| | |
20.06.2011 20:09 -
Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
|
2397905
|
|
jruze
|
|
|
Tak dnes se mi do ruky dostala ,,Čína" Opravdu to stojí za to.No namontoval jsem ji ale....K porovnání pár fotek.
Tak dnes se mi do ruky dostala ,,Čína" Opravdu to stojí za to.No namontoval jsem ji ale....K porovnání pár fotek.
Přílohy: DSCN7288.JPG ( 901665b ) - čína DSCN7289.JPG ( 950621b ) - origo DSCN7284.JPG ( 908023b ) - 200620111876.jpg ( 730069b ) - 200620111882.jpg ( 697242b ) - |
|
20.06.2011 21:11 -
|
2397996
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
ha, moje opravná sada
Zase jestli je rozpěrná trubka brouená nebo jenom soustruená pro loiska nemá na nic vliv. Záleí jak kvalitní jsou loiska. Na krabičce bylo Made in Italy, ale loiska jsem neprohlíel. Jestli vydrí 150tisíc km jako originální čína, tak co víc chtít, za 600Kč (za sadu).
No a kdy ne, tak si za postěuju, jak je C5 nespolehlivá
ha, moje opravná sada:-))))
Zase jestli je rozpěrná trubka brouená nebo jenom soustruená pro loiska nemá na nic vliv. Záleí jak kvalitní jsou loiska. Na krabičce bylo Made in Italy, ale loiska jsem neprohlíel. Jestli vydrí 150tisíc km jako originální čína, tak co víc chtít, za 600Kč (za sadu).
No a kdy ne, tak si za postěuju, jak je C5 nespolehlivá:-))))
|
|
20.06.2011 21:40 -
|
2398038
|
|
jruze
|
|
|
c5vyskov napsal(a): ha, moje opravná sada
No a kdy ne, tak si za postěuju, jak je C5 nespolehlivá
Ta rozpěrná trubka soustruh neviděla ani na obrázku(vypadala jak kus čtvrcoulovky na vodu) ,ale typnul bych to na lis a ty krouky vypadají jako origo před finálním opracováním(nahrubo soustruh) a zapomněli to přebrousit no a vzhledem na to e po té hrubé ploe má chodit gufero tak nevím jak dlouho přeije bez úhony.
Ta rozpěrná trubka soustruh neviděla ani na obrázku(vypadala jak kus čtvrcoulovky na vodu) ,ale typnul bych to na lis a ty krouky vypadají jako origo před finálním opracováním(nahrubo soustruh) a zapomněli to přebrousit:-(((( no a vzhledem na to e po té hrubé ploe má chodit gufero tak nevím jak dlouho přeije bez úhony.
|
|
26.06.2011 16:55 -
|
2399119
|
|
chosee09
|
Město: Boskovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Zdravím, stal jsem se novým majitelem c5 a potřeboval bych opravit uloení ramen. Aspon jsem tak usoudil kdy jsem si pročetl forum. Nemůete někoho doporučit v okolí Boskovic, Brna, Prostějova. Do origo servisu se mi nechce kvůli vyí ceně. Díky moc.
Zdravím, stal jsem se novým majitelem c5 a potřeboval bych opravit uloení ramen. Aspon jsem tak usoudil kdy jsem si pročetl forum. Nemůete někoho doporučit v okolí Boskovic, Brna, Prostějova. Do origo servisu se mi nechce kvůli vyí ceně. Díky moc.:-)
|
|
27.06.2011 10:07 -
|
2399305
|
|
ricardo
|
Město: elezný Brod, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v Leader | Počet příspěvků: 50 |
|
|
Myák napsal(a): Ne vechno co je vyrobeno v Číně stojí za hov...
Je to u dva roky co jsi psal tuto odpověd. Nechtěl jsem s Tebou polemizovat. V průběhu uplynulého času se vak potvrdilo, e loiska s Číny nejsou opravdu dle mého názoru dobré.
Je to u dva roky co jsi psal tuto odpověd. Nechtěl jsem s Tebou polemizovat. V průběhu uplynulého času se vak potvrdilo, e loiska s Číny nejsou opravdu dle mého názoru dobré.
|
|
28.06.2011 13:58 -
|
2399451
|
|
Glory
|
Město: Chomutov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Ahoj,
chtěl bych poradit ohledně výměny pístnice. Stačí koupit pouze pístnice na obě strany nebo je k tomu jetě potřeba něco dokoupit? Prý mi tečou a proto jde slyet vrzání.
Mám C5 po prvé a nemám s tím ádné zkuenosti.
Nejlevnějí jsem sehnal zde z fóra za 2900 na jednu stranu.
Díky za tipy a rady
Ahoj,
chtěl bych poradit ohledně výměny pístnice. Stačí koupit pouze pístnice na obě strany nebo je k tomu jetě potřeba něco dokoupit? Prý mi tečou a proto jde slyet vrzání.
Mám C5 po prvé a nemám s tím ádné zkuenosti.
Nejlevnějí jsem sehnal zde z fóra za 2900 na jednu stranu.
Díky za tipy a rady
|
|
28.06.2011 14:02 -
|
2399453
|
|
jumep
|
|
|
od toho odbornika co ti povedal toto utekaj daleko daleko a radsej si skus precitat toto:
.link.
od toho odbornika co ti povedal toto utekaj daleko daleko a radsej si skus precitat toto:
http://www.c5club.cz/diskuze/podvozek-kola-ulozeni/167200-zadni-ramena-vrzani-kola-do-a-atd-oprava/
|
|
28.06.2011 14:05 -
|
2399454
|
|
Glory
|
|
|
jumep napsal(a): od toho odbornika co ti povedal toto utekaj daleko daleko a radsej si skus precitat toto:
.link.
byl jsem na servisní prohlídce v Citroenu, nemyslím si, e by kecali
byl jsem na servisní prohlídce v Citroenu, nemyslím si, e by kecali
|
|
28.06.2011 14:07 -
|
2399456
|
|
jumep
|
|
|
hmmmm ... servis citroen ...
co ti ako a odkial vrze?
hmmmm ... servis citroen ...
co ti ako a odkial vrze?
|
|
28.06.2011 14:09 -
|
2399459
|
|
Glory
|
|
|
zadní levá a pravá strana začala vrzat, např. kdy nastoupim do auta a sednu, tak zavrzá. při jízdě je to u častěji. link ktery si mi posilal jsem procital uz drive, ale kdyz mi to rekli v servisu, tak na tom asi neco bude nebo ne?
clovek, ktery mi nedavno delal vzadu brzdy, tak rikal ze ty pistnice jsou v haji.tak zase nechci koupit pistnice a zjistit, ze to je loziskem
zadní levá a pravá strana začala vrzat, např. kdy nastoupim do auta a sednu, tak zavrzá. při jízdě je to u častěji. link ktery si mi posilal jsem procital uz drive, ale kdyz mi to rekli v servisu, tak na tom asi neco bude nebo ne?
clovek, ktery mi nedavno delal vzadu brzdy, tak rikal ze ty pistnice jsou v haji.tak zase nechci koupit pistnice a zjistit, ze to je loziskem
|
|
28.06.2011 14:55 -
|
2399466
|
|
tomc
|
|
|
u ojetých bxu sem tam vrzaly přední pistnice,ale zadek nikdyjestli se vrzání ozývá ze zadu jak píe tak loiska ramen nebo brzdy.pistnice jsou v háji jakým spusobem??orezlé nebo pokrábané??
u ojetých bxu sem tam vrzaly přední pistnice,ale zadek nikdy:palecjestli se vrzání ozývá ze zadu jak píe tak loiska ramen nebo brzdy.pistnice jsou v háji jakým spusobem??orezlé nebo pokrábané??
|
|
28.06.2011 15:01 -
|
2399467
|
|
jumep
|
|
|
uz sme poriesili .. informacia bude verim podana
uz sme poriesili .. informacia bude verim podana
|
|
28.06.2011 15:25 -
|
2399469
|
|
Mamlas
|
|
|
Dej na radu Jumepa. Delaji to loziska v ramenech - menil je snad uz kazdy. Pokud tam vzadu neco netece tak neni duvod menit pistnice. Podle me pokud by vrzali pistnice, tak bud by ti padal zadek dolu pri delsim stani nebo uz nejezdis, protoze kvuli netesnosti by se nezvedal.
Ty loziska se daji lehce otestovat - sundat stabilizator a zahybat ramenama.
Dej na radu Jumepa. Delaji to loziska v ramenech - menil je snad uz kazdy. Pokud tam vzadu neco netece tak neni duvod menit pistnice. Podle me pokud by vrzali pistnice, tak bud by ti padal zadek dolu pri delsim stani nebo uz nejezdis, protoze kvuli netesnosti by se nezvedal.
Ty loziska se daji lehce otestovat - sundat stabilizator a zahybat ramenama.
|
|
28.06.2011 15:45 -
|
2399477
|
|
Glory
|
|
|
Problem vyresen s Jumpepem /diky moc/. V nedeli uz jedu k panu Ruzickovi do Radonic na vymenu. Super jeste jednou diky
Problem vyresen s Jumpepem /diky moc/. V nedeli uz jedu k panu Ruzickovi do Radonic na vymenu. Super jeste jednou diky
|
|
28.06.2011 18:47 -
|
2399494
|
|
jruze
|
|
|
Malinko se připojím do debaty: Pístnice jsem vrzat také jetě neslyel,to e mohou být v háji je sice moné,ale jak to poznal při výměně destiček nevím(mohl max.vidět e tečou manety a to není o tom e jsou v háji pístnice, ale e jen netěsní-v háji mohou a asi budou manety - to mohl poznat,ale to nejsou pístnice ).To co vre jsou jednoznačně loiska.Syletbloky spí budou bouchat ne vrzat.Koneckonců dám sem potom foto
Malinko se připojím do debaty: Pístnice jsem vrzat také jetě neslyel,to e mohou být v háji je sice moné,ale jak to poznal při výměně destiček nevím(mohl max.vidět e tečou manety a to není o tom e jsou v háji pístnice, ale e jen netěsní-v háji mohou a asi budou manety - to mohl poznat,ale to nejsou pístnice ;-) ).To co vre jsou jednoznačně loiska.Syletbloky spí budou bouchat ne vrzat.Koneckonců dám sem potom foto :-o
|
|
03.07.2011 19:02 -
|
2400194
|
|
chosee09
|
|
|
Ahoj
Prosím vás, u kámoe jsem absolvoval výměnu loisek a jeliko u s tím předchozí majitel jezdil asi delí dobu tak bylo vydřené i uloení a musel jsem nechat ramena vyvlokovat a vechno je o.k. Akorát mám teď problém s tím, e zadní náprava se nezvedá úplně nahoru ani úplně dolů. A kdy přijedu a zastavím tak mi zadek auta jezdí tak 10 minut nahoru a dolu. Nevíte prosím kde by mohla být chyba??
Díky
Ahoj
Prosím vás, u kámoe jsem absolvoval výměnu loisek a jeliko u s tím předchozí majitel jezdil asi delí dobu tak bylo vydřené i uloení a musel jsem nechat ramena vyvlokovat a vechno je o.k. Akorát mám teď problém s tím, e zadní náprava se nezvedá úplně nahoru ani úplně dolů. A kdy přijedu a zastavím tak mi zadek auta jezdí tak 10 minut nahoru a dolu. Nevíte prosím kde by mohla být chyba??:nevim
Díky
|
|
03.07.2011 19:11 -
|
2400195
|
|
CC5
|
Město: Praha-Modřany, Auto: Citroën Xantia II Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 372 |
|
|
tipnul bych výkový korektor
tipnul bych výkový korektor
|
|
03.07.2011 19:19 -
|
2400196
|
|
chosee09
|
|
|
no právě mi bylo divné e před výměnou loisek se to zvedalo normálně a teď to tak blbne. Nevíte kolik cca stojí takový konektor?
no právě mi bylo divné e před výměnou loisek se to zvedalo normálně a teď to tak blbne. Nevíte kolik cca stojí takový konektor?
|
|
03.07.2011 19:20 -
|
2400197
|
|
CC5
|
Město: Praha-Modřany, Auto: Citroën Xantia II Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 372 |
|
|
někdy stačí vyčistit
někdy stačí vyčistit
|
|
03.07.2011 19:24 -
|
2400199
|
|
jumep
|
|
|
vyskac stoji okolo 1000 korun
tym ze sa s nim vo velkom pohlo (pri sundani stabilizatoru) ho to mohlo dorazit, nacaty uz najskor bol
este blba otazka, mas ho spravne nasadeny? tj. hriadelka smeruje dodola?
vyskac stoji okolo 1000 korun
tym ze sa s nim vo velkom pohlo (pri sundani stabilizatoru) ho to mohlo dorazit, nacaty uz najskor bol
este blba otazka, mas ho spravne nasadeny? tj. hriadelka smeruje dodola?
|
|
| |
|
|