| | |
18.01.2012 21:51 -
Re: Zimní pneu na C5
|
2442547
|
|
Hanz 397
|
|
|
.45acp napsal(a): Včera ráno ve 3 hodiny bylo protaeno v Jablonci jen něco. Zbytek cesty do Liberce rozjeděný sníh, původně asi 10 - 15 cm. V Jablonci jetě praan, ale v Liberci u mokrý jako hnůj. Ty moje Nokyjany se ířkou 215 se docela těce prodíraly. koda, e nelze oficiálně v zimně pouít uí gumy, ne jsou v techničáku. Pravda, mám v techničáku jetě variantu 195x15, ale to bych musel pořizovat dalí kola. Navíc mám pocit, e estnáctky kola s origo ráfky Monza sluí C5 daleko víc ne plecháče v patnáctkách.
A co má za "nokyjány"? Je toti rozdíl W+ a WR. WR jsou celoročky...!! Já mám W+ a jsou to nejlepí gumy,co jsem kdy jezdil(i kdy je fakt,e mám 205 55 16). A to i na zadohrabech...
A co má za "nokyjány"? Je toti rozdíl W+ a WR. WR jsou celoročky...!! Já mám W+ a jsou to nejlepí gumy,co jsem kdy jezdil(i kdy je fakt,e mám 205 55 16). A to i na zadohrabech...
|
|
30.01.2012 21:42 -
|
2445705
|
|
Nesebr
|
|
|
pagi napsal(a):
letní čína
:-)))) letní čína
|
|
30.01.2012 21:46 -
|
2445706
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
Lisovaná čínská tma na 18" ... tak to bych se bál obout .. i na trakař
Lisovaná čínská tma na 18" ... tak to bych se bál obout .. i na trakař
|
|
30.01.2012 22:15 -
|
2445715
|
|
pagi
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 74 |
|
|
neříkám obout, ale ta cena je asi alarmující
neříkám obout, ale ta cena je asi alarmující :-p
|
|
08.02.2012 17:58 -
|
2449188
|
|
antonín
|
Město: Brázdim, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Ahoj zimáky sem taky řeil.Dostal sem ale 6 sad z Audi A8 zadara,tak u neřeím Jsou to sice 225/60/16 take sem musel koupit textilní řetězy za dva a půl Normální se mi tam u nevelyAle super,tam kde ostatní končily,já jel pořád i díky hydroaktiv
Ahoj zimáky sem taky řeil.Dostal sem ale 6 sad z Audi A8 zadara,tak u neřeím:-) Jsou to sice 225/60/16 take sem musel koupit textilní řetězy za dva a půl:-)) Normální se mi tam u nevely:-))))Ale super,tam kde ostatní končily,já jel pořád i díky hydroaktiv
|
|
08.02.2012 18:28 -
|
2449197
|
|
Hanz 397
|
|
|
tomc napsal(a): Hanz 397 napsal(a): A co má za "nokyjány"? Je toti rozdíl W+ a WR. WR jsou celoročky...!! Já mám W+ a jsou to nejlepí gumy,co jsem kdy jezdil(i kdy je fakt,e mám 205 55 16). A to i na zadohrabech... WR ka jsou ZIMNí ádné celoročky!!! univerzály jsou tak na 4x4 +nakladní a pak produkce osobních pneu s čínské lidové respubliky
Dají se pouít,jako zimní a prodejci pneu je tak i prodávají,ale kdy si je pořádně prohlídne,tak je na nich napsáno "all weather+",co znamená celoročky. A dokonce jsem je na jednom e-shopu i tak viděl...
Dají se pouít,jako zimní a prodejci pneu je tak i prodávají,ale kdy si je pořádně prohlídne,tak je na nich napsáno "all weather+",co znamená celoročky. A dokonce jsem je na jednom e-shopu i tak viděl...
|
|
08.02.2012 20:30 -
|
2449251
|
|
Mirrra
|
|
|
Já mam Fuldy a e bych byl nějak nadenej....přítí kosokvadrát Continentaly ale ta cena ku*va...za letní jsem vypálil 3600/kus no ono taky při 17´asi levnějí nebudou....jednodue přítí zimu to pojede na plechovejch 16´´
Já mam Fuldy a e bych byl nějak nadenej....přítí kosokvadrát Continentaly ale ta cena ku*va...za letní jsem vypálil 3600/kus :-( no ono taky při 17´asi levnějí nebudou....jednodue přítí zimu to pojede na plechovejch 16´´
|
|
18.02.2012 15:56 -
|
2452302
|
|
Adeon11
|
|
|
tak kede nám fasa nasnezilo tak sa permanentne testuju bridgestony blizzak LM30. mozem povedat, ze v kombinacii s hydraulikou sa viem dostat aj na miesto kde ine,casto fungl nove auta nevylezu...o parkovani na neodhrabanom parkovisku ani nehovorim...ak by som potreboval nove,tak asi by som siel zasa do nich,alebo mischeliny...ale tie tu moc ludia nespominaju..
tak kede nám fasa nasnezilo tak sa permanentne testuju bridgestony blizzak LM30. mozem povedat, ze v kombinacii s hydraulikou sa viem dostat aj na miesto kde ine,casto fungl nove auta nevylezu...o parkovani na neodhrabanom parkovisku ani nehovorim...ak by som potreboval nove,tak asi by som siel zasa do nich,alebo mischeliny...ale tie tu moc ludia nespominaju..:nevim
|
|
18.02.2012 16:10 -
|
2452304
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Tak Michelin můu popsat já. Mám Michelin Alpin Pilot, ale u mají svůj věk - 5 let. Take nemůu chválit. Jetě jsem s nima nezůstal viset, ale vedení v prosolený kai je zoufalý. Kruhový objezdy projídím krokem a jsem rád, kdy vyjedu na výjezdu, který určím já a ne gumy . Samozřejmě to není vina gum, ale jejich věku a moje, e jsem včas nekoupil nový. Dcera má na DS4 Michelin Alpin A4. Vyjede ve a nekloue nikde. Syn má asi 2 týdny na C5 nový přední BF Goodrich a taky si chválí, jak perfektně vedou směr a vyjedou z kadý lamastiky. Podle toho soudím, e značka gumy není jediný rozhodující faktor, ale taky její stav. Teda hloubka desenu a stáří. Značka má podle mě mnohem větí vliv na ivotnost
Tak Michelin můu popsat já. Mám Michelin Alpin Pilot, ale u mají svůj věk - 5 let. Take nemůu chválit. Jetě jsem s nima nezůstal viset, ale vedení v prosolený kai je zoufalý. Kruhový objezdy projídím krokem a jsem rád, kdy vyjedu na výjezdu, který určím já a ne gumy :-). Samozřejmě to není vina gum, ale jejich věku a moje, e jsem včas nekoupil nový. Dcera má na DS4 Michelin Alpin A4. Vyjede ve a nekloue nikde. Syn má asi 2 týdny na C5 nový přední BF Goodrich a taky si chválí, jak perfektně vedou směr a vyjedou z kadý lamastiky. Podle toho soudím, e značka gumy není jediný rozhodující faktor, ale taky její stav. Teda hloubka desenu a stáří. Značka má podle mě mnohem větí vliv na ivotnost
|
|
18.02.2012 16:26 -
|
2452307
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Taky jsem dal před cca 4 tejdnama dopředu BF Goodrich , měl jsem je nachystaný , protoe předchozí Ultra Gripy od Good Yearu začali díky teplé zimě rychle ztrácet vzorek , a 4 mm u není ádná hitparáda na sněhu . Kalamita předchozích dní na Vysočině je prověřila a jsu max. spokojenej . Nemám k nim jedinou výtku .
Taky jsem dal před cca 4 tejdnama dopředu BF Goodrich , měl jsem je nachystaný , protoe předchozí Ultra Gripy od Good Yearu začali díky teplé zimě rychle ztrácet vzorek , a 4 mm u není ádná hitparáda na sněhu . Kalamita předchozích dní na Vysočině je prověřila a jsu max. spokojenej . Nemám k nim jedinou výtku .
|
|
18.02.2012 17:29 -
|
2452320
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
Bridgestone Blizzak mám u 5 let na 406-ce a jsou fakt super, i kdy u by podle stáří se ani neměli pouívat. Za to na C5 mám 3 roky staré Michelin Primacy Alpin a na sněhu děs a hrůza. Klouou hodně do zatáček a při brdění taky bída. To platí ale pouze při jízdě na sněhu, jinak by byly dobrý. Jene jízda na sněhu je v zimě dost podstatnej faktor, take na přítí zimu to vidím na výměnu za Bridgestony.
Bridgestone Blizzak mám u 5 let na 406-ce a jsou fakt super, i kdy u by podle stáří se ani neměli pouívat. Za to na C5 mám 3 roky staré Michelin Primacy Alpin a na sněhu děs a hrůza. Klouou hodně do zatáček a při brdění taky bída. To platí ale pouze při jízdě na sněhu, jinak by byly dobrý. Jene jízda na sněhu je v zimě dost podstatnej faktor, take na přítí zimu to vidím na výměnu za Bridgestony.
|
|
18.02.2012 19:32 -
|
2452340
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
tak přidám svou zkuenost se zimou a pneuředek=barum polaris3:v pohodě,zadek barum polaris 2,a ty nebrat smýká to jak kráva a nejde udret káru na cestě,brdění v poho ale zatáčky marné okamitě jde prdel do hodin!!!
tak přidám svou zkuenost se zimou a pneu:předek=barum polaris3:v pohodě,zadek barum polaris 2,a ty nebrat smýká to jak kráva a nejde udret káru na cestě,brdění v poho ale zatáčky marné okamitě jde prdel do hodin!!!
|
|
18.02.2012 19:43 -
|
2452342
|
|
moriss
|
Město: PRAHA, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 62 |
|
|
Tak zima konci a na pneu infinity 205 65 15.denne 200km a koupil bych je zas,dobra skusenost.pro toho kdo vi ze se musi prizpusobit pocasi a okolnostem
Tak zima konci a na pneu infinity 205 65 15.denne 200km a koupil bych je zas,dobra skusenost.pro toho kdo vi ze se musi prizpusobit pocasi a okolnostem
|
|
19.02.2012 10:48 -
|
2452392
|
|
CC5
|
Město: Praha-Modřany, Auto: Citroën Xantia II Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 372 |
|
|
SAVA 215/55 R16 93 H neměl jsem problém na sněhu ani na vodě umava úplně v klidu
SAVA 215/55 R16 93 H neměl jsem problém na sněhu ani na vodě umava úplně v klidu :palec:palec
|
|
| |
|
|