| | |
13.01.2010 19:38 -
Re: Zimní pneu na C5
|
1802058
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
pajauchy. Přesně tak . Předsudků je ale stále dost. Na Pneunet.cz mají čínský gumy Infinity INF 50 v rozměru 215-55 R16 za 1245,-kč. Je tam hodně reakcí ,vesměs kladných. Mám do budoucna očem přemýlet . Celkem sluně okopčili vzorek od Goodyearu
pajauchy. Přesně tak . Předsudků je ale stále dost. Na Pneunet.cz mají čínský gumy Infinity INF 50 v rozměru 215-55 R16 za 1245,-kč. Je tam hodně reakcí ,vesměs kladných. Mám do budoucna očem přemýlet . Celkem sluně okopčili vzorek od Goodyearu;-);-);-)
|
|
13.01.2010 19:38 -
|
1802059
|
|
Petr72
|
|
|
pajauchy. Přesně tak . Předsudků je ale stále dost. Na Pneunet.cz mají čínský gumy Infinity INF 50 v rozměru 215-55 R16 za 1245,-kč. Je tam hodně reakcí ,vesměs kladných. Mám do budoucna očem přemýlet . Celkem sluně okopčili vzorek od Goodyearu
pajauchy. Přesně tak . Předsudků je ale stále dost. Na Pneunet.cz mají čínský gumy Infinity INF 50 v rozměru 215-55 R16 za 1245,-kč. Je tam hodně reakcí ,vesměs kladných. Mám do budoucna očem přemýlet . Celkem sluně okopčili vzorek od Goodyearu;-);-);-)
|
|
13.01.2010 19:41 -
|
1802061
|
|
pajauchy
|
Město: Hrdibořice, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 148 |
|
|
Petr. jo jo , má pravdu. Já jsem za ty leta zvyklej na barumky ikdy ted mám letni micheliny ale s těma jsem to koupil a snad jetě sezonu vydrí . Vypadají jetě luxusně
Petr. jo jo , má pravdu. Já jsem za ty leta zvyklej na barumky ikdy ted mám letni micheliny ale s těma jsem to koupil a snad jetě sezonu vydrí . Vypadají jetě luxusně:palec
|
|
13.01.2010 19:43 -
|
1802062
|
|
jumep
|
|
|
okopcit vzor a spravit spravnu funkcnost je rozdiel, znamy to tiez kupil, lebo nemal lowe a musel kupit gumy (lebo policajti a nemal svoj rozmer zapisany, co po tom ze to tak kupil), zatial si nestazuje, ale osobne by som to na auto s ktorym pojdem viac ako 60 nedaval
zober si to na priklade cinskeho vrtaku, co tym vrtakom navrtas, pritom ale v obchode vypada rovnako ako ten drahy....
okopcit vzor a spravit spravnu funkcnost je rozdiel, znamy to tiez kupil, lebo nemal lowe a musel kupit gumy (lebo policajti a nemal svoj rozmer zapisany, co po tom ze to tak kupil), zatial si nestazuje, ale osobne by som to na auto s ktorym pojdem viac ako 60 nedaval
zober si to na priklade cinskeho vrtaku, co tym vrtakom navrtas, pritom ale v obchode vypada rovnako ako ten drahy....
|
|
13.01.2010 19:52 -
|
1802068
|
|
Petr72
|
|
|
Zatím sleduju reakce těch co je obuly a uvidím. Ta cena je oem výborná ,vyváit jdou dobře, nehučí (tolik), prý sedí dobře. Výdr nebude asi valná ,ale za ty prachy.
Zatím sleduju reakce těch co je obuly a uvidím. Ta cena je oem výborná ,vyváit jdou dobře, nehučí (tolik), prý sedí dobře. Výdr nebude asi valná ,ale za ty prachy.;-)
|
|
13.01.2010 19:54 -
|
1802069
|
|
Darja
|
|
|
No, ona je to sranda, protoe jak psal Jumep, okopírujou vzhled a jak je na tom třeba směs?
No, ona je to sranda, protoe jak psal Jumep, okopírujou vzhled a jak je na tom třeba směs?
|
|
13.01.2010 19:58 -
|
1802070
|
|
pajauchy
|
|
|
já věřím naim ručičkám ikdy v cizím vedení
já věřím naim ručičkám ikdy v cizím vedení :palec:nevim
|
|
13.01.2010 20:25 -
|
1802077
|
|
Darja
|
|
|
pajauchy napsal(a): To si nemyslím. Je něco patného na Barumkách ? Moná jsem to jen patně pochopil
No, e u dávno neplatí "co je české, je důvěryhodné" a "zlaté české ručičky", to jsou přeitky, místy staré i sto let
Barumky beru jako nií střední třídu. Mizej rychle, troku víc hlučej, ale jinak obyčejné. Mám je jako letňáky.
No, e u dávno neplatí "co je české, je důvěryhodné" a "zlaté české ručičky", to jsou přeitky, místy staré i sto let :-)
Barumky beru jako nií střední třídu. Mizej rychle, troku víc hlučej, ale jinak obyčejné. Mám je jako letňáky.
|
|
13.01.2010 20:29 -
|
1802078
|
|
pajauchy
|
|
|
a já naopak Taky záleí jakej je člověk ofér. Můou být gumy za 20 litrů ale kdy je člověk kopyto...
a já naopak :-d Taky záleí jakej je člověk ofér. Můou být gumy za 20 litrů ale kdy je člověk kopyto...:-o
|
|
13.01.2010 20:34 -
|
1802080
|
|
Darja
|
|
|
pajauchy napsal(a): a já naopak Taky záleí jakej je člověk ofér. Můou být gumy za 20 litrů ale kdy je člověk kopyto...
jo, můe bejt jak niki lauda, ale na sjetejch letňácích značka obnova ti to umění h*vn* pomůe uvědom si, e tohle říkaj přesně ti blbci, kteří tvrdí, e oni maj najeto dost km a zimní v Praze nepotřebujou.. jo, pánové hrdinové
jo, můe bejt jak niki lauda, ale na sjetejch letňácích značka obnova ti to umění h*vn* pomůe :-)))) uvědom si, e tohle říkaj přesně ti blbci, kteří tvrdí, e oni maj najeto dost km a zimní v Praze nepotřebujou.. jo, pánové hrdinové :-))))
|
|
13.01.2010 20:38 -
|
1802082
|
|
pajauchy
|
|
|
tak o letnich v zimě se snad nemusime bavit , to je jasné , jak vidí i v Praze můe byt kalamita ikdy u nás je to horí - troičku
tak o letnich v zimě se snad nemusime bavit , to je jasné , jak vidí i v Praze můe byt kalamita ikdy u nás je to horí - troičku :-))
|
|
13.01.2010 22:13 -
|
1802123
|
|
Lovec
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 64 |
|
|
Tak já jezdím v zimě na Savách eskimo S3 215/55 R16 a jsem s nimi naprosto spokojen a to jezdím i do lesa krmit zvířátka.Auto se chová na silnici klidně a ve sněhu bez problémů.Nesdílím stejnou zkuenost, jakou popisuje EDIVÁK.
Tak já jezdím v zimě na Savách eskimo S3 215/55 R16 a jsem s nimi naprosto spokojen a to jezdím i do lesa krmit zvířátka.Auto se chová na silnici klidně a ve sněhu bez problémů.Nesdílím stejnou zkuenost, jakou popisuje EDIVÁK.
|
|
14.01.2010 13:11 -
|
1802169
|
|
sservis
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Zkusil jsem na podzim obout celoroční Pirelli Fourseason, poněvad mě nepředstavitelně tve dvakrát ročně přezouvání (pouívám dvě auta) a byl jsem příjemně překvapený. Dokud bylo teplo, hned jsem je otestoval v Buchlovských kopcích a pěule drela jako přibitá a teď jezdím v závějích taky bez problémů. Asi to bude zaplacené kratí ivotností pneumatik, ale za vechno se platí. Moc se to teď řeí, zamlada jsem jezdil v zimě kadý víkend z Hradce Králové do Brna se starou kodou Octavia, která měla textilní diagonální protektory a vdycky jsem dojel, poněvad jsem musel.
Zkusil jsem na podzim obout celoroční Pirelli Fourseason, poněvad mě nepředstavitelně tve dvakrát ročně přezouvání (pouívám dvě auta) a byl jsem příjemně překvapený. Dokud bylo teplo, hned jsem je otestoval v Buchlovských kopcích a pěule drela jako přibitá a teď jezdím v závějích taky bez problémů. Asi to bude zaplacené kratí ivotností pneumatik, ale za vechno se platí. Moc se to teď řeí, zamlada jsem jezdil v zimě kadý víkend z Hradce Králové do Brna se starou kodou Octavia, která měla textilní diagonální protektory a vdycky jsem dojel, poněvad jsem musel.
|
|
14.01.2010 21:43 -
|
1802283
|
|
mára
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 64 |
|
|
hmmmmmmmm. lidi taky dřív spali na stromech, protoe museli. pouívám auta tři a nemám problém s přezouváním. jezdí autem a řeí několik minut trvající přezutí. ta vyí bezpečnost mi za to rozhodně stojí.
hmmmmmmmm. lidi taky dřív spali na stromech, protoe museli. pouívám auta tři a nemám problém s přezouváním. jezdí autem a řeí několik minut trvající přezutí. ta vyí bezpečnost mi za to rozhodně stojí.
|
|
15.01.2010 09:03 -
|
1802315
|
|
Petr72
|
|
|
mára. Pravdu má člověče. Ani mě nevadí přezouvání, alespoň si kola nechám vyváit a zkouknu jejich opotřebení. Jeliko vozím děti je bezpečnost na prvním místě
mára. Pravdu má člověče. Ani mě nevadí přezouvání, alespoň si kola nechám vyváit a zkouknu jejich opotřebení. Jeliko vozím děti je bezpečnost na prvním místě:palec
|
|
15.01.2010 14:14 -
|
1802326
|
|
Krtek
|
Město: Seč Blovice, Auto: Citroen GSA 1984, Citroen C6 2008, SAAB 9-3 Cabrio 2.0t 2005 | Počet příspěvků: 125 |
|
|
no pokud nekdo přezouvá gumy na jedny disky tak se nedivím e to nekoho tve to je minimálně 1000 kč ročně navíc a v dnení době kadá koruna dobrá.
a k těm celoročním gumám v některém testu jsem viděl e nějaké celoročky se v zimě chovaj líp ne některé zimní gumy
no pokud nekdo přezouvá gumy na jedny disky tak se nedivím e to nekoho tve to je minimálně 1000 kč ročně navíc a v dnení době kadá koruna dobrá.
a k těm celoročním gumám v některém testu jsem viděl e nějaké celoročky se v zimě chovaj líp ne některé zimní gumy
|
|
| |
|
|