| | |
12.01.2010 07:58 -
Zimní pneu na C5
|
1430651
|
|
miskod
|
|
|
No tak mna drzi teraz uz len to ESP/ASR. Moja xsarusa drzi na snehu o mnoho lepsie ako C5. Tam to ale bude tym ze mam sedem rokov stare gumy s asi 2mm dezenom. Tiez mam podozrenie na zlu geometriu, kedze mam pri rovnej jazde volant natoceny o cca 3-4 stupne doprava.
Ale zajtra mi pridu nove goodyear-ky ultra grip 7+. Rovno s nimi dam zmerat geometriu a to bude parada...
No tak mna drzi teraz uz len to ESP/ASR. Moja xsarusa drzi na snehu o mnoho lepsie ako C5. Tam to ale bude tym ze mam sedem rokov stare gumy s asi 2mm dezenom. Tiez mam podozrenie na zlu geometriu, kedze mam pri rovnej jazde volant natoceny o cca 3-4 stupne doprava.
Ale zajtra mi pridu nove goodyear-ky ultra grip 7+. Rovno s nimi dam zmerat geometriu a to bude parada...;-)
|
|
12.01.2010 15:41 -
Re: Zimní pneu na C5
|
1430677
|
|
tomc
|
|
|
stěma ultra grip 7+ sis moc nepomohl
stěma ultra grip 7+ sis moc nepomohl:nevim
|
|
12.01.2010 16:12 -
|
1430678
|
|
Darja
|
|
|
Kadej máme svoje favority
.link.
.link.
.link.
Kadej máme svoje favority
http://pneutest.cz/testy-zimnich-pneu/
http://news.autoroad.cz/nezarazeno/14391-asdf/
http://www.tyretest.com/pkw_winterreifen/goodyear/ultra_grip_7/index.html
|
|
12.01.2010 19:46 -
|
1430701
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Mám sice zimní Dunlopky, ale ultra grip 7+ má hodně lidí z mého okolí a nestěují si ba naopak je dost chválí, tak nevím ???
Mám sice zimní Dunlopky, ale ultra grip 7+ má hodně lidí z mého okolí a nestěují si ba naopak je dost chválí, tak nevím ???:nevim
|
|
12.01.2010 21:18 -
|
1430720
|
|
Darja
|
|
|
Já jsem koukala na testy těch Ultragripů a dopadají fakt skvěle, nemyslím si, e by tak patnou gumu v rolika testech hodnotili jako velmi dobrou.
Já jsem koukala na testy těch Ultragripů a dopadají fakt skvěle, nemyslím si, e by tak patnou gumu v rolika testech hodnotili jako velmi dobrou.
|
|
12.01.2010 21:26 -
|
1430721
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
ono dost záleí na čem se převáně jezdí - povrch, některé gumy jsou super, ale na sněhu nic moc a naopak, a pak vichni by jsme chtěli gumy na 20 sezon a aby jezdily i v v půlmetrovém sněhu, já mám ty hankuky iceber 4* (205/55/16) a jezdím teď dost po sněhu a i v rozbředlém a můu jen doporučit a v kufru mám rozbalené řetězy, byl jsem i na Slovensku teda v Pieanech a na suchém podkladu nehučí - prostě spokojenost
ono dost záleí na čem se převáně jezdí - povrch, některé gumy jsou super, ale na sněhu nic moc a naopak, a pak vichni by jsme chtěli gumy na 20 sezon a aby jezdily i v v půlmetrovém sněhu, já mám ty hankuky iceber 4* (205/55/16) a jezdím teď dost po sněhu a i v rozbředlém a můu jen doporučit a v kufru mám rozbalené řetězy, byl jsem i na Slovensku teda v Pieanech a na suchém podkladu nehučí - prostě spokojenost:palec
|
|
12.01.2010 21:36 -
|
1430722
|
|
Darja
|
|
|
Tak my měli kolikrát monost otestovat gumy v elezných horách a i ty moje fulďajzny jsou v pohodě, a mě okovaly
A teď poprvé za 17 let testuju pořádně gumy i v Praze, denodenně, a není výtka. Zaparkuju na místě, kam jiná auta nevjedou a co lepí, i z toho místa vyjedu (co někdy bývá větí problém, ne tam zajet, jak sleduju kolegy s fáblijema)
Tak my měli kolikrát monost otestovat gumy v elezných horách a i ty moje fulďajzny jsou v pohodě, a mě okovaly :-)
A teď poprvé za 17 let testuju pořádně gumy i v Praze, denodenně, a není výtka. Zaparkuju na místě, kam jiná auta nevjedou a co lepí, i z toho místa vyjedu:-)))) (co někdy bývá větí problém, ne tam zajet, jak sleduju kolegy s fáblijema)
|
|
12.01.2010 21:56 -
|
1430723
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
Najk ma pravdu záleí kto kde jazdí u nás keď vidím blaváka s polarisami tak sa mu vyhnem ja mam nokian lebo musím pod tatrami jeto tak
Najk ma pravdu záleí kto kde jazdí u nás keď vidím blaváka s polarisami tak sa mu vyhnem ja mam nokian lebo musím pod tatrami jeto tak:-)
|
|
12.01.2010 22:01 -
|
1430724
|
|
zdenekb
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 81 |
|
|
Fulda Kristall Montero jsem ted dal na Peugeota 106 (nae městské vozítko) a naprostá spokojenost - předtím tam byly nějaké zimní matadorky, vzorek byl jetě dobrý, ale klouzaly i na suchu - a nevěřil bych, e to můe být tak OBROVSKÝ rozdíl. Samozřejmě, e v jiném rozměru na jiném voze můe být pořadí "nejlepích" jiné, ale Darje rád věřím (zvlá jestli ty fóbie měly matadorky )
Fulda Kristall Montero jsem ted dal na Peugeota 106 (nae městské vozítko) a naprostá spokojenost - předtím tam byly nějaké zimní matadorky, vzorek byl jetě dobrý, ale klouzaly i na suchu - a nevěřil bych, e to můe být tak OBROVSKÝ rozdíl. Samozřejmě, e v jiném rozměru na jiném voze můe být pořadí "nejlepích" jiné, ale Darje rád věřím (zvlá jestli ty fóbie měly matadorky:-) )
|
|
12.01.2010 22:05 -
|
1430725
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Mimo to "kde", záleí taky "jak". S Meganem jsem na kleberkách projíděl úseky, kde jiní stáli.
Na Xantii jsem měl michelinky a taky bez problémů. Jenom teď C5ku jsem koupil se zimníma Lassa a musel jsem je vyměnit zase za michelniky. A opět bez problémů. Jenome mechanik, ke kterému jezdím, zase Lassy chválí.
Mimo to "kde", záleí taky "jak". S Meganem jsem na kleberkách projíděl úseky, kde jiní stáli.
Na Xantii jsem měl michelinky a taky bez problémů. Jenom teď C5ku jsem koupil se zimníma Lassa a musel jsem je vyměnit zase za michelniky. A opět bez problémů. Jenome mechanik, ke kterému jezdím, zase Lassy chválí.
|
|
12.01.2010 22:06 -
|
1430726
|
|
Darja
|
|
|
Tak mě mile překvapily, kupovala jsem je tehdá pod finančním tlakem a tak jsem si řekla, e zvolím to lepí z levnějích Takové to mení zlo a jsem a v oku, e jsou dobré. A protoe jsem sklerotik, tak jsem v nich odjela i loňskou letní sezónu (koncem srpna jsem si vzpomněla, e bych měla přezout Vím vím, enská no) a nehučí tak jako třeba barumky, co jsme měli na BX, ne jsme ho prodali. Myslím, e za ty prachy ...
Tak mě mile překvapily, kupovala jsem je tehdá pod finančním tlakem a tak jsem si řekla, e zvolím to lepí z levnějích :D Takové to mení zlo a jsem a v oku, e jsou dobré. A protoe jsem sklerotik, tak jsem v nich odjela i loňskou letní sezónu (koncem srpna jsem si vzpomněla, e bych měla přezout:-d Vím vím, enská no) a nehučí tak jako třeba barumky, co jsme měli na BX, ne jsme ho prodali. Myslím, e za ty prachy ...;-)
|
|
13.01.2010 06:57 -
|
1430737
|
|
hollowmen
|
Město: , Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 28 |
|
|
Ahoj já si koupil také nové GoodYear-ky Ultra Grip 7+ a jsem s nima velice spokojen. Na sněhu sedí jako divý, při rychlé jízdě nejsou slyet a jetě jsem s nima nikde nezapadl. Naopak v pondělí ráno jsem jako jediný bez odhazování a tlačení odjel z parkovitě bez nějakých větích problémů. Trochu jsem zvedl podvozek a za mnou u jenom zůstával prach od sněhu. Vichni jenom čuměli.
Ahoj já si koupil také nové GoodYear-ky Ultra Grip 7+ a jsem s nima velice spokojen. Na sněhu sedí jako divý, při rychlé jízdě nejsou slyet a jetě jsem s nima nikde nezapadl. Naopak v pondělí ráno jsem jako jediný bez odhazování a tlačení odjel z parkovitě bez nějakých větích problémů. Trochu jsem zvedl podvozek a za mnou u jenom zůstával prach od sněhu. Vichni jenom čuměli.
|
|
13.01.2010 07:36 -
|
1430738
|
|
Petr72
|
|
|
Ahoj vem. Na podzim jsem taky řeil zimáky a moje volba padla na Dunlop winter sport 3D. Na Pneunetu je měli v akci a hodnocení nebylo patný, tak jsem si udělal radost. V jizerkách na lyování taky bez problémů. V rozměru 215 /55 R16 je to cenově hodně nahoře a člověk u toho placení roní slzy.
Ahoj vem. Na podzim jsem taky řeil zimáky a moje volba padla na Dunlop winter sport 3D. Na Pneunetu je měli v akci a hodnocení nebylo patný, tak jsem si udělal radost.:palec V jizerkách na lyování taky bez problémů. V rozměru 215 /55 R16 je to cenově hodně nahoře a člověk u toho placení roní slzy;-).
|
|
13.01.2010 08:06 -
|
1430742
|
|
miskod
|
|
|
Tak mna tie moje UG 7+ vysli 1460CZK. Je ale pravda, ze su to 195/65 R15. Na zimu mi predsa len pride lepsia uzsia guma. Tiez som to kupil v triede 91T. V technicaku mam pisane pri letnych 94H, ale pri zimnych len 195/65 R15 bez hmotnostnej a rychlostnej triedy. Tiez aj stare su 91T. Tak len dufam, ze v pripade nehody (klop, klop, klop) ma nikto nebude obhanat.
Tak mna tie moje UG 7+ vysli 1460CZK. Je ale pravda, ze su to 195/65 R15. Na zimu mi predsa len pride lepsia uzsia guma. Tiez som to kupil v triede 91T. V technicaku mam pisane pri letnych 94H, ale pri zimnych len 195/65 R15 bez hmotnostnej a rychlostnej triedy. Tiez aj stare su 91T. Tak len dufam, ze v pripade nehody (klop, klop, klop) ma nikto nebude obhanat.
|
|
13.01.2010 08:53 -
|
1430745
|
|
Petr72
|
|
|
miskod. Já mám v techničáku jen jeden rozměr, take mám smolíka. Levnějí gumy mi souzeny nejsou.
miskod. Já mám v techničáku jen jeden rozměr, take mám smolíka. Levnějí gumy mi souzeny nejsou. :-((((:-(
|
|
13.01.2010 18:57 -
|
1802042
|
|
edivák
|
|
|
Ahoj, koupil jsem Sava Eskimo S3 v rozměru 215/55/R16 pod dojmem kladných uivatelských recenzí. Je to moje první zima s C5, ale předpokládám, e není normální aby při průjezdu zatáčkou v podstatě při sebemení rychlosti uklouznul zadek cca o 10cm do strany ne se guma chytne? (pak se ale kousne a u drí) Na Xantii mám Nokian WR čtvrtou zimu s vzorkem 5mm a tohle prostě neznám!-( Nejezdíte někdo ty Savy?
Ahoj, koupil jsem Sava Eskimo S3 v rozměru 215/55/R16 pod dojmem kladných uivatelských recenzí. Je to moje první zima s C5, ale předpokládám, e není normální aby při průjezdu zatáčkou v podstatě při sebemení rychlosti uklouznul zadek cca o 10cm do strany ne se guma chytne? (pak se ale kousne a u drí) Na Xantii mám Nokian WR čtvrtou zimu s vzorkem 5mm a tohle prostě neznám!-( Nejezdíte někdo ty Savy?
|
|
13.01.2010 19:10 -
|
1802046
|
|
pajauchy
|
Město: Hrdibořice, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 148 |
|
|
Já mám Barum Polaris 2 a taky to jede , drí sluně
Já mám Barum Polaris 2 a taky to jede , drí sluně :-)
|
|
13.01.2010 19:23 -
|
1802050
|
|
Petr72
|
|
|
Polaris 2 jsem měl na jednom autě a byl s nima vcelku spokojen, ale jen do té doby co jsem na druhé auto obul Debica Frigo a potom Debica Frigo II.
Ač se vyrábějí v polsku slouily výborně a dost známích je chválí také. Jeliko má v Debice 50 procent Goodyear tak se není co divit. Doufám e Dunlopky co obouvám teď, budou alespoň stejně dobrý
Polaris 2 jsem měl na jednom autě a byl s nima vcelku spokojen, ale jen do té doby co jsem na druhé auto obul Debica Frigo a potom Debica Frigo II.
Ač se vyrábějí v polsku slouily výborně a dost známích je chválí také. Jeliko má v Debice 50 procent Goodyear tak se není co divit. Doufám e Dunlopky co obouvám teď, budou alespoň stejně dobrý ;-)
|
|
13.01.2010 19:25 -
|
1802053
|
|
pajauchy
|
Město: Hrdibořice, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 148 |
|
|
Debicy jsem měl na formánkovi a té spokojenost , neni na nich nic patného a udělají stejnou slubu jako některé předraené
Debicy jsem měl na formánkovi a té spokojenost , neni na nich nic patného a udělají stejnou slubu jako některé předraené :-d
|
|
| |
|
|