| | |
04.10.2013 21:41 -
Re: Nefunkční zadní stěrač
|
2624578
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
voslik napsal(a): Jeste k tomu rozebirani a rozhybavani ... mel sem taky zarezly sterac, ale kdyz sem se tady docetl, ze pri rozebirani vetsinou praskne, zkusil sem to bez rozebirani ... rozhybal rukou, vyfoukal prach, pisek, rez atp. a pak sem tam asi jednou tydne strikal olej a rukou rozhybaval ... asi po 4 tydnech sterac prestal zarezavat a uz asi 1/2 roku bez problemu funguje.
normálně zanedbaná pravidelná údrba, jsou věci, které se prostě musí oetřit, ja to dělám na jaře a na podzim, očistím, promau a důleité je stěrač i někdy pouít a pohybem se oetřuje sám
normálně zanedbaná pravidelná údrba, jsou věci, které se prostě musí oetřit, ja to dělám na jaře a na podzim, očistím, promau a důleité je stěrač i někdy pouít a pohybem se oetřuje sám :-D
|
|
30.10.2016 21:23 -
|
3007415
|
|
tankista
|
Město: Hlubočky 3, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 88 |
|
|
Nevím zda se to sem tak úplně hodí ale chci se zeptat.Na mojí X7 se mi občas stalo e zadní stěrač se zapnul sám od sebe.Při couvání za detě to beru jako automatiku,ale normálně za sucha?Nemám zapnutý automatický stěrač(senzor detě)Normálně mi funguje i ostřikování,jen se prostě sám od sebe někdy zapne a vesele si stírá
Nevím zda se to sem tak úplně hodí ale chci se zeptat.Na mojí X7 se mi občas stalo e zadní stěrač se zapnul sám od sebe.Při couvání za detě to beru jako automatiku,ale normálně za sucha?Nemám zapnutý automatický stěrač(senzor detě)Normálně mi funguje i ostřikování,jen se prostě sám od sebe někdy zapne a vesele si stírá :nevim
|
|
31.10.2016 11:10 -
|
3007616
|
|
jumep
|
|
|
ale on hovori ze nema aktivovany stierac a spravi to
mne to pride ako ked boli polamane kable v C5 1/2, ale kedze je to X7 netusim/som sa nestretol
ale on hovori ze nema aktivovany stierac a spravi to
mne to pride ako ked boli polamane kable v C5 1/2, ale kedze je to X7 netusim/som sa nestretol
|
|
31.10.2016 21:02 -
|
3007788
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
mas tam nastavenou automatiku pri zarazeni spatecky,je to funkce
sam sterac se vetsinou "rozjede" kdyz mu "upadne" dobeh ,pokud nemas aktivovane nic jineho
mas tam nastavenou automatiku pri zarazeni spatecky,je to funkce
sam sterac se vetsinou "rozjede" kdyz mu "upadne" dobeh ,pokud nemas aktivovane nic jineho
|
|
22.12.2016 14:11 -
|
3022293
|
|
tankista
|
Město: Hlubočky 3, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 88 |
|
|
Tak nevím bud tam mám otka,nebo si ten stěrač dělá co chce.To e se zapne sám při zařazení spátečky za detě nebo rosy na okně jsem si u zvykl.Ale e se zapíná sám od sebe kdy se mu zachce tak to je u docela opruz.Hlavně kdy je suché nebo zapráené sklo.Taky jsem zjistil e kdy si ráno okrabávám námrazu a přejedu krabkou pod tryskou odstřikovače tak se spustí-není tam někde čidlo co ho samo zapíná pokud uzná za vhodné e je sklo pinavé a potřebuje otřít??Opakuji e mám DEAKTIVOVANÉ automatické stírání
Tak nevím bud tam mám otka,nebo si ten stěrač dělá co chce.To e se zapne sám při zařazení spátečky za detě nebo rosy na okně jsem si u zvykl.Ale e se zapíná sám od sebe kdy se mu zachce tak to je u docela opruz.Hlavně kdy je suché nebo zapráené sklo.Taky jsem zjistil e kdy si ráno okrabávám námrazu a přejedu krabkou pod tryskou odstřikovače tak se spustí-není tam někde čidlo co ho samo zapíná pokud uzná za vhodné e je sklo pinavé a potřebuje otřít??Opakuji e mám DEAKTIVOVANÉ automatické stírání
|
|
22.12.2016 14:14 -
|
3022296
|
|
jumep
|
|
|
to s tym nic nema, bud ti blbne snimac polohy v motore, alebo mas nacaty kabel ako som uz uviedol
to je moj odhad, skus skontrolovat tie kable
to s tym nic nema, bud ti blbne snimac polohy v motore, alebo mas nacaty kabel ako som uz uviedol
to je moj odhad, skus skontrolovat tie kable
|
|
20.03.2017 14:43 -
|
3051887
|
|
brutar
|
Město: Český Dub, Auto: Citroën C5 II 1.8i 16v X Break | Počet příspěvků: 56 |
|
|
Zdar pánové,
prosím o radu, nefunguje mi zadní stěrač. Postupoval jsem takto. Zjistil jsem, e ve skle je zahuhlý čep, ten jsem demotoval a promazal, take stěračem jde u hýbat, ale stále nefunguje. Dále jsem prověřil kabely od motorku ke sloupku ke konektoru. Ve OK. K motorku jde napětí cca 13 voltů (kdy měřím dva krajní kabely, teď si nejsem jistý). Dále jsem vymazal přes diag vechny chyby. Stále nic. Demontoval jsem motorek a zjistil jsem, e je spálený. Dnes mi přiel starí, který by měl být funkční. Kdy jsem ho namotoval tak stále nic. Jak mohu vyzkouet motorek, abych zjistil, e funguje? A kde jinde hledat příčinu problému. Kdy spustím páčkou stěrač, tak je slyet cvaknutí relátka. Má spoutění stěrače nějaká čidla nebo pojistky v pátky dveřích, který musí být sputěny?
Moc díky za pomoc, u začínám být bezradný.
Zdar pánové,
prosím o radu, nefunguje mi zadní stěrač. Postupoval jsem takto. Zjistil jsem, e ve skle je zahuhlý čep, ten jsem demotoval a promazal, take stěračem jde u hýbat, ale stále nefunguje. Dále jsem prověřil kabely od motorku ke sloupku ke konektoru. Ve OK. K motorku jde napětí cca 13 voltů (kdy měřím dva krajní kabely, teď si nejsem jistý). Dále jsem vymazal přes diag vechny chyby. Stále nic. Demontoval jsem motorek a zjistil jsem, e je spálený. Dnes mi přiel starí, který by měl být funkční. Kdy jsem ho namotoval tak stále nic. Jak mohu vyzkouet motorek, abych zjistil, e funguje? A kde jinde hledat příčinu problému. Kdy spustím páčkou stěrač, tak je slyet cvaknutí relátka. Má spoutění stěrače nějaká čidla nebo pojistky v pátky dveřích, který musí být sputěny?
Moc díky za pomoc, u začínám být bezradný.
|
|
20.03.2017 16:23 -
|
3051910
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
kabelaz ve dverich mas ok?
kdyz to zkousis mas zavrene 5 dvere ?
kabelaz ve dverich mas ok?
kdyz to zkousis mas zavrene 5 dvere ?
|
|
| |
|
|