| | |
23.08.2011 10:34 -
Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
|
2408889
|
|
jruze
|
|
|
Větinou se to začíná projevovat po vystoupení z auta kdy se dorovnává. A co se týče dílů tak moje babička říkávala e není tak bohatá aby si mohla kupovat levné věci.
Větinou se to začíná projevovat po vystoupení z auta kdy se dorovnává. A co se týče dílů tak moje babička říkávala e není tak bohatá aby si mohla kupovat levné věci.;-)
|
|
23.08.2011 11:38 -
|
2408897
|
|
tomc
|
|
|
já dávám SKF poslední dodávky jsou sice made in india a zatím ádný problémek pro gufera jezdím do origo citroen
já dávám SKF poslední dodávky jsou sice made in india a zatím ádný problémek :palec pro gufera jezdím do origo citroen:-))
|
|
23.08.2011 11:50 -
|
2408902
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
take vezmu tu sadu od AutodílyHulín, potřebuji jetě něco dokoupit, nebo je to komplet ve pro opravu?
take vezmu tu sadu od AutodílyHulín, potřebuji jetě něco dokoupit, nebo je to komplet ve pro opravu?
|
|
23.08.2011 12:12 -
|
2408904
|
|
Ludva
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Bobo napsal(a): Tato sada je dovoz s Polska - původ asi Čína. Na auto bych si to určitě nedal. Nestojí to za to.
Tohle je kvalita a za dobrou cenu XXXXXXXX
Tohle je kvalita a za dobrou cenu XXXXXXXX
|
|
23.08.2011 19:34 -
|
2408987
|
|
jumep
|
|
|
nechapem co vsetci riesite, jruze ma stanovenu cenu aj s !materialom! a vie co tam dava ... preco si kupujete kade tade veci a potom niekoho hladate kto vam to spravi
ked to niekto robi, ma odskusane veci a tie vam da .. ne?
nechapem co vsetci riesite, jruze ma stanovenu cenu aj s !materialom! a vie co tam dava ... preco si kupujete kade tade veci a potom niekoho hladate kto vam to spravi
ked to niekto robi, ma odskusane veci a tie vam da .. ne?
|
|
23.08.2011 20:20 -
|
2409008
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
amirinda napsal(a): take vezmu tu sadu od AutodílyHulín, potřebuji jetě něco dokoupit, nebo je to komplet ve pro opravu?
souhlasí?
souhlasí?
|
|
30.08.2011 21:35 -
|
2410600
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
Tak loiska vyměněny u jruzeho a pohodička při prudim dobrdění do nuly u si ani nevrzne (dnes testováno několikrát vypadal sem jako cvok na parkoviti ) a zadek krásně změknul a houpe předtim se mi zdál tvrdej.I kdy jruze řikal e ty loiska byly jetě docela dobrý cca v polovině ivotnosti tak stejně to asi zbytečný nebylo.
Tak loiska vyměněny u jruzeho a pohodička :palec při prudim dobrdění do nuly u si ani nevrzne (dnes testováno několikrát vypadal sem jako cvok na parkoviti :-d ) a zadek krásně změknul a houpe předtim se mi zdál tvrdej.I kdy jruze řikal e ty loiska byly jetě docela dobrý cca v polovině ivotnosti tak stejně to asi zbytečný nebylo.
|
|
04.09.2011 12:17 -
|
2411694
|
|
milanko
|
Město: Mlada boleslav, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive | Počet příspěvků: 51 |
|
|
Ahoj tak som to precital potom som sa dival na ramena na aute ale nevidim zeby boli mokre tak neviem myslite,ze aj tak to su loziska?Pocujem pri prejazde divne rany od zadneho kolesa v lavo dakujem
Ahoj tak som to precital potom som sa dival na ramena na aute ale nevidim zeby boli mokre tak neviem myslite,ze aj tak to su loziska?Pocujem pri prejazde divne rany od zadneho kolesa v lavo dakujem
|
|
04.09.2011 13:08 -
|
2411714
|
|
jruze
|
|
|
Udělej nebo nech udělat loiska v ramenech- pokud to střílí tak co nejdříve ne bude shnět rameno.Z tohoto se to také moc nezamastí(tady etřili s vazelínou jak mohli).link.
Udělej nebo nech udělat loiska v ramenech- pokud to střílí tak co nejdříve ne bude shnět rameno.Z tohoto se to také moc nezamastí(tady etřili s vazelínou jak mohli);-)http://www.c5club.cz/download.php?fileid=2410693
|
|
04.09.2011 16:59 -
|
2411781
|
|
milanko
|
Město: Mlada boleslav, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive | Počet příspěvků: 51 |
|
|
a co toto nemoze nema s tym nic spolocne myslim buchanie silenblok zadni napravy hranaty?len sa pytam
a co toto nemoze nema s tym nic spolocne myslim buchanie silenblok zadni napravy hranaty?len sa pytam:-)))) :-)))):-)))):-))))
|
|
04.09.2011 20:22 -
|
2411846
|
|
jumep
|
|
|
skor byva nacnuty ten predny silentblok na naprave (co ma to zavazie) ale ak su to kovove rany, ako kladivom po nakove alebo tak, tak su to na 90% ramena - loziska
tupe narazi moze byt silentblok
a zvuk ako uvolneny vyfuk je slabo dotiahnuta naprava
skor byva nacnuty ten predny silentblok na naprave (co ma to zavazie) ale ak su to kovove rany, ako kladivom po nakove alebo tak, tak su to na 90% ramena - loziska
tupe narazi moze byt silentblok
a zvuk ako uvolneny vyfuk je slabo dotiahnuta naprava
|
|
04.09.2011 20:27 -
|
2411849
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
mne napriklad bucha na naprave platnicka v brzdici.. a sa mi to dako nechce spravit. ale budem musiet lebo mi to lezie na nervy uz...
mne napriklad bucha na naprave platnicka v brzdici.. a sa mi to dako nechce spravit. ale budem musiet lebo mi to lezie na nervy uz...
|
|
04.09.2011 20:31 -
|
2411851
|
|
jumep
|
|
|
platnicka ma takisto svoj specificky zvuk a hlavne lahko nasimulovatelny a zistitelnu pricinu
platnicka ma takisto svoj specificky zvuk a hlavne lahko nasimulovatelny a zistitelnu pricinu
|
|
06.09.2011 13:39 -
|
2412134
|
|
robsik
|
Město: Česká Lípa, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 28 |
|
|
Tak jsem se stal majitelem vrzající postele jak mi bylo řečeno kolegy z práce. Uvnitř auta neni slyet vůbec nic. Po přečtení diskuzí jsem doel k závěru na loisko ramene. Koukal jsem na pár eshopů a jsou zde ceny za sadu od 560-1500 za jednu stranu. Značky jako CX, Impergom,... Rád bych nějaký rady jakou sadu koupit, origo bude cenově asi někde jinde . Díky
Tak jsem se stal majitelem vrzající postele jak mi bylo řečeno kolegy z práce. Uvnitř auta neni slyet vůbec nic. Po přečtení diskuzí jsem doel k závěru na loisko ramene. Koukal jsem na pár eshopů a jsou zde ceny za sadu od 560-1500 za jednu stranu. Značky jako CX, Impergom,... Rád bych nějaký rady jakou sadu koupit, origo bude cenově asi někde jinde :-). Díky
|
|
06.09.2011 16:48 -
|
2412175
|
|
jumep
|
|
|
1. preco zakladas nove vlakno ked tu k tomu je vlakno
2. origo neexistuje sada, ale len dielce a loziska su made in china ...
3. budes si to robit sam?
1. preco zakladas nove vlakno ked tu k tomu je vlakno
2. origo neexistuje sada, ale len dielce a loziska su made in china ...
3. budes si to robit sam?
|
|
| |
|
|