| | |
19.10.2009 08:13 -
Sjeté zadní pneu
|
1107673
|
|
Kárl
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Zdravín, včera jsem měnil pneu na zimní a na těch letních jsem zjistit e jsou víc sjeté na vnějí straně -čím to můe být ?
Děkuji
Zdravín, včera jsem měnil pneu na zimní a na těch letních jsem zjistit e jsou víc sjeté na vnějí straně -čím to můe být ?
Děkuji
|
|
19.10.2009 08:20 -
Re: Sjeté zadní pneu
|
1107674
|
|
Mistrtwist
|
Město: Prágl, Auto: | Počet příspěvků: 41 |
|
|
Geometrie. Nenapsal jsi, jestli přední, nebo zadní. nebo oboje... U zadních to můe značit problém s loiskama v uloení ramene
Geometrie. Nenapsal jsi, jestli přední, nebo zadní. nebo oboje... U zadních to můe značit problém s loiskama v uloení ramene
|
|
19.10.2009 10:00 -
|
1107678
|
|
Kárl
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Zadní, ale kdy jsou v háji loiska uloení ramene ta se sjídí vnitřní strana pneu a kola jsou do A, to dobře znám z BX.
Zadní, ale kdy jsou v háji loiska uloení ramene ta se sjídí vnitřní strana pneu a kola jsou do A, to dobře znám z BX.
|
|
19.10.2009 10:58 -
|
1107683
|
|
tief
|
|
|
Dlouhodobe podhustene/prehustene pneu ? Agresivni jizda do zakrut ?
Dlouhodobe podhustene/prehustene pneu ? Agresivni jizda do zakrut ?
|
|
22.10.2009 21:44 -
|
1107900
|
|
Brzda
|
|
|
mě se před výměnou loisek ramen sjíděly zadní pneu naprosto rovnoměrně, ale výrazně rychleji ne přední, loiska byly mrtvolky. "A" jako na BX jsem nepozoroval, při změně zátěe se zezadu ozvalo zavrzání a při přejezdu díry v zatáčce auto trochu plavalo. po výměně ve OK
mě se před výměnou loisek ramen sjíděly zadní pneu naprosto rovnoměrně, ale výrazně rychleji ne přední, loiska byly mrtvolky. "A" jako na BX jsem nepozoroval, při změně zátěe se zezadu ozvalo zavrzání a při přejezdu díry v zatáčce auto trochu plavalo. po výměně ve OK
|
|
23.10.2009 19:19 -
|
1108012
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Dlouhodobě přehutěné pneu se sjídějí více uprostřed. Dlouhodobě podhutěné se sjíějí více na krajích. Jakýkoli tlak nemá vliv na nesymtrické sjídění pneu.
Dlouhodobě přehutěné pneu se sjídějí více uprostřed. Dlouhodobě podhutěné se sjíějí více na krajích. Jakýkoli tlak nemá vliv na nesymtrické sjídění pneu.
|
|
23.10.2009 19:36 -
|
1108021
|
|
tief
|
|
|
vilous: teoreticky ano, prakticky sa mi na BX zjazdila pri dlhodobom podhusteni vnejsi cast pneu, loziska a geometrie na 100% ok, neptej se proc, vysvetlit to neumim
vilous: teoreticky ano, prakticky sa mi na BX zjazdila pri dlhodobom podhusteni vnejsi cast pneu, loziska a geometrie na 100% ok, neptej se proc, vysvetlit to neumim :)
|
|
04.06.2020 18:57 -
|
3272156
|
|
Leonidas.1
|
Město: Pohorská Ves, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 60 |
|
|
Ahoj, jdu si pro radu... čím by mohlo být, e se mi sjeli komplet zadní kola - rovnoměrně, ale straně rychle! Při výměně ze zimních na letní jsem nijak neregistroval velké ojetí zimních pneu. Po nějaké době mi přilo, e jsou kola trochu jinak vykloněný tak jsem se objednal na geometrii. Zadní kola byli opravdu rozházený, tak jsem byl spokojen, e odjídím z geoky a bude ve v pohodě... ale včera jsem si viml, e jsou zadní kola uplně nasra*ku sjetý - jak jsem psal - rovnoměrně, ale obě opravdu úplně bez vzorku. Dnes jsem koupil nové pneu, aby s tím ena mohla jezdit do práce. Objednal jsem se znovu na geometrii aby se podívali, jestli něco není patně, ale to by se gumy asi nesjeli takhle pravidelně, kdyby byla geometrie patná...? čím by to mohlo být?
Děkuji za kadou radu...
Ahoj, jdu si pro radu... čím by mohlo být, e se mi sjeli komplet zadní kola - rovnoměrně, ale straně rychle! Při výměně ze zimních na letní jsem nijak neregistroval velké ojetí zimních pneu. Po nějaké době mi přilo, e jsou kola trochu jinak vykloněný tak jsem se objednal na geometrii. Zadní kola byli opravdu rozházený, tak jsem byl spokojen, e odjídím z geoky a bude ve v pohodě... ale včera jsem si viml, e jsou zadní kola uplně nasra*ku sjetý - jak jsem psal - rovnoměrně, ale obě opravdu úplně bez vzorku. Dnes jsem koupil nové pneu, aby s tím ena mohla jezdit do práce. Objednal jsem se znovu na geometrii aby se podívali, jestli něco není patně, ale to by se gumy asi nesjeli takhle pravidelně, kdyby byla geometrie patná...? čím by to mohlo být?
Děkuji za kadou radu...
|
|
05.06.2020 00:18 -
|
3272184
|
|
jruze
|
|
|
Leonidas.1 napsal(a): Ahoj, jdu si pro radu... čím by mohlo být, e se mi sjeli komplet zadní kola - rovnoměrně, ale straně rychle! Při výměně ze zimních na letní jsem nijak neregistroval velké ojetí zimních pneu. Po nějaké době mi přilo, e jsou kola trochu jinak vykloněný tak jsem se objednal na geometrii. Zadní kola byli opravdu rozházený, tak jsem byl spokojen, e odjídím z geoky a bude ve v pohodě... ale včera jsem si viml, e jsou zadní kola uplně nasra*ku sjetý - jak jsem psal - rovnoměrně, ale obě opravdu úplně bez vzorku. Dnes jsem koupil nové pneu, aby s tím ena mohla jezdit do práce. Objednal jsem se znovu na geometrii aby se podívali, jestli něco není patně, ale to by se gumy asi nesjeli takhle pravidelně, kdyby byla geometrie patná...? čím by to mohlo být?
Děkuji za kadou radu...
Sylentbloky na zadní nápravě - to ale na geometrii musel vidět.
Sylentbloky na zadní nápravě - to ale na geometrii musel vidět.
|
|
05.06.2020 08:23 -
|
3272195
|
|
Leonidas.1
|
Město: Pohorská Ves, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 60 |
|
|
Diky za odpověď. Včera jsem s tim byl v servisu a nic tam nenali... Dneska jedu znova na geometrii pro zkontrolování. Dal jsem tam nové pneu tak doufám, e se mi za pár km nesmetou...
Diky za odpověď. Včera jsem s tim byl v servisu a nic tam nenali... Dneska jedu znova na geometrii pro zkontrolování. Dal jsem tam nové pneu tak doufám, e se mi za pár km nesmetou... :-((((
|
|
05.06.2020 09:32 -
|
3272198
|
|
jumep
|
|
|
no neviem co tam chceli vidiet, s tym treba zahybat, ak to pojde lahko rukou tak su tie silenty KO a treba to cele pomenit a potom geo
bude tam najskor lietat zbiehavost
no neviem co tam chceli vidiet, s tym treba zahybat, ak to pojde lahko rukou tak su tie silenty KO a treba to cele pomenit a potom geo
bude tam najskor lietat zbiehavost
|
|
| |
|
|