| | |
22.08.2009 23:28 -
Re: zamknute kluce
|
1104872
|
|
jumep
|
|
|
to je to iste ako ked sa neobjavi zavada, tiez na nu zabudne ... ked sa neobjavuje istu dobu kluc, zabudne nan a musis ho reaktivovat .. (zavadu radsej nereaktivovavas )
to je to iste ako ked sa neobjavi zavada, tiez na nu zabudne ... ked sa neobjavuje istu dobu kluc, zabudne nan a musis ho reaktivovat .. (zavadu radsej nereaktivovavas :D )
|
|
22.08.2009 23:32 -
|
1104873
|
|
jagrim
|
Město: Nový Hrádek, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 85 |
|
|
asi tak nějak to je,hold i počítač bejvá totálně blbej
asi tak nějak to je,hold i počítač bejvá totálně blbej :-d
|
|
15.12.2010 15:52 -
|
2366017
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
Tak jestli jsem to dobře pochopil k ručnímu odemčení vozu by mělo stačit jednoduché přidělání klíče za pár stovek. Jde mi o to, e mám jen jeden klíč a aby se nestalo jako kamarádovi, e nastartoval, zabouchnul dveře z venku a auto se zamklo Tak jestli by takový klíč stačil jen k odemčení vozu, nebo tam hrajou nějakou funkci ty pohyblivé kódy?
Tak jestli jsem to dobře pochopil k ručnímu odemčení vozu by mělo stačit jednoduché přidělání klíče za pár stovek. Jde mi o to, e mám jen jeden klíč a aby se nestalo jako kamarádovi, e nastartoval, zabouchnul dveře z venku a auto se zamklo :-( Tak jestli by takový klíč stačil jen k odemčení vozu, nebo tam hrajou nějakou funkci ty pohyblivé kódy?
|
|
15.12.2010 17:31 -
|
2366023
|
|
Georgie
|
Město: Vranovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 98 |
|
|
Obycejny klic jen pro odemykani bezproblemu funguje. Mam to sam vyzkouseny.
Obycejny klic jen pro odemykani bezproblemu funguje. Mam to sam vyzkouseny.
|
|
15.12.2010 23:50 -
|
2366064
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Po zavření dveří by se auto zamknout snad samo nemělo - standardní nastavení je myslím, e se zamkne a při rychlosti nad 10km/h (odhaduju).
Ale moná by to zamykání v BSI nastavit lo...
Po zavření dveří by se auto zamknout snad samo nemělo - standardní nastavení je myslím, e se zamkne a při rychlosti nad 10km/h (odhaduju).
Ale moná by to zamykání v BSI nastavit lo...
|
|
16.12.2010 10:58 -
|
2366082
|
|
jumep
|
|
|
toto sa stalo aj svokre, rano nastartovala a isla skrabat okna a auto spravilo cvak - pritom ma auto z 2002 kde autozamykanie nie je, moj odhad skor je ze odomkla, otvorila dvere, ale auto to nezaznamenalo a zamklo sa ako ked odomknes a neotvoris dvere
toto sa stalo aj svokre, rano nastartovala a isla skrabat okna a auto spravilo cvak - pritom ma auto z 2002 kde autozamykanie nie je, moj odhad skor je ze odomkla, otvorila dvere, ale auto to nezaznamenalo a zamklo sa ako ked odomknes a neotvoris dvere
|
|
16.12.2010 22:13 -
|
2366121
|
|
vydraX
|
|
|
jumep napsal(a): toto sa stalo aj svokre, rano nastartovala a isla skrabat okna a auto spravilo cvak - pritom ma auto z 2002 kde autozamykanie nie je, moj odhad skor je ze odomkla, otvorila dvere, ale auto to nezaznamenalo a zamklo sa ako ked odomknes a neotvoris dvere
Tak to se mi jetě nestalo, a e tot ak dělám pořád. TO mi připomíná, e bych si asi mohl, pro jistotu, udělat kopii klíče, abych předeel tomuto problému, případné kráděi auta
Tak to se mi jetě nestalo, a e tot ak dělám pořád. TO mi připomíná, e bych si asi mohl, pro jistotu, udělat kopii klíče, abych předeel tomuto problému, případné kráděi auta :)
|
|
17.12.2010 03:32 -
|
2366144
|
|
cyra
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
muze byt spatny kontakt v elektroinstalaci ve dverich. stava se nam to obcas v zime pri pohybu dveri u ridice. nastesti jsme si nechali udelat vcas nahradni klic a pro jistotu ho mam porad v kapse. jednou se nam zamklo se zapnutym motorem
muze byt spatny kontakt v elektroinstalaci ve dverich. stava se nam to obcas v zime pri pohybu dveri u ridice. nastesti jsme si nechali udelat vcas nahradni klic a pro jistotu ho mam porad v kapse. jednou se nam zamklo se zapnutym motorem:)
|
|
17.12.2010 09:01 -
|
2366151
|
|
C5stepan
|
|
|
Jetě nikdy jsem to natěstí nepotřeboval, ale náhradní (odemykací) klíč a baterii do D.O. mám uoeny u dokladů k autu, které nosím při sobě. Pro jistotu!
Jetě nikdy jsem to natěstí nepotřeboval, ale náhradní (odemykací) klíč a baterii do D.O. mám uoeny u dokladů k autu, které nosím při sobě. Pro jistotu;-)!
|
|
17.12.2010 12:17 -
|
2366163
|
|
miskod
|
|
|
Len aby sa nestalo, ze si hodis veci aj s dokladmi do auta, nastartujes a zavries...
Len aby sa nestalo, ze si hodis veci aj s dokladmi do auta, nastartujes a zavries...;-)
|
|
07.03.2012 23:33 -
|
2456833
|
|
jumep
|
|
|
to ti je tak moc 45E za druhy kluc?
to ti je tak moc 45E za druhy kluc?
|
|
08.03.2012 07:06 -
|
2456838
|
|
masloxy
|
Město: Trencin, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 59 |
|
|
jumep napsal(a): to ti je tak moc 45E za druhy kluc?
akoze neviem v akom kraji ale tu to je vraj 280 origo citroene, byvali majitel to vie vybavit za 200 , 45 tomu neverim ak by to bolo s imobilizerom a dialkovym to bude 200 , inac chcem sa spytat vcera mi tvrdil ze ak nastartujem motor a zamkne sa mi auto a budem sa snazit otvorit klucom bez nicoho (imo, dialkove) ze sa mi vypne motor este podotknem vraj ten model exklusive co mam ma 3 riadiace jednotky je to 2001 2,2 hdi ... moze to tak byt ? moc sa mi to nezda ale za info pekne dakujem
ps : este ma napadlo ak si s piestan a vies kde sa robia tie kluce za 45 daj adresu pojdem si ho dat zajtra vyrobit som z Tn
akoze neviem v akom kraji ale tu to je vraj 280 origo citroene, byvali majitel to vie vybavit za 200 , 45 tomu neverim ak by to bolo s imobilizerom a dialkovym to bude 200 , inac chcem sa spytat vcera mi tvrdil ze ak nastartujem motor a zamkne sa mi auto a budem sa snazit otvorit klucom bez nicoho (imo, dialkove) ze sa mi vypne motor este podotknem vraj ten model exklusive co mam ma 3 riadiace jednotky je to 2001 2,2 hdi ... moze to tak byt ? moc sa mi to nezda ale za info pekne dakujem :)
ps : este ma napadlo ak si s piestan a vies kde sa robia tie kluce za 45 daj adresu pojdem si ho dat zajtra vyrobit :) som z Tn
|
|
08.03.2012 09:51 -
|
2456857
|
|
jumep
|
|
|
v novom meste v citroene som teraz asi 3 tyzdne dozadu kupoval bez dialkoveho kluc za 45 alebo tak nejako, do 50 to bolo a dialkove na svoje auto v january za 130. Neviem kam povodny majitel chodil na ceny, ale isto sa nepytal v aktualnom obdobi
potrebujes technicak a obciansky
9170T1 KLUC VYSIELACA 96,48 EUR 115,78 EUR (to je ten moj z januara)
teraz rychlo neviem najst papier od toho druheho
v novom meste v citroene som teraz asi 3 tyzdne dozadu kupoval bez dialkoveho kluc za 45 alebo tak nejako, do 50 to bolo a dialkove na svoje auto v january za 130. Neviem kam povodny majitel chodil na ceny, ale isto sa nepytal v aktualnom obdobi
potrebujes technicak a obciansky
9170T1 KLUC VYSIELACA 96,48 EUR 115,78 EUR (to je ten moj z januara)
teraz rychlo neviem najst papier od toho druheho
|
|
08.03.2012 10:16 -
|
2456859
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
30. března jedu dělat klíč bez dálky do Citroen Plzeň, cena bylo řečeno do 1300,- Kč se vím vudy tak pak můu poreferovat. Kadopádně radi dám těch "pár" korun, ne pak řeit jiné, větí a draí starosti.
30. března jedu dělat klíč bez dálky do Citroen Plzeň, cena bylo řečeno do 1300,- Kč se vím vudy tak pak můu poreferovat. Kadopádně radi dám těch "pár" korun, ne pak řeit jiné, větí a draí starosti.
|
|
08.03.2012 12:28 -
|
2456915
|
|
masloxy
|
Město: Trencin, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 59 |
|
|
no mam len jeden tak mozno krizovo iba obic ale casom isto komplet dam urobit zatial mi islo len o to ak by sa nahodou zamklo nastartovane auto aby som nebol v uplnej prdeli ...
inac este sa spytam podla Vas moze obycajny holy kluc pri odomykani z vonku vypnut nastartovane auto s origo klucom v spinacej skrinke ?
inac vcera som bol na vodu sadnem do auta kluc nikde hladam svietim 2 centi od vody skoro ma vystrelo
no mam len jeden tak mozno krizovo iba obic ale casom isto komplet dam urobit zatial mi islo len o to ak by sa nahodou zamklo nastartovane auto aby som nebol v uplnej prdeli ...
inac este sa spytam podla Vas moze obycajny holy kluc pri odomykani z vonku vypnut nastartovane auto s origo klucom v spinacej skrinke ?
inac vcera som bol na vodu sadnem do auta kluc nikde hladam svietim 2 centi od vody skoro ma vystrelo
|
|
08.03.2012 12:56 -
|
2456934
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jo, voda je svinstvo. V botách, v aludku i v autě. A klíče ve vodě? No hotová pohroma
Jo, voda je svinstvo. V botách, v aludku i v autě. A klíče ve vodě? No hotová pohroma :-D
|
|
08.03.2012 13:40 -
|
2456967
|
|
jumep
|
|
|
ten bezcipovy kluc ta bude mozno bude stat len o trochu menej ako ten origo a ten origo mas bez problemov s brusenim a podobne ... tu fakt asi neni moc nad cim uvazovat
ten bezcipovy kluc ta bude mozno bude stat len o trochu menej ako ten origo a ten origo mas bez problemov s brusenim a podobne ... tu fakt asi neni moc nad cim uvazovat
|
|
| |
|
|