| | |
22.10.2011 09:30 -
Re: Zatáčení na plný rejd
|
2420479
|
|
Darja
|
|
|
Ty má v TP 205/60 R16?
Já teda sehnala 215/55/16 Dunlop 4D jinde a levněji... ale to bude asi tím, e já sehnala 93H, tady mají pro mě zbytečné 97H.
Ty má v TP 205/60 R16?
Já teda sehnala 215/55/16 Dunlop 4D jinde a levněji... ale to bude asi tím, e já sehnala 93H, tady mají pro mě zbytečné 97H.
|
|
22.10.2011 18:24 -
|
2420594
|
|
jruze
|
|
|
To jako vzadu 215 a vepředu? 205 ? a co na to elektronika ? (esp,abs) nic ?
To jako vzadu 215 a vepředu? 205 ? a co na to elektronika ? (esp,abs) nic ?
|
|
22.10.2011 18:47 -
|
2420603
|
|
Darja
|
|
|
ty se bude modlit, abys nebyl účastníkem dopravní nehody Protoe pak se ti z takovýhle gumový ródeo zkrátí pojistný plnění.
Nezlob se, ale to je fakt moc
Já dala za 4D 12tisíc...
ty se bude modlit, abys nebyl účastníkem dopravní nehody :D Protoe pak se ti z takovýhle gumový ródeo zkrátí pojistný plnění.
Nezlob se, ale to je fakt moc :-))
Já dala za 4D 12tisíc...
|
|
22.10.2011 20:18 -
|
2420648
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
vechno co se netýká Zatáčení na plný rejd je off a tudí dodo, téma na prachy a jaké boty ji existuje, tam se prosím projevte, díky
vechno co se netýká Zatáčení na plný rejd je off a tudí dodo, téma na prachy a jaké boty ji existuje, tam se prosím projevte, díky ;-)
|
|
21.12.2012 16:21 -
vytočení volantu na maximum
|
2532354
|
|
oto592401
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Pri vytáčaní do pravej strany volantom na doraz auto podskočí. Auto som mal na diagnostike a nezistili iadnu chybu. Správa sa tak ako keby bol stále zapnutý diferenciál. poloosy sú dobré. Ak viete niekto poraďte mi prosím, čo tomu môe by. Dík.
Pri vytáčaní do pravej strany volantom na doraz auto podskočí. Auto som mal na diagnostike a nezistili iadnu chybu. Správa sa tak ako keby bol stále zapnutý diferenciál. poloosy sú dobré. Ak viete niekto poraďte mi prosím, čo tomu môe by. Dík.
|
|
21.12.2012 18:41 -
Re: problem prevodovka
|
2532384
|
|
Henry
|
|
|
Můe to dělat patná geometrie přední nápravy.
Můe to dělat patná geometrie přední nápravy.
|
|
21.12.2012 20:45 -
Re: problem prevodovka
|
2532412
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
je to normál, konstrukčně nezvládnuté, na tvrdém povrchu je to znáti více při max. vytočení, na měkkém to nepozná, ja bych to neřeil ,. jinak se tady někde u o tom psalo, chce to troku pohledat, jinak ti poopravím název vlákna
je to normál, konstrukčně nezvládnuté, na tvrdém povrchu je to znáti více při max. vytočení, na měkkém to nepozná, ja bych to neřeil ,. jinak se tady někde u o tom psalo, chce to troku pohledat, jinak ti poopravím název vlákna ;-)
|
|
21.12.2012 21:17 -
Re: vytočení volantu na maximum
|
2532416
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Francouzi holt v tomhle případě nepochopili, k čemu je dobrý Ackermanův princip řízení - a takhle to dopadlo.
Take ano, dělá to patná geometrie přední nápravy - problém je, e to není chyba nastavení ale konstrukční chyba - take neodstranitelné.
Francouzi holt v tomhle případě nepochopili, k čemu je dobrý Ackermanův princip řízení - a takhle to dopadlo.
Take ano, dělá to patná geometrie přední nápravy - problém je, e to není chyba nastavení ale konstrukční chyba - take neodstranitelné.
|
|
21.12.2012 23:06 -
|
2532426
|
|
Hanz 397
|
|
|
To je dobré vědět-taky jsem si toho vimnul a u jsem si myslel,e neumím udělat geometrii. Dělal jsem jí snad 10x...
To je dobré vědět-taky jsem si toho vimnul a u jsem si myslel,e neumím udělat geometrii. Dělal jsem jí snad 10x...
|
|
21.12.2012 23:13 -
|
2532431
|
|
jumep
|
|
|
krasne to poznat v parkovacich domoch ked sa tocis po tej betonovej smyklavej podlahe namorko ....
krasne to poznat v parkovacich domoch ked sa tocis po tej betonovej smyklavej podlahe namorko ....
|
|
22.12.2012 07:45 -
|
2532462
|
|
Mamlas
|
|
|
U me trochu pomohla vymena silentbloku v ramenech. Pred vymenou mi predek poskakoval pri otaceni, po vymene se to uklidnilo. Neodstranilo se to uplne. Jinak u me na to jeste maji vliv pneu. Ted se zimnima je to vyraznejsi protoze maji vyssi profil.
U me trochu pomohla vymena silentbloku v ramenech. Pred vymenou mi predek poskakoval pri otaceni, po vymene se to uklidnilo. Neodstranilo se to uplne. Jinak u me na to jeste maji vliv pneu. Ted se zimnima je to vyraznejsi protoze maji vyssi profil.
|
|
22.12.2012 08:03 -
|
2532463
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Taky jsem si toho viml,ale nadával jsem tomu pozornost. Mám před domem asfaltku která je posypaná těrkem a myslel jsem,e to skáče po těch kamínkách. Taky mám udělanou geometrii po tom crasch testu co jsem měl na jaře.
Take at si skáče na max volant zas tak často nemám
Taky jsem si toho viml,ale nadával jsem tomu pozornost. Mám před domem asfaltku která je posypaná těrkem a myslel jsem,e to skáče po těch kamínkách:-). Taky mám udělanou geometrii po tom crasch testu co jsem měl na jaře.
Take at si skáče na max volant zas tak často nemám;-)
|
|
22.12.2012 09:51 -
|
2532467
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Mamlas : Ví e te si uvědomuji, e jsem to měl tak samo ??? Při plném rejdu odskakovalo kolo... jene mi měnili čep řízení - tak jsem myslel e je to i vůlí a rzhozenou geometrií. A při tom nali taky načlé silentbloky ramen.. ty se projevily v zatáčce boucháním (myslel jsem e to jsou kostice...). Mám ve vyměněno a uívám si ticha
Mamlas : Ví e te si uvědomuji, e jsem to měl tak samo ??? Při plném rejdu odskakovalo kolo... jene mi měnili čep řízení - tak jsem myslel e je to i vůlí a rzhozenou geometrií. A při tom nali taky načlé silentbloky ramen.. ty se projevily v zatáčce boucháním (myslel jsem e to jsou kostice...). Mám ve vyměněno a uívám si ticha :palec
|
|
22.12.2012 10:48 -
|
2532475
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
po výmene silentov na ramenách mi to prestalo robi aj v pakovacích domoch neskáče
po výmene silentov na ramenách mi to prestalo robi aj v pakovacích domoch neskáče:-d
|
|
| |
|
|