| | |
20.11.2011 23:55 -
Re: oprava pokozeného skla
|
2426437
|
|
Hanz 397
|
|
|
Já to mám na sluebáku a hrozně mě to tam s..e. Mám to přímo proti ksichtu-take v zornym poli. A materiály máme NEJSPÍ hodně kvalitní... Máme je schválené(a jen tyhle)fabrikou.
Já to mám na sluebáku a hrozně mě to tam s..e. Mám to přímo proti ksichtu-take v zornym poli:-d. A materiály máme NEJSPÍ hodně kvalitní... Máme je schválené(a jen tyhle)fabrikou.
|
|
21.11.2011 21:30 -
|
2426576
|
|
jumep
|
|
|
je to troska nespravodlive, kamienok spod kolesa predsa neovplyvnis
je to troska nespravodlive, kamienok spod kolesa predsa neovplyvnis
|
|
22.11.2011 07:36 -
|
2426627
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
Tony_Z napsal(a): jumep napsal(a): neviem ako u vas, u nas za kamienok neberu bonus Ptal jsem se dopraváků(nehodářů) a co s tím měli zkuenosti, tak pokud se to udělalo na povinný ručení, tak pojiovny bonusy sbíraly. Leda by to museli v poslední době změnit. jak říkám zdá se mi e přijde o nějaké procento bonusu ale na 1rok.a pokud je auto na lesing(to které mi pokodí sklo tak jeho majiteli to můe být jedno)v lesingu platí plnou pojistku-aspon u mě to bylo take jsem bral kolegovi jeho čelní na sebe a po skončení leasingu jsem měl stejně plný:bonus+malus.zkus zavolat na svou pojitovnu e jsi pokodil sklo o kolik přijde+na jak dlouho...
neviem ako u vas, u nas za kamienok neberu bonus Ptal jsem se dopraváků(nehodářů) a co s tím měli zkuenosti, tak pokud se to udělalo na povinný ručení, tak pojiovny bonusy sbíraly. Leda by to museli v poslední době změnit. jak říkám zdá se mi e přijde o nějaké procento bonusu ale na 1rok.a pokud je auto na lesing(to které mi pokodí sklo tak jeho majiteli to můe být jedno)v lesingu platí plnou pojistku-aspon u mě to bylo take jsem bral kolegovi jeho čelní na sebe a po skončení leasingu jsem měl stejně plný:bonus+malus.zkus zavolat na svou pojitovnu e jsi pokodil sklo o kolik přijde+na jak dlouho...
|
|
22.11.2011 08:14 -
|
2426632
|
|
Tony_Z
|
Město: Okr. Kladno, Auto: C5 III (X7) Tourer 2.2HDi 125Kw (4HT, 2009); C5 I 2.0HDi 80Kw (RHZ, 2002) | Počet příspěvků: 519 |
|
|
Myslim, e to ji nemá dále smysl řeit z toho povinného ručení. Nebudu z nikoho tahat peníze ( tím, e bude muset platit vyí pojistku ) za něco, za co nemůe.
Připojitění oken sice mám, ale jen do 5000kč . Tak buď budu doufat, e se to nerozleze a přítí rok si zvednu pojistku na 10000kč a pak to vyřeím nebo to nechám opravit. Take se vrátím k původní otázce. Jak je to s tím lepením, máte tedy někdo nějaké fotky, jak to vypadá po opravě? Někdo píe, e to je vidět hodně a někdo, e to je zanedbatelný.
Myslim, e to ji nemá dále smysl řeit z toho povinného ručení. Nebudu z nikoho tahat peníze ( tím, e bude muset platit vyí pojistku ) za něco, za co nemůe.
Připojitění oken sice mám, ale jen do 5000kč :-(. Tak buď budu doufat, e se to nerozleze a přítí rok si zvednu pojistku na 10000kč a pak to vyřeím nebo to nechám opravit. Take se vrátím k původní otázce. Jak je to s tím lepením, máte tedy někdo nějaké fotky, jak to vypadá po opravě? Někdo píe, e to je vidět hodně a někdo, e to je zanedbatelný.
|
|
22.11.2011 16:04 -
|
2426677
|
|
tomc
|
|
|
pokud neví kde oprava proběhla tak není vidět.kdy začne hledat tak v určitén uhlu je častečně viditelná dával jsem do kupy 25cm dlouhou prasklinu uprostřed skla a ta vidět není.pokud je před ksichtem tak kapánek je lom viditelný.kdy je oprava mimo zorné pole řidiče velikost A4 tak pojitovna platí komplet opravu.v zorném poli si ji caluje sám.tam se opravovat nesmí
pokud neví kde oprava proběhla tak není vidět.kdy začne hledat tak v určitén uhlu je častečně viditelná:-o dával jsem do kupy 25cm dlouhou prasklinu uprostřed skla a ta vidět není.pokud je před ksichtem tak kapánek je lom viditelný.kdy je oprava mimo zorné pole řidiče velikost A4 tak pojitovna platí komplet opravu.v zorném poli si ji caluje sám.tam se opravovat nesmí:-((((
|
|
22.11.2011 20:30 -
|
2426717
|
|
Hanz 397
|
|
|
Záleí na druhu praskliny. Některý jsou vidět víc,některý míň,ale vechno je vidět. Nějak jsem to zapoměl vyfotit,tak zítra... . Pořád si ale myslím,e nelepí oprava je dostatečně dimenzovaná pojistka... Jo a ten rozměr zorného pole je asi tak ta A4 před ksichtem,jak psal tomc
Záleí na druhu praskliny. Některý jsou vidět víc,některý míň,ale vechno je vidět. Nějak jsem to zapoměl vyfotit,tak zítra...:-d . Pořád si ale myslím,e nelepí oprava je dostatečně dimenzovaná pojistka...:palec Jo a ten rozměr zorného pole je asi tak ta A4 před ksichtem,jak psal tomc
Přílohy: Oprava čelního skla.jpg ( 346424b ) - Je to focené telefonem při čekání na křiovatce,ale vidět to je(v červené elipse :) ) |
|
22.11.2011 21:41 -
|
2426764
|
|
máca
|
|
|
V rijnu jsem si nechala sklo vymenit.Mam pripojisteni na 15 tis.V citroenu to stalo 145 00 kc-proplaceno pojistovnou,odecetli spoluucast necele 2tis.Mam izoterm.sklo.
V rijnu jsem si nechala sklo vymenit.Mam pripojisteni na 15 tis.V citroenu to stalo 145 00 kc-proplaceno pojistovnou,odecetli spoluucast necele 2tis.Mam izoterm.sklo.
|
|
22.11.2011 23:46 -
|
2426860
|
|
Darja
|
|
|
mít na c5 pojitěné sklo do 5tis je ílený.... to leda bys měl práci zadarmo a dával Pilkoe druhoku.
15 tis je akorát na aterma s prací v autorizáku.... já jsem taky volila tuto cestu, nemám pak starosti...
mít na c5 pojitěné sklo do 5tis je ílený.... to leda bys měl práci zadarmo a dával Pilkoe druhoku.
15 tis je akorát na aterma s prací v autorizáku.... já jsem taky volila tuto cestu, nemám pak starosti...
|
|
23.11.2011 08:01 -
|
2426882
|
|
Nesebr
|
|
|
V čem je druhoka aterm Pilko horí ne originální, krom toho e je o třetinu levnějí?
.
Měĺ jsem Pilkington na Xantii, mám na Ivecu, koupil jsem s ním C5 z Dánska a po sozbití dal opět Pilkington. Nikdy ádný problém.
V čem je druhoka aterm Pilko horí ne originální, krom toho e je o třetinu levnějí?
.
Měĺ jsem Pilkington na Xantii, mám na Ivecu, koupil jsem s ním C5 z Dánska a po sozbití dal opět Pilkington. Nikdy ádný problém.
|
|
23.11.2011 09:57 -
|
2426903
|
|
jumep
|
|
|
povedal by som ze v kvalite spracovania a systeme pokovovania, od pohladu bol ten rozdiel badatelny
povedal by som ze v kvalite spracovania a systeme pokovovania, od pohladu bol ten rozdiel badatelny
|
|
23.11.2011 13:25 -
|
2426955
|
|
tomc
|
|
|
jedna fabrika,jedna linka,ale výrobce rozdílný to jsem zjistil u nekolika dodavatelu
jedna fabrika,jedna linka,ale výrobce rozdílný :nevim to jsem zjistil u nekolika dodavatelu:-o
|
|
23.11.2011 19:22 -
|
2427027
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Uz zacinate resit trochu jine veci, nez je samotna oprava poskozeni skla, drzte se prosim tematu.
Uz zacinate resit trochu jine veci, nez je samotna oprava poskozeni skla, drzte se prosim tematu.
|
|
28.10.2013 23:21 -
|
2630689
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
tak dneska kamen od obiehajuceho auta, pod zrkadlom, asi 1cm ryha, tak a radost je fuc, iba 8888km, smola....
zajtra to idem dat opravit do autoskla, ale frustracia velka, jak to cele dopadne. ale naco to menit, sak o zima este len zacina..tiez otazka ci original Pilkington co davaju v autosklenje to iste ako original Citroen sklo.
divne je ze rychlost bola 105, prave som sa zaradoval na dialnici a obehlo ma auto
tak dneska kamen od obiehajuceho auta, pod zrkadlom, asi 1cm ryha, tak a radost je fuc, iba 8888km, smola....
zajtra to idem dat opravit do autoskla, ale frustracia velka, jak to cele dopadne. ale naco to menit, sak o zima este len zacina..tiez otazka ci original Pilkington co davaju v autosklenje to iste ako original Citroen sklo.
divne je ze rychlost bola 105, prave som sa zaradoval na dialnici a obehlo ma auto
|
|
29.10.2013 08:57 -
|
2630718
|
|
Qwik
|
Město: Opava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 104 |
|
|
robo napsal(a): tak dneska kamen od obiehajuceho auta, pod zrkadlom, asi 1cm ryha, tak a radost je fuc, iba 8888km, smola....
Tak pokud to je jen rýha, předpokládám e to je na čelním skle, tak to půjde nejspí opravit. Pokud to je prasklina, tak na to pozor, protoe se ti můe během pár dní rozjet do vech stran a je to na výměnu. Pak si zjisti v Citroenu nebo na citroen service, jakou má výbavu dle VIN, pokud má atermické tak se připrav na dost velkou částku, bývá to kolem 15tis Kčs (610E). Mě stála jenom výměna bočního okénka spolujezce které bylo dvojté lepené na 10390Kč(425E), natěstí to zaplatila pojiovna od městských technických slueb - sekali trávu. Bohuel z druhovýroby tento typ okna nebyl v autosklo k dispozici, tak jsem musel do Citroenu.
Tak pokud to je jen rýha, předpokládám e to je na čelním skle, tak to půjde nejspí opravit. Pokud to je prasklina, tak na to pozor, protoe se ti můe během pár dní rozjet do vech stran a je to na výměnu. Pak si zjisti v Citroenu nebo na citroen service, jakou má výbavu dle VIN, pokud má atermické tak se připrav na dost velkou částku, bývá to kolem 15tis Kčs (610E). Mě stála jenom výměna bočního okénka spolujezce které bylo dvojté lepené na 10390Kč(425E), natěstí to zaplatila pojiovna od městských technických slueb - sekali trávu. Bohuel z druhovýroby tento typ okna nebyl v autosklo k dispozici, tak jsem musel do Citroenu.:-)
|
|
29.10.2013 17:53 -
|
2630841
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
tak opravene, sklo sa navrtalo vrtakom, natlacil nejaky epoxid a vysal vzduch. potom uv lampou vytvrdit.
prasklina zmizla, je mozno ju vidiet dost tazko ak hladate uhol kde bude vidiet, ostala viditelna iba stopa po vrtani, vyzera to ako po zasahu kamenom, ked poskodi sklo ale nesposobi prasklinu, v priemere asi 2mm. Vcelku ok.
a kde by ste si menili sklo ?
1. v autorizaku, kde to mozno nerobia casto, je im to skor na pritaz ale sklo bude citroen alebo
2. kde sa tym zivia a maju super referencie a uz ste u nich menili sklo, spokojnost ale robia iba "Pilkingtona?"
a tvrdia ze pilkington dodava autovyrobcom pod ich logom......
tak opravene, sklo sa navrtalo vrtakom, natlacil nejaky epoxid a vysal vzduch. potom uv lampou vytvrdit.
prasklina zmizla, je mozno ju vidiet dost tazko ak hladate uhol kde bude vidiet, ostala viditelna iba stopa po vrtani, vyzera to ako po zasahu kamenom, ked poskodi sklo ale nesposobi prasklinu, v priemere asi 2mm. Vcelku ok.
a kde by ste si menili sklo ?
1. v autorizaku, kde to mozno nerobia casto, je im to skor na pritaz ale sklo bude citroen alebo
2. kde sa tym zivia a maju super referencie a uz ste u nich menili sklo, spokojnost ale robia iba "Pilkingtona?"
a tvrdia ze pilkington dodava autovyrobcom pod ich logom......
|
|
29.10.2013 18:27 -
|
2630853
|
|
Darja
|
|
|
vdy v autorizáku... mám sklo připojitěné (aterm+čidla) a vdy chci sklo origo, funguju tak u obou aut...
vdy v autorizáku... mám sklo připojitěné (aterm+čidla) a vdy chci sklo origo, funguju tak u obou aut...
|
|
| |
|
|