| | |
01.03.2013 22:05 -
Re: Bouchání na nerovnostech
|
2552936
|
|
Majk-fox
|
Město: Chrudim, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 164 |
|
|
Take můj Thriller s tou kraksnou má opět pokračování. U bych o tom mohl napsat knihu!!! Loiska Jardou vyměněna daly se tam jiné jeté koule. Po opravě krása ticho. Dojel jsem domů od Jardy, uvnitř klídek, druhej den do práce, domů a pohodička a radost e mám klid ani těch peněz jsem nelitoval. Den auto stálo a opět bouchá hajzl. Opačná strana ne před tím... Co si o tom myslet... Nevim, jestli mě to kraksna dělá naschvál..
Take můj Thriller s tou kraksnou má opět pokračování. U bych o tom mohl napsat knihu!!! Loiska Jardou vyměněna daly se tam jiné jeté koule. Po opravě krása ticho. Dojel jsem domů od Jardy, uvnitř klídek, druhej den do práce, domů a pohodička a radost e mám klid ani těch peněz jsem nelitoval. Den auto stálo a opět bouchá hajzl. Opačná strana ne před tím... Co si o tom myslet... Nevim, jestli mě to kraksna dělá naschvál..
|
|
23.03.2013 06:43 -
Hluk při přejezdu nerovností
|
2559864
|
|
Leonidas.1
|
Město: Pohorská Ves, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 60 |
|
|
Ahoj,
poradí prosím někdo ně budu auto dávat do servisu? Při jízdě přes jakoukoliv mení díru či nerovnost je auto hlučné a řekl bych, e se i hůře ovládá ne předtím. Co by to mohlo být za závadu? Nejdříve jsem si myslel, e to jde odzadu, ale teď bych řekl, e je to čím dál horí a i po přejetí díry i předními koly.
Předem díky vem za kadou odpověď.
Leon
Ahoj,
poradí prosím někdo ně budu auto dávat do servisu? Při jízdě přes jakoukoliv mení díru či nerovnost je auto hlučné a řekl bych, e se i hůře ovládá ne předtím. Co by to mohlo být za závadu? Nejdříve jsem si myslel, e to jde odzadu, ale teď bych řekl, e je to čím dál horí a i po přejetí díry i předními koly.
Předem díky vem za kadou odpověď.
Leon
|
|
23.03.2013 07:46 -
Re: Hluk při přejezdu nerovností
|
2559866
|
|
jruze
|
|
|
Z toho popisu no v zadu pokud to vre a nebo střílí loiska v ranenech a ve předu to mohou být tyčky stabilizátoru,spodní čepy,kuláky - jestli to cvaká třeba na koskách tak tyčky,jestli to má tendenci plavat na vyjetých kolejích tak kuláky a nebo spodní čepy. - takle nedovedu přesněji.
Z toho popisu :nevim no v zadu pokud to vre a nebo střílí loiska v ranenech a ve předu to mohou být tyčky stabilizátoru,spodní čepy,kuláky - jestli to cvaká třeba na koskách tak tyčky,jestli to má tendenci plavat na vyjetých kolejích tak kuláky a nebo spodní čepy. - takle nedovedu přesněji.;-)
|
|
15.05.2013 13:41 -
|
2579936
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Mám po výměně loisek v zadních kolech. Nehučely, na zvedáku jenom malinko svitěly, vazelína v nich byla... Přitom při přejezdu nerovností rachot, jako kdy se sype elezo. Po výměně loisek naprosté ticho.
Mám po výměně loisek v zadních kolech. Nehučely, na zvedáku jenom malinko svitěly, vazelína v nich byla... Přitom při přejezdu nerovností rachot, jako kdy se sype elezo. Po výměně loisek naprosté ticho.
|
|
24.06.2013 08:57 -
|
2592012
|
|
schoking
|
Město: Baka City, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Zdravim mam dotaz co to muze byt.puvodne kdyz sem vjel do zatacky a byla tam dira tak mi to od predni napravy trosku kleplo a ve volante sem to taky citil jako takove divne zadrnceni. Ted mi to dela i na dire kdyz jedu rovne .
C5 mam kratce tak sem jeste s toho magor
Zdravim mam dotaz co to muze byt.puvodne kdyz sem vjel do zatacky a byla tam dira tak mi to od predni napravy trosku kleplo a ve volante sem to taky citil jako takove divne zadrnceni. Ted mi to dela i na dire kdyz jedu rovne .
C5 mam kratce tak sem jeste s toho magor :-((((
|
|
24.06.2013 09:02 -
|
2592015
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
přečti si to tady celé, jinak kosti (tyčky stabilizátoru),
přečti si to tady celé, jinak kosti (tyčky stabilizátoru),
|
|
24.06.2013 09:36 -
|
2592038
|
|
schoking
|
Město: Baka City, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Diky hned po sichte vaoim do servisu at mi vymeni tycky
Diky hned po sichte vaoim do servisu at mi vymeni tycky
|
|
24.06.2013 21:47 -
|
2592431
|
|
najk
|
|
|
schoking napsal(a): Diky hned po sichte vaoim do servisu at mi vymeni tycky
jde to udělat doma, třeba i na ulici bez problémů, stačí auto zvednout jako kdy dělá gumu, sundá vytočené kolo a čumí na to , dvě matice a je to , ojničky seene na netu v poho
jde to udělat doma, třeba i na ulici bez problémů, stačí auto zvednout jako kdy dělá gumu, sundá vytočené kolo a čumí na to , dvě matice a je to , ojničky seene na netu v poho
|
|
07.11.2013 17:44 -
|
2634831
|
|
Majk-fox
|
Město: Chrudim, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 164 |
|
|
Take, viníka asi mám, dal jsem plechy se zimákama a zase klepe a to jsem měl celý léto na liákách klid. Zimáky jsou vyváený bezchybně. A teď mě řekněte, co na tom můe klepat? Napadlo mě, e to je moc nahutěný, ale mám to dle títku na 2.5 atmosfér. Tak nevím, jedině snad sehnat jetý liáky na zimní gumy.
Take, viníka asi mám, dal jsem plechy se zimákama a zase klepe a to jsem měl celý léto na liákách klid. Zimáky jsou vyváený bezchybně. A teď mě řekněte, co na tom můe klepat? Napadlo mě, e to je moc nahutěný, ale mám to dle títku na 2.5 atmosfér. Tak nevím, jedině snad sehnat jetý liáky na zimní gumy.
|
|
07.11.2013 19:51 -
|
2634902
|
|
jumep
|
|
|
mal si to vyzute tie gumy?
disky su origo?
mal si to vyzute tie gumy?
disky su origo?
|
|
07.11.2013 20:35 -
|
2634927
|
|
Majk-fox
|
|
|
Gumy jsou nový, vyváený a disky jsou obyčejný plecháče. Ty jsem k tomu dostal, jako druhou sadu kol na zimu. Liáky, který to nedělají jsou Muketýry na C5.
Gumy jsou nový, vyváený a disky jsou obyčejný plecháče. Ty jsem k tomu dostal, jako druhou sadu kol na zimu. Liáky, který to nedělají jsou Muketýry na C5.
|
|
07.11.2013 20:45 -
|
2634941
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
Majk-fox napsal(a): Gumy jsou nový, vyváený a disky jsou obyčejný plecháče. Ty jsem k tomu dostal, jako druhou sadu kol na zimu. Liáky, který to nedělají jsou Muketýry na C5.
a jak by litaky/plechy ovplyvnovali buchanie?
a jak by litaky/plechy ovplyvnovali buchanie?
|
|
07.11.2013 20:53 -
|
2634950
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
No já bych jeden nápad moná měl.
Plechové disky krásně kovové klepnutí zesilují, lité je tlumí. Je to normální - zkuste si na oba klepnout kladívkem. Plechové jsou trochu jako zvon. U litých závisí samozřejmě i na tvaru - je jich spousta, plecháče jsou +- stejné.
No já bych jeden nápad moná měl.
Plechové disky krásně kovové klepnutí zesilují, lité je tlumí. Je to normální - zkuste si na oba klepnout kladívkem. Plechové jsou trochu jako zvon. U litých závisí samozřejmě i na tvaru - je jich spousta, plecháče jsou +- stejné.
|
|
07.11.2013 20:53 -
|
2634953
|
|
DOUFAK
|
|
|
Nechytá mu to (krtá,bouchá.klepe) od vyosených zadnich brzdičů? Stará věc...
Nechytá mu to (krtá,bouchá.klepe) od vyosených zadnich brzdičů? Stará věc... ;-)
|
|
07.11.2013 21:03 -
|
2634961
|
|
Majk-fox
|
|
|
Klepe to, kdy jsou výtluky a kanály, kdy kolo propruí. Jindy ne, nic nikde nedrhne, na heveru se s tím krásně otáčí.
Klepe to, kdy jsou výtluky a kanály, kdy kolo propruí. Jindy ne, nic nikde nedrhne, na heveru se s tím krásně otáčí.
|
|
07.11.2013 21:05 -
|
2634963
|
|
jumep
|
|
|
tie plechy boli origo? nemaju vacsiu stredovu dieru?
tie plechy boli origo? nemaju vacsiu stredovu dieru?
|
|
07.11.2013 21:05 -
|
2634964
|
|
najk
|
|
|
a co kosti jste taky vyměnili??
a co kosti jste taky vyměnili?? ;-)
|
|
07.11.2013 21:17 -
|
2634984
|
|
Majk-fox
|
|
|
Najk: Mě se to ozývá ze zadní nápravy. Loiska v ramenech, přední i zadní silentbloky, dorazy, ve nový.
Najk: Mě se to ozývá ze zadní nápravy. Loiska v ramenech, přední i zadní silentbloky, dorazy, ve nový.
|
|
07.11.2013 22:24 -
|
2635038
|
|
Hanz 397
|
|
|
Mě na XM docela brutálně klepaly na nerovnostech rzdové destičky- moc se jim nepovedl rozměr...
Mě na XM docela brutálně klepaly na nerovnostech rzdové destičky- moc se jim nepovedl rozměr...
|
|
| |
|
|