| | |
13.04.2011 13:14 -
Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
|
2384017
|
|
jumep
|
|
|
sice neviem aky mech mas na mysli, ale najskor sa ta tyka toto:
.link.
sice neviem aky mech mas na mysli, ale najskor sa ta tyka toto:
http://www.c5club.cz/diskuze/podvozek-kola-ulozeni/167200-zadni-ramena-vrzani-kola-do-a-atd-oprava/12/
|
|
27.04.2011 15:37 -
|
2386646
|
|
jruze
|
|
|
Zase jedny ramena super
Zase jedny ramena super:-((((
Přílohy: DSCN7170.JPG ( 958732b ) - DSCN7171.JPG ( 954540b ) - DSCN7172.JPG ( 999392b ) - DSCN7174.JPG ( 952550b ) - DSCN7176.JPG ( 861973b ) - |
|
27.04.2011 16:29 -
|
2386711
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
etřit, a to stojí, co to stojí, aneb "nechci slevu zadarmo"
etřit, a to stojí, co to stojí, aneb "nechci slevu zadarmo" :-p
|
|
27.04.2011 21:29 -
|
2386934
|
|
petko
|
Město: Kosice, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 44 |
|
|
Niektore prispevky tu boli podobne ale predsa som sa az tak v nich nenasiel.... Je to opotrebovane lozisko ked pocujem zo zadneho kolesa take slabucke nepravidelne pobuchovanie, klepkanie (ziadne sialene rany ani vrzganie)... Je to pocut iba ked vyhodim rychlost a dogulam sa napr. k semaforu. Aj ked tam niesu nerovnosti mierne to poklepkava (v aute mam poriadok takze flase v kufri to niesu .... Vetsie nerovnosti akych je kopu bez nejakych silnych zvukov... A naviac sa mi par krat stalo ze pri nastupovani do auta ked sa clovek hodi do sedadla auto slabo buchne a potom sa normalne dorovna.... ale to buchnutie je velmi nepravidelne... raz klepne a potom 2-3 tyzdne pokoj Dik za radu.
Niektore prispevky tu boli podobne ale predsa som sa az tak v nich nenasiel.... Je to opotrebovane lozisko ked pocujem zo zadneho kolesa take slabucke nepravidelne pobuchovanie, klepkanie (ziadne sialene rany ani vrzganie)... Je to pocut iba ked vyhodim rychlost a dogulam sa napr. k semaforu. Aj ked tam niesu nerovnosti mierne to poklepkava (v aute mam poriadok takze flase v kufri to niesu :).... Vetsie nerovnosti akych je kopu bez nejakych silnych zvukov... A naviac sa mi par krat stalo ze pri nastupovani do auta ked sa clovek hodi do sedadla auto slabo buchne a potom sa normalne dorovna.... ale to buchnutie je velmi nepravidelne... raz klepne a potom 2-3 tyzdne pokoj :nevim Dik za radu.
|
|
27.04.2011 21:33 -
|
2386936
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
petko napsal(a): Niektore prispevky tu boli podobne ale predsa som sa az tak v nich nenasiel.... Je to opotrebovane lozisko ked pocujem zo zadneho kolesa take slabucke nepravidelne pobuchovanie, klepkanie (ziadne sialene rany ani vrzganie)... Je to pocut iba ked vyhodim rychlost a dogulam sa napr. k semaforu. Aj ked tam niesu nerovnosti mierne to poklepkava (v aute mam poriadok takze flase v kufri to niesu .... Vetsie nerovnosti akych je kopu bez nejakych silnych zvukov... A naviac sa mi par krat stalo ze pri nastupovani do auta ked sa clovek hodi do sedadla auto slabo buchne a potom sa normalne dorovna.... ale to buchnutie je velmi nepravidelne... raz klepne a potom 2-3 tyzdne pokoj Dik za radu.
loiská, loiská, loiská, loiská ........ a nejvyí čas je udělat, ne to bude vypadat jako foto od Růi, navíc to jde lépe demontovat, méně práce a se pokodí ramená tak potom zabrečí
loiská, loiská, loiská, loiská ........ a nejvyí čas je udělat, ne to bude vypadat jako foto od Růi, navíc to jde lépe demontovat, méně práce a se pokodí ramená tak potom zabrečí ;-)
|
|
27.04.2011 21:37 -
|
2386952
|
|
jruze
|
|
|
Ty nafocené ramena jen vrzaly a to jen kdy dorovnávaly vejku - za jízdy nic jen občas trochu bouchlo na díře nebo retardéru.Oni střílej jen dokud jsou tam válečky v loiskách
Jinak lahůdka rouby ze stabilizátoru jen s navařeným starým ořechem a metrovou trubkou a brní mne ruce jetě teď.
Ty nafocené ramena jen vrzaly a to jen kdy dorovnávaly vejku - za jízdy nic jen občas trochu bouchlo na díře nebo retardéru.Oni střílej jen dokud jsou tam válečky v loiskách :-))))
Jinak lahůdka rouby ze stabilizátoru jen s navařeným starým ořechem a metrovou trubkou a brní mne ruce jetě teď.
|
|
27.04.2011 21:44 -
|
2386967
|
|
jumep
|
|
|
tie museli predtym vydavat selijake zvuky
ale dnes som tu mal lahodku, vyberal som ramena aj zo stabilizatorom a nasadzal s5 aj zo stabilizatorom, tie torxy proste nesli dole, zlomil som kluc, nahrieval, trieskal a nic .... (a to nehovorim o tych krasnych brzdicoch)
budem muset este zajtra pred odchodom na zraz doskladat ... tesim sa ....
tie museli predtym vydavat selijake zvuky
ale dnes som tu mal lahodku, vyberal som ramena aj zo stabilizatorom a nasadzal s5 aj zo stabilizatorom, tie torxy proste nesli dole, zlomil som kluc, nahrieval, trieskal a nic .... (a to nehovorim o tych krasnych brzdicoch)
|
|
27.04.2011 22:01 -
|
2386984
|
|
jruze
|
|
|
jumep napsal(a): tie museli predtym vydavat selijake zvuky
Mně bylo torxu líto(i tak jsem ho natáhnul) tak jsem na roub navařil jeden utrený a to si s tím poradilo i kdy jsem o tom v kompletu uvaoval také,ale nechtěl jsem sundavat středovou kouly. Jinak rekord 10.hodin
Mně bylo torxu líto(i tak jsem ho natáhnul) tak jsem na roub navařil jeden utrený a to si s tím poradilo i kdy jsem o tom v kompletu uvaoval také,ale nechtěl jsem sundavat středovou kouly. Jinak rekord 10.hodin:-((((
|
|
27.04.2011 22:08 -
|
2386989
|
|
jumep
|
|
|
preco sundavat gulu?
odpojim konektor vyskacu, povolim tu 8cku a cely ako je ho aj s klbikom necham na stabilizatore
pre viac miesta len odpojim konektor regulatoru a zhodim vyfuk
odsrobovat brzdove trubky a uz aj to slo von
ale ani vonku nepomohlo nahrievanie, mlatenie a neviem co, nepovolil, tak som to na zemi len rozlozil a zlozil
horsie to bolo nahodit s5, ale je to na mieste a zajtra uz len doskladat
preco sundavat gulu?
odpojim konektor vyskacu, povolim tu 8cku a cely ako je ho aj s klbikom necham na stabilizatore
pre viac miesta len odpojim konektor regulatoru a zhodim vyfuk
odsrobovat brzdove trubky a uz aj to slo von
ale ani vonku nepomohlo nahrievanie, mlatenie a neviem co, nepovolil, tak som to na zemi len rozlozil a zlozil
horsie to bolo nahodit s5, ale je to na mieste a zajtra uz len doskladat
|
|
28.04.2011 14:05 -
|
2387117
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
Diskuzi jsem si pečlivě přečetl a vichni píí o bouchání + kola do A. Mám v autě ticho, o zadní nápravě nevím ani při jízdě po totálně rozbité silnici, ádné vrzání či bouchání ani při vymetení díry, při pohybu zadku tlačítkem v kufru ticho, při změně výky celého auta nahoru-dolou ticho, ale zadní kola jsou viditelně do A. tak nevím, jsou to loiska, nejsou to loiska?
Diskuzi jsem si pečlivě přečetl a vichni píí o bouchání + kola do A. Mám v autě ticho, o zadní nápravě nevím ani při jízdě po totálně rozbité silnici, ádné vrzání či bouchání ani při vymetení díry, při pohybu zadku tlačítkem v kufru ticho, při změně výky celého auta nahoru-dolou ticho, ale zadní kola jsou viditelně do A. tak nevím, jsou to loiska, nejsou to loiska?:nevim
|
|
28.04.2011 15:22 -
|
2387129
|
|
jumep
|
|
|
ak tam mas Acko, mas to uz riadne v r... a vlastne sa ti vydiera to co vidis na jruzeho fotkach - to riesit brutalne urgentne
ak tam mas Acko, mas to uz riadne v r... a vlastne sa ti vydiera to co vidis na jruzeho fotkach - to riesit brutalne urgentne
|
|
28.04.2011 15:50 -
|
2387134
|
|
troll
|
|
|
Jen mi neni uplně jasný to e pokud se něco vydírá či vytlačuje, tedy tam ubývá materiál a tedy se zvětuje vůle a tedy by to mělo mlátit/vrzat minimálně při vymetení díry. Co nejdřív tedy zkusim auto zvednout a vůle ověřit.
Jen mi neni uplně jasný to e pokud se něco vydírá či vytlačuje, tedy tam ubývá materiál a tedy se zvětuje vůle a tedy by to mělo mlátit/vrzat minimálně při vymetení díry. Co nejdřív tedy zkusim auto zvednout a vůle ověřit.
|
|
28.04.2011 16:04 -
|
2387145
|
|
jruze
|
|
|
No jestli má viditelné ačko ??? Na těch ramenech z fotek bylo A rozdíl 2cm mezi horní a dolní mírou na ráfku.Moná bude problém to dát dohromady a na 90% počítej né jen loiska,gufera a krouky - ale rovnou opravnou sadu a moná i ramena(nové-komplet tuím 12000,- na rotě větinou celou nápravnici i s rameny kolem 5000,- a doporučuji rozebrat u tam abys to nemněl doma 2x)
No jestli má viditelné ačko ??? Na těch ramenech z fotek bylo A rozdíl 2cm mezi horní a dolní mírou na ráfku.Moná bude problém to dát dohromady a na 90% počítej né jen loiska,gufera a krouky - ale rovnou opravnou sadu a moná i ramena(nové-komplet tuím 12000,- na rotě větinou celou nápravnici i s rameny kolem 5000,- a doporučuji rozebrat u tam abys to nemněl doma 2x)
|
|
28.04.2011 19:53 -
|
2387214
|
|
troll
|
|
|
jsem to měl před chvílí na heveru , bral za to metrovym pajcrem a ani se to nehne. nebouchá vůbec ani občas, neve, tak mě asi álí zrak...
jsem to měl před chvílí na heveru , bral za to metrovym pajcrem a ani se to nehne. nebouchá vůbec ani občas, neve, tak mě asi álí zrak...
|
|
28.04.2011 20:45 -
|
2387229
|
|
Mamlas
|
|
|
Nebo jak se tu uz nekolikrat psalo - odtlakovat zadni napravu, odsroubovat stabilizator a pak teprve zahybat s ramenem.
Nebo jak se tu uz nekolikrat psalo - odtlakovat zadni napravu, odsroubovat stabilizator a pak teprve zahybat s ramenem.
|
|
03.05.2011 11:24 -
|
2388284
|
|
pajauchy
|
Město: Hrdibořice, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 148 |
|
|
tak mám po výměně zadnich loisek a je to poznat, cena i s vyměnou katalyzatoru 1200 kč za práci. Matro z Hulína
tak mám po výměně zadnich loisek a je to poznat, cena i s vyměnou katalyzatoru 1200 kč za práci. Matro z Hulína:palec
|
|
| |
|
|