| | |
21.05.2009 19:44 -
Výměna sedadel.
|
660944
|
|
jira.k
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Ahojte, prosím o radu. Mám c5 kombi 2002 a mám monost koupit vyhřívané a el. stavitelné sedáky z 2004, půjde mi to tam nějak dát? jde mi spíe o elektronickou stránku....u své C5 mám airbagy v sedadlech ale sedáky jsou manuálně stavitelné, a nejsou vyhřívané, tak nevím jestli tam bude přípojka na elektriku. Nevíte někdo jestli je to tam je předchystané ,nebo jestli to půjde nějak natáhnout?
Ahojte, prosím o radu. Mám c5 kombi 2002 a mám monost koupit vyhřívané a el. stavitelné sedáky z 2004, půjde mi to tam nějak dát? jde mi spíe o elektronickou stránku....u své C5 mám airbagy v sedadlech ale sedáky jsou manuálně stavitelné, a nejsou vyhřívané, tak nevím jestli tam bude přípojka na elektriku. Nevíte někdo jestli je to tam je předchystané ,nebo jestli to půjde nějak natáhnout?
|
|
21.05.2009 19:49 -
Re: Výměna sedadel.
|
660945
|
|
jumep
|
|
|
pod kobercom by si mal mat konektory, u mna na darcovskom aute boli
ked das ten plast dole a ruku vopchas pod koberec smerom ku karoserii mal by si ich nahmatat a vytiahnut, mozno ich rovno zbadas pod plastom
ps. ak by si nevedel ktory plast: .link.
pod kobercom by si mal mat konektory, u mna na darcovskom aute boli
ked das ten plast dole a ruku vopchas pod koberec smerom ku karoserii mal by si ich nahmatat a vytiahnut, mozno ich rovno zbadas pod plastom
ps. ak by si nevedel ktory plast: http://www.jumep.com/c5/pasai
|
|
21.05.2009 19:55 -
|
660946
|
|
jira.k
|
|
|
Take to půjde?Supeer díky moc....Ty jsi něco takového absolvoval?
Take to půjde?Supeer díky moc....Ty jsi něco takového absolvoval?
|
|
21.05.2009 19:57 -
|
660947
|
|
jumep
|
|
|
najprv si skontroluj tie kable, ja ich v mojom nemam, ale za 3000 ti ich namontujem
ja som si kupil jednu c5 na diely (link teraz nejde lebo mam padnuty webserver)
najprv si skontroluj tie kable, ja ich v mojom nemam, ale za 3000 ti ich namontujem :)
ja som si kupil jednu c5 na diely (link teraz nejde lebo mam padnuty webserver)
|
|
21.05.2009 20:04 -
|
660948
|
|
jira.k
|
|
|
Jo to právě teď nemůu,mám ji v servise na rozvodech atd. ale mrknu dík. A odkud si, kdyby tam náhodou nebyly?
Jo to právě teď nemůu,mám ji v servise na rozvodech atd. ale mrknu dík. A odkud si, kdyby tam náhodou nebyly?
|
|
02.09.2011 09:38 -
|
2411272
|
|
JeanLuck
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 15 |
|
|
Čau, jdou namontovat sedadla z C5 I do C5II ?
nebo je to úplně jiné (elektrika, upevnění atd.)
Díky Michal
Čau, jdou namontovat sedadla z C5 I do C5II ?
nebo je to úplně jiné (elektrika, upevnění atd.)
Díky Michal
|
|
02.09.2011 09:59 -
|
2411277
|
|
jumep
|
|
|
upevnenie rovnake, ale c5 2 ma vpredu zatazovy snimac na spolujazdcovej sedacke, co c5 1 nema (mozno sa da precvaknut, ale skor myslim ze je to sucastou sedaku)
upevnenie rovnake, ale c5 2 ma vpredu zatazovy snimac na spolujazdcovej sedacke, co c5 1 nema (mozno sa da precvaknut, ale skor myslim ze je to sucastou sedaku)
|
|
18.01.2012 22:06 -
Výmena sedadiel
|
2442552
|
|
xantiago
|
Město: Koice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Ahojte.mam na vas velku prosbu. mam moznost vymenit svoje obyč. sedadla na c5 r.v. 2008 za kozene el. sedadla z exclusive. ma s tym prosim niekto skusenost u tejto c5? zaujima ma hlvne ci tam mam predpripravu- teda kable na to aby som vedel ohrev , el nastavovanie a pamat zapojit, alebo to nai nieje mozne.dakujem
Ahojte.mam na vas velku prosbu. mam moznost vymenit svoje obyč. sedadla na c5 r.v. 2008 za kozene el. sedadla z exclusive. ma s tym prosim niekto skusenost u tejto c5? zaujima ma hlvne ci tam mam predpripravu- teda kable na to aby som vedel ohrev , el nastavovanie a pamat zapojit, alebo to nai nieje mozne.dakujem
|
|
19.01.2012 07:51 -
|
2442619
|
|
toskey
|
Město: Odolena Voda, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 147 |
|
|
xantiago: mozne je vse...co mám zkuenosti z opla omegy, taky větinou elektrika pro sedačky je připravená,patný je to se zrcátkama který se musí vyměnit za zcátka se senzorama polohy plus natáhnoout kable co je mazec,u toho c5 to bude navíc umocněný e pamět sedaček na bočnici dveřích, kdyby ta pamet byla jen na sedačkách,tak bys to měl celkem rychle vyměněný,teda pokud bys chtel jen pamet sedaček a budou kabely k sedačkám, pokud má monost sehnat sedačky tak má asi monost vzít i ten zbytek bočnici dveří ,zrcátka,a kabely k nim...
Jinak sedačky s pamětí mi chyběj, měl jsem je na omeze i na ochcávce... Asi si budu muset koupit c5III
xantiago: mozne je vse...co mám zkuenosti z opla omegy, taky větinou elektrika pro sedačky je připravená,patný je to se zrcátkama který se musí vyměnit za zcátka se senzorama polohy plus natáhnoout kable co je mazec,u toho c5 to bude navíc umocněný e pamět sedaček na bočnici dveřích, kdyby ta pamet byla jen na sedačkách,tak bys to měl celkem rychle vyměněný,teda pokud bys chtel jen pamet sedaček a budou kabely k sedačkám, pokud má monost sehnat sedačky tak má asi monost vzít i ten zbytek bočnici dveří ,zrcátka,a kabely k nim...
Jinak sedačky s pamětí mi chyběj, měl jsem je na omeze i na ochcávce... Asi si budu muset koupit c5III
|
|
19.01.2012 21:26 -
|
2442764
|
|
Hanz 397
|
|
|
xantiagovi u jsem to psal,tak taď jetě pro vechny: ptal jsem se kamaráda z Citroenu a řikal,e tam příprava není. Je to asi i logické-pokud tam kvůli ceně(nákladům na výrobu) jsou socka sitzny,tak by bylo plýtváním penězi natáhnout tam kabely. Vzhledem k tomu,kde se kabeláe vyrábí,tak je levnějí udělat víc verzí,ne jednu,dvě uni.
xantiagovi u jsem to psal,tak taď jetě pro vechny: ptal jsem se kamaráda z Citroenu a řikal,e tam příprava není. Je to asi i logické-pokud tam kvůli ceně(nákladům na výrobu) jsou socka sitzny,tak by bylo plýtváním penězi natáhnout tam kabely. Vzhledem k tomu,kde se kabeláe vyrábí,tak je levnějí udělat víc verzí,ne jednu,dvě uni.
|
|
19.01.2012 21:37 -
|
2442765
|
|
jumep
|
|
|
ja som mu tiez pisal
pri C5 1 a 2 to bolo riesene ze SX vybava a viac mala kabelaz (nie kazda SX - ale len to co bolo mozne upgradnut ako exclusive), tu to je ale jednoduche spoznat, ked je to tam osadene, mas osadene aj poistky v tej poistkovke nad BSI
tu odporucam sahnut pod sedacku a nahmatat ci su tam ...
ja som mu tiez pisal
pri C5 1 a 2 to bolo riesene ze SX vybava a viac mala kabelaz (nie kazda SX - ale len to co bolo mozne upgradnut ako exclusive), tu to je ale jednoduche spoznat, ked je to tam osadene, mas osadene aj poistky v tej poistkovke nad BSI
tu odporucam sahnut pod sedacku a nahmatat ci su tam ...
|
|
10.02.2012 20:57 -
|
2449701
|
|
DOUFAK
|
|
|
MUSÍM VYMĚNIT SEDADLO ŘIDIČE. Svůj airbag dát do té "nové"sedačky kde díra je,ale airbag nikoliv.Také mám uplík pod sedadlem.U "nové" uplík není.Co mě čeká a co to obnáí? Sedadlo je na čtyřech roubech? ? ? Ten airbag jsem viděl na fotkách Jumepa venku a zdálo se mi,e má snad rouby zevnitř??? Jak se vyndavá z opěradla ten airbag? A jak je to tam s tím uplíkem? DÍKY
MUSÍM VYMĚNIT SEDADLO ŘIDIČE. Svůj airbag dát do té "nové"sedačky kde díra je,ale airbag nikoliv.Také mám uplík pod sedadlem.U "nové" uplík není.Co mě čeká a co to obnáí? Sedadlo je na čtyřech roubech? ? ? Ten airbag jsem viděl na fotkách Jumepa venku a zdálo se mi,e má snad rouby zevnitř??? Jak se vyndavá z opěradla ten airbag? A jak je to tam s tím uplíkem? DÍKY :-o:-o:nevim:nevim:-(:-(
|
|
10.02.2012 23:19 -
|
2449717
|
|
jumep
|
|
|
suplik - musis prenitovat zo svojej sedacky taku tycku a prehodit ho
airbag, musis sundat zadny tapec, je tam nasunuty, potom sa tam len nacvakne, odsrobovat 2 sestky matky a nahodit do druheho sedadla
ps. mozno bude lahsie prehodit medzi sebou tapec, aj ked ten airbag neobides
suplik - musis prenitovat zo svojej sedacky taku tycku a prehodit ho
airbag, musis sundat zadny tapec, je tam nasunuty, potom sa tam len nacvakne, odsrobovat 2 sestky matky a nahodit do druheho sedadla
ps. mozno bude lahsie prehodit medzi sebou tapec, aj ked ten airbag neobides
|
|
11.02.2012 10:47 -
|
2449759
|
|
Majk-fox
|
Město: Chrudim, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 164 |
|
|
Ahoj kluci, kdy jsme u těch sedaček. U sedla spolujezdce, by měl být taky zátěový snímač, ale asi přestal fungovat. Kdy někoho vezu a nepřipoutá se, tak sice displej mě na chvilku upozorní, e není pás zapnut, ale pak za chvilku zhasne a ani nesvítí kontrolka na palubce a samozřejmě ani zvuková výstrana. Ale kdy se zapne a za jízdy seodepne, tak to křičí a bliká. Dá se nějak ozkouet popř vyměnit ten snímač, nebo je to normální.
Ahoj kluci, kdy jsme u těch sedaček. U sedla spolujezdce, by měl být taky zátěový snímač, ale asi přestal fungovat. Kdy někoho vezu a nepřipoutá se, tak sice displej mě na chvilku upozorní, e není pás zapnut, ale pak za chvilku zhasne a ani nesvítí kontrolka na palubce a samozřejmě ani zvuková výstrana. Ale kdy se zapne a za jízdy seodepne, tak to křičí a bliká. Dá se nějak ozkouet popř vyměnit ten snímač, nebo je to normální.
|
|
11.02.2012 11:27 -
|
2449786
|
|
jumep
|
|
|
co som zistil ten snimac tam je vypnutelny dokonca v diagnostike
vymenit neviem, nikdy ma nenapadlo ho hladat, moze byt ze je len nacvaknuty na pruzine sedacky (podobne ako afil) v horsom pripade je sucastou sedaku a tam s tym uplne nic nespravis
co som zistil ten snimac tam je vypnutelny dokonca v diagnostike
vymenit neviem, nikdy ma nenapadlo ho hladat, moze byt ze je len nacvaknuty na pruzine sedacky (podobne ako afil) v horsom pripade je sucastou sedaku a tam s tym uplne nic nespravis
|
|
11.02.2012 11:37 -
|
2449791
|
|
jruze
|
|
|
Majk-fox napsal(a): Ahoj kluci, kdy jsme u těch sedaček. U sedla spolujezdce, by měl být taky zátěový snímač, ale asi přestal fungovat. Kdy někoho vezu a nepřipoutá se, tak sice displej mě na chvilku upozorní, e není pás zapnut, ale pak za chvilku zhasne a ani nesvítí kontrolka na palubce a samozřejmě ani zvuková výstrana. Ale kdy se zapne a za jízdy seodepne, tak to křičí a bliká. Dá se nějak ozkouet popř vyměnit ten snímač, nebo je to normální.
Záleí jak je to nastavené odskouet se to dá diag a nastavit také popř. i vypnout-zapnout zvuk,světlo
Záleí jak je to nastavené odskouet se to dá diag a nastavit také popř. i vypnout-zapnout zvuk,světlo ;-)
|
|
11.02.2012 11:39 -
|
2449794
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
To Majk-fox: Nehledej v tom závadu. Je to tak asi v pořádku. Teda alespoň mě se to chová stejně. A čidlo funkční mám. Poznám to podle toho, e kdy se nechá zapnutý topení do sedačky, tak nehřeje, pokud tam někdo nesedí. Stejně ti to při rozepnutí pásu za jízdy bude křičet i na zadních sedadlech a tam ádný čidla nejsou.
To Majk-fox: Nehledej v tom závadu. Je to tak asi v pořádku. Teda alespoň mě se to chová stejně. A čidlo funkční mám. Poznám to podle toho, e kdy se nechá zapnutý topení do sedačky, tak nehřeje, pokud tam někdo nesedí. Stejně ti to při rozepnutí pásu za jízdy bude křičet i na zadních sedadlech a tam ádný čidla nejsou.
|
|
18.05.2012 20:29 -
Výměna obyč sedaček za sedačku s elektrickým zdvihem?
|
2479414
|
|
Blodmen
|
Město: Kratonohy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 150 |
|
|
Ahoj, jak je náročné vyměnit sedačky za elektrické? Jsem hodně nízko a podprdelník se mi nechce brát - kdy u mám takovou káru., přemýlel jsem e seenu sedačku výkově elektricky stavitelnou a přehodím to, ale nevím jak je to náročné. Bývá elektrika alespoň předpřipravená, nebo by se muselo ve tahat? C5 II. Volný kabel jsem pod autem nenael.
Ahoj, jak je náročné vyměnit sedačky za elektrické? Jsem hodně nízko a podprdelník se mi nechce brát - kdy u mám takovou káru.:-d, přemýlel jsem e seenu sedačku výkově elektricky stavitelnou a přehodím to, ale nevím jak je to náročné. Bývá elektrika alespoň předpřipravená, nebo by se muselo ve tahat? C5 II. Volný kabel jsem pod autem nenael.
|
|
| |
|
|