21.06.2009 17:42 -
so zadným stieračom alebo bez? .. hm?
|
661698
|
|
zico
|
|
|
Ludia, zatial som sa nikde nedopatral, za akych okolnosti sa predavali patky I. a aj II. bez zadneho stieraca. Ide o to, ze koncom roka budem zrejme vymienat I. za II. a pri kupe mojej terajsej I. som mal stastie a mam ju bez stieraca.
Na SK som videl II.-ky bez stieraca asi len 2-3 kusky, ale napr. v IT alebo HR ich tam jazdi na mraky. Ked ale priebezne sledujem mobile.de, tak z D asi neni sanca dotiahnut kusok bez toho zbytocneho ramienka ..
Viete o tom niekto nieco viac?
Ludia, zatial som sa nikde nedopatral, za akych okolnosti sa predavali patky I. a aj II. bez zadneho stieraca. Ide o to, ze koncom roka budem zrejme vymienat I. za II. a pri kupe mojej terajsej I. som mal stastie a mam ju bez stieraca.
Na SK som videl II.-ky bez stieraca asi len 2-3 kusky, ale napr. v IT alebo HR ich tam jazdi na mraky. Ked ale priebezne sledujem mobile.de, tak z D asi neni sanca dotiahnut kusok bez toho zbytocneho ramienka ..
Viete o tom niekto nieco viac?
|
|
21.06.2009 17:45 -
Re: so zadným stieračom alebo bez? .. hm?
|
661699
|
|
zico
|
|
|
Resp.: da sa z verzie so stieracom tento demontovat a zaslepit tak, aby to jakz.takz vyzeralo ako z tovarne?
Resp.: da sa z verzie so stieracom tento demontovat a zaslepit tak, aby to jakz.takz vyzeralo ako z tovarne?
|
|
21.06.2009 18:54 -
|
661701
|
|
jumep
|
|
|
ked to das dole a vymenis sklo tak je to ako original
a co ti vadi na stieraci zadnom?
ked to das dole a vymenis sklo tak je to ako original
a co ti vadi na stieraci zadnom?
|
|
21.06.2009 20:01 -
|
661702
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
:nevim:-o
|
|
22.06.2009 19:11 -
|
661709
|
|
Darja
|
|
|
bez zadního se mi to taky líbí víc
bez zadního se mi to taky líbí víc :-)
|
|
09.07.2009 16:01 -
|
873615
|
|
zico
|
|
|
no prave. to auto vyzera daleko lepsie bez stieraca. a aerodynamika auta je taka, ze za jazdy aj tak ten stierac neni potrebny - okno je suche ..
ale len kvoli tomu kupovat nove okno, hm
no prave. to auto vyzera daleko lepsie bez stieraca. a aerodynamika auta je taka, ze za jazdy aj tak ten stierac neni potrebny - okno je suche ..
ale len kvoli tomu kupovat nove okno, hm :nevim
|
|
| |