| | |
25.07.2011 19:37 -
Re: Ahoj koupil jsem si o víkendu C 5 HDI 2.2 Rok 2002
|
2403073
|
|
jumep
|
|
|
nema to mechy ale koule a takych kecov tu uz bolo az az ...
vyhni sa hlavne ludom co take keci vedu a budu ti ponukat opravu ... to co som uz videl pobastlene po autach od takych ludi ....
ma to svojich par much, ktore sa daju v pohode odtranit a zdaleka to prekonava nejake nemecke superstroje
nema to mechy ale koule a takych kecov tu uz bolo az az ...
vyhni sa hlavne ludom co take keci vedu a budu ti ponukat opravu ... to co som uz videl pobastlene po autach od takych ludi ....
ma to svojich par much, ktore sa daju v pohode odtranit a zdaleka to prekonava nejake nemecke superstroje
|
|
25.07.2011 19:44 -
|
2403078
|
|
ferai.e
|
Město: Nový Bor, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 19 |
|
|
Mohu se zeptat mám kombajn a nefunguje to otevírání zadního okna dá se to nějak přeit ??
Mohu se zeptat mám kombajn a nefunguje to otevírání zadního okna dá se to nějak přeit ??:-((((
|
|
25.07.2011 19:45 -
|
2403079
|
|
jumep
|
|
|
hladaj, na tieto veci tu najdes vsetko
hladaj, na tieto veci tu najdes vsetko
|
|
|
2403080
|
|
tief
|
|
|
Odporucam tento prispevok na citanie:
.link.
najdes tam vsetko co potrebujes do zaciatku ...
Odporucam tento prispevok na citanie:
http://www.c5club.cz/diskuze/single/2402493-rozcestnik-c5/
najdes tam vsetko co potrebujes do zaciatku ...
|
|
|
2403081
|
|
CC5
|
Město: Praha-Modřany, Auto: Citroën Xantia II Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 372 |
|
|
dá pouij okénko vyhledáváni, je to vymakaný Matů a spol. si s tím vyhráli
dá pouij okénko vyhledáváni, je to vymakaný Matů a spol. si s tím vyhráli:-d
|
|
25.07.2011 19:47 -
|
2403084
|
|
Pavel67
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Já jsem tento vůz koupil před dvěma roky. Bylo spousta známých i kamarádů, kteří "vemu" rozumí a docela mi to pomluvili. Protoe mělo najeto cca 200tisíc tak má zatím mouchy odpovídající tomuto stavu. Ovem na diagnostice mi řekli, e auto je stočeno o 60 tis. km. Tímto dělám otevřenou reklamu autobazaru HERZOG z Brna Křiíkova ulice. Je to ............... a .........
Já jsem tento vůz koupil před dvěma roky. Bylo spousta známých i kamarádů, kteří "vemu" rozumí a docela mi to pomluvili. Protoe mělo najeto cca 200tisíc tak má zatím mouchy odpovídající tomuto stavu. Ovem na diagnostice mi řekli, e auto je stočeno o 60 tis. km. Tímto dělám otevřenou reklamu autobazaru HERZOG z Brna Křiíkova ulice. Je to ............... a .........
|
|
25.07.2011 19:48 -
|
2403090
|
|
ferai.e
|
Město: Nový Bor, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 19 |
|
|
hm tak to je hnus !
:-(((( hm tak to je hnus !
|
|
25.07.2011 21:16 -
|
2403116
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
ferai.e napsal(a): hm tak to je hnus !
hmm, tak si poruil co se dalo, nehledá, nečte, jede tady jak na chatu, prosím dodruj pravidla, nebo to tady bude za chvilku jako tritě nezmyslů, ve co tě do ted zajímalo je ji několikráte řeeno, prostě číst, hledat, pouívat kouzelné okénko vpravo nahoře a v případě e náhou nenajde tak teprve zakládej vlákno ALE vdy pouze jeden problé, jeden okruh, díky za pochopení, usnadní tím hledání ostatním dle hesel
hmm, tak si poruil co se dalo, nehledá, nečte, jede tady jak na chatu, prosím dodruj pravidla, nebo to tady bude za chvilku jako tritě nezmyslů, ve co tě do ted zajímalo je ji několikráte řeeno, prostě číst, hledat, pouívat kouzelné okénko vpravo nahoře a v případě e náhou nenajde tak teprve zakládej vlákno ALE vdy pouze jeden problé, jeden okruh, díky za pochopení, usnadní tím hledání ostatním dle hesel ;-)
|
|
25.07.2011 21:20 -
|
2403118
|
|
.45acp
|
|
|
Tak ty ví aspoň o kolik to má stočený, ale u mího to někdo stočil tak, e to vymazal poctivě. Ale zatím po dvou měsících jsem spokojenej. A dobráci co nikdy Citroena neměli a jen slyeli o tom co se na starích modelech sr.lo můou svá moudra kázat někde v putyce.
Tak ty ví aspoň o kolik to má stočený, ale u mího to někdo stočil tak, e to vymazal poctivě. Ale zatím po dvou měsících jsem spokojenej. A dobráci co nikdy Citroena neměli a jen slyeli o tom co se na starích modelech sr.lo můou svá moudra kázat někde v putyce.
|
|
01.04.2012 12:37 -
C5 2,0 hdi tourer exklusive combi
|
2464200
|
|
Konik
|
Město: Kovářov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Ahoj,
potřebuji poradit, koupil jsem C5 2,0 hdi tourer exklusive combi a zatím jsem spokojený,je to něco jiného ne ta moje stará C5 2,0 HDI 2001, ale četl jsem i negativní recenze a ty ve mě docela vzbudily obavy o poruchovosti. Mám najeto 92500 km a nemám servizku ani manuál k ovládání. Potřebuji prosím vědět kdy mám kouknout na rozvody a ostatní důleité věci aby ve lapalo jak má a jetě zda někdo neví o četině nebo aspon němčině do navigace a menu. A jetě bych rád,kdyby se vyjádřily co toto auto mají o své zkuenosti s tímto vozem.
Děkuji moc Ondra
Ahoj,
potřebuji poradit, koupil jsem C5 2,0 hdi tourer exklusive combi a zatím jsem spokojený,je to něco jiného ne ta moje stará C5 2,0 HDI 2001, ale četl jsem i negativní recenze a ty ve mě docela vzbudily obavy o poruchovosti. Mám najeto 92500 km a nemám servizku ani manuál k ovládání. Potřebuji prosím vědět kdy mám kouknout na rozvody a ostatní důleité věci aby ve lapalo jak má a jetě zda někdo neví o četině nebo aspon němčině do navigace a menu. A jetě bych rád,kdyby se vyjádřily co toto auto mají o své zkuenosti s tímto vozem.
Děkuji moc Ondra
|
|
01.04.2012 12:43 -
Re: C5 2,0 hdi tourer exklusive combi
|
2464204
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Manuál si stáhne na stránkách citroen.cz
.link.
.link.
Manuál si stáhne na stránkách citroen.cz
http://www.citroen.cz/Resources/Content//CZ/07_PDF_gallery/06_navod_obsluhy_VP/Navody_k_obsluze_Citroen_C5.pdf
http://www.citroen.cz/home/#/zadost-o-zaslani-dokumentace/krok2/
|
|
01.04.2012 12:55 -
|
2464211
|
|
C5stepan
|
|
|
Na co a kdy kouknout Ti docela spolehlivě prozradí diagnostika. Jinak - co majitel, to názor. Má prima auto a kdy u ho má, tak si ho uívej a neuírej se tím, e jedna paní povídala!
Na co a kdy kouknout Ti docela spolehlivě prozradí diagnostika:palec. Jinak - co majitel, to názor. Má prima auto a kdy u ho má, tak si ho uívej a neuírej se tím, e jedna paní povídala;-)!
|
|
01.04.2012 13:22 -
|
2464225
|
|
máca
|
|
|
Konik napsal(a): Ahoj, potřebuji poradit, koupil jsem C5 2,0 hdi tourer exklusive combi a zatím jsem spokojený,je to něco jiného ne ta moje stará C5 2,0 HDI 2001, ale četl jsem i negativní recenze a ty ve mě docela vzbudily obavy o poruchovosti. Mám najeto 92500 km a nemám servizku ani manuál k ovládání. Potřebuji prosím vědět kdy mám kouknout na rozvody a ostatní důleité věci aby ve lapalo jak má a jetě zda někdo neví o četině nebo aspon němčině do navigace a menu. A jetě bych rád,kdyby se vyjádřily co toto auto mají o své zkuenosti s tímto vozem. Děkuji moc Ondra
Napi mi email a já ti to napíu.Koupila jsem stejný auto fungl nové- teda předváděcí-, a mám servisku, kde je to ve napsané, opíu ti to.
Ahoj, potřebuji poradit, koupil jsem C5 2,0 hdi tourer exklusive combi a zatím jsem spokojený,je to něco jiného ne ta moje stará C5 2,0 HDI 2001, ale četl jsem i negativní recenze a ty ve mě docela vzbudily obavy o poruchovosti. Mám najeto 92500 km a nemám servizku ani manuál k ovládání. Potřebuji prosím vědět kdy mám kouknout na rozvody a ostatní důleité věci aby ve lapalo jak má a jetě zda někdo neví o četině nebo aspon němčině do navigace a menu. A jetě bych rád,kdyby se vyjádřily co toto auto mají o své zkuenosti s tímto vozem. Děkuji moc Ondra
Napi mi email a já ti to napíu.Koupila jsem stejný auto fungl nové- teda předváděcí-, a mám servisku, kde je to ve napsané, opíu ti to.;-)
|
|
01.04.2012 13:24 -
|
2464226
|
|
Konik
|
|
|
Díky moc,
email : ondrej.pinta@seznam.cz
Díky moc,
email : ondrej.pinta@seznam.cz
|
|
01.04.2012 13:29 -
|
2464233
|
|
Konik
|
|
|
C5stepan napsal(a): Na co a kdy kouknout Ti docela spolehlivě prozradí diagnostika . Jinak - co majitel, to názor. Má prima auto a kdy u ho má, tak si ho uívej a neuírej se tím, e jedna paní povídala !
Jasně, uívám, proto taky vím, e tady dostanu rady od skuených , ale a za tyden s ním pojedu ,ted ho musim nechat doma a dostat na znacky, jetě musím jet starou děkuju moc
Na co a kdy kouknout Ti docela spolehlivě prozradí diagnostika:palec. Jinak - co majitel, to názor. Má prima auto a kdy u ho má, tak si ho uívej a neuírej se tím, e jedna paní povídala;-)!
Jasně, uívám, proto taky vím, e tady dostanu rady od skuených :palec:palec, ale a za tyden s ním pojedu ,ted ho musim nechat doma a dostat na znacky, jetě musím jet starou :-)))) děkuju moc
|
|
01.04.2012 13:36 -
|
2464241
|
|
jumep
|
|
|
aky je to rok?
lebo "najeto 92500 km" nemusi absolutne platit, preto sa rozvody a naplne odporucaju vzdy a hned
je vhodne to prejst diagnostikou a skuknut vzdy niekym kto ma trocha paru o tom aute, ale to sa tu pisalo uz xy krat.
rozvody su pre dany motor nastavene na 240000km, servis odporucam znizit na 20000km
aky je to rok?
lebo "najeto 92500 km" nemusi absolutne platit, preto sa rozvody a naplne odporucaju vzdy a hned
je vhodne to prejst diagnostikou a skuknut vzdy niekym kto ma trocha paru o tom aute, ale to sa tu pisalo uz xy krat.
rozvody su pre dany motor nastavene na 240000km, servis odporucam znizit na 20000km
|
|
01.04.2012 13:59 -
|
2464247
|
|
Konik
|
|
|
rok 2009
rok 2009
|
|
01.04.2012 14:10 -
|
2464253
|
|
jumep
|
|
|
v tom pripade by tie km teoreticky mohli sedet ...
kazdopadne plati co som povedal, rozvody by som dal spravit (neni taka polozka), naplne kazdopadne a zbehnut to diagnostikou
edit: navigacii v tom je viac druhov, takze najpr treba vediet co tam mas ... nepouzitelny jazyk zvany nemcina ale je defaultne vzdy zvolitelny
v tom pripade by tie km teoreticky mohli sedet ...
kazdopadne plati co som povedal, rozvody by som dal spravit (neni taka polozka), naplne kazdopadne a zbehnut to diagnostikou
edit: navigacii v tom je viac druhov, takze najpr treba vediet co tam mas ... nepouzitelny jazyk zvany nemcina ale je defaultne vzdy zvolitelny
|
|
| |
|
|