| | |
29.10.2013 18:43 -
Re: oprava pokozeného skla
|
2630858
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
Darja napsal(a): vdy v autorizáku... mám sklo připojitěné (aterm+čidla) a vdy chci sklo origo, funguju tak u obou aut...
darja, ano znie to dobre, vdaka za nazor, aj ja by som to automaticky tak robil keby som mal dobre skusenosti s autorizakom alebo slepo vsetkemu veril
pilkington je aj atermicky a cidla sa prehodia, to neni problem, mal som to uz na C4. Ale fakt je ze pilkington nemal ten isty odtien co origo. kedze aj ja robim vo fabrike nemenovanej a od nas odchadzaju vyrobky ako IBM , tak origo sklo je iba mytus, moj pohlad
darja, ano znie to dobre, vdaka za nazor, aj ja by som to automaticky tak robil keby som mal dobre skusenosti s autorizakom alebo slepo vsetkemu veril
pilkington je aj atermicky a cidla sa prehodia, to neni problem, mal som to uz na C4. Ale fakt je ze pilkington nemal ten isty odtien co origo. kedze aj ja robim vo fabrike nemenovanej a od nas odchadzaju vyrobky ako IBM :-)))), tak origo sklo je iba mytus, moj pohlad
|
|
29.10.2013 20:05 -
|
2630877
|
|
jumep
|
|
|
keby ti ponukli sekurit, tak potom by si to mohl dat aj im, lebo sekurit je do prvovyrobi ...
keby ti ponukli sekurit, tak potom by si to mohl dat aj im, lebo sekurit je do prvovyrobi ...
|
|
29.10.2013 20:15 -
|
2630886
|
|
Darja
|
|
|
robo napsal(a): darja, ano znie to dobre, vdaka za nazor, aj ja by som to automaticky tak robil keby som mal dobre skusenosti s autorizakom alebo slepo vsetkemu veril
pilkington je aj atermicky a cidla sa prehodia, to neni problem, mal som to uz na C4. Ale fakt je ze pilkington nemal ten isty odtien co origo. kedze aj ja robim vo fabrike nemenovanej a od nas odchadzaju vyrobky ako IBM , tak origo sklo je iba mytus, moj pohlad
jak píe jumep, origo pro citroën dělá sekurit.
Já tohle neřeím, protoe mám sklo připojitěné. Bohuel, na D1 často schytám utry
jak píe jumep, origo pro citroën dělá sekurit.
Já tohle neřeím, protoe mám sklo připojitěné. Bohuel, na D1 často schytám utry :(
|
|
29.10.2013 20:20 -
|
2630891
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
Darja napsal(a): jak píe jumep, origo pro citroën dělá sekurit.
Já tohle neřeím, protoe mám sklo připojitěné. Bohuel, na D1 často schytám utry
ok budem si to pamatat, Sekurit, a spytam sa ked tam pojdem nabuduce ci to vedia zohnat [teda dufam ze som si smolu vybral vcera na dlhsiu dobu, a tak skoro tam nepojdem ] .Ale je to riadny business vymena tych autoskiel, sa to tam toci jak na STK, treba sa objednavat.....
ja mam cele auto poistene, ale v hlave riesim kto urobi lepsiu robotu, dokonca mi technik povedal ze kedysi si ich objednavali autorizaky ktore na tom ryzovali
ok budem si to pamatat, Sekurit, a spytam sa ked tam pojdem nabuduce ci to vedia zohnat [teda dufam ze som si smolu vybral vcera na dlhsiu dobu, a tak skoro tam nepojdem ] .Ale je to riadny business vymena tych autoskiel, sa to tam toci jak na STK, treba sa objednavat.....
ja mam cele auto poistene, ale v hlave riesim kto urobi lepsiu robotu, dokonca mi technik povedal ze kedysi si ich objednavali autorizaky ktore na tom ryzovali
|
|
29.10.2013 22:22 -
|
2630949
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
V zorném poli řidiče se nesmí opravovat sklo lepením,jinak já jsem nechal dát pilkington s deovim senzorem v neznačkovém,ale mnou u párkrát navtíveném servisu na výměnu skel,veel jsem se do 10ti,zaplatila pojitivna,stálo mě to 500kč za spoluůčast,kdybych jel do pojiovnou vybraného servisu,spoluůčast bych neplatil,ale bylo by to draí,neveel bych se do té desítky,na které to mam pojitěné,tudí jsem nějakou kaku zachránil a jsem i sodvedenou prací a sklem spokojen.
V zorném poli řidiče se nesmí opravovat sklo lepením,jinak já jsem nechal dát pilkington s deovim senzorem v neznačkovém,ale mnou u párkrát navtíveném servisu na výměnu skel,veel jsem se do 10ti,zaplatila pojitivna,stálo mě to 500kč za spoluůčast,kdybych jel do pojiovnou vybraného servisu,spoluůčast bych neplatil,ale bylo by to draí,neveel bych se do té desítky,na které to mam pojitěné,tudí jsem nějakou kaku zachránil a jsem i sodvedenou prací a sklem spokojen.;-)
|
|
| |
|
|