| | |
29.08.2014 09:34 -
Re: Bouchání na nerovnostech
|
2728990
|
|
LebedaXM
|
Město: Praha, Auto: Citroen C8 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 28 |
|
|
Nebo Robert Voldán z Holetína u Hlinska...
Nebo Robert Voldán z Holetína u Hlinska... :-)
|
|
20.08.2015 20:52 -
|
2853134
|
|
vendac
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 143 |
|
|
Pánové,potřebuju radu. Jestli se s tím u někdo nesetkal. Něco mi bouchá vzadu do podvozku. Na stk zkontrolovany vůle a ádný nejsou. Přesto něco tam je. Myslel jsem,e to dělají plasty v interiéru. Sundáno a projetí bez a bylo to jetě horí. Kdy někdo sedí za mnou,tak vdycky při tom zvuku něco klepne do podlahy. U jsem zoufalej. Nesetkal se s tím u někdo? Děkuji za rady.
Pánové,potřebuju radu. Jestli se s tím u někdo nesetkal. Něco mi bouchá vzadu do podvozku. Na stk zkontrolovany vůle a ádný nejsou. Přesto něco tam je. Myslel jsem,e to dělají plasty v interiéru. Sundáno a projetí bez a bylo to jetě horí. :-( Kdy někdo sedí za mnou,tak vdycky při tom zvuku něco klepne do podlahy. U jsem zoufalej. Nesetkal se s tím u někdo? Děkuji za rady.
|
|
21.08.2015 00:50 -
|
2853194
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Výfuk?
Výfuk?
|
|
21.08.2015 05:36 -
|
2853196
|
|
vendac
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 143 |
|
|
Vyfuk bohuel ne.Taky jsem si to myslel,ale ten je vude ok. u nevím na co se podívat co rozebrat.
Vyfuk bohuel ne.Taky jsem si to myslel,ale ten je vude ok.:nevim u nevím na co se podívat co rozebrat. :-o
|
|
21.08.2015 10:33 -
|
2853226
|
|
jumep
|
|
|
tu sa tazko radi
so vsetkym lomcovat, buchat hybat
tu sa tazko radi
so vsetkym lomcovat, buchat hybat
|
|
21.08.2015 15:24 -
|
2853248
|
|
vendac
|
|
|
Já u nevím čím. Bouchal jsem a hybal snad u ze vím. ale je mi jasný,e takhle od stolu to dost dobře nejde.
Já u nevím čím. Bouchal jsem a hybal snad u ze vím. :-d ale je mi jasný,e takhle od stolu to dost dobře nejde.
|
|
21.08.2015 16:20 -
|
2853252
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Tam dole je pod krytama a tepelnýma títama tolik moností, e se to musí jedině sundat a kouknout. Můe to být některá trubička, nebo hadička vypadlá z dráku, můe být na krytu kámen nebo ztvrdlý bláto, uvolněný kabely, uvolněný samotný kryty ...
Tam dole je pod krytama a tepelnýma títama tolik moností, e se to musí jedině sundat a kouknout. Můe to být některá trubička, nebo hadička vypadlá z dráku, můe být na krytu kámen nebo ztvrdlý bláto, uvolněný kabely, uvolněný samotný kryty ...
|
|
21.08.2015 16:25 -
|
2853253
|
|
vendac
|
|
|
I něco z těch krytů jsem měl sundany. Jetě teda ne podbehy a nekoukal jsem na nádr. Ty myslí,e nějaký takový kus bahna by se mohl a tolik přenáet do interiéru? Mrknu na to jetě teda.
I něco z těch krytů jsem měl sundany. Jetě teda ne podbehy a nekoukal jsem na nádr. Ty myslí,e nějaký takový kus bahna by se mohl a tolik přenáet do interiéru? Mrknu na to jetě teda. :-o
|
|
21.08.2015 16:30 -
|
2853254
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Myslím ..., nemyslím ..., nevím.
Tonoucí se stébla chytá.
Myslím ..., nemyslím ..., nevím. :nevim
Tonoucí se stébla chytá.
|
|
21.08.2015 17:40 -
|
2853257
|
|
vendac
|
|
|
Spodní kryty jsem čistil,teda je fakt ze jenom na jedný straně. Jetě zkusím druhou stranu a ten podběh. Snad na to přijdu. Jestli to neodhalim,tak budu jezdit jenom po dobrých silnicích.
Spodní kryty jsem čistil,teda je fakt ze jenom na jedný straně. Jetě zkusím druhou stranu a ten podběh. Snad na to přijdu. :-o Jestli to neodhalim,tak budu jezdit jenom po dobrých silnicích. :-))))
|
|
24.09.2016 22:50 -
Měkký předek
|
2996937
|
|
KU5
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Zdravím, chci se zeptat, jestli někdo nemá zkuenost s měkkým předkem. Na nerovnostech tluče, houpe na zvlněné silnici. Přepnutí na reim sport moc nepomůe. Auto máme od května, zjistili jsme, e na jedné kouli vpředu je označení C6. My máme C5 III X7 (2009), 2.0 HDi.
Zdravím, chci se zeptat, jestli někdo nemá zkuenost s měkkým předkem. Na nerovnostech tluče, houpe na zvlněné silnici. Přepnutí na reim sport moc nepomůe. Auto máme od května, zjistili jsme, e na jedné kouli vpředu je označení C6. My máme C5 III X7 (2009), 2.0 HDi.
|
|
25.09.2016 20:02 -
|
2997085
|
|
jumep
|
|
|
ak su poznacene C6 a su z C6 ktora mala amvar, tak v nich nie su tlmice - to musi byt dost ohubu s tym jazdit
a ostatne skontrolovat siletny a uchytenia napravy, to tiez vela spravi
ak su poznacene C6 a su z C6 ktora mala amvar, tak v nich nie su tlmice - to musi byt dost ohubu s tym jazdit
a ostatne skontrolovat siletny a uchytenia napravy, to tiez vela spravi
|
|
|
Eattheday
|
Město: Ceska Lipa, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 49 |
|
|
Dobry den přatelé. Chci se zeptat zda je to v poradku. Mam X7 hydro kdyz jezdim pres kocici hlavy boule atd tak auto jede jak v perince ale jak hodne nezbrzdim na ostre hrane a to ze jmena pri sjezdu ostre hrany tak podvozek bouchne celkem. Kdyz to sjedu pomalu je to ok. To same jsem vyzkousel s autem ktere ma tlumice a to ani nepipne ale u hydra neco bouchne. Na druhou stranu nic normalne neboucha kdyz neni sjezd z hrany dolu ( vykop, freza atd. ) dekuji za postrehy a nazory. Jinak pistnice jsou suche a lds je plny stav. Je mozne ze u mechů je to bezne?
Dobry den přatelé. Chci se zeptat zda je to v poradku. Mam X7 hydro kdyz jezdim pres kocici hlavy boule atd tak auto jede jak v perince ale jak hodne nezbrzdim na ostre hrane a to ze jmena pri sjezdu ostre hrany tak podvozek bouchne celkem. Kdyz to sjedu pomalu je to ok. To same jsem vyzkousel s autem ktere ma tlumice a to ani nepipne ale u hydra neco bouchne. Na druhou stranu nic normalne neboucha kdyz neni sjezd z hrany dolu ( vykop, freza atd. ) dekuji za postrehy a nazory. Jinak pistnice jsou suche a lds je plny stav. Je mozne ze u mechů je to bezne?
|
|
05.12.2016 13:17 -
|
3017717
|
|
Eattheday
|
Město: Ceska Lipa, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 49 |
|
|
Me ale auto tluce jen na ostre hrane jinak nerovnosti kocici hlavy atd to neboucha nic.Kdyz zpomalim hodne na ostre hranr nebouchne nic ale kdyz jedu tak pekna jeba.
Me ale auto tluce jen na ostre hrane jinak nerovnosti kocici hlavy atd to neboucha nic.Kdyz zpomalim hodne na ostre hranr nebouchne nic ale kdyz jedu tak pekna jeba.
|
|
05.12.2016 13:33 -
|
3017719
|
|
jumep
|
|
|
podla mna silent 3656 04
nederu sa ti gumi zvnutra?
podla mna silent 3656 04
nederu sa ti gumi zvnutra?
|
|
05.12.2016 14:40 -
|
3017727
|
|
xsedmička
|
Město: Kutná Hora, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Zdravím-taky mám za sebou bouchání přední nápravy u od koupě loni v září nikdo si s tím nevěděl rady v citroenu jsem nechal zkontrolovat podvozek 3x u známého taky 2x na heveru a nic se nezjistilo ve bez vůlí a stále to bouchalo(půl roku sem se s tím trápil) Stále jsem sháněl někoho kdo stím má trochu zkuenosti a nael na vebu pána nedaleko od nás kterej dělá citroeny a ten měl skoro hned jasno jak uviděl moji X7---máte moc vysoko předek to není normální má být podstatně ní--zkusil udělat sám korekci podvozku,ale nepovedlo se tak mně poslal do citroenu.A bylo po bouchání udělali korekci povozku auto lo ní hlavně předek a bylo opraveno a hlavně ticho nemusí to stejná závada to netvrdím,ale u mně to tak bylo.
Zdravím-taky mám za sebou bouchání přední nápravy u od koupě loni v září nikdo si s tím nevěděl rady v citroenu jsem nechal zkontrolovat podvozek 3x u známého taky 2x na heveru a nic se nezjistilo ve bez vůlí a stále to bouchalo(půl roku sem se s tím trápil) Stále jsem sháněl někoho kdo stím má trochu zkuenosti a nael na vebu pána nedaleko od nás kterej dělá citroeny a ten měl skoro hned jasno jak uviděl moji X7---máte moc vysoko předek to není normální má být podstatně ní--zkusil udělat sám korekci podvozku,ale nepovedlo se tak mně poslal do citroenu.A bylo po bouchání udělali korekci povozku auto lo ní hlavně předek a bylo opraveno a hlavně ticho:palec nemusí to stejná závada to netvrdím,ale u mně to tak bylo.
|
|
12.08.2020 11:31 -
|
3279823
|
|
Pavel123
|
Město: Beneov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 61 |
|
|
Přečetl jsem si celé vlákno a zjistil jsem , e příčin bouchání je celá řada.Také se podělím o své "záitky".Mám CI- break a na nerovnostech od zadní nápravy kovové rány.Ale fakt rány.Takové plechové.Nejdříve jsem se domníval, e to mlátí výfuk o něco.Ale pokud s ním lomcuji , nic se neozývá.Od výfuku to opravdu není.Ten zvuk lze i vygenerovat a sice v mení intenzitě,tím, e auto ručně hodně rozkejvám.K tomu bych chtěl jetě podotknout, e tyto zvuky se projevovaly spíe na větích nerovnostech.Co se ale nestalo.Včera jsem si nechal vyměnit kostice na stabilizační tyči na přední nápravě páč měly ji velkou vůli.A najednou se ty zmiňované rány u ozývají i na meních nerovnostech.Můe to spolu nějak souviset?Mimochodem mi přijde předevím zajímavá ta skutečnost, e se rány dokáí vytvořit na stojícím autě jeho rozkýváním.Sice nezní tak silně,ale jsou to ty samé.Máte někdo nápad čím by to mohlo být? Děkuji.
Přečetl jsem si celé vlákno a zjistil jsem , e příčin bouchání je celá řada.Také se podělím o své "záitky".Mám CI- break a na nerovnostech od zadní nápravy kovové rány.Ale fakt rány.Takové plechové.Nejdříve jsem se domníval, e to mlátí výfuk o něco.Ale pokud s ním lomcuji , nic se neozývá.Od výfuku to opravdu není.Ten zvuk lze i vygenerovat a sice v mení intenzitě,tím, e auto ručně hodně rozkejvám.K tomu bych chtěl jetě podotknout, e tyto zvuky se projevovaly spíe na větích nerovnostech.Co se ale nestalo.Včera jsem si nechal vyměnit kostice na stabilizační tyči na přední nápravě páč měly ji velkou vůli.A najednou se ty zmiňované rány u ozývají i na meních nerovnostech.Můe to spolu nějak souviset?Mimochodem mi přijde předevím zajímavá ta skutečnost, e se rány dokáí vytvořit na stojícím autě jeho rozkýváním.Sice nezní tak silně,ale jsou to ty samé.Máte někdo nápad čím by to mohlo být? Děkuji.:nevim
|
|
12.08.2020 11:59 -
|
3279826
|
|
Tony_Z
|
Město: Okr. Kladno, Auto: C5 III (X7) Tourer 2.2HDi 125Kw (4HT, 2009); C5 I 2.0HDi 80Kw (RHZ, 2002) | Počet příspěvků: 519 |
|
|
Pavel123 napsal(a): Přečetl jsem si celé vlákno a zjistil jsem , e příčin bouchání je celá řada.Také se podělím o své "záitky".Mám CI- break a na nerovnostech od zadní nápravy kovové rány.Ale fakt rány.Takové plechové.Nejdříve jsem se domníval, e to mlátí výfuk o něco.Ale pokud s ním lomcuji , nic se neozývá.Od výfuku to opravdu není.Ten zvuk lze i vygenerovat a sice v mení intenzitě,tím, e auto ručně hodně rozkejvám.K tomu bych chtěl jetě podotknout, e tyto zvuky se projevovaly spíe na větích nerovnostech.Co se ale nestalo.Včera jsem si nechal vyměnit kostice na stabilizační tyči na přední nápravě páč měly ji velkou vůli.A najednou se ty zmiňované rány u ozývají i na meních nerovnostech.Můe to spolu nějak souviset?Mimochodem mi přijde předevím zajímavá ta skutečnost, e se rány dokáí vytvořit na stojícím autě jeho rozkýváním.Sice nezní tak silně,ale jsou to ty samé.Máte někdo nápad čím by to mohlo být? Děkuji.
A loiska zadních ramen jsi ji řeil?
A loiska zadních ramen jsi ji řeil?
|
|
12.08.2020 12:05 -
|
3279827
|
|
Pavel123
|
Město: Beneov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 61 |
|
|
Zatím ne.Ono jetě do včerejka se s tím jak tak dalo jezdit.Ale jak píu, nyní se to rapidně zhorilo,tak e to musím řeit.Co se týká těch loisek... Tím e auto rozkývu do stran a zvuky, podotýkám e auto stojí na místě, se ozývají , tak i přesto mohou být příčinou loiska zadních ramen?
Zatím ne.Ono jetě do včerejka se s tím jak tak dalo jezdit.Ale jak píu, nyní se to rapidně zhorilo,tak e to musím řeit.Co se týká těch loisek... Tím e auto rozkývu do stran a zvuky, podotýkám e auto stojí na místě, se ozývají , tak i přesto mohou být příčinou loiska zadních ramen?
|
|
| |
|
|