| | |
31.05.2009 00:25 -
Cyklovač stěračů
|
661150
|
|
petr36
|
Město: Domalice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Po zapnutí aut. cyklovače reagují stěrače 2 a 4 cykly,pak se přepnou na první trvalou rychlost,občas následně i na druhou rychlost pak znovu na první rychlost ap.To vechno i za mírného mrholení.Obvykle se pak natvu a cykluji manuálně.Má někdo podobný problém a jak ho řeit ? Mám C5 II - okno s jedním deovým senzorem.Díky za radu.
Po zapnutí aut. cyklovače reagují stěrače 2 a 4 cykly,pak se přepnou na první trvalou rychlost,občas následně i na druhou rychlost pak znovu na první rychlost ap.To vechno i za mírného mrholení.Obvykle se pak natvu a cykluji manuálně.Má někdo podobný problém a jak ho řeit ? Mám C5 II - okno s jedním deovým senzorem.Díky za radu.
|
|
31.05.2009 00:39 -
Re: Cyklovač stěračů
|
661151
|
|
jumep
|
|
|
tam neni cyklovac, a podla popisu - mass prilis citlivo nastaveny dazdovy senzor
na diagnostike sa da prestavit, skus roberta v holetine, ale toto by hadam vedeli aj autorizovany
tam neni cyklovac, a podla popisu - mass prilis citlivo nastaveny dazdovy senzor
na diagnostike sa da prestavit, skus roberta v holetine, ale toto by hadam vedeli aj autorizovany
|
|
31.05.2009 20:12 -
|
661155
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
Mne to robilo tie a bol som s toho netastný e musím ručne cyklova,ale problem nebol v senzore ale len stačilo vymeni gumičky na stieračoch lebo mu to tam málo čistilo a ten senzor mal z toho chaos.Teraz to beí normálne.
Mne to robilo tie a bol som s toho netastný e musím ručne cyklova,ale problem nebol v senzore ale len stačilo vymeni gumičky na stieračoch lebo mu to tam málo čistilo a ten senzor mal z toho chaos.Teraz to beí normálne.
|
|
16.10.2009 09:08 -
|
1107546
|
|
Foxxxx
|
Město: ihle, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 32 |
|
|
Musím potvrdit názor Poffa. Také jsem byl neastný z automatického cyklovače. Stačila výměna steračů (VALEO SILENCIO X-TRM) a automatický cyklovač naprosto perfektní, stírání předního skla o 2 třídy lepí.
Kdy jsem jel dnes ráno v té slotě úplně jsem si hověl
Musím potvrdit názor Poffa. Také jsem byl neastný z automatického cyklovače. Stačila výměna steračů (VALEO SILENCIO X-TRM) a automatický cyklovač naprosto perfektní, stírání předního skla o 2 třídy lepí.
Kdy jsem jel dnes ráno v té slotě úplně jsem si hověl:-)
|
|
05.11.2009 04:56 -
|
1108936
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Senzor detě nejspí v autě mám, pod zrcátkem cosi je. Ale z praktického pouití mám dojem, e tam mám cyklovač na 5 sec a%t prí jak chce. Prý se to dá nějak nastavit - nějaká hláka "Wiper..." nebo je to na diagnostiku?
Senzor detě nejspí v autě mám, pod zrcátkem cosi je. Ale z praktického pouití mám dojem, e tam mám cyklovač na 5 sec a%t prí jak chce. Prý se to dá nějak nastavit - nějaká hláka "Wiper..." nebo je to na diagnostiku?
|
|
05.11.2009 09:52 -
|
1108938
|
|
jumep
|
|
|
citlivost senzoru sa dala nastavit u novsich aut, u teba mozno ano, mozno nie
mne to funguje vcelku normalne a ta hlaska aspon teda u mna je
Automatic wiping active, ale predpokladam ze ty budes mat VDO navigaciu tak ta hlaska moze zniet inac
citlivost senzoru sa dala nastavit u novsich aut, u teba mozno ano, mozno nie
mne to funguje vcelku normalne a ta hlaska aspon teda u mna je
Automatic wiping active, ale predpokladam ze ty budes mat VDO navigaciu tak ta hlaska moze zniet inac
|
|
05.11.2009 12:26 -
|
1108942
|
|
lexx
|
Město: BA, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 32 |
|
|
no neviem....mne stieraju stierace perfektne, teda bez cmuh ale aj tak musim rucne stierat, lebo aj pri slabom dazdy stieraju pri automatike ako sialene a aj najmensia pevna frekvencia je velmi velka....aspon teda pre mna.....
v podstate stieram vzdy rucne aj v tom najvacsom dazdi, takze nejake nastavenie by sa mi velmi hodilo, napr. pri slabom dazdi tak raz za 8-10 sekund pri silnom raz za 5 sekund
no neviem....mne stieraju stierace perfektne, teda bez cmuh ale aj tak musim rucne stierat, lebo aj pri slabom dazdy stieraju pri automatike ako sialene a aj najmensia pevna frekvencia je velmi velka....aspon teda pre mna.....
v podstate stieram vzdy rucne aj v tom najvacsom dazdi, takze nejake nastavenie by sa mi velmi hodilo, napr. pri slabom dazdi tak raz za 8-10 sekund pri silnom raz za 5 sekund
|
|
05.11.2009 13:17 -
|
1108943
|
|
Foxxxx
|
Město: ihle, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 32 |
|
|
lexx napsal(a): no neviem....mne stieraju stierace perfektne, teda bez cmuh ale aj tak musim rucne stierat, lebo aj pri slabom dazdy stieraju pri automatike ako sialene a aj najmensia pevna frekvencia je velmi velka....aspon teda pre mna..... v podstate stieram vzdy rucne aj v tom najvacsom dazdi, takze nejake nastavenie by sa mi velmi hodilo, napr. pri slabom dazdi tak raz za 8-10 sekund pri silnom raz za 5 sekund
U se to tady psalo - stačí vyměnit gumičky, nebo stěrače a funguje to na 100%
no neviem....mne stieraju stierace perfektne, teda bez cmuh ale aj tak musim rucne stierat, lebo aj pri slabom dazdy stieraju pri automatike ako sialene a aj najmensia pevna frekvencia je velmi velka....aspon teda pre mna..... v podstate stieram vzdy rucne aj v tom najvacsom dazdi, takze nejake nastavenie by sa mi velmi hodilo, napr. pri slabom dazdi tak raz za 8-10 sekund pri silnom raz za 5 sekund
U se to tady psalo - stačí vyměnit gumičky, nebo stěrače a funguje to na 100% :-)
|
|
05.11.2009 14:15 -
|
1108945
|
|
lexx
|
Město: BA, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 32 |
|
|
ako som uz pisal: stierace stieraju perfektne - bez cmuh a kvapiek po jednom zotreti...neviem ako by mi mohla pomoct vymena gumiciek
ako som uz pisal: stierace stieraju perfektne - bez cmuh a kvapiek po jednom zotreti...neviem ako by mi mohla pomoct vymena gumiciek
|
|
05.11.2009 14:51 -
|
1108946
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Já bych to nepodceňoval, čidlo stírá jen okraj stěrače. Pokud nechce kupovat nové, zkus cvičně setřit čidlo za chodu stěračů například malou gumovou stěrkou co se prodává na okna.
Já bych to nepodceňoval, čidlo stírá jen okraj stěrače. Pokud nechce kupovat nové, zkus cvičně setřit čidlo za chodu stěračů například malou gumovou stěrkou co se prodává na okna.
|
|
05.11.2009 15:18 -
|
1108947
|
|
jumep
|
|
|
staci mat kratky stierac ze nestiera cez snimac a bude to tiez haluzit
staci mat kratky stierac ze nestiera cez snimac a bude to tiez haluzit
|
|
05.11.2009 20:21 -
|
1108954
|
|
standacer
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 100 |
|
|
Na můj vkus je frekvence stírání taky příli vysoká. Čidlo funguje, rychlost stírání se mění podle detě, jen bych citlivost tak o tretinu snizil.
Na můj vkus je frekvence stírání taky příli vysoká. Čidlo funguje, rychlost stírání se mění podle detě, jen bych citlivost tak o tretinu snizil.
|
|
05.11.2009 20:24 -
|
1108956
|
|
tezkac
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 189 |
|
|
jumep napsal(a): zajdi na diagnostiku C5 2 sa da nastavit citlivost cidla
a na C5 I?
zajdi na diagnostiku C5 2 sa da nastavit citlivost cidla
a na C5 I?
|
|
05.11.2009 20:25 -
|
1108957
|
|
jumep
|
|
|
ako ktora, novsie to mali (2004) - mozno aj tvoja 2003
na to ti odpovedat neviem
ako ktora, novsie to mali (2004) - mozno aj tvoja 2003
na to ti odpovedat neviem
|
|
06.11.2009 23:23 -
|
1427809
|
|
petr36
|
Město: Domalice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Vyměnil jsem nejdříve jen gumičky,pak i celá ramínka (Valeo) a nepomohlo to.Musím tedy zkusit jiné nastavení přes diagnostiku.Dám pak vědět.
Vyměnil jsem nejdříve jen gumičky,pak i celá ramínka (Valeo) a nepomohlo to.Musím tedy zkusit jiné nastavení přes diagnostiku.Dám pak vědět.
|
|
16.11.2009 23:20 -
|
1428066
|
|
číslo 5
|
|
|
dneska jsem měnil stěrače, koupil jsem VALEO SILENCIO X-TRM a automatický ciklovač začal makat podle mích představ
dneska jsem měnil stěrače, koupil jsem VALEO SILENCIO X-TRM a automatický ciklovač začal makat podle mích představ
|
|
17.11.2009 11:23 -
|
1428070
|
|
Rafmartin
|
Město: Zálesie, Auto: Citroen C3 HDi | Počet příspěvků: 209 |
|
|
na tie valeo sterace je treba vymenit iba ramienka, alebo aj cele stierace (myslim tie nosniky, na ktorych su namontovane ramienka? mam este origo fabricke nosniky, menil som iba ramienka s gumickami
na tie valeo sterace je treba vymenit iba ramienka, alebo aj cele stierace (myslim tie nosniky, na ktorych su namontovane ramienka? mam este origo fabricke nosniky, menil som iba ramienka s gumickami
|
|
17.11.2009 11:30 -
|
1428072
|
|
jumep
|
|
|
ja som nic nemenil, kupis valeo banany na c5 1 a mas ....
ja som nic nemenil, kupis valeo banany na c5 1 a mas ....
|
|
| |
|
|