| | |
15.07.2009 10:15 -
Kuna,plch,my...
|
873840
|
|
dulo1
|
Město: Plieovce, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 24 |
|
|
Čaute vetci!
Neviem či niekto má podobný problém ako ja. Pravdepodobne sa mi niektora hore citovaná potvora nasahovala do motorového priestoru hlavne v noici. Zatial nejakú vánu kodu nespôsobila ( prerala zvukovú izoláciu zo spodu kapoty), ale je to moná otázka času.Neviete poradi nejaký postrek alebo nejakú fintu ako sa zbavi tohoto návtevníka?
Čaute vetci!
Neviem či niekto má podobný problém ako ja. Pravdepodobne sa mi niektora hore citovaná potvora nasahovala do motorového priestoru hlavne v noici. Zatial nejakú vánu kodu nespôsobila ( prerala zvukovú izoláciu zo spodu kapoty), ale je to moná otázka času.Neviete poradi nejaký postrek alebo nejakú fintu ako sa zbavi tohoto návtevníka?
|
|
15.07.2009 10:24 -
Re: Kuna,plch,my...
|
873841
|
|
Rena
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Pořiď si kočku, my máme 2 a ty vyloví vechno v dosahu. Je fakt, e samy skáčou po kapotě a častu jedu s vyapkanou cestičkou napředku. Lezou i na spodek, tulit se k teplému motoru, ale nic nerozkouou. Kunu máme taky, ale k autu neleze, kočky ji asi nepustí.
Pořiď si kočku, my máme 2 a ty vyloví vechno v dosahu. Je fakt, e samy skáčou po kapotě a častu jedu s vyapkanou cestičkou napředku. Lezou i na spodek, tulit se k teplému motoru, ale nic nerozkouou. Kunu máme taky, ale k autu neleze, kočky ji asi nepustí.
|
|
15.07.2009 10:36 -
|
873842
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
Dej tam lidský vlasy do punčochy....
Dej tam lidský vlasy do punčochy....
|
|
15.07.2009 10:40 -
|
873843
|
|
Rafmartin
|
Město: Zálesie, Auto: Citroen C3 HDi | Počet příspěvků: 209 |
|
|
To s mackou je pravda, odkedy mame macky, v okoli nie je okrem psov nic. Dokonca aj vtaci si davaju pozor, odkedy dvaja padli za obet Problem nam robia ale maciatka, ktore sa v motore velmi radi hraju, v podstate tam byvaju. no zatial nic nerozhryzli, ale tak... Vzdy ked chcem ist prec autom, musim pozerat do motora a buchat po plastoch a podbehoch. Minuly tyzden sa mi stalo, ze som sa uz pohol, isiel som asi 10 km/h a pozeram v spätnom zrkadle nic a odrazu dve maciatka, ktore za jazdy vyskocili na macky zevraj plati ako odpudzovadlo supy pomarancov.
To dulo1: V starej c5 sme mali mys a ta pekne hryzla vsetky zvukove tesnenia. Podla mna tam bola aj pocas jazdy schovana. Vyriesila to casom mala nadobka s otravou. Skus pripadne tento sposob.
To s mackou je pravda, odkedy mame macky, v okoli nie je okrem psov nic. Dokonca aj vtaci si davaju pozor, odkedy dvaja padli za obet :-)))) Problem nam robia ale maciatka, ktore sa v motore velmi radi hraju, v podstate tam byvaju. no zatial nic nerozhryzli, ale tak... Vzdy ked chcem ist prec autom, musim pozerat do motora a buchat po plastoch a podbehoch. Minuly tyzden sa mi stalo, ze som sa uz pohol, isiel som asi 10 km/h a pozeram v spätnom zrkadle nic a odrazu dve maciatka, ktore za jazdy vyskocili :-d na macky zevraj plati ako odpudzovadlo supy pomarancov.
To dulo1: V starej c5 sme mali mys a ta pekne hryzla vsetky zvukove tesnenia. Podla mna tam bola aj pocas jazdy schovana. Vyriesila to casom mala nadobka s otravou. Skus pripadne tento sposob.
|
|
15.07.2009 10:42 -
|
873844
|
|
tief
|
|
|
existuje na to chemia v spreji ...
|
|
15.07.2009 11:43 -
|
873845
|
|
dulo1
|
Město: Plieovce, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 24 |
|
|
ďakujem vetkým za rady.Buchta tie vlasy určite skusím, lebo som to u počul.To s tou mačkou je komnplikované lebo bývam v paneláku a nie v rodinnom dome. Je pravda, e parkujem niekedy vonku a niekedy v garái a neviem presne kedy mi tú izoláciu erú.Musím to nejako zisti.V garái mám pasce a otravu, ale zatial sa nič nechytilo.. Tak uvidíme.
ďakujem vetkým za rady.Buchta tie vlasy určite skusím, lebo som to u počul.To s tou mačkou je komnplikované lebo bývam v paneláku a nie v rodinnom dome. Je pravda, e parkujem niekedy vonku a niekedy v garái a neviem presne kedy mi tú izoláciu erú.Musím to nejako zisti.V garái mám pasce a otravu, ale zatial sa nič nechytilo.. Tak uvidíme.
|
|
15.07.2009 12:38 -
|
873846
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Na ty otrávené granule bych si dal pozor, protoe není nic příjemnějího, ne kdy je myka spapá, potom si zaleze někam na skryté místo u pěkně vyhřátého motoru a tam pěkně chcípne......
Na ty otrávené granule bych si dal pozor, protoe není nic příjemnějího, ne kdy je myka spapá, potom si zaleze někam na skryté místo u pěkně vyhřátého motoru a tam pěkně chcípne......;-)
|
|
15.07.2009 15:38 -
|
873851
|
|
jumep
|
|
|
Kusan riesil elektronicky plasic, mozno by aj to stalo za zvazenie
Kusan riesil elektronicky plasic, mozno by aj to stalo za zvazenie
|
|
15.07.2009 17:28 -
|
873857
|
|
dulo
|
Město: Plieovce, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
tief napsal(a): existuje na to chemia v spreji ...
Tief a nevie konkrétne ????
Tief a nevie konkrétne ????
|
|
15.07.2009 19:36 -
|
873862
|
|
Darja
|
|
|
.link.
.link.
Urcite bych to pouzila v kombinaci s plasicem a vlasama kuny jsou potvory
http://www.kompaktservis.com/inshop/sprej-proti/
http://uni.autodoplnky.cz/motip-sprej-proti-kunam-obsah-baleni-400ml-s28352641
Urcite bych to pouzila v kombinaci s plasicem a vlasama :-D kuny jsou potvory
|
|
15.07.2009 21:25 -
|
873864
|
|
maxík
|
Město: Smrovka, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 51 |
|
|
Nedavno jsem o tom psal v odkazu cisteni egr ventilu, slysel jsem o vlasech, ale zkusenosti jeste nemam, ja to mel prokousany asi uz z nemecka kde jsem to koupil
Nedavno jsem o tom psal v odkazu cisteni egr ventilu, slysel jsem o vlasech, ale zkusenosti jeste nemam, ja to mel prokousany asi uz z nemecka kde jsem to koupil
|
|
17.07.2009 20:43 -
|
873926
|
|
Myák
|
Město: Tinov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 174 |
|
|
.link.
tady je taky něco.
http://www.format1.cz/article.asp?nArticleID=69&nDepartmentID=72&nLanguageID=1
tady je taky něco.
|
|
18.07.2009 14:05 -
|
873939
|
|
stano1
|
|
|
Kunu som mal pravidelne na návteve v motore-vraj sa chodí ohrieva ked je chladno....
tu predávajú chemický pripravok ktorý im smrdí. zavesil som to do motor.priestoru a zatial mám pokoj.
u sa viac neukázala. Zatial vdy len prila ale nerozhrýzla nič,vraj im chutia viac autá koncernu VW.
tu sú s kunami velké problémy často krát prídu nem.tutisti na dovolenku bud na VW al. audi,večer zaparkujú a ráno u neodídu.
Zatial to funguje,uvidím ako dalej
Kunu som mal pravidelne na návteve v motore-vraj sa chodí ohrieva ked je chladno....
tu predávajú chemický pripravok ktorý im smrdí. zavesil som to do motor.priestoru a zatial mám pokoj.
u sa viac neukázala. Zatial vdy len prila ale nerozhrýzla nič,vraj im chutia viac autá koncernu VW.
tu sú s kunami velké problémy často krát prídu nem.tutisti na dovolenku bud na VW al. audi,večer zaparkujú a ráno u neodídu.
Zatial to funguje,uvidím ako dalej:-d
|
|
19.07.2009 09:58 -
|
873943
|
|
Aja
|
|
|
Kuny mi taky chodily se ohřívat,ale znám připad,e jim chutná i buirka drátu a skončilo to přehryzáním ruznych kabelů.Vlasy i chlupy psa nepomáhaly tak jsem si pořídil elektrický odpuzovač.www.evv.cz/zbozi.php?co=detail&kod=3100000170
Kuny mi taky chodily se ohřívat,ale znám připad,e jim chutná i buirka drátu a skončilo to přehryzáním ruznych kabelů.Vlasy i chlupy psa nepomáhaly tak jsem si pořídil elektrický odpuzovač.www.evv.cz/zbozi.php?co=detail&kod=3100000170
|
|
19.07.2009 19:29 -
|
873955
|
|
Beatldus
|
Město: Ostrov , Auto: | Počet příspěvků: 76 |
|
|
Kuny jsou pěkný potvory,u nás mezi barákama jich běhá spousta tak jsem koupil u benzinky sprey na kuny a jiné potvory a zatím musím zaklepat, C5ky si zatím nevimají.Ptej jim ten sprey smrdí .Musí se to opakovat dvakrát do roka. .Stál kolem 130 kč.
Kuny jsou pěkný potvory,u nás mezi barákama jich běhá spousta tak jsem koupil u benzinky sprey na kuny a jiné potvory a zatím musím zaklepat, C5ky si zatím nevimají.Ptej jim ten sprey smrdí .Musí se to opakovat dvakrát do roka. .Stál kolem 130 kč.:-d
|
|
20.07.2009 16:41 -
|
873979
|
|
MartinP
|
|
|
Mám podobnou zkuenost, ale s kočkama. Chodili se ohřívat naim do -Forman do prostoru, kde je motor. Koata to okoukala a chodila tam taky. Pak jsem vyrazil asi 2km na potu jejich autem a po zaparkování na náměstí najednou z pod auta vylelza obě koata, no opravdu jsem byl z toho překvapen. Dal jsem je dovnitř a pak odvezl dom na zahradu. Jiná zkuenost cca po roce byla ta, e pak naim patně dobíjelo auto, no a já patný kutil, e se na to podívám a spravím to. Čekalo mě překvapení, kdy po otevření kapoty jsem viděl starou kočičí kůi namotanou u aletrnátoru a ta tam musela být celkem dlouho. Tak to asi zatím ve k tématu. Zatím čůůs.
Mám podobnou zkuenost, ale s kočkama. Chodili se ohřívat naim do -Forman do prostoru, kde je motor. Koata to okoukala a chodila tam taky. Pak jsem vyrazil asi 2km na potu jejich autem a po zaparkování na náměstí najednou z pod auta vylelza obě koata, no opravdu jsem byl z toho překvapen. Dal jsem je dovnitř a pak odvezl dom na zahradu. Jiná zkuenost cca po roce byla ta, e pak naim patně dobíjelo auto, no a já patný kutil, e se na to podívám a spravím to. Čekalo mě překvapení, kdy po otevření kapoty jsem viděl starou kočičí kůi namotanou u aletrnátoru a ta tam musela být celkem dlouho. Tak to asi zatím ve k tématu. Zatím čůůs.
|
|
05.08.2010 22:12 -
Něco ere \"filc\" v motorovém prostoru
|
2352124
|
|
Toman
|
Město: Hradec králové, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Nemáte někdo nějakou dobrou radu co na havě, která mi pravidelně ujídá ten tlumící filc za motorem. e mám podezření na kuny, je asi zbytečné psát, protoe bych rád, nějak ochránil tuto věc komplexně před vekerým zvířectvem, jako myi atd. V obchodě prodávají od MOTIPU přímo sprej na kuny (proti kunám) Ale slyel jsem, e to moc nepomáhá. Předem díky
Nemáte někdo nějakou dobrou radu co na havě, která mi pravidelně ujídá ten tlumící filc za motorem. e mám podezření na kuny, je asi zbytečné psát, protoe bych rád, nějak ochránil tuto věc komplexně před vekerým zvířectvem, jako myi atd. V obchodě prodávají od MOTIPU přímo sprej na kuny (proti kunám) Ale slyel jsem, e to moc nepomáhá. Předem díky :palec
|
|
05.08.2010 22:20 -
Re: Něco ere \"filc\" v motorovém prostoru
|
2352126
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Znamej ma v aute piskatko, meni to ton, aby si okusovaci nezvykli a pry od te doby v pohode....
Znamej ma v aute piskatko, meni to ton, aby si okusovaci nezvykli a pry od te doby v pohode....
|
|
05.08.2010 22:27 -
|
2352127
|
|
Rampa
|
Město: Rio, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 89 |
|
|
Před mnoha lety jsem měl stejný problém ve Felicii. Byla to kuna, viděl jsem ji potvoru občas vyběhnout zpod auta. Vyírala tlumící filc od motoru na stěně do kabiny a nepřestala, dokud ho nevykubala vechen. Trvalo to asi rok. Zkouel jsem otrávené návnady od profesionálních hubičů kůdců, pískátka s ultrazvukem a vechno k ničemu. Trnul jsem hrůzou, aby nepřechroupla nějaké kabely ale la jen po filcu. Po čase jsem slyel radu, ale nevím jestli to zabere na kunu, e je dobrý vytáhnout z vejce malou odvrtanou dírkou obsah a stříkačkou zpětně naplnit FRIDEXEM a zazátkovat. Některý potvory milují vejce. Fridex je prý bez chuti a zápachu a po pozření svoji práci vykoná. Jinak hodně těstí Rampa
Před mnoha lety jsem měl stejný problém ve Felicii. Byla to kuna, viděl jsem ji potvoru občas vyběhnout zpod auta. Vyírala tlumící filc od motoru na stěně do kabiny a nepřestala, dokud ho nevykubala vechen. Trvalo to asi rok. Zkouel jsem otrávené návnady od profesionálních hubičů kůdců, pískátka s ultrazvukem a vechno k ničemu. Trnul jsem hrůzou, aby nepřechroupla nějaké kabely ale la jen po filcu. Po čase jsem slyel radu, ale nevím jestli to zabere na kunu, e je dobrý vytáhnout z vejce malou odvrtanou dírkou obsah a stříkačkou zpětně naplnit FRIDEXEM a zazátkovat. Některý potvory milují vejce. Fridex je prý bez chuti a zápachu a po pozření svoji práci vykoná. Jinak hodně těstí;-) Rampa
|
|
05.08.2010 22:42 -
|
2352129
|
|
Toman
|
Město: Hradec králové, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 20 |
|
|
s tím vajíčkem to zní zajímavě, ale já nechci vyhlásit válku ochranářům zvířat, ani redukovat populaci těchto "za normálních okolností" zajímavých zvířat. Slyel jsem něco o chomáči psích chlupů pověených v motorovém prostoru, e jim to smrdí a utečou!
s tím vajíčkem to zní zajímavě, ale já nechci vyhlásit válku ochranářům zvířat, ani redukovat populaci těchto "za normálních okolností" zajímavých zvířat. Slyel jsem něco o chomáči psích chlupů pověených v motorovém prostoru, e jim to smrdí a utečou! :nevim
|
|
| |
|
|