| | |
22.01.2010 15:56 -
Re: Cyklovač stěračů
|
1802759
|
|
lukeso
|
Město: Jeviněves, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 30 |
|
|
Mel jsem auto v servisu,byla odpojena baterie.Od te doby mi nefunguje cyklovac steracu podle senzoru deste.V servisu mi rekli ze si to mam sam aktivovat.Muze mi nekdo prosim poradit jak na to?V manuale nic o tom nepisou.Predem dekuji.
Mel jsem auto v servisu,byla odpojena baterie.Od te doby mi nefunguje cyklovac steracu podle senzoru deste.V servisu mi rekli ze si to mam sam aktivovat.Muze mi nekdo prosim poradit jak na to?V manuale nic o tom nepisou.Predem dekuji.
|
|
22.01.2010 16:29 -
|
1802760
|
|
jruze
|
|
|
A to jsi byl v jakém servisu ve značkovém ? Jak aktivovat ? diagnostikou-pokud ti to řekli tak si ji musí koupit a nebo je dojít kopnout do....kdy ti takle hezky radí pokud to byl značkoví servis tak je to otázka chvilky.Ale nevím proč by to přestalo fungovat jen po odpojení baterie ? co ti na autě dělali ?
A to jsi byl v jakém servisu ve značkovém ? Jak aktivovat ? diagnostikou-pokud ti to řekli tak si ji musí koupit a nebo je dojít kopnout do....kdy ti takle hezky radí pokud to byl značkoví servis tak je to otázka chvilky.Ale nevím proč by to přestalo fungovat jen po odpojení baterie ? co ti na autě dělali ?
|
|
22.01.2010 16:37 -
|
1802762
|
|
lukeso
|
|
|
V servisu citroen Domansky,delali mi kompletne repas cerpadla,menili vysokotlaky ventil pred turbem....opravy se tykaly pouze motoru.Co jsem privezl auto ze servisu nefunguje aut.cyklovac.Nyni se mi opet rozsvitil antipollution fault po navsteve opet v servisu Domansky mi udelali autodiagnostiku a zjistili snimac emisi a na otazku,ze mi nefunguje aut.cyklovac mi bylo sdeleno at si to aktivuju sam,ze jiz nemaji tomuto vozu manual!
V servisu citroen Domansky,delali mi kompletne repas cerpadla,menili vysokotlaky ventil pred turbem....opravy se tykaly pouze motoru.Co jsem privezl auto ze servisu nefunguje aut.cyklovac.Nyni se mi opet rozsvitil antipollution fault po navsteve opet v servisu Domansky mi udelali autodiagnostiku a zjistili snimac emisi a na otazku,ze mi nefunguje aut.cyklovac mi bylo sdeleno at si to aktivuju sam,ze jiz nemaji tomuto vozu manual!
|
|
22.01.2010 17:00 -
|
1802764
|
|
jruze
|
|
|
No asi bych tam u nikdy nejel.Ale jak potom dělali diagnostiku? - kdy mohli udělat diagnostiku tak mohli i toto nastavení.
Jinak by na toto mněl reagovat diagnostika- to je jeho parketa
No asi bych tam u nikdy nejel.Ale jak potom dělali diagnostiku? - kdy mohli udělat diagnostiku tak mohli i toto nastavení.
Jinak by na toto mněl reagovat diagnostika- to je jeho parketa :palec
|
|
22.01.2010 17:14 -
|
1802765
|
|
jumep
|
|
|
akoze tam neni co uzivatelsky zapinat, neni tam takisto cyklovac ale dazdovy senzor, ktory sa da (nie vzdy - pri tomto mozno po nejakom upgrade bsi sa to tam zjavy, ale to je len moj dohad) nastavovat, skor sa to da deaktivovat ako celok, ak su to taky odbornici ako popisujes divim sa ze ti nenavrhli vymenu BSI, ako istemu cloveku co rozvrzali nastavenie a potom ze vymenit bsi, pritom stacilo spravne nastavit
kazdopadne stieranie nie je uzivatelsky nastavitelne a na tvojom mieste by som sa na dany servis stazoval u importera
edit: existuju teda varianty bez dazdoveho senzoru, ale pri Exclusive to nepredpokladam
akoze tam neni co uzivatelsky zapinat, neni tam takisto cyklovac ale dazdovy senzor, ktory sa da (nie vzdy - pri tomto mozno po nejakom upgrade bsi sa to tam zjavy, ale to je len moj dohad) nastavovat, skor sa to da deaktivovat ako celok, ak su to taky odbornici ako popisujes divim sa ze ti nenavrhli vymenu BSI, ako istemu cloveku co rozvrzali nastavenie a potom ze vymenit bsi, pritom stacilo spravne nastavit
kazdopadne stieranie nie je uzivatelsky nastavitelne a na tvojom mieste by som sa na dany servis stazoval u importera
edit: existuju teda varianty bez dazdoveho senzoru, ale pri Exclusive to nepredpokladam
|
|
22.01.2010 18:29 -
|
1802766
|
|
jruze
|
|
|
jumep napsal(a): akoze tam neni co uzivatelsky zapinat, neni tam takisto cyklovac ale dazdovy senzor, ktory sa da (nie vzdy - pri tomto mozno po nejakom upgrade bsi sa to tam zjavy, ale to je len moj dohad) nastavovat, skor sa to da deaktivovat ako celok, ak su to taky odbornici ako popisujes divim sa ze ti nenavrhli vymenu BSI, ako istemu cloveku co rozvrzali nastavenie a potom ze vymenit bsi, pritom stacilo spravne nastavit kazdopadne stieranie nie je uzivatelsky nastavitelne a na tvojom mieste by som sa na dany servis stazoval u importera edit: existuju teda varianty bez dazdoveho senzoru, ale pri Exclusive to nepredpokladam
POKUD SE DOVEDOU PŘIPOJIT DIAGNOSTIKOU TAK MOHOU V MENU AKTIVOVAT-DEAKTIVOVAT DE.SENZOR,NEVÍM CO DĚLALI S BSI,ALE ZŘEJMNĚ V NĚM TRACHALI A TUTO FUNKCI NEAKTIVOVALI-ASI BYCH TO ŘEIL S VEDOUCÍM SERVISU A POPŘ.JAK UVÁDÍ JUMEP
akoze tam neni co uzivatelsky zapinat, neni tam takisto cyklovac ale dazdovy senzor, ktory sa da (nie vzdy - pri tomto mozno po nejakom upgrade bsi sa to tam zjavy, ale to je len moj dohad) nastavovat, skor sa to da deaktivovat ako celok, ak su to taky odbornici ako popisujes divim sa ze ti nenavrhli vymenu BSI, ako istemu cloveku co rozvrzali nastavenie a potom ze vymenit bsi, pritom stacilo spravne nastavit kazdopadne stieranie nie je uzivatelsky nastavitelne a na tvojom mieste by som sa na dany servis stazoval u importera edit: existuju teda varianty bez dazdoveho senzoru, ale pri Exclusive to nepredpokladam
POKUD SE DOVEDOU PŘIPOJIT DIAGNOSTIKOU TAK MOHOU V MENU AKTIVOVAT-DEAKTIVOVAT DE.SENZOR,NEVÍM CO DĚLALI S BSI,ALE ZŘEJMNĚ V NĚM TRACHALI A TUTO FUNKCI NEAKTIVOVALI-ASI BYCH TO ŘEIL S VEDOUCÍM SERVISU A POPŘ.JAK UVÁDÍ JUMEP
|
|
22.01.2010 19:12 -
|
1802768
|
|
jruze
|
|
|
Nela by sem umístit faktura s onoho servisu? Né e bych se chtěl bavit na úkor cizího,ale...
Buď si přesně nepamatuje co ti řekli(a dělali) pokud ano tak ti nakecali spoustu nesmyslů.Co vím tak diagnostika ti ukáe co v autě(BSI) je aktivní a co ne a senzor detě se aktivuje v BSI - mně ho před časem té zapomněli aktivovat(el mi misto toho ciklovač)-dodatečně aktivovali s omluvou e si neuvědomil e ho auto má
Nela by sem umístit faktura s onoho servisu? :-o Né e bych se chtěl bavit na úkor cizího,ale...
Buď si přesně nepamatuje co ti řekli(a dělali) pokud ano tak ti nakecali spoustu nesmyslů.Co vím tak diagnostika ti ukáe co v autě(BSI) je aktivní a co ne a senzor detě se aktivuje v BSI - mně ho před časem té zapomněli aktivovat(el mi misto toho ciklovač)-dodatečně aktivovali s omluvou e si neuvědomil e ho auto má ;-)
|
|
22.01.2010 20:31 -
|
1802777
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
nene tak jsem to nemyslel..vide jsou automatic wiper on/off
jak to nastavit/povolit v BSI vim neboj
nene tak jsem to nemyslel..vide jsou automatic wiper on/off
jak to nastavit/povolit v BSI vim neboj :)
|
|
22.01.2010 20:38 -
|
1802778
|
|
jruze
|
|
|
Ale to já vím e UMÍ
Ale to já vím e UMÍ :palec
|
|
22.01.2010 20:41 -
|
1802779
|
|
lukeso
|
|
|
Auto prestalo jezdit,chciplo a proste dal nejelo.Nekdo mi tady radil ze je to BSI atd.Odtahnul jsem auto do servisu.Po napojeni na diagnostiku bylo zjisteno ze je spatny ventil na liste,po jeho vymene auto jelo,ale bylo neustale v nouzovem rezimu!Bylo znovu napojeno na diag. a zjisteno,ze je problem v cerpadle.Cerpadlo bylo odeslano na repas.Po te bylo jeste zjisteno ze pred turbem je nejaky spatny ventil,ktery byl take vymenen!Po vsech techto opravach auto bez problemu jezdilo,nepadalo uz do nouzoveho rezimu.Asi po mesici se po nastartovani objevila hlaska ant.fault,objednal jsem se na diag. a technikem mi bylo sdeleno ze je to snimac emisi!Jeho vymena pry stoji u nich v servisu 5 tis.Jeste Vam musim sdelit celkovou cenu v servisu 27 700.-Kc.
Auto prestalo jezdit,chciplo a proste dal nejelo.Nekdo mi tady radil ze je to BSI atd.Odtahnul jsem auto do servisu.Po napojeni na diagnostiku bylo zjisteno ze je spatny ventil na liste,po jeho vymene auto jelo,ale bylo neustale v nouzovem rezimu!Bylo znovu napojeno na diag. a zjisteno,ze je problem v cerpadle.Cerpadlo bylo odeslano na repas.Po te bylo jeste zjisteno ze pred turbem je nejaky spatny ventil,ktery byl take vymenen!Po vsech techto opravach auto bez problemu jezdilo,nepadalo uz do nouzoveho rezimu.Asi po mesici se po nastartovani objevila hlaska ant.fault,objednal jsem se na diag. a technikem mi bylo sdeleno ze je to snimac emisi!Jeho vymena pry stoji u nich v servisu 5 tis.Jeste Vam musim sdelit celkovou cenu v servisu 27 700.-Kc.
|
|
22.01.2010 21:20 -
|
1802788
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
na liste neni ventil,jen tlakovy snimac...taky by me zajimalo co ,podle me zbytecne,delali na cerpadle....pred turbem neni zadny ventil...a tve auto nema zadny snimac emisi..myslim ze te pekne tahaji za nos a plundruji tve prasatko
na liste neni ventil,jen tlakovy snimac...taky by me zajimalo co ,podle me zbytecne,delali na cerpadle....pred turbem neni zadny ventil...a tve auto nema zadny snimac emisi..myslim ze te pekne tahaji za nos a plundruji tve prasatko
|
|
22.01.2010 21:29 -
|
1802789
|
|
lukeso
|
|
|
Mam nekolikastrankovou sjetinu z diagnostiky, doklad o oprave cerpadla.Az budu mit chvilku tak to klidne opisu ty presne nazvy!
Mam nekolikastrankovou sjetinu z diagnostiky, doklad o oprave cerpadla.Az budu mit chvilku tak to klidne opisu ty presne nazvy!
|
|
22.01.2010 22:31 -
|
1802793
|
|
jruze
|
|
|
autodiag napsal(a): na liste neni ventil,jen tlakovy snimac...taky by me zajimalo co ,podle me zbytecne,delali na cerpadle....pred turbem neni zadny ventil...a tve auto nema zadny snimac emisi..myslim ze te pekne tahaji za nos a plundruji tve prasatko
No to je jednoduché-tlakový ventil je spínač,ventil před turbem je ovládací membrána výkonu turba nebo proměnné délky sání,nebo snad elektroventily,snímač emisí by mohl být EGR a to ve za dobrý prachy.Membrány stojí tuím kolem 3000,- ventili 600,- spínač nevím ale typ 1000,- no aten EGR by souhlasil.
No Bosch repasuje kde co tak moná e němci dělaj i toto čerpadlo.???
KAM JSME SE DOSTALI OD SENZORU DETĚ ?
No to je jednoduché-tlakový ventil je spínač,ventil před turbem je ovládací membrána výkonu turba nebo proměnné délky sání,nebo snad elektroventily,snímač emisí by mohl být EGR a to ve za dobrý prachy.Membrány stojí tuím kolem 3000,- ventili 600,- spínač nevím ale typ 1000,- no aten EGR by souhlasil. :-o
No Bosch repasuje kde co tak moná e němci dělaj i toto čerpadlo.???
KAM JSME SE DOSTALI OD SENZORU DETĚ ?
|
|
22.01.2010 22:35 -
|
1802794
|
|
autodiag
|
|
|
mno to jo to je mozne ale zeby to az tak nejelo a za ty penize...mazec..
mno to jo to je mozne ale zeby to az tak nejelo a za ty penize...mazec..
|
|
| |
|
|