| | |
14.01.2013 09:36 -
Re: Bouchání na nerovnostech
|
2539064
|
|
Majk-fox
|
Město: Chrudim, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 164 |
|
|
Hele měnila se celá sada, loiska, to co je v tom pytlíku, kdy to příjde z obchodu. V Holetíně mě pan Voldán řikal, e to nemusel vymezit, ten co to měnil.
Hele měnila se celá sada, loiska, to co je v tom pytlíku, kdy to příjde z obchodu. V Holetíně mě pan Voldán řikal, e to nemusel vymezit, ten co to měnil.
|
|
15.01.2013 11:48 -
|
2539183
|
|
Majk-fox
|
Město: Chrudim, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 164 |
|
|
jruze napsal(a): Tohle jsem na jednom autě řeil také a vyřeeno a výměnou loisek,trubky a vymezení v ramenu(také tam byla nedavno měněná sada,ale nějaká ????)- po výměně OK.
Ahooj, a prosimtě, Ty bys dokázal zjistit, jestli je to loisko vadné nebo spí, jsetli je to klepání jeho práce. Ví, aby to zas nebyl pokus/omyl, jako s těma silentblokama. Kdyby bylo dobré, tak by se tam nechalo. Díky
Tohle jsem na jednom autě řeil také a vyřeeno a výměnou loisek,trubky a vymezení v ramenu(také tam byla nedavno měněná sada,ale nějaká ????)- po výměně OK.
Ahooj, a prosimtě, Ty bys dokázal zjistit, jestli je to loisko vadné nebo spí, jsetli je to klepání jeho práce. Ví, aby to zas nebyl pokus/omyl, jako s těma silentblokama. Kdyby bylo dobré, tak by se tam nechalo. Díky
|
|
15.01.2013 11:53 -
|
2539184
|
|
DrMarvin
|
|
|
Majk-fox napsal(a): jruze napsal(a): Tohle jsem na jednom autě řeil také a vyřeeno a výměnou loisek,trubky a vymezení v ramenu(také tam byla nedavno měněná sada,ale nějaká ????)- po výměně OK.
kdy dá shitsadu za pár korun tak se modli a něco přeije:=)
já dával za materiál na zadní nápravu kolem 5ti tisíc a bez práce....
sadu co jsem viděl za 800 na jednu stranu bych nedal nikam.
kdy dá shitsadu za pár korun tak se modli a něco přeije:=)
|
|
15.01.2013 12:05 -
|
2539186
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
DrMarvin napsal(a): kdy dá shitsadu za pár korun tak se modli a něco přeije:=)
prosím uvést rozpis materiálů za cenu skoro 5000,- předpokládám, e se bavíme o zavěení, tudí 2 sady, děkuji, prosím včetně výrobce a případně odkaz na prodejce (a jen tak lehce podotýkám, e i origo z výroby, některé měly china loiska)
prosím uvést rozpis materiálů za cenu skoro 5000,- předpokládám, e se bavíme o zavěení, tudí 2 sady, děkuji, prosím včetně výrobce a případně odkaz na prodejce (a jen tak lehce podotýkám, e i origo z výroby, některé měly china loiska) ;-)
|
|
15.01.2013 12:08 -
|
2539189
|
|
DrMarvin
|
|
|
najk napsal(a): prosím uvést rozpis materiálů za cenu skoro 5000,- předpokládám, e se bavíme o zavěení, tudí 2 sady, děkuji, prosím včetně výrobce a případně odkaz na prodejce (a jen tak lehce podotýkám, e i origo z výroby, některé měly china loiska)
ano obě strany....loiska SKF expres z praglu, a zbytek origo z citrona...a nic China nebylo.......včetně vymezovacích podloek a veho....btw: jestli je někdo chce, mam je doma, pouil jsem 2 a jsou pekelně drahý:=)
ano obě strany....loiska SKF expres z praglu, a zbytek origo z citrona...a nic China nebylo.......včetně vymezovacích podloek a veho....btw: jestli je někdo chce, mam je doma, pouil jsem 2 a jsou pekelně drahý:=)
|
|
15.01.2013 12:16 -
|
2539198
|
|
DrMarvin
|
|
|
jruze napsal(a): Mne vychází ve +- 2700,- (materiál i s trubkama) na obě strany - loiska SKF ostatní origo z Citroenu.
pokud účtoval 5. tak asi i na auto mechanika
loiska 4x 380 ,vazelína SKF 320,podloky 4x 160, gufera 4x100,trubky 2x 480, vymezovací podloky sada 570.....cca 4,300 bez práce....
trubky vypadali jetě docela dobře...ale kdy u tam měnit vechno....
loiska 4x 380 ,vazelína SKF 320,podloky 4x 160, gufera 4x100,trubky 2x 480, vymezovací podloky sada 570.....cca 4,300 bez práce....
trubky vypadali jetě docela dobře...ale kdy u tam měnit vechno....
|
|
15.01.2013 12:28 -
|
2539201
|
|
DrMarvin
|
|
|
a jetě jsem zapoměl to plastový pouzdro na trubku...
mne bylo tady na doporučení jajdy a ostatních e nejlepí je kombinace SKF a origo...take jsem tak udělal....a od té doby neni problém..radi dám o pár tisíc víc ne to dělat ob rok znova:=)
bylo mi řečeno e tadle sada neni nic moc a e ta trubka je jak papírová a podobně..
ale a kadej dělá jak chce....
a jardo....to vis ze to mas levnejsi.mas slevy a tak..ja nemam nic a jeste jsem musel platit na loziska express doruceni z prahy a jeste tomu manikovi y SKF dat kilo na naftu po praze aby to odvezl hned na vlak
a jetě jsem zapoměl to plastový pouzdro na trubku...
mne bylo tady na doporučení jajdy a ostatních e nejlepí je kombinace SKF a origo...take jsem tak udělal....a od té doby neni problém..radi dám o pár tisíc víc ne to dělat ob rok znova:=)
bylo mi řečeno e tadle sada neni nic moc a e ta trubka je jak papírová a podobně..
ale a kadej dělá jak chce....
a jardo....to vis ze to mas levnejsi.mas slevy a tak..ja nemam nic a jeste jsem musel platit na loziska express doruceni z prahy a jeste tomu manikovi y SKF dat kilo na naftu po praze aby to odvezl hned na vlak:D
|
|
15.01.2013 13:13 -
|
2539205
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
a tady .link. má samotný loiska za 209Kč bez DPH
a tady http://www.sortiment.cz/index.php?akc=fulltext&mod=PRODUKTY&sku=&list=pic&listpoc=20&log=W&keywords=VKD+24000&x=7&y=5&option=obs&skupina=&vyrobce= má samotný loiska za 209Kč bez DPH
|
|
15.01.2013 17:07 -
|
2539227
|
|
Majk-fox
|
|
|
jruze: A ty bys dokázal udělat prohlídku jestli to fakt dělají ty loiska? Nechce se mi měnit loiska na který jsem najel 10 000 km, kdy budou teda ok.
jruze: A ty bys dokázal udělat prohlídku jestli to fakt dělají ty loiska? Nechce se mi měnit loiska na který jsem najel 10 000 km, kdy budou teda ok.
|
|
15.01.2013 17:36 -
Re: mlácení volantu
|
2539231
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
Zdravím, jak přejedu nějakou věti nerovnost tak to bouchne v napravě a kubne volantem nevite co by to mohlo dělat? jsem po výměně LDS dík
Zdravím, jak přejedu nějakou věti nerovnost tak to bouchne v napravě a kubne volantem nevite co by to mohlo dělat? jsem po výměně LDS dík
|
|
15.01.2013 17:46 -
|
2539232
|
|
jumep
|
|
|
mal som tu chlapika co si to vymenil a spravil 3000 a zacalo to mlatit, zistilo sa ze pouzil staru tycku, ktora bola ohrdzavela a aj ked to ocistil a namazal tak to cele zhrdzavelo a loziska boli na sr....
takze kludne tomu nieco moze byt
bud to chod reklamovat, alebo chod k ruzemu, ani jeden z nas nemame pripravky na nedestruktivne rozobratie (existuju, ale asi ani citroen ich nebude mat) a pri relativnej cene materialu je to to najmenej kupit nove veci a nahodit ich tam
mal som tu chlapika co si to vymenil a spravil 3000 a zacalo to mlatit, zistilo sa ze pouzil staru tycku, ktora bola ohrdzavela a aj ked to ocistil a namazal tak to cele zhrdzavelo a loziska boli na sr....
takze kludne tomu nieco moze byt
bud to chod reklamovat, alebo chod k ruzemu, ani jeden z nas nemame pripravky na nedestruktivne rozobratie (existuju, ale asi ani citroen ich nebude mat) a pri relativnej cene materialu je to to najmenej kupit nove veci a nahodit ich tam
|
|
15.01.2013 19:58 -
|
2539260
|
|
bobe
|
Město: Praha - Zásmuky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 161 |
|
|
Kolik si myslíte e vydrí shit sada uloení zadního ramene?
Majk-fox: Pokud ti dělal uloení zadní nápravy v Holetíně p. Voldán tak si můe být absolutně jistý e to uloení má v pořádku.
Já bych se asi podíval zdali jsou v pořádku silentbloky drící nápravnici ke karoserii.
Kolik si myslíte e vydrí shit sada uloení zadního ramene?
Majk-fox: Pokud ti dělal uloení zadní nápravy v Holetíně p. Voldán tak si můe být absolutně jistý e to uloení má v pořádku.
Já bych se asi podíval zdali jsou v pořádku silentbloky drící nápravnici ke karoserii.
|
|
15.01.2013 20:29 -
|
2539263
|
|
jumep
|
|
|
bobe: keby si cital, tak vidis ze tie tiez menil a nepomohlo
a stat sa moze kazdemu ze sa to rozpadne zasa ...
kazdopadne to chce najst realne co tomu je, ale to takto nadialku od pocitaca nespravi ani jeden z nas
bobe: keby si cital, tak vidis ze tie tiez menil a nepomohlo
a stat sa moze kazdemu ze sa to rozpadne zasa ...
kazdopadne to chce najst realne co tomu je, ale to takto nadialku od pocitaca nespravi ani jeden z nas
|
|
15.01.2013 20:44 -
|
2539266
|
|
bobe
|
Město: Praha - Zásmuky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 161 |
|
|
Jumep: promiň asi mi to uteklo. Já jen dle vlastních zkueností
Teď bez vlastních zkueností
Vím e C5 - I měla problém i s těmi závaími které jsou na zadní nápravě uchyceny. Dokonce se pro to i svolávalo k opravě. Nemůe to být zdrojem bouchání?
Jumep: promiň asi mi to uteklo. Já jen dle vlastních zkueností :-)
Teď bez vlastních zkueností :-)
Vím e C5 - I měla problém i s těmi závaími které jsou na zadní nápravě uchyceny. Dokonce se pro to i svolávalo k opravě. Nemůe to být zdrojem bouchání?
|
|
15.01.2013 20:47 -
|
2539267
|
|
jumep
|
|
|
o5 zle pozeras: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break
o5 zle pozeras: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break
|
|
15.01.2013 20:54 -
|
2539272
|
|
bobe
|
|
|
Vdy já vím proto píu e to bylo na C5 - I
Ale má pravdu, bez přímého kontaktu s vozem je těké poskytnout kloudnou radu
Vdy já vím :-) proto píu e to bylo na C5 - I :-)
Ale má pravdu, bez přímého kontaktu s vozem je těké poskytnout kloudnou radu :-)
|
|
| |
|
|