ... rana je nenasimulovatelna a nastane v momente ked valceky preskocia z jamky do jamky ... ak to nebudes riesit, rozpadne sa lozisko a zacne vydierat rameno ....
ono to z volou nema uplne nic, problem je v tom ze tie valceky sa pohybuju tak po 1mm drahe maximalne a vytlacia sa jamky do oboch casti loziska ... rana je nenasimulovatelna a nastane v momente ked valceky preskocia z jamky do jamky ... ak to nebudes riesit, rozpadne sa lozisko a zacne vydierat rameno ....
|
|
08.10.2011 01:07 -
|
2417940
|
|
jruze
|
|
|
Já si myslím e ty rány způsobu je to jak se válečky zaseknou o sebe a násleně se rozdrtí a vystřelí , dostanou se mimo vnitřní a vnějí část loiska (do části gufera a podloky ) a tudy ven.
Já si myslím e ty rány způsobu je to jak se válečky zaseknou o sebe a násleně se rozdrtí a vystřelí , dostanou se mimo vnitřní a vnějí část loiska (do části gufera a podloky ) a tudy ven.
|
|
08.10.2011 18:02 -
|
2417966
|
|
Řezník
|
Město: Rodalovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 161 |
|
|
mám blbej dotaz .. pokud je v háji rameno je moný e se mi sjídí bok pneu ??venkovní?
mám blbej dotaz .. pokud je v háji rameno je moný e se mi sjídí bok pneu ??venkovní?:nevim
|
|
08.10.2011 18:17 -
|
2417967
|
|
jruze
|
|
|
Moné to je měl jsem tu auto u kterého to tak bylo - to auto ani moc nevrzalo jen plavalo a přes díry někdy zabouchalo(přili na to na geometrii),já na tom co jsem koupil toho breaka tak zas bylo kolo o 3.-5.cm zalezlé v blatníku(dovnitř) a bylo jedno loisko KO.
Moné to je měl jsem tu auto u kterého to tak bylo - to auto ani moc nevrzalo jen plavalo a přes díry někdy zabouchalo(přili na to na geometrii),já na tom co jsem koupil toho breaka tak zas bylo kolo o 3.-5.cm zalezlé v blatníku(dovnitř) a bylo jedno loisko KO.
|
|
13.10.2011 19:42 -
|
2418786
|
|
birkofnet
|
Město: Okr. chrudim, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 42 |
|
|
zdravim jen informativne koukal jsem ze mam holetin kousek tak se chci zeptat jestli nevite kolik tam zhruba stoji vymena lozisek v ramenach ? diky
zdravim jen informativne :) koukal jsem ze mam holetin kousek tak se chci zeptat jestli nevite kolik tam zhruba stoji vymena lozisek v ramenach ? diky
|
|
| |
|
|