| | |
16.03.2010 19:19 -
Re: Nefunkční zadní stěrač
|
1806876
|
|
jumep
|
|
|
si ho mohol este presvietit, ale najcastejsie je zlomeny v tom krku gumennom
si ho mohol este presvietit, ale najcastejsie je zlomeny v tom krku gumennom
|
|
16.03.2010 19:34 -
|
1806886
|
|
Brzda
|
|
|
myslím si, e byl asi načatej a kdy zatuhla oska, tak zvýený proud ten zlom dorazil, no uvidím...
myslím si, e byl asi načatej a kdy zatuhla oska, tak zvýený proud ten zlom dorazil, no uvidím...
|
|
20.03.2010 20:39 -
|
1807139
|
|
Brzda
|
|
|
take poslední informace je taková, e dráty zlomené nejsou - prozvonil jsem kus co vede od konektoru u motorku ke konektoru v kufru, z kufru k bsi jsem to neprozvonil, protoe jsem zatím u bsi nenael ten drát. asi to vypadá na nějaký problém právě v bsi - take diagnostika.....
take poslední informace je taková, e dráty zlomené nejsou - prozvonil jsem kus co vede od konektoru u motorku ke konektoru v kufru, z kufru k bsi jsem to neprozvonil, protoe jsem zatím u bsi nenael ten drát. asi to vypadá na nějaký problém právě v bsi - take diagnostika.....
|
|
30.03.2010 17:08 -
|
2340545
|
|
Brzda
|
|
|
vymazány chyby z bsi a je po problému
vymazány chyby z bsi a je po problému :-)
|
|
05.07.2010 11:12 -
|
2349699
|
|
standa34
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 107 |
|
|
Můj zadní stěrač je momentálně nefunkční ale kdy zamknu a odemknu pohne se o cca dva centimetry jinak okno nejde otevřít dráty jsou opraveny.
Můj zadní stěrač je momentálně nefunkční ale kdy zamknu a odemknu pohne se o cca dva centimetry jinak okno nejde otevřít dráty jsou opraveny.
|
|
05.07.2010 14:00 -
|
2349702
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
okno - vedeni ve skle,kabelaz z okna do karoserie
sterac - zaoxidovana oska ve vedeni - rozebrat a poradne vycistit,promazat
okno - vedeni ve skle,kabelaz z okna do karoserie
sterac - zaoxidovana oska ve vedeni - rozebrat a poradne vycistit,promazat
|
|
05.07.2010 15:10 -
|
2349705
|
|
standa34
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 107 |
|
|
Okno- nová kabelá dle návodu a stále nic
stěrac- zkouka před 5min. jednou setřel dalích 10 pokusů nic a potom zase e teda jo no tak nevím ted zase nic
Okno- nová kabelá dle návodu a stále nic:nevim
stěrac- zkouka před 5min. jednou setřel dalích 10 pokusů nic a potom zase e teda jo no tak nevím ted zase nic
|
|
05.07.2010 16:54 -
|
2349717
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
okno+sterac - oprav kabelaz
okno+sterac - oprav kabelaz
|
|
27.04.2011 19:27 -
|
2386830
|
|
zdenek1214
|
|
|
Prosím o pomoc. Mám také nefunkční zadní stěrač - zatuhlo mi to v okně a nevím jak na to. Nemůu nikde najít nějaký rozumný postup. Projídím to tady u hodinu a nepomohlo mi ani pole hledej. Polete mi prosím link na postup. Určitě to také řeíte. Jen pro informaci - oprava ve značkovém servisu - jen materiál 5000,- Kč.
Prosím o pomoc. Mám také nefunkční zadní stěrač - zatuhlo mi to v okně a nevím jak na to. Nemůu nikde najít nějaký rozumný postup. Projídím to tady u hodinu a nepomohlo mi ani pole hledej. Polete mi prosím link na postup. Určitě to také řeíte. Jen pro informaci - oprava ve značkovém servisu - jen materiál 5000,- Kč.:-(
|
|
27.04.2011 20:13 -
|
2386847
|
|
Mamlas
|
|
|
To je celkem jednoduchy. Pokud ti pujde sundat sterac tak povolit matku na steraci a sterac zkusit sundat. POkud nepujde tak ho budes muset ukroutit a na hridelce zustane takovy hlinikovy valecek. Ten se musi odriznout ale tak abyse neposkodil tisicihran. Pak uz uvidis jak to cely vyndat z okna. Pak musis sundat segrovku, ktera zajistuje hridelku uvnitr pouzdra a tu hridelku vyklepat z pouzdra nebo vypacit. Az to budes mit rozebrany tak vycistit promazat a poradne rozhybat. Pak uz jen slozit, vratit zpet do auta a uzivat si stirani.
To je celkem jednoduchy. Pokud ti pujde sundat sterac tak povolit matku na steraci a sterac zkusit sundat. POkud nepujde tak ho budes muset ukroutit a na hridelce zustane takovy hlinikovy valecek. Ten se musi odriznout ale tak abyse neposkodil tisicihran. Pak uz uvidis jak to cely vyndat z okna. Pak musis sundat segrovku, ktera zajistuje hridelku uvnitr pouzdra a tu hridelku vyklepat z pouzdra nebo vypacit. Az to budes mit rozebrany tak vycistit promazat a poradne rozhybat. Pak uz jen slozit, vratit zpet do auta a uzivat si stirani.
|
|
27.04.2011 22:00 -
|
2386983
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
A nerozbít okno
A nerozbít okno :-p
|
|
28.04.2011 23:25 -
|
2387301
|
|
zdenek1214
|
|
|
Dneska jsem se stěračem hýbal, protoe jsem ho zkusil pustit a on se kousek pohnul. take se mi zdá, e jsou asi přelámané kabely u střechy. Nebo se mýlím?
Dneska jsem se stěračem hýbal, protoe jsem ho zkusil pustit a on se kousek pohnul. take se mi zdá, e jsou asi přelámané kabely u střechy. Nebo se mýlím?
|
|
29.04.2011 01:04 -
|
2387313
|
|
jumep
|
|
|
ako som uz raz pisal, otvor okno a skus ho rucne pohnut, ak pojde tazko, vies kde je chyba
ako som uz raz pisal, otvor okno a skus ho rucne pohnut, ak pojde tazko, vies kde je chyba
|
|
08.06.2012 00:06 -
|
2482967
|
|
DrMarvin
|
|
|
Ahoj...mozna se sem dotaz nehodí, ake kde se dá levně sehnat zadní stěrač, nebo popřípadě jen to ulomené ramínko za rozumnej peníz? v origo 675Kč...dikes
Ahoj...mozna se sem dotaz nehodí, ake kde se dá levně sehnat zadní stěrač, nebo popřípadě jen to ulomené ramínko za rozumnej peníz? v origo 675Kč...dikes
|
|
08.06.2012 07:18 -
|
2482968
|
|
Mamlas
|
|
|
Jinde nez origo ho nekoupis. Na vrakovisti ho nemaji, protoze vetsinou nejde sundat bez zniceni.
Leda jeste zkusit ebay nebo treba polsky aukro, ale asi vyjde lip ho koupit origo.
Jinde nez origo ho nekoupis. Na vrakovisti ho nemaji, protoze vetsinou nejde sundat bez zniceni.
Leda jeste zkusit ebay nebo treba polsky aukro, ale asi vyjde lip ho koupit origo.
|
|
08.06.2012 10:34 -
|
2482978
|
|
DrMarvin
|
|
|
taky uz jsem obvolal snad vsechno a nikde nemaji....na saxo stalo podobny raminko 65Kč ...a ted 670Kč...njn tak holt co mi zbyde...dikes
taky uz jsem obvolal snad vsechno a nikde nemaji....na saxo stalo podobny raminko 65Kč ...a ted 670Kč...njn tak holt co mi zbyde...dikes
|
|
08.06.2012 10:47 -
|
2482979
|
|
bobe
|
Město: Praha - Zásmuky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 161 |
|
|
No třeba se jetě můe podívat na aukro kde ho prodávají
.link.
No třeba se jetě můe podívat na aukro kde ho prodávají :-)
http://auto.aukro.cz/sterace-ramen-steracu-citroen-c5-sw-peugeot-407-sw-i2401051938.html
|
|
08.06.2012 11:19 -
|
2482980
|
|
DrMarvin
|
|
|
ale s postovnym to vyjde na 500Kč a je to buhvijaka polska si... to uz dam radsi 160Kč na vic za original....s polakama nemam moc dobry zkusenosti:=)ale dikes
ale s postovnym to vyjde na 500Kč a je to buhvijaka polska si... to uz dam radsi 160Kč na vic za original....s polakama nemam moc dobry zkusenosti:=)ale dikes
|
|
04.10.2013 01:22 -
|
2624429
|
|
voslik
|
Město: Kladruby, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Jeste k tomu rozebirani a rozhybavani ... mel sem taky zarezly sterac, ale kdyz sem se tady docetl, ze pri rozebirani vetsinou praskne, zkusil sem to bez rozebirani ... rozhybal rukou, vyfoukal prach, pisek, rez atp. a pak sem tam asi jednou tydne strikal olej a rukou rozhybaval ... asi po 4 tydnech sterac prestal zarezavat a uz asi 1/2 roku bez problemu funguje.
Jeste k tomu rozebirani a rozhybavani ... mel sem taky zarezly sterac, ale kdyz sem se tady docetl, ze pri rozebirani vetsinou praskne, zkusil sem to bez rozebirani ... rozhybal rukou, vyfoukal prach, pisek, rez atp. a pak sem tam asi jednou tydne strikal olej a rukou rozhybaval ... asi po 4 tydnech sterac prestal zarezavat a uz asi 1/2 roku bez problemu funguje.
|
|
| |
|
|