| | |
20.09.2015 09:42 -
Re: Zimní pneu na C5
|
2864800
|
|
Carlosek
|
Město: Litomyl, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Tak jsem koupil tyhle .link. podle testů na tom nejsou a tak patně, tak uvidíme
Tak jsem koupil tyhle http://pneumatiky.heureka.cz/firestone-winterhawk-3-205-65-r15-94h/ podle testů na tom nejsou a tak patně, tak uvidíme ;-)
|
|
16.10.2015 22:41 -
|
2875142
|
|
luta
|
|
|
ja nakonec obul nokian wr d3 a zatim jsem mile prekvapen z tichosti i komfortu pneu. ty 10 let stare savy uz fakt strasne hucely oproti tem nokianum Chtel jsem kupovat Savy nebo Barum, ale ty nokiany byly stejne drahe tak volba byla jasna.
ja nakonec obul nokian wr d3 a zatim jsem mile prekvapen z tichosti i komfortu pneu. ty 10 let stare savy uz fakt strasne hucely oproti tem nokianum :) Chtel jsem kupovat Savy nebo Barum, ale ty nokiany byly stejne drahe tak volba byla jasna.
|
|
17.10.2015 13:29 -
|
2875211
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
Hmmm, ja som rozmyslal nad Nexen pneu, akosi v testoch ich neni, ale skusenosti z okolia, tak zevraj dobre. No skoncil som u Semperit. Dnes uz prezute.
Hmmm, ja som rozmyslal nad Nexen pneu, akosi v testoch ich neni, ale skusenosti z okolia, tak zevraj dobre. No skoncil som u Semperit. Dnes uz prezute.
|
|
17.10.2015 15:09 -
|
2875232
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Moná někomu pomůe test - .link.
Moná někomu pomůe test - https://www.dtest.cz/testy-vyrobku-338/zimni-pneumatiky
|
|
17.10.2015 16:55 -
|
2875259
|
|
luta
|
|
|
ja vybral podle testu adac 2015 .link.
edit : a podle ceny. podle testu jsou rozdily v novych zimnich pneu minimalni. skoda ze ty pneu netestuji treba po roce uzivani.
ja vybral podle testu adac 2015 http://www.adactest.cz/testy-pneumatik/zimni/2015/adac-test-zimnich-pneumatik-2015-v-rozmeru-205-55-r16-1/
edit : a podle ceny. podle testu jsou rozdily v novych zimnich pneu minimalni. skoda ze ty pneu netestuji treba po roce uzivani.
|
|
17.10.2015 18:20 -
|
2875290
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
Neviem preco Michelin s tym vzorom A5 padaju tak nizko. A3,aj A4 som mal a nemozem povedat nic zle ani u dvojrocnej pneu. Ale dobra poznamka, co tak test 3-rocnych pneu a s dezenom 5 milimetrov??? Asi sotva si niekto dovoli kupovat kazdy rok novu sadu zimnych.
Este k testu, Barumky velke prekvapenie, kdezto v predchadzajucich rokoch, ak sa tam dostali, tak skor slabsi priemer (ze by menili recepturu pri zachovani dizajnu???) , taktiez Sava, Vredestein. Inak, ako som spominal tie Nexen, tak v mojom rozmere cena cca 70/kus, Continental 150/kus, to by som skutocne mohol kazdy rok tie Nexeny kupovat nove
Neviem preco Michelin s tym vzorom A5 padaju tak nizko. A3,aj A4 som mal a nemozem povedat nic zle ani u dvojrocnej pneu. Ale dobra poznamka, co tak test 3-rocnych pneu a s dezenom 5 milimetrov??? Asi sotva si niekto dovoli kupovat kazdy rok novu sadu zimnych.
Este k testu, Barumky velke prekvapenie, kdezto v predchadzajucich rokoch, ak sa tam dostali, tak skor slabsi priemer (ze by menili recepturu pri zachovani dizajnu???) , taktiez Sava, Vredestein. Inak, ako som spominal tie Nexen, tak v mojom rozmere cena cca 70/kus, Continental 150/kus, to by som skutocne mohol kazdy rok tie Nexeny kupovat nove
|
|
17.10.2015 19:05 -
|
2875297
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
v nemeckych testoch ADAC furt vyhrava continental, to smrdi ako VW
uz na toto prilis nedbam, kupujem michelin a dunlop. cinu urcite nie
v nemeckych testoch ADAC furt vyhrava continental, to smrdi ako VW
uz na toto prilis nedbam, kupujem michelin a dunlop. cinu urcite nie
|
|
17.10.2015 22:12 -
|
2875352
|
|
vlkr
|
Město: Dub nad Moravou, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 204 |
|
|
Zdar jak sviňa,
tak ode dneska prerezuto na zimni, NEXEN WINGUARD 2 , treti zimu snad daji bez problemu... Za ty prachy...
Muzu doporucit...
vlkr
P.S.: Zdar na srazu
Zdar jak sviňa,
tak ode dneska prerezuto na zimni, NEXEN WINGUARD 2 , treti zimu snad daji bez problemu... Za ty prachy...
Muzu doporucit...
vlkr
P.S.: Zdar na srazu
|
|
17.10.2015 23:57 -
|
2875361
|
|
eisy811
|
|
|
Tu nepiste o Nexen-noch, ze su dobre
Asi som zavahal a mozno som mal ist do nich. Soferoval som Octaviu co ich mala obute, avsa iba cca 2000 km a aj mne sa zdali byt schopne a okolie ich tiez chvali, avsak to moze byt dost neobjektivne, kedze malo jazdia a predtym asi nemali dake "znackove" pneu. Ale ta jejich cena
No, v dnesnej dobe sa uz neda orientovat ani podla ceny, lebo aj hovno ked sa zabali a nasadi riadna palka, tak ludia to budu kupovat. A realne odhadnut ake su skutocne vyrobne naklady, vyvoj, marketing a od predajnej ceny potom odvodit marze, tak to je utopia, take nieco sa bezny smrtelnici nedozvu. Avsak neverim tomu, ze ak frantici v PSA obuvaju na linke pneu Michelin, tak ze by jejich nakup bol cez 50 kus. A ked Skodovka obuva Nexen pneu, tak urcite je to hlboko menej, nez sa da zohnat v tych najlacnejsich eshopoch. Az sa budu vyrabat v CR, tak snad sa budu chciet este viac presadit na trhu a teda, relativne sa da ocakavat aj este nizsia cena ako dnes, kedze sa musia dovazat z Korey. Predsa len doprava, logistika cini iste percenta z ceny. To mozno aj Barum a Matador zareaguje
Tu nepiste o Nexen-noch, ze su dobre :-d
Asi som zavahal a mozno som mal ist do nich. Soferoval som Octaviu co ich mala obute, avsa iba cca 2000 km a aj mne sa zdali byt schopne a okolie ich tiez chvali, avsak to moze byt dost neobjektivne, kedze malo jazdia a predtym asi nemali dake "znackove" pneu. Ale ta jejich cena
No, v dnesnej dobe sa uz neda orientovat ani podla ceny, lebo aj hovno ked sa zabali a nasadi riadna palka, tak ludia to budu kupovat. A realne odhadnut ake su skutocne vyrobne naklady, vyvoj, marketing a od predajnej ceny potom odvodit marze, tak to je utopia, take nieco sa bezny smrtelnici nedozvu. Avsak neverim tomu, ze ak frantici v PSA obuvaju na linke pneu Michelin, tak ze by jejich nakup bol cez 50 kus. A ked Skodovka obuva Nexen pneu, tak urcite je to hlboko menej, nez sa da zohnat v tych najlacnejsich eshopoch. Az sa budu vyrabat v CR, tak snad sa budu chciet este viac presadit na trhu a teda, relativne sa da ocakavat aj este nizsia cena ako dnes, kedze sa musia dovazat z Korey. Predsa len doprava, logistika cini iste percenta z ceny. To mozno aj Barum a Matador zareaguje :-o
|
|
17.10.2015 23:59 -
|
2875362
|
|
jumep
|
|
|
po osobnej skusenosti s cinskou gumou by som to nechcel - aquaplaning na nich bol neskutocny, nebezpecne jazdit
sice to boli letne, ale na mokrej ceste som si nedovolil tade ist tak ako ked bolo nasnezene na zimnych
segra ma obute hankook a na tie sa stazovat neda, cize celkovo korea nebude na tom zle myslim
po osobnej skusenosti s cinskou gumou by som to nechcel - aquaplaning na nich bol neskutocny, nebezpecne jazdit
sice to boli letne, ale na mokrej ceste som si nedovolil tade ist tak ako ked bolo nasnezene na zimnych
segra ma obute hankook a na tie sa stazovat neda, cize celkovo korea nebude na tom zle myslim
|
|
18.10.2015 00:34 -
|
2875372
|
|
jruze
|
|
|
Dneska dělaj snad vechny gumy na východě(levné prac.kraje)
Dneska dělaj snad vechny gumy na východě;-)(levné prac.kraje):-p
|
|
18.10.2015 01:06 -
|
2875391
|
|
eisy811
|
|
|
Hanz 397 napsal(a): Nexen je stejná korea,jako Hankook
Mal som Hankook, nejake Evo V12, alebo tak nejako a s nimi som bol velmi spokojny, obzvlast co sa tyka mokrej cesty a aquaplaningu to som vtedy mal tiez daky blby rozmer, kde letne 15" gumy vychadzali cez 100 za kus . Potom som kupil Dunlop SP FastResponse a tak viem porovnat tu koreu s nejakou TOP pneu. Za mna ten konkretny Hankook bol skutocne vyborny.
Mal som Hankook, nejake Evo V12, alebo tak nejako a s nimi som bol velmi spokojny, obzvlast co sa tyka mokrej cesty a aquaplaningu :palec to som vtedy mal tiez daky blby rozmer, kde letne 15" gumy vychadzali cez 100 za kus . Potom som kupil Dunlop SP FastResponse a tak viem porovnat tu koreu s nejakou TOP pneu. Za mna ten konkretny Hankook bol skutocne vyborny.
|
|
18.10.2015 09:33 -
|
2875419
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
mal u niekto zimné pneu s hrotmi? dost pokukujem..lebo v zime pravidelne mame zladovatelu cestu..
P.S nie na C5 tá ma micheliny
mal u niekto zimné pneu s hrotmi? dost pokukujem..lebo v zime pravidelne mame zladovatelu cestu..
P.S nie na C5 tá ma micheliny :)
|
|
18.10.2015 10:12 -
|
2875428
|
|
Citronek
|
Město: Havířov, Auto: Megane Grandtour 1.6 | Počet příspěvků: 384 |
|
|
Pokud mozno nesirit dal, pouze pro potreby klubu
je to z tohoto podzimu test...
Pokud mozno nesirit dal, pouze pro potreby klubu :palec
je to z tohoto podzimu test...
Přílohy: zimnipneutest15.docx ( 350877b ) - |
|
18.10.2015 17:06 -
|
2875569
|
|
pato88
|
Město: Oravská Jasenica, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) | Počet příspěvků: 71 |
|
|
Ja som kupil slovensku gumu
.link.
Ja som kupil slovensku gumu
http://m.heureka.sk/pneumatiky/general-altimax-winter-plus-225-55-r17-101v/
|
|
18.10.2015 22:34 -
|
2875748
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
.link.
https://www.stream.cz/adost/10007648-zimni-pneumatiky#nejnovejsi
|
|
| |
|
|